Første gang efter 12 år

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Man kan ikke sige at jeg havde ventet 12 år på denne kvinde, men det føltes sådan efter denne nat…

Hun var den første pige jeg var vild med i folkeskolen. I årene op til vores konfirmation havde vi været venner længe, vi var begge hemmelige forelskede i hinanden men var alt for genert til at indrømme sådan noget i den alder. Alligevel var hun den første pige jeg holdt i hånd med, i en kåd drillende slåskamp gav hun mig mit første hurtige kys på munden og hun lod mig kigge ned i hendes bluse da hendes bryster voksede sig større. Hun blev sur fordi jeg altid lige skulle trykke lidt på dem når jeg havde chancen, men vi blev aldrig uvenner.

Som sagt var vi begge generte og lige pludselig var hun væk, rejst på efterskole. Vi tog ikke afsked på den måde vi ville have gjort, og selvom vi begge har haft kærester og levet et helt andet liv siden da, har vi begge fortrudt at det ikke blev til mere den gang. Vi ville jo gerne have gjort mere. Det indrømmede vi begge til en gammel-elev fest, 12 år senere på vores gamle skole. Vi blev godt nok hjulpet på vej med nostalgihistorier, gammelt 80er musik, et par drinks og nogle mislykkede dansetrin. Vi levede hvert vores liv nu, hun sammen med en eller anden håndværker i en stor lejlighed og jeg var lige flyttet til noget lidt mindre.

Om det var fordi hun virkelig ville hjem og se nogle billeder, jeg var stødt på ved flytningen, fra den gang vi var teenagere eller om det var fordi at der var kommet skjulte sandheder frem i løbet af aften, ved jeg ikke. Vi sad i hvert fald sammen i en taxa på vej hjem til mig. Klokken var gået hen og blevet over 1 om natten og hun hvilede sit hoved på min skulder imens vi snakkede om de andre gamle elever vi havde mødt.

Vi havde plantet os i sofaen i min lejlighed imens jeg viste hende billederne fra vores barndom. Sommetider grinte vi så meget at hun fik tåre i øjnene og jeg kunne næsten ikke få vejret. Da der ikke var flere billeder fandt jeg en god opsamlings cd med 80’er musik på og lod den spille lavt i baggrunden og da jeg satte mig tilbage i sofaen igen sagde hun;”Nu hvor der er så mange ting vi havde misset dengang, så er der noget jeg ikke vil gå glip af denne gang.” Hun lænede sig ind til mig og lagde sine hænder om min nakke og gav mig et stort smækkys.

”Ja, det har vi vist ventet længe på,” sagde jeg til hende. Hun smilte og satte sig tilbage i sofaen. ”Helt ærlig, så var det vel ikke kun et kys du gik og drømte om den gang, var det?” spurgte hun mig og jeg vidste godt hvad hun mente. ”Tja, det er jo lige i den alder man begynder at tænke anderledes på pigerne” sagde jeg. ”Men så langt turde jeg slet ikke tænke den gang, når jeg ikke engang turde kysse dig,” fortsatte jeg og grinte.

Som en perfekt timing skiftede nummeret på cd’en til en af kendingene fra dengang. Det var Madonna’s ”Crazy For You”.

”Nej, den kan vi jo godt huske,” sagde hun og sprang op. Hun tog mig i hånden og trak mig op af sofaen.

”Den må vi danse til,” grinte hun og lagde armene rundt om mig. Stille drejede vi rundt, i den traditionelle kinddans koreografi. Vi sagde intet til hinanden, men vores kroppe snakkede sammen. Ved lejlighed blev der krammet hårdt så jeg kunne mærke hendes bryster imod min brystkasse, lod jeg en hånd køre igennem hendes lange mørke hår stak hun en hånd i min ene baglomme og pressede sit underliv imod mit. Da sangen var færdig stoppede vi og kiggede på hinanden. Hun havde begge hænder foldet omkring min nakke og jeg holdt om hendes hofter. Som om intet andet var mere naturligt, begyndte vi at kysse, og det var ikke smækkys som før. Vi kyssede dybt og inderligt og det føltes som om det var første gang jeg kyssede på den måde og det var kun fordi det var med hende. Jeg pressede hendes underliv imod mit og hun kunne ikke undgå at mærke at jeg var begyndt at vokse i bukserne. Vi kyssede længe og da vi stoppede var næste nummer på cd’en næsten færdig.

”Tak for dansen,” hviskede hun til mig og bevægede sig væk fra mig. Hun gik hen til døren til entreen og stoppede i døråbningen. ”Det mest rigtig ville være at sige tak for i aften nu,” sagde hun til mig. Det overraskede mig at hun bakkede ud nu. Jeg havde helt glemt hvordan hendes liv var nu. ”Jeg burde jo være på vej hjem til en anden nu,” sagde hun med en lidt trist stemme. ”Jeg plejer jo ikke gå hjem med fremmede mænd,” sagde hun og grinte lidt. Jeg gik hen til hende imens jeg kløede mig lidt i nakken.
”Så fremmed er jeg jo heller ikke,” sagde jeg. Hendes blik flakkede rundt og jeg kunne genkende hendes usikkerhed selvom det var så mange år siden.

”Det er jo ikke fordi at…” fremstammede hun. ”Det var dejligt at kysse dig,” forsatte hun. Hendes ellers muntre humør hun havde haft hele aftenen var pludseligt afløst af en spekulerende alvor. Hun ledte længe efter sine ord og jeg kunne se at situationen rørte hende dybt.
”Det er bare det at hvis vi kysser igen, er jeg bange for at jeg får lyst til at gå i seng med dig,” sagde hun hurtigt og kiggede på mig. Jeg var ikke forberedt på denne ændring af hele situationen. Jeg kunne bakke ud af det hele og lade hende gå, som jeg havde gjort i så mange andre situationer. ”Det er jo ærlig snak,” sagde jeg stille. ”Og hvis jeg også skal være ærlig, så vil jeg helst kysse dig igen,” forsatte jeg. Hendes blik flakkede stadig rundt men så tog hun pludselig et skridt frem imod mig imens hun kiggede ned i jorden. Hun lænede sig ind til mig og lagde sin pande imod min skulder. ”Så kys mig,” hørte jeg hun hviskede.

Hun løftede hovedet og kiggede mig i øjnene. Jeg tog armene om hende og begyndte at kysse hende. Hun tog imod mig og kyssede tilbage. Hun pressede mig op af dørkarmen imens vi forsat kyssede inderligt. ”Tænk at have ventet 12 år på at det skulle ske” sagde hun og grinte. Hendes humør var tilbage og ”legen” kunne forsætte.

Jeg tog hende i hånden og førte hende igennem stuen og ind i mit soveværelse. ”Jeg havde altid forestillet mig at det ville ske på mit lille pigeværelse en aften mine forældre ikke var hjemme,” sagde hun og kiggede rundt i soveværelset. ”Nå, så de tanker havde du også den gang,” sagde jeg. ”Ja, vi var jo helt vilde i varmen” grinte hun.

Vi mødtes i endnu et kys og imens vores tunger kælede for hinanden lagde hun en hånd på min rejsning og klemte lidt. Jeg knappede hendes skjorte op og fik den taget af hende. Hun havde en hvid BH på som pakkede hendes store bryster ind. Hun havde aldrig været den spinkle type og det var hun stadig ikke. Hendes bryster var dog vokset betydeligt siden sidste gang jeg fik et glimt af dem. Jeg tog let på dem med begge hænder, men i stedet tog hun BH’en af så jeg kunne røre ved den ægte vare. Jeg kærtegnede hendes bryster og agede hendes brystvorter som var blevet stive. Brysterne var dejlig bløde og jeg kyssede dem begge og gjorde brystvorterne våde med min tungespids. Hun var begyndt på mit bæltespænde og knappede mine bukser op. De faldt til jorden og jeg trådte ud af dem. Hun bukkede sig ned og hjalp mig og tog mine sokker af med det samme. På vej op igen kyssede hun mig på pikken, uden på mine underbukser, og lod sin tunge drille lidt rundt på den. En fantastisk pirrende fornemmelse. Hun hev min skjorte over mit hoved så jeg til sidst kun stod i underbukser. Vores kys var blevet til små slikkerier på hinandens læber og tunger. Hendes busker, var lette at få op og fald til jorden.

Jeg opdagede at hun indenunder havde lange hvide nylonstrømper med blonder på, som gik et godt stykke op af lårene og hvide blondetrusser der matchede. Hun lagde sig ned på sengen og stak det ene ben ud som tegn til jeg skulle tage nylonstrømperne af hende. Den første rullede jeg af rimelig hurtig men da turen kom til det andet ben lod jeg hænderne glide frem og tilbage på hendes ben og kælede på inderlåret inden jeg trak strømpen langsomt af hendes ben. Så lagde jeg mig ned ved siden af hende. Vi kyssede blidt, men vådt.

”Ta’ også mine trusser af,” hviskede hun imellem kyssene. Jeg satte mig op og trak hendes trusser lidt ned så hendes mørke dusk kom til syne. Hun løftede bagdelen så jeg kunne få dem helt af. Jeg kærtegnede hendes inderlår med min hånd igen, jeg lod hånden berøre hendes mis og forsatte op imod hendes bryster. ”Også dine,” hviskede hun så. Jeg fik hurtigt mine underbukser af. Hendes hånd fandt straks min pik og hun begyndte at kæle for den. Jeg lagde mig ned ved siden af hende igen og hun mødte mig med et dybt tungekys imens hun stadig kærtegnede min pik. Hun onanerede mig blidt og jeg stoppede vores kysseri. Jeg lod min tunge danse ned over hendes hals og vendte tilbage til hendes bryster og hendes hårde brystvorter.

Jeg masserede dem med mine læber og tunge men måtte dog stoppe et par gange pga hendes kærtegn af min pik. Hun fjernede nu sin hånd fra min pik og tog fat i min venstre hånd og førte den ned imellem hendes ben. Jeg følte mig forsigtig frem og mærkede hvor varm og våd hun var da jeg kørte en finger igennem hendes mis. Jeg kyssede hende igen på halsen og på hendes skulder og hun begyndte at stønne lidt da jeg kælede for hendes skedeåbning og hendes klitoris. Jeg forlod hendes mis og lod min hånd kæle for hendes ben, op af hoften, maven og brysterne. Jeg ville ind i hende så jeg begyndte at ligge mig oven på hende. Hun gav plads ved at sprede benene. Hun tog fat i min pik og kærtegnede den lidt, inden hun lod den kæle imellem sine skamlæber. Så førte hun den ind i sig og vi sukkede begge to dybt, næsten i kor.

Jeg tror vi begge var lidt nervøse ved det vi lavede, men vi fnes begge to da vi stønnede i kor. Jeg lagde mig ind over hende og hun slog armene rundt om min krop. Hun tog godt imod min pik og klemte fast rundt om den. Vi fandt et godt tempo og imellem vores støn fandt vores tunger hinanden i små våde slik som aldrig nåede at blive til kys. Det var fantastisk at være inde i hende og jeg ville ønske jeg kunne blive ved i timer, men jeg var snart ved at komme.

Jeg kunne ikke modstå hendes dejlige mis, så jeg begyndte at sætte farten op jo tættere jeg kom på min orgasme. Hendes stønnen forsatte med min rytme, hendes bryster vippede op og ned og jeg var sekunder væk fra orgasme. Jeg blev pludselig i tvivl, om det var i orden at jeg kom inde i hende så jeg trak mig hurtig ud og i det samme sprøjtede min orgasme ud af mig. Hendes mave blev dækket af min sæd og et par strint ramte også hendes bryster. Det var måske ikke det smarteste at oversprøjte hende med sæd første gang vi var i seng sammen, så det overraskede mig da jeg åbnede mine øjne at hun lå og smilede. Så begyndte hun at smøre sæden ud over sine bryster og mave med sin ene hånd. Det havde jeg ikke oplevet før, men et eller andet sted satte det en god prik over i’et.

Hun rejste sig op og vi sad nu begge på knæ.”Ja, jeg vidste ikke lige hvor jeg skulle gøre af det,” sagde jeg. Hun kyssede mig et par gange.

”Uhmm, det var nu dejligt alligevel,” hviskede hun. Hun rejste sig fra sengen og gik ud af soveværelset og ud på toilettet.

Jeg lagde mig ned på sengen og kiggede op i loftet. Jeg kunne høre hun åbnede for bruseren. Det var sære tanker der fløj igennem mit hoved. Efter 12 år havde vi nu endelig haft sex sammen. Alligevel føltes det næsten som det var første gang jeg havde sex. Nej, det her var sgu bedre. Jeg havde mest lyst til at gå ud til hende i badet og starte forfra.

Bruseren var stoppet. Jeg havde taget mine underbukser på igen og var gået ind i stuen. Jeg skiftede cd til endnu en 80’er skive og satte mig i sofaen da hun kom gående ud fra badeværelset. Hun havde taget min blå badekåbe på og hendes hår var svøbt ind i et hvidt håndklæde. Klokken var blevet næsten halv tre, men jeg ville ikke have denne nat skulle ende. Det havde hun vist heller ikke, fordi hun satte sig på skødet af mig og holdte rundt om mig.

”Så gjorde vi det alligevel,” sagde hun. ”Endelig,” grinte hun videre.

”Ja, jeg havde nu mest lyst følge med dig ud i badet og fortsætte,” sagde jeg til hende. Hun grinte og gav mig et kys. ”Jeg stod og håbede lidt på det derude,” sagde hun og smilte. ”Øv!” sagde jeg og lavede trutmund. ”Jeg synes ikke vi skal holde os tilbage mere efter det vi lige har lavet,” hviskede hun og kyssede mig igen. ”Bare det at jeg ved at du er nøgen under badekåben er nok til at få mig i gang igen,” hviskede jeg i hendes øre.

”Og at jeg sidder på noget der vokser, hjælper også på det,” hviskede hun igen. Og hun havde ret, jeg var begyndt at røre på mig igen.

Vi kyssede med tungerne igen og jeg stak en hånd ind under badekåben og fandt hurtigt hendes ene bryst. Hendes håndklæde havde tabt taget i hendes hår og faldt ned på gulvet og jeg kunne mærke det varme og fugtige hår på min skulder. Min pik pressede nu meget hårdt på hendes balder og hun lettede trykket gevaldigt da hun rejste sig og stod foran mig.

Hun bukkede sig ned og trak mine underbukser af så min pik sprang ud og klaskede op på min mave da den blev fri af underbukserne. Hun satte sig ned på gulvet, imellem mine ben og tog fat i min pik. Hun kærtegnede den som hun havde gjort tidligere, men nu begyndte hun forsigtigt at slikke på den. Hun lod tungespidsen køre fra nosserne op langs urinrøret og endte på pikhovedet. Nu er jeg en af dem som ikke har prøvet oralsex særlig meget, så jeg lagde hovedet tilbage og lukkede øjnene. Igen føltes det som om det var første gang, fordi der ikke var nogen der havde slikket mig på den måde før. Hun onanerede mig lidt, men så mærkede jeg hendes tunge igen, denne gang pressede hun tungespidsen blidt ned i urinrevnen og derefter slikkede hun hele pikhovedet. Hun tog så hele pikken i munden og begyndte at sutte og slikke endnu mere. Langsomt lod hun den glide ud og ind af sin mund og hendes tunge var næsten hele tiden i kontakt med pikhovedet.

Så onanerede hun mig igen og jeg åbnede for en kort stund mine øjne og kiggede ned på hende. Hun smilte til mig og lod så pikhovedet forsvinde imellem sine læber. Det fik mig til at lukke øjnene igen og nyde hendes behandling. Jeg kunne ikke lade være med at stønne hver gang hun sugede sig fast nede ved roden og lod den glide ud igennem sine læber. Hun skulle ikke forsætte ret længe før at jeg var klar til at komme igen.

”Vent lidt,” hviskede jeg til hende og lagde en hånd på hendes hoved. Hun holdt op med at slikke og smilte til mig.
”Rejs dig lige op,” sagde jeg og hun rejste sig op foran mig. Jeg bandt knuden på badekåben op og afslørede hendes nøgne krop inden under. Jeg lænede mig frem og kyssede hendes mave, jeg kyssede nedad imod hendes mis og snart rørte min tungespids hendes varme skamlæber. Jeg borede tungen længere ind og fik skilt hendes skamlæber ad så jeg kunne lade min tunge glide imellem dem.

Jeg tog min ene hånd til hjælp og spredte hendes mis så hendes klitoris blev blottet. Jeg smagte på den og kyssede den. Hun begyndte at trække vejret heftigt igen og lagde begge hænder på mit hoved. Jeg forsatte med at slikke hendes klitoris og kærtegnede hendes skede med min finger. Forsigtigt pressede jeg fingeren op i hende og masserede hende indvendigt. Hun var varm og våd i hele skeden og jeg afløste min finger med min tunge som jeg skubbede ind i hende. Hendes stønnen blev højere og jeg holdte en pause.

Jeg gav hende små kys på maven, men hun hev mig op fra sofaen og begyndte at kysse mig heftigt. Jeg løftede badekåben af hendes skuldre så den faldt på gulvet og vi stod nu og kyssede splitter nøgne. Min hårde pik blev klemt på hendes mave da vi knugede hinandens kroppe tæt sammen. ”Elsk med mig igen,” hviskede hun da hun stoppede med at kysse. Jeg satte mig ned i sofaen igen og hun fulgte med. Hun satte sig oven på mig og jeg fik hurtigt ført pikken ind i hende. Hun stønnede højlydt med det samme.

”Jeg er allerede ved at komme,” stønnede hun og begyndte at ride mig. Jeg holdt om hendes hofter og hjalp hende med tempoet og som hun selv sagde, så kom hun ret hurtigt efter. Hun lukkede øjnene og bøjede hovedet op imod loftet imens hun stønnede højlydt. Jeg kunne mærke hende skede trække sig sammen og det gav nogle skarpe ryk inde i hendes krop. Hun stoppede med at ride og faldt lidt sammen oven på mig. Jeg kunne stadig mærke nogle ryk i hendes skede. Hun kyssede mig inderligt imens hun blev færdig. Så løftede hun sig op og trak mig ud. Hun kravlede ned på gulvet imellem mine ben igen. Hun tog fat i min pik som skinnede i lyset, våd af hendes safter. ”Det ville være en skam at lade dig være sådan,” sagde hun og grinte. Straks efter havde hun pikken i munden igen. Hun forsatte rytmen fra da hun red mig, men nu bare med munden. Hun holdt pauser for at få vejret men blev ved med at onanere mig. Så lod hun kun pikhovedet glide ud og ind af munden og omsvøb det med hendes tunge. Hun lavede tricket med tungespidsen i urinrevnen igen og forsatte hele vejen rundt om kanten af pikhovedet. Samtidig onanerede hun roden med sin hånd. Til sidst føltes som om min pik kunne springe i luften.

”Jeg kommer om lidt,” fik jeg fremstammet. Jeg åbnede mine øjne og så hun bare forsatte. Hun havde lukket sine øjne og svarede mig med et par støn. ”Skat, jeg kommer nu,” sagde jeg igen og hun svarede bare med et endnu højere støn og jeg kunne mærke hun holdte mig fast. Jeg kunne ikke holde mig mere og lod min orgasme rulle og hun lod sin mund fylde med min sæd. Jeg stønnede højt da jeg kom, aldrig var jeg kommet sådan før. Sæden dryppede ud igennem hendes læber og hun smurte min pik ind det. Hun blev ved med at slikke mig indtil hun kunne mærke jeg begyndte at blive slap. ”Sådan har jeg ikke prøvet det før,” sagde jeg til hende og smilte.

”Heller ikke jeg, det var impulsivt” sagde hun.

Denne gang var vi begge to på badeværelset, men vi undgik at tale om hvad der nu skulle ske efter denne nat. Vi havde begge to nydt hinanden, mystikken var ophævet. Var vi gået i seng sammen den gang havde det nok ikke været det samme. Hun besluttede sig for at overnatte hos mig, og da jeg lå med hende tæt ind til mig tænkte jeg på hvor heldig jeg havde været. Jeg havde ikke skænket hende mange tanker igennem årene. Kun når man har tænkt tilbage og fået nostalgiske minder, men til den komsammen vi havde haft om aftenen var hun den eneste jeg tænkte på. Jeg var blevet overrasket over hvor dejlig hun var og elske med, hvor meget hun tændte mig. Hun var ikke den populæreste eller kønneste pige i klassen, men for mig var hun den mest sexede.

Her slutter historien så for denne gang. Men det var ikke slut for os. Vi opfandt vores hemmelige kæresteri igen og vi har tilbragt mange vidunderlige natter sammen siden, når hun har haft mulighed for at slippe af sted med det. Vi vil nemlig være sikre på at der ikke går 12 år igen før vi ses igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *