En politimand udnytter nabotøsen

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg var som politimand flyttet til en større provinsby i Jylland, hvor min kone og jeg købte et hus. Vores nye naboer var en flot mørkhåret kvinde omkring de 30 år. Hun havde 2 børn, men lignede ikke en, der havde født. Hun boede sammen med en chauffør, der var en del ældre end hende.

Hun arbejde i en butik, så hun havde tit fri mit på ugen ligesom mig, hvilket gjorde, at vi tit løb ind i hinanden og stod og snakkede. Tina, som hun hed, var en flot kvinde. Slank, mørkt krøllet hår, dejlige bryster og en god røv. Hun gik næsten altid i kjole eller cowboybukser. Jeg havde set hende tage sol i deres have og her havde jeg set hendes dejlige bryster.

En dag hvor vi stod og snakkede, blev jeg inviteret ind til en kop kaffe. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hende, hun var iført en kort sommerkjole og havde BH på inden under. Hendes mørke brystvorter kunne ses gennem stoffet. Jeg tænkte bare på at kneppe hende. Mens vi snakkede, fortalte hun, at hun syntes at uniformer var frække og det måtte være betryggende at bo sammen med en politimand. Jeg fortalte hende, at jeg nok skulle passe på hende og hun kunne bare ringe, hvis hun følte sig utryg. “Det var da skønt at høre”, sagde hun med et smil.

Kort tid efter skulle min kone på kursus og hendes mand på et længere kursus. Hendes 2 børn skulle op til deres rigtige far, så vi var begge alene, hvilket skulle vise sig, at blive starten på noget frækt.

En sen aften ringe Tina til mig og fortalte, at hun havde hørt nogen ved hendes havedør, mens hun var i bad. Hun var meget nervøs og bad mig kigge over. Jeg var lige komme hjem fra arbejde og gik derover i uniform. Jeg ringede på og hun åbnede døren kun iført en kort natkjole, som jeg tydeligt kunne kigge igennem. Jeg kunne skimte hendes brystvorter og opdagede da hun vendte sig om, at hun ingen trusser havde på. Jeg gik huset igennem sammen med hende og haven uden at finde noget. Da jeg kom ind i huset igen, ringede hendes telefon. Det var hendes mand. Jeg listede stille hjem til mig selv igen, da det nok ikke var så smart, hvis han hørte mig i huset.

Da jeg kom hjem, smed jeg mig på sengen, mens jeg lynede uniformsbukserne op og begyndte at onanere. Jeg tænkte bare på at kneppe Tina. Ligesom min udløsning nærmede sig, ringede min telefon. Det var Tina. Hun ville bare sige tak for hjælpen og at hun var ked af, at jeg ikke fik en øl som tak for hjælpen. Jeg sagde, at det gjorde ikke noget. Vi snakkede lidt løst og fast, mens jeg onanerede om hende stille og roligt.

Til sidst kunne jeg ikke dy mig og sagde til hende, at det var en fræk beklædning hun havde på, når hun åbnede døren for fremmede. Der blev stille, hvorefter hun sagde til mig, at hun altid sov i den mundering. “Også uden trusser”, fik jeg pludselig sagt. Der blev stille, men kort tid efter sagde hun ja, det gjorde hun altid. “Men du må ikke sige noget til Lars, han bliver let jaloux.”

“Nej det ved jeg nu ikke rigtig”, sagde jeg til hende. “Jo – please, jeg vil gøre alt, du må bare ikke sige det, han er meget jaloux”. “Hmmmm – det var nu fristende”, fik jeg sagt til hende, så skal du gøre mig en tjeneste.

“Hvad skal jeg gøre”, sagde hun til mig. “Du skal gøre som jeg siger, da jeg ligger med et kæmpe jern på og tænker på dig – lidt telefonsex du ved”, sagde jeg til hende. “Nej det kan jeg ikke, jeg har aldrig prøvet det og jeg har aldrig været Lars utro”, sagde hun nervøs tilbage.

“Du bestemmer selv, men ellers siger jeg det til Lars”, sagde jeg hårdt til hende. “Men du har selv lagt op til det i den frække mundering”, sagde jeg videre.

Efter lidt tid sagde hun med lav stemme, “hvad skal jeg gøre”

“Tag din natkjole af og læg dig på jeres dobbeltseng”, kommandere jeg hende

“Okey”, sagde hun, “Det har jeg gjort nu”.

“Så spred dine ben og fortæl mig om du onanere tit”, fløj det ud af munden på mig, mens jeg begyndte at spænde min bukser igen. Jeg havde nemlig en bagtanke.

“Det gør jeg kun en gang i mellem – Men kun når Lars er her, for at få orgasme”, sagde hun.

“Spred dine ben og begynd at røre din kilder – tænk på mig. Er du fugtig”, sagde jeg meget ophidset.

“Ja – lidt”, fik hun fremstammet, mens jeg kunne høre hendes stemme blive mere ophidset.

“har du en dildo”, spurgte jeg.

Der blev lidt stille, men efter kort tid sagde hun “ja”.

“Find den frem og lad den køre ind og ud af din kusse”. “okey”, svarede hun, hvorefter jeg kunne høre hende rode i nogle skuffer.

I mellemtiden var jeg gået ud og hen til deres dør, men jeg stadigvæk talte med hende i min trådløse telefon. Det var godt, at vi boede så tæt på hinanden.

Jeg kunne høre motoren starte og hende begynde at stønne gennem telefonen.

“er den oppe i dig”

“Ja”

“Hvor vil du gerne havde sperm hende”, sagde jeg til hende, mens jeg forsigtig tog i deres bagdør. Jeg viste den ikke var låst, da jeg var gået ud den vej, uden at hun viste det. Ganske rigtig, døren var ulåst. Jeg gik op til soveværelsesdøren, der stod på klem. Jeg kunne høre hende inde bag døren. Jeg fiskede min pik ud af bukserne. Der var stiv og lige ved at komme.

“jeg vil gerne sprøjtes ud over min bryster men ikke i munden”, sagde hun, mens hun stønnede mere og mere.

I det samme gik jeg ind i soveværelset. Hun lå helt nøgen på sengen med spredte ben og en sort dildo, der kørte ind og ud af hendes kusse. Hendes kusse var barberet, så der kun varen lille tot foroven. Hun så bare så fræk ud. Da hun så mig, blev hun meget forskrækket og standsede brat op.

“Bliv ved din liderlige kælling”, råbte jeg til hende, mens jeg gik over til hendes hoved og pressede min store pik ind i hendes mund. Hun kæmpede imod, men jeg rykkede i hendes hår, hvorefter hun åbnede munden og min pik smuttede ind.

“Onaner”, kommanderede jeg, hvorefter hun begyndte at onanere igen og i det samme sprøjtede jeg en kæmpe ladning ind i hendes mund. Hun forsøgte at kæmpe imod, men jeg fik hende holdt så fast, at hun slugte næsten det hele. I det samme gennemrystedes hendes krop af en orgasme.

“Du lovede at det kun skulle være telefonsex”, sagde hun næsten grædende, Jeg var ligeglad og trak hende ned over sengekanten og vendte hende om, mens dildoen smuttede ud af hendes kusse.

“Nej nej please”, sagde hun, men jeg var ligeglad. Min pik hamrede jeg op i hendes kusse bagfra, mens jeg pressede hende ned i sengen. Pik gled let og elegant op i hendes fugtige kusse, mens hun begyndte at stønne højlydt. Hun struttede med numsen for at tage bedre imod, mens hun begyndte at onanere igen. “Din pik er så stor – du må ikke sprøjte i mig”, stønnede hun hele tiden. Jeg havde i mellemtiden fået mit tøj af og trak hende bagud, så hun sad ovenpå mig på gulvet. Nu kunne jeg kysse hende i nakken og røre hendes dejlige bryster.

“åhhhhhh jeg kommer”, stønnede hun og i det samme sprøjtede jeg min sperm langt op i hendes kusse. Hun forsøgte at komme af, men jeg hold hende fast på min pik. Da min pik havde tømt hele sin ladning oppe i hendes dejlige kusse, lod jeg hende lægge sig op på sengen . Spermen sejlede ud af hendes kusse, mens hun lå på ryggen med lukkede øjne og spredte ben. Hendes kilder var hård og jeg kunne ikke dy mig for at kysse den.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *