CBT – Hvad er det?

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Denne historie handler om et spændende øjeblik hvor jeg i mit gamle liv fik udvidet min sexhorisont. Jeg bor i en stor villa, hvor jeg udlejer nogle værelser til kvindelige lejere, fordi jeg holder af unge piger.

En dag sad vi og talte om sex, herunder bondage, og en af pigerne fortalte om hun elskede CBT. Vi var alle et stort spørgsmålstegn i hovedet, hvad var CBT??

Hun fortalte så at det var en form for bondage, hvor kvinden pirrer manden, ved ar binde hans kønsdele med snore, eller hænger lodder i hans pung eller pik, samtidig med at kvinden holder ham ophidset med berøringer og kys.

CBT = Cock – Ball – Torture.

Det lød meget kinky, men til min store overraskelse mærkede jeg at min pik rørte på sig under samtalen, og jeg så ligeledes at pigen sad uroligt på sin stol. Jeg kiggede hende i øjnene og sagde, måske skulle man prøve det engang, og hun sagde så, det tør du alligevel ikke !!!, hvorefter pigerne skreg af grin, og jeg flygtede til egne gemakker.

Pigen der fortalte on CBT, var en ung pige på 19 år, meget slank, ikke så høj, med små spidse bryster, stak til mig når vi mødtes i køkkenet, drillende og sagde bare “kylling”.

En dag blev det for meget for mig, og jeg sagde i sjov, jeg er ingen “kylling”, jeg er en gammel “hane” !!! Mener du det sagde hun, og jeg sagde, selvfølgelig. Så kan du bare vente dig sagde hun blot.

Jeg var sikker på at hun kun var stor i munden, så når jeg så hende drillede jeg hende med et kykkeli kyyyy, hvorefter hun smilte og løb ind på sit værelse. Pludselig en dag da hun løb ind i sit værelse sagde hun, du tør ikke fange mig.

Jeg løb efter hende ind på hendes værelse, hun stod bag døren som hun smækkede og låste, og sagde så, kom med dine hænder. Jeg rakte hende mine hænder, og pludselig smækkede hun et håndjern om det ene håndled og sagde kom med den anden arm hvis du tør. Jeg tænkte, lad os se om hun har det hele i munden, og rakte min anden arm frem.

Hun bandt nu et stykke reb i midten af kæden, og smed det over et varmerør der gik over hendes loft, og strammede rebet så jeg stod med hævede arme og hovedet, jeg sagde hva så, lille pige, hvorefter hun smilte sødt til mig. Nu er det din egen skyld, så du må tage din straf.

Hun trak bukser og trusser af mig i et snuptag, og der stod jeg med skjorte og slips, og nøgen nedefter. Hun løsnede så mit slips og åbnede min skjorte, meden min pik langsomt blev mere og mere blodfyldt. Hun sagde så, nå den ligner da noget der kan bruges, hvorefter hun åbnede sin dør og gik ud på badeværelset.

Jeg stod så og tænkte på hvad der nu skulle ske, jeg drømte ikke om at hun ville gøre alvor af vor snak om CBT, men måske bare true mig og tirre mig, til en gang alm. sex.

Da hun efter et bad kom tilbage, var hun kun iført en g-streng, og lignede en lille pige på 15 år, hendes små bryster struttede, og vorterne var allerede stive.

Hun kom hen til mig og tog blidt fat i mine nosser, rykkede lidt og masserede min pung blødt. Langsomt tog hun mit bomuldsslips af mig, og lod stoffet kæle for min pik. Efter et stykke tid, hvor min pik stod oprejst og sprængfarlig, bøjede hun sig ned og tog hovedet i sin lille mund. Pludselig holdt hun slipset op bag mine nosser, og bandt det fast omkring disse, meget stramt, og slog en dobbeltknude på slipset.

Jeg stønnede af den liderlige smerte, og hun smilede og sagde, nåhh, kan du tåle det. Jeg var tændt så jeg sagde, okk, medens smerten ændrede sig til vellyst. Hun stoppede nu lidt, og rodede i sine sager i en kasse, og kom frem til mig med nogle blylodder beregnet til fiskeri, og sagde, lad os så se hvor meget du kan tåle.

Det skal lige siges at lodderne vejede 400 gram stykket, så jeg tænkte bekymret på mine kronjuveler. Jeg bad hende om at finde nogle mindre, men hun sagde “kylling eller hvad”, hvorefter hun bandt et lod på slipset og lod det hænge meden hun forsigtigt slap loddet. Det spændte utroligt i pungen og min pik blev mere og mere stiv. Hun lod nu loddet hænge og slikkede og suttede lidt på min pik, og spurgte, skal jeg slikke mere, jeg stønnede ja, så vent sagde hun. Hun hængte nu 400 gram mere i slipset, det føltes som om nosserne ville ned og røre gulvet, og det smertede slemt og føltes skønt med smerten alligevel.

Hun suttede mig i et tempo nu som en støvsuger, og ligesom jeg var ved at komme standsede hun igen. Nu tog hun en lille trappestige hen foran mig, smed trusserne og trådte et trin op, og kørte sin lille glatbarberede fisse rundt på spidsen af min pik. Kan du lide det spurgte hun sødt. Ja, ja, stønnede jeg, hvorefter hun gled ned over min pik til den var halvt inde i hendes utroligt stramme fisse. Min pik voksede til det yderste ved den behandling. Igen stoppede hun og hoppede af, hun var rød i hovedet af ophidselse og slikke sig lystent om læberne og gav min pik et ordentligt sut og spurgte, vil du komme i min fisse.

Jeg skreg JA, JA, og endnu engang hængte hun det tredie lod i mit slips. Det gjorde afsindigt nas, men min pik blev det største jeg nogensinde havde fået, og medens jeg stønnede af smerte, stod hun op på stige igen og lod sig synke ned over min eksplosionsklare pik. Hun pressede sig helt i bund og op igen, jeg kunne se hendes fisselæber gå ud og in af fissen, så stram var hun men lækkert glat, på grund af hendes store ophidselse. Hun stod pludselig helt stille, medens hun malkede løs med sin lille fisse på min store pik. Det gjorde ondt i mine nosser, men jeg nød behandlingen.

Pludselig skreg hun sin orgasme ud i værelset, og med min pik oppe i sin fisse, strammede fissen som om det var et kvælertag, det var mere end jeg kunne holde til, så jeg brølede min orgasme ud som et såret dyr medens spermen skyllede som lava i hendes fisse, hvorefter hun kom igen.

Hun løsnede mig, fjernede lodderne og slap mig fri med ordene: Slipset forbliver mit, hvorefter hun smilede lovende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *