Sexudnyttelse på højskolen

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Min kone og jeg er forstanderpar på en højskole i Nordjylland. Vi har mange internationale elever, som gennem de seneste år har givet mig mange gode sexoplevelser. Som forstander nyder man stor respekt blandt unge mennesker fra andre lande.

Vi har en del fra Kina, – små kønne piger med spændstige bryster, og små stramme røvbalder. Vi har piger fra Nigeria, – store flotte, sorte piger, med store faste bryster, og muskuløse kraftige balder. Der er små buttede, charmerende piger fra Spanien, og langlemmede, blege, lyshårede piger fra Finland. I det hele taget et perfekt sted for en gammel buk som mig. Jeg er efterhånden blevet 54 år, og min kone er et par år yngre.

Den første gang jeg nød min magt, var for 3 år siden, hvor en Kinesisk pige var mistænkt for at have stjålet en mobiltelefon fra en anden pige. Jeg henvendte mig til hende på hendes værelse, for at spørge hende ud om sagen. Hun var en køn, korthåret pige, med små spidse bryster under den stramme T-shirt, og pæne små ben i altid korte nederdele. Jeg satte mig overfor hende på en stol. Hun sad i sengen med benene trukket op under sig, så jeg kunne se det meste af hendes dejlige faste lår.

Hendes smukke brune, skæve øjne så nervøst på mig, og da jeg begyndte at spørge hende ud, brød hun straks sammen og rakte mig den savnede telefon. Tårerne løb ned ad hendes buttede kinder, da hun hulkende fortalte mig, at hun havde svært ved at vende sig til al den overflod, da hun kom fra en relativ fattig familie. Hun havde fået penge af lokalregeringen i Guangdong provinsen til et år på vores højskole, så hun havde ikke mange lommepenge. Jeg fik lidt ondt af denne kønne pige, men fik samtidig den skumle tanke, at dette kunne og burde udnyttes. Jeg sagde til hende, at jeg ville finde på en passende historie, og levere telefonen tilbage, hvis hun ville gøre noget for mig. Hun blev meget glad og rejste sig spontant, for at give mig et knus.

Hun stod bøjet ind over mig med armene omkring mig, og jeg funderede over hvordan jeg skulle forklare hvad jeg ønskede. Men inden jeg kom så langt, havde hun sat sig på knæ mellem mine ben, og sagde at hun gerne ville gøre mig glad. Så resolut åbnede hun mine bukser, og jeg løftede hurtigt enden fra stolen, så hun kunne trække dem af. Derefter skubbede hun min T-shirt op, bøjede sig frem og kyssede min mave. Hun lod så tungen glide rundt på min lidt for tykke mave, mens hun listede fingrene ned i mine shorts.

Min pik var nu meget stiv, og hun baksede lidt med at få den fri, men da den svuppede ud foran hendes ansigt, vendte hun blikket op mod mig. Hendes smukke brune øjne smilede til mig da hun åbnede munden og begyndte det skønneste blowjob jeg endnu havde fået. Hun suttede og slikkede på det store pikhoved, mens hendes små bløde fingre nulrede mine nosser. Jeg lænede mig tilbage og lod mine fingre glide gennem hendes korte stride hår. Hun arbejdede nu heftigt på min stive pik, og jeg mærkede den store udløsning nærme sig. Hendes hurtige tempo, samt måden hun suttede og slikkede på, fik nu den skønneste orgasme til at gennemstrømme min krop.

Jeg mærkede hvordan sæden pumpede ud gennem den stive pik, og forsvandt i hendes varme mund. Stråle på stråle sendte jeg ind i hende, til de sidste dråber var tappet. Så lænede jeg mig tilbage med et veltilfreds suk, og kiggede ned på hende. Hun sad med et glad smil om munden, og kravlede nu til min store forundring op og satte sig overskrævs på mine lår. Hun slog atter armene omkring min hals, men denne gang kyssede hun mig varmt og inderligt på munden. Hendes læber var fyldige og bløde, og jeg nød smagen af hendes varme mund. Vores kys blev hurtigt mere krævende, og til min store glæde mærkede jeg pikken atter vokse under hendes fisse.

Den rejste sig hård og stiv, og stødte hårdt mod bomuldsstoffet i hendes små hvide trusser. Uden at forlade mit skød fik hun lirket trusserne af, og med fissen svævende over min pik, fik hun styret den op mod skamlæberne. Hun var meget blød og varm, så mit store pikhoved gled med nogen modstand op i hendes gloende indre. Jeg tog fat i hendes T-shirt og trak den op over hendes hoved. Jeg kunne nu kysse og slikke hendes små spændte bryster, mens hun gled op og ned ad min stive pik. Hendes fisse var meget stram, og jeg kunne mærke den hele vejen rundt om den kraftige pik.

Jeg sugede og suttede på hendes hårde strittende brystvorter, og hun gispede og stønnede mens hun hoppede op og ned på min pik. Hun tog nu fat om min nakke og pressede min ansigt ind mod sine små bryster, imens hendes stønnen tiltog i styrke. Og da hun pludselig gav små hvin fra sig samtidig med at hun rystede voldsomt, måtte jeg også overgive mig igen, og atter en gang tømme mine nosser for sæd. Hun klyngede sig til mig mens vi fik vejret og slappede lidt af. Vi kyssede hinanden og fik vores tøj på igen. Jeg fortalte hende at jeg nok skulle klare det med telefonen, og til min store overraskelse, sagde hun at hun meget gerne ville betale igen en anden dag. Jeg lovede hende ikke noget, da det jo ikke er den bedste ide at kneppe skolens elever. Det kunne nemt komme min kone for øre, men det skulle vise sig slet ikke at være et problem.

Et par uger senere skulle jeg til et politisk møde på rådhuset, men da borgmesteren var blevet syg, besluttede vi at udsætte mødet, og jeg tog hjem igen. Da jeg kom hjem i tjenesteboligen var min kone der ikke, så jeg gik en tur over på skolen for at se efter hende. En ung pige, Nina fra Finland, fortalte at hun havde talt med min kone for 20 min. siden i gymnastiksalen, hvor hun spillede basket med nogle unge fra Nigeria. Der var mørkt i omklædningsrummene, men lidt lys i salen, så jeg gik derind.

Det viste sig at komme fra redskabsrummet, og nu kunne jeg høre stemmer derindefra. Døren stod åben og jeg gik derhen, men stoppede lige inden, da jeg hørte min kone sige: ”Oh Robert hvor er den stor, du fylder mig helt ud. Åhh ja hvor er det godt”. Jeg stivnede midt i et skridt og vidste ikke om jeg skulle gå derind, eller gå igen. Så jeg besluttede mig for noget helt andet. Jeg listede frem så jeg kunne skæve ind ad døren, og det første jeg så var en fyr der hedder Kiri, som var ved at smide sine shorts. Da de var væk så jeg hans pik stå lige ud i luften. Det er vist rigtigt med myten om negeres pikke. Denne pik var meget lang, og ligefrem tynd var den heller ikke. Til gengæld var den meget stiv, og jeg frygtede hvor den skulle hen – i min kones kusse.

Jeg stak hovedet lidt længere frem, og hvilket syn. Min kone som hedder Sonja, lå på alle fire på en lav plint, og Robert – også fra Nigeria – stod bag hende og kørte sin store negerpik op i hende bagfra. Og når han trak den ud for at banke den ind igen, kunne jeg se hvor stor den var. Den var mindst lige så lang som Kiris, men noget tykkere, og jeg så de tykke blodårer skure mod min kones skamlæber hver gang han kørte den i bund. Min kone har en nydelig krop af en pige på 52, slank og med en god røv og små pæne bryster, der dog hænger lidt. Men de gyngede lystigt under hende i takt med Roberts dybe stød. Nu var Kiri gået hen foran hende, og satte sig overskrævs på plinten, med den store pik lige op i ansigtet på Sonja. Hun åbnede munden og sugede begærligt det meste af denne lange pik ind i munden. Jeg ved hun er god til at sutte pik, – selv om det er længe siden jeg har prøvet – så jeg var noget misundelig på Kiri da hun holdt om pikken med en hånd og suttede hurtigt og hårdt mens hun spillede den af på ham. Jeg mærkede samtidig min egen pik vokse kraftigt i bukserne, og det varede heller ikke længe før Robert gav et brøl fra sig og tømte sine nosser op i Sonjas kusse.

Her tro jeg hun fik sin anden orgasme, og hendes tempo med Kiris pik var nu så højt, at han vendte det hvide ud af øjnene og kom med et langt klagende grynt, samtidig med at spermen sprøjtede ud af hans pik. Sonja vil ikke så gerne have sæd i munden, så hun drejede ansigtet væk da han kom, så spermen ramte hende på skulderen og i håret. Robert trak sin lange slappe pik ud af hendes kusse med et højt svup, og Kiris pik hang også noget slapt ned, da han gik hen for at tage sine shorts på igen. Da de havde fået tøj på sagde Sonja: ”Ét ord til nogen, og I sidder i det første fly til Nigeria”. Jeg trak mig lidt væk, da de to negre gik ud. Så gik jeg ind i redskabsrummet hvor Sonja netop trak sine trusser op. Det gav et gib i hende da hun så mig, og jeg så spørgsmålet i hendes ansigt. ”Ja jeg så det hele” svarede jeg og gik hen til hende, da hun sank ned på en bænk med sin bh i hånden. Jeg stod foran hende og nød det faktisk lidt, men sagde så:” Det er ok skat, hvis du virkelig nyder det, så kan jeg godt unde dig en god orgasme med en stor negerpik”. Hun stirrede op på mig et par sekunder, så brød vi begge ud i et højt latteranfald. Hun faldt om min hals, og vi knugede hinanden kærligt, mens hun hviskede i mit øre:” Du må også godt få lidt ungpigefisse, hvis bare det er mig du elsker”. Jeg smilede ved mig selv, og bredere til hende da jeg kyssede hende kærligt.

Nogle uger efter havde jeg igen været til møde ude i byen, og da jeg kom hjem ved 23 tiden, trængte jeg til en tur i sauna. Da alle på skolen skulle være på deres værelser efter kl. 23, havde jeg saunaen for mig selv. Ellers var den reserveret til piger og drenge hver anden dag, og denne dag var pigernes. Men da de var gået i seng kunne jeg nyde det i fred. Jeg havde sat den på 84 grader, og efter et brusebad var jeg klar til at blive bagt. Jeg satte mig på den øverste bænk med fødderne på den nederste, og med røven på mit håndklæde. Jeg sad så og svedte i nogle minutter, da døren pludselig blev åbnet. Det var den finske pige Nina der kom ind, og stor var hendes overraskelse da hun så mig sidde der nøgen på bænken. Hun blev meget forfjamsket men blev stående i døren med sit store håndklæde viklet om sig, så for at komme videre sagde jeg:” Kom ind og luk døren Nina, jeg bider ikke, sæt dig bare ned”.

Hun kom ind og lukkede døren, så stod hun lidt og tænkte, men tog så håndklædet af og lagde det på nederste bænk til højre for mig. Hun var også helt nøgen, og jeg må sige at hun skjulte en lækker krop til hverdag. Hun var altid kedelig klædt, men nu så jeg en langlemmet spændstig krop, med muskuløse lår øverst på de lange ben. En lækker fast røv, og store flotte bryster der strittede lige ud i luften. Det burde de nu også gøre, for jeg vidste at hun kun var 17 år. Jeg spurgte hvorfor hun ikke var gået i seng, og først sagde hun ikke noget. Men da jeg pointerede at hun jo skulle være på værelset nu, og ikke her i saunaen. Så drejede hun hovedet og så på mig med de store klare, grønne øjne og svarede:” Jeg så jo du gik herover”.

Jeg blev tavs lidt over det frække, og prompte svar. Men inden jeg nåede at svare, havde hun lagt en slank smuk hånd på mit ene lår. Og der har vi mænd et problem! Jeg havde måske umiddelbart mest lyst til at afvise hende, men min pik fortalte en helt anden historie. Den rejste sig majestætisk mellem mine lår, og stod pludselig strunk op ad maven. Hun smilede sødt, og jeg lod en hånd glide ned ad hendes lange blanke, lyse hår. Hun greb fat i min hånd, og førte den ned til det ene smukke bryst. Min varme hånd lukkede sig om dette unge faste bryst, og jeg var så optaget af det, at jeg ikke bemærkede at hun flyttede sin hånd, før jeg mærkede at hun tog fat i min stive pik. Det gav et stort gib i mig, men hun fulgte op på sagen ved at dreje sig rundt, og sætte sig på knæ mellem mine ben. Hun havde nu fri adgang til min stive pik, og blidt kørte hun op og ned ad skaftet med begge hænder. Så bøjede hun sig frem og førte det store glinsende pikhoved ind mellem de smukke læber. Hun blottede de store hvide tænder, da hun førte pikken helt ind i munden. Hun tog den simpelthen til roden, og indledte så et suttearbejde der ikke lod noget tilbage at ønske. Hendes tænder skar let i glansen når hun kørte pikken ud, for dernæst nærmest at suge den helt i bund igen. Det var en fantastisk behandling, og min pik dunkede som aldrig før. Jeg lænede mig tilbage og nød behandlingen i nogle minutter. Det var utrolig skønt at mærke hendes bløde hænder og den krævende mund, mens jeg nød synet af hendes smukke krop.

Jeg mærkede en udløsning komme, men ønskede at sprøjte min sæd op i hendes fisse. Så jeg tog fat i hendes lange hår, og trak hende blidt op på mit skød. Hendes smukke bløde læber kom direkte mine i møde. Vi kyssede hinanden krævende og begærligt, mens hun gned sin våde fisse mod mit stive lem. Hun satte så et ben på hver side af mig, og sænkede langsomt sit underliv ned mod mit. Jeg holdt den stive dunkende pik fast om roden, så den stod lige op og ventede på hende. Jeg nød synet af denne smukke unge fisse der mødte mit svulmende pikhoved, og åbnede sig forventningsfuldt så jeg kunne glide op i denne glødende hule. Hun var meget stram og jeg mærkede at hun klemte hårdt om mit hoved da jeg trængte op gennem hendes livmoder. Da min pik var helt i bund, hævede hun sig på de stærke ben, til pikhovedet næsten forlod de bløde skamlæber, for derefter atter, og hver gang med øget styrke, at glide ned over mit stive skaft. Det var en fantastisk nydelse, og jeg kunne både høre og se på hende, at jeg ikke var alene om den følelse. Vi nød hinanden i fulde drag, mens sveden drev ned over vore kroppe. Langsomt begyndte hun at stønne og vride sig på mit skød, og endelig bøjede hun hovedet bagover og gispede i små hidsige hyl, til hendes krop gennemrystedes af en stor krævende orgasme. De kraftige spændinger i hendes fissemuskler fik også min udløsning til at komme væltende.

Jeg kunne slet ikke holde det tilbage mere, og sæden pumpede op i hendes fisse, mens vi klamrede os til hinanden. Herefter kyssede og kærtegnede vi hinanden meget længe før vi gav slip og hjalp hinanden i brusebadet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *