Gav min ven et BJ

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Det var fredag og jeg skulle til fest hos en fra klassen. Min ven ville komme fordi og hente mig for jeg vidste ikk lige hvor det var henne. Han kom lidt tidligere end jeg havde regnet med, så jeg havde ikk været i bad endnu da han kom. Nå men jeg fik så lidt små travlt og sprang i bad, han sad i sofaen og lyttede til noget musik og drak en øl. Da jeg var færdig med at bade smed jeg bare et håndklæde om livet og gik ind i stuen og drak en øl sammen med ham. Efter vi havde snakket lidt sammen og havde fået drukket to øl måtte jeg lige som videre i systemet og gøre mig færdig så vi kunne komme afsted til den fest. Da jeg så atter stod ude på badeværelset og tørrede mig kom jeg til at tænke mere over det, jeg havde bare siddet der foran sådan en hamrende lækker fyr. Det tændte mig lidt, og det gav nogle ryk i min pik. Jeg tog mine tights og T-shirt på og gik ind i stuen for at tage en tår af min øl. Da jeg kommer ind i stuen har min ven smidt jakken og var i færd med at smide sin trøje, hvilket jeg sys var lidt sært. Men oki det var jo også meget varmt så jeg tænkte ikk mere over det. Da jeg så var ved at børste tænder og næsten færdig med det, kom han ud på toilettet og spurgte om han ikk lige måtte komme ud og tisse, klart det måtte han da gerne. Det der så undrede mig var, at han satte sig ned og lige som han trak bukserne ned, så jeg han pik!!! Og uden at tænke videre over det sagde jeg højt, at det var dog en stor pik han havde!! Han kiggede op på mig med et frækt glimt i øjnene, hvorpå han så spurgte om jeg ville smage !!? OM JEG VILLE!!! Hjertens gerne! Jeg fik hurtig skyllet min mund ren for tandpasta, han sad allerede med den klar i hånd. Jeg fugtede mine læber, åbnede munden så meget jeg kunne og lod pikken komme stille og roligt ind i varmen. Jeg slugte hele pikken, men det var også kun lige at der var plads til den, for den var godt nok stor! Og så begyndte jeg at sutte alt hvad jeg kunne, først i stille og roligt tempo og jeg kunne hører på ham, at han virkelig godt kunne lide denne behandling for han begyndte ret hurtigt at stønne, og jeg mener virkelig stønne. Han lagde sine hænder på mit hoved og tog fat i mit hår og overtog styringen og bevægede mit hoved hurtigere og hurtigere op og ned. Jeg strammede mine læber engang imellem og det kunne han tydeligvis lide. Og til min store overraskelse hev han mit ansigt op til sit og begyndte at kysse mig, bare lige kort men på en lækkert og fræk måde. Så sænkede han mit ansigt ned igen og jeg lod pikken atter engang komme indenfor. Jeg nød virkelig at sutte på hans pik, den var så flot, lækker og fræk.

DAMN, hvor fræk! Jeg sidder her, mens jeg skriver og blir helt vildt tændt igen, bare ved at tænke på situationen igen.

Jeg fortsatte mit sutteri, han stønnede mere og mere, og midt i det hele kom jeg i tanke om, at vinduet på badeværelset stod åbent, og det tændte mig bare endnu mere. Jeg kunne hører på ham at han snart ville komme og det kunne også mærkes på hans pik, som svulmede en anelse mere op. Det føles SÅ frækt! Jeg satte farten op og han stønnede højere og højere, det var så fedt! Jeg tog fat om pikken og begyndte at spille den af mens jeg stadig havde den i munden og lod mine tungpiercinger lege rundt på pikhovedet, det kunne han slet ikk stå for og meget kort tid efter fyrede han to fede stråler op i munden på mig, derefter tog jeg pikken i munden igen og lod den forsvinde helt ned i halsen hvor han fyrede 3 stråler mere ned i halsen på mig. Jeg sank alt hvad jeg kunne for intet skulle gå til spilde her! Da han så var færdig med at sprøjte løftede han mit ansigt op til sit og begyndte igen at kysse mig og hvorefter han gav mig et kram og sagde tak for det bedste BJ han havde fået….

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *