Naive piger der udnyttes brutalt

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Det jeg vil fortælle, var en hændelse jeg oplevede for et stykke tid siden. Det var mandag aften, hvor jeg sammen med min kæreste gik en i en spillehal /butik, hvor man spillede på maskiner og kunne vinde penge på dem. Vi er et ganske almindeligt par der levede sammen og så ganske almindeligt ud, han en mand på 190 cm og noget kraftigt, jeg en pige spinkel med små bryster og måske en for stor bagdel, men ellers meget almindeligt og vi levede i et meget åbent forhold med sexoplevelser sammen og hver for sig. Ejeren kendte vi lidt og vi fik et bord at sidde ved og vi spillede også lidt på maskinerne og ved den lejlighed så jeg, at det var næsten kun udenlandske mænd, især var der mange af arabisk udsende samt nogle kinesere og de var alle af ældre herkomst.

Efter nogle timer havde vi tabt de fleste penge vi havde med, men da vi ville til at gå blev vi stoppet af ejeren der spurgte min kæreste om ikke vi ville komme med ham ind på hans kontor for han havde noget at foreslå os. Vi gik med ham og han kom hurtigt frem med sit tilbud til os, som kort fortalt gik ud på at nogle af hans gæster ville betale os for at vi lavede stripnummer for dem nu når han lukkede butikken, fordi de plejede at ryge vandpibe efter lukketid.

Jeg afslog tilbuddet, fordi jeg ikke havde det så godt, og vi var ikke helt så gode venner den dag, min kæreste var lidt sur over at om lørdagen, hvor vi var til fest med hans venner skete der det at mens han kørte nogle hjem kom han tilbage og så at hans venner var godt i gang med mig. De havde drukket mig fuld eller givet mig noget der havde sløret mine sanser, så da han kom så han at de havde en pik i min fisse, samt en i munden som jeg suttede kraftigt på og han kunne både se og høre at jeg var meget liderlig, og samtidig vidste han at jeg godt kunne lide nogle gange at der var flere mænd om mig.

Min kæreste sagde så til ejeren om ikke vi kunne på noget så jeg fik det bedre, så de gik ud i køkkenet og var væk ganske kort tid og gav mig et glas vand jeg skulle drikke, snakkede ejeren stadig om ikke bare jeg ville strippe for dem da han altid skulle lave noget optræden for hans gæster, når de afholdt disse komsammener efter lukketid, men min kæreste sagde blandt andet at jeg ikke så godt kunne lide så mange fremmede udenlandske ældre og stolede ikke på dem, men mens de snakkede kunne jeg ikke føle så meget mere af min krop og jeg faldt nok også i søvn og da jeg vågnede igen var mine arme blevet bundet sammen og var spændt op i loftet så jeg hang og kunne kun lige nå gulvet med tæerne, men kunne nu høre en råbende og skrigende forsamling, som nu sad foran mig og min kæreste sagde til dem at jeg skulle straffes for det jeg havde lavet om lørdagen, så han tilbød dem til at starte med at de holdt auktion om mit tøj.

Der blev nu budt på min skjorte og den der vandt denne måtte så selv tage den af mig. Der var en lille kineser og mens han knappede knapperne op tog han godt fast om mine bryster, og det næste var min nederdel og nu følte jeg en skam at stå der og været udstillet i mine trusser og bh, men min kæreste fortsatte auktionen som nu var bh og her blev der budt godt så det varede ikke længe før ham der havde skjorteblusen igen kom op og ravede på mine patter og da han havde revet min bh af mig bed han mig i den ene brystvorte, så jeg skreg op, men der var ingen nåde fra min kæreste, men han foreslog forsamlingen at de skulle komme med noget som kunne puttes i munden på mig.

Det var nu mine trusser de bød på og til min store skræk hørte jeg min kæreste foreslog at den der vandt, måtte tage mig som den første, det gjorde mig både bange og ophidset men også meget nervøs over hvor langt han ville gå med at straffe mig. Bagerst i lokalet sad der en meget ældre herre som nu bød over alle de andre og jeg følte at han var en de ikke sagde imod, så han vandt mine trusser og da han kom op til os kunne jeg se at han var enorm stor med en mave så stor at jeg ikke havde set det før og jeg fik en stor væmmelse ved at han skulle tage mine trusser af mig og samtidig at han skulle indtage min fisse ja jeg hoppede og dansede rundt men kunne ikke komme fri grundet armene var bundet virkelig fast, så han fik 2 mænd til at løfte mine ben, så jeg blev holdt fast mens han skar trusserne af mig.

Nu hang jeg helt nøgen til alles beskuelse, og da den store herre så min store hårddusk spurgte han min kæreste om hvad det kostede at barbere den af, men til min trøst ville min kæreste ikke give dem lov til det, men han sagde at den store mand skulle få det overstået det han havde købt, så jeg slap ikke for ham og fik virkelig en dårlig fornemmelse da jeg så, hvor stor hans krop var og samtidig var han ikke særlig ren, det så ud til at han ikke havde været i bad i flere uger, og da han kom tæt på mig kunne jeg virkelig få væmmelse, især da hans pik blev synlig den var meget stor og tyk og den var ikke engang stiv endnu så igen sparkede jeg vildt med benene og igen, tog 2 mænd mine ben, men denne gang spredte de dem helt ud til siden så alle kunne se op i mig. Her ville jeg gerne stoppe det men var i deres varetægt.

Han kaldte på nogle flere at de skulle udvide mig så han kunne komme til, så jeg kunne nu mærke at der blev revet i mine store skamlæber og nu var der også en der slikkede mig så det varede ikke længe før at jeg fik varme fornemmelser i fissen, samtidig så jeg at de fleste havde taget deres pikke frem og spillede den af, ja jeg så min kæreste stod sammen med ejeren bagerst i lokalet med deres pikke fremme, og alle var meget opstemt over hvad der skulle ske, der osede af sex i lokalet. Den store mands pik voksede hele tiden, og jeg hørte at han sagde ja nu er hun klar, for derefter at mærke at han trængte op i mig, ja han pressede konstant op i mig og jeg følte at alt i mit indre skød blev sprængt, så da han var i bund og trak sig tilbage var det en lettelse, men han stødte hurtigt fremad igen, men det gik hurtigt til min fisse vænnede sig til den store pik så jeg kunne nu mærke at jeg blev våd ja jeg tror at det løb ud af mig ja jeg fik flere små orgasmer, og han kunne holde meget længe så jeg følte at jeg var delt helt over i mit skød.

Da han endeligt kom, var det, som om at jeg blev spulet helt op og det løb ud af mig da han trak sig veltilpas tilbage og sagde til mig at det var det bedste fisse han havde fået i mange år.
De tog mig nu ned af krogen og bandt mine arme op, men jeg fik ikke fred da hele lokalet osede af sex og de andre var meget liderlige og alle ville bruge mig, men jeg var helt udmattet og kunne ikke mere, sagde jeg, men min kæreste var enormt liderlig og sagde at hvis min fisse ikke kunne klare mere så ville han tage mig i røven og hurtigt lagde de mig på gulvet på ryggen samt trak mine ben over mit hoved, hvor ejeren holdt mine ben fast under hans arme, og hurtigt fik han presset sin pik ind i munden på mig og kørte frem og tilbage, så jeg fik brækfornemmelser, som han var for liderlig til at tage hensyn til, samt mit skød var helt blottet og jeg kunne føle at det løb ud af mig. Min kæreste var ikke længe om at få presset sin pik op i mit numsehul og han kom hurtigt, men der var straks en anden der stak sin pik op i mig, ja de afløste hinanden i en strøm og til sidst efter mange orgasmer var jeg bare helt væk og kunne ikke mere konstatere hvad der skete med mig, men det fik en ende, så jeg lå på gulvet helt oversprøjtet af sperm og mine skamlæber var meget opsvulmede og ømme, som også mit røvhul var, samtidig med at jeg følte at det var sprængt.

Der var så en der lagde mig blidt på bordet og smurte mig ind i en smertestillende salve, så jeg fik det noget bedre, og min kæreste hjalp mig hjem og vi gik straks i bad, hvor vi snakkede det hele igennem, og jeg måtte indrømme at det var en kæmpe oplevelse for mig.

Der gik et par uger derefter, så blev jeg stoppet på gaden, af en mand jeg ikke kendte, men han kendte mig, da han havde deltaget den aften, og han bød mig på en kop kaffe på den nærliggende cafe for der var noget han ville snakke med mig om. Han kom hurtigt ind på hvad det drejede sig om, den aften var deres gamle rådmænd blevet meget glad for mig og ville tilbyde mig en stor sum for at deltage i en fest der skulle afholdes den næste uge og hvis jeg havde en veninde der også ville, så fordoblede de honoraret, men vi skulle affinde os med alt, hvad de ville, og jeg skulle bestemme mig hurtigt da det startede næste dag, og vi aftalte at vi skulle mødes på cafeen næste dag på samme tid, hvis jeg ville, mens vi talte kunne jeg mærke at mine trusser blev våde af den samtale, og lovede at jeg ville tænke over det.

Jeg fik hurtigt en af mine veninder med på ideen, for hun kunne godt lide at blive taget hårdt og især af ældre store mænd, så vi mødte begge frem på cafeen næste dag, og vi sad længe og ventede uden at der skette noget, men pludselig kom en tjener over til os og sagde at, hvis vi havde en aftale og havde accepteret betingelserne, så skulle vi gå ud i baglokalet og afvente besked. Ham jeg havde mødt dagen før dukkede op og lagde en kontrakt, hvori der stod at vi deltog helt frivilligt og at vi på vejen ville køre forbi en bank og sætte vores honorar på en konto, og at vi derefter var underlagt deres regler i 3 dage. Efter vi havde været i banken kørte de os ud af byen, og på en rasteplads fik vi ordre om at tage alt vores tøj af og tage en slags sort kittel på, og samtidig fik vi en hætte, hvor der kun var hul til munden. Hætten blev spændt fast under vores arme samt rundt om vores hals og der var flere kroge i samtidig følte jeg at mine bryster blev opstrammet. Vi kunne nu ikke se noget da vi kørte videre og vi fik også besked på at vi ikke mere måtte snakke eller sige noget uden tilladelse.

Efter flere timers kørsel stoppede vi og blev beordret til at stige ud af bilen, og straks vi var trådt ud af bilen blev der presset en stor kæp under armene på os, så vores arme var fastlåste bag på ryggen, Jeg kunne høre at der var mange folk der og vi blev ført frem til et sted, hvor jeg blev hejst op så jeg dinglede i luften uden at kunne se noget, men hørte at de talte mange sprog og at der var mange hænder der gramsede på mig. Da hørte jeg en trommelyd der kom nærmere og der blev helt stille, mens trommelyden kom nærmere og jeg kunne også lugte at der var fakler omkring os, og pludselig blev stilheden afbrudt af et skrig fra min veninde og samtidig kunne jeg lugte brændt hår. Hun skreg i meget lang tid og derefter at hun græd højlydt, og jeg frygtede det værste samt blev bange for at vi havde rodet os ud i noget frygteligt og farligt noget, men vi kunne ikke komme væk derfra, så jeg måtte bare se hvad der skette.

Nu blev min kittel flået af mig og nu var det mig der skreg højlydt, da de brændte mine hår af fissen, så en ækel lugt af brændt hår, mit eget gik i min næse, ja det var noget der var smerteligt, og mit maveskind blev også forbrændt, men det varede ikke længe før jeg mærkede at det afsvedne rester af mine kussehår blev skrabet af. Jeg mærkede nu også at der blev presset et stort koldt rør op i min fisse og hurtigt mærkede at det snurrede, og mit røvhul fik et tilsvarende behandling Dette varede længe og vi hang der i meget lang tid uden at der skette noget, og jeg fik flere orgasmer, mens jeg hang der med de apparater oppe i mig samt uden at kunne se noget, ja jeg tror nok også at jeg faldt i søvn for pludselig hørte jeg min veninde spurgte om jeg havde det godt, og da jeg svarede hende, skreg hun op, og det følte jeg selv hurtigt, da pisken ramte mig og der blev råbt at vi ikke måtte sige noget, så vi blev straffet meget længe for til sidst troede vi at det ikke havde en ende.

Alle steder på min krop, kunne jeg mærke at jeg var blevet ramt især min mave mine bryster min fisse og ikke at forglemme mine røvballer var slået til blods, og min veninde og jeg skreg om kap da de vaskede vores kroppe i sprit, ja det smertede virkelig og jeg tror nok også at jeg besvimede af den hårdhændede behandling min krop fik. Da jeg vågnede kunne jeg mærke at mine ben var udspændte og meget spredte af en lang jernstang, og kunne mærke at de blev hejst op så jeg gyngede nu i luften, her hørte jeg, at en sagde at nu kunne de hænge der resten af aftenen indtil de skulle bruge os.

Jeg var nu både bange og spændt på hvad der senere skulle ske med os. Det blev meget køligt og pludselig blev vi oversprøjtet med koldt vand. Der gik noget tid uden at der skette os noget, men der kom nu nogle der hejste os ned, og vi blev båret i jernstængerne ind i et stort rum, hvor jeg kunne høre at der var mange tilstede, og kunne mærke at jeg blev sat i en stor stol, men stadig fastbundet af jernstængerne tog de noget af hætten af så jeg kunne se noget, men sikken et syn jeg så, der var mange mænd tilstede og ingen kvinder, men jeg så hvorledes de bandt min veninde fast på et buet bord, hvor hendes røv og fisse ragede ud over bordkanten og at hendes hoved blev bøjet bagover og fastspændt, i de kroge der var i hals og hætten, så hun kunne ikke bevæge sit hoved, derudover tvang de nu også en slags bøjle ind i hendes mund så den blev et åbentstående hul, samt andre pressede en slags stor tragt op i hendes kusse så den blev åben, og man kunne se op i hende, men ikke nok med det, blev hendes anushul også tvangsudvidet så jeg følte lidt med hende, men også at det pirrede mig, måtte jeg sande at se hende ligge der totalt hjælpeløs og alt blottet og fremhævende.

Der gik nu tre mænd af gangen på hende og pumpede løs på hende uden at hun kunne røre sig og de tre blev afløst af andre tre og dette foregik i længere tid, og til sidst kom en meget stor mand, med en enorm stor pik der kørte løs i munden på hende, hvor jeg kunne se at hun havde svært ved at trække vejret.

Her fik jeg et tilbud at hvis jeg lavede alt frivilligt ville de løse mig op, og til dette tilbud sagde jeg ja, da jeg så hvorledes min veninde måtte lide.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *