Hanne i løbetid

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg læser på Universitetet, og for et par år siden lejede jeg sammen med min daværende fyr nogle værelser i en gammel kæmpestor fjerdesals lejlighed på Østerbro. Men da vi ikke kunne enes, har jeg nu to pæne værelser på den ene side af opgangen, og resten af lejligheden ligger på den anden side. Det hele ejes af en irriterende selvglad gammel fyr, som breder sig over næsten 300 kvadratmeter med sine mange bøger, musik, akvareller, vin og køkkenhalløj.

Da Christian, som jeg lejer mine værelser af, hørte, at min fyr Benny, som han ikke kunne udstå, var flyttet, fik jeg straks lov at bruge det store og veludstyrede køkken, når jeg vil. Jeg har også fri adgang til de ca. 10.000 bøger, som lejligheden også rummer. Min irritation over Christian gik nærmest på, at han altid ved alting bedre end jeg. Jeg går på universitetet og har en lang skolegang med masser af gode karakterer bag mig.

Hver gang han rettede på mig, blev jeg rasende irriteret og gik på internettet og biblioteket for at få skovlen under ham. Jeg ville så gerne kunne fortælle ham, sådan lidt løst henkastet, at han for resten havde taget fejl i et eller andet, men det lykkedes stort set aldrig for mig. Hver gang han opdagede det, lo han bare og drillede mig med, at jeg jo bare kunne læse nogle bøger, for det bliver man så klog af, han er umulig at irritere. Som tiden gik, opdagede jeg, at han er til stor hjælp i det daglige med al den paratviden, som foruden dagens aviser også omfatter mange videnskabelige områder.

Han er altid klar til at lire et længere foredrag af sig om hvad som helst, uanset om det er fransk gastronomi, italiensk opera, engelske akvarelmalere fra forrige århundrede, tysk grammatik, enzymatisk gæring eller sejlsport. Han taler flere sprog flydende og kan altid hjælpe med en hurtig oversættelse fra udenlandske lærebøger. Jeg synes efterhånden ikke længere, at han er helt så irriterende. Og nu går hans viden ikke længere til spilde.

Den første tid efter at Benny var flyttet, savnede jeg en at bolle med, men ellers var jeg mere og mere i selskab med Christian i hans ende af lejligheden, jeg spiste sammen med ham, diskuterede mit studium med ham, hørte hans musik, gik i teateret sammen med ham, og vi gik på maleriudstillinger, som jeg tidligere betragtede som rent tidsspilde. Der skete det underlige, at jeg langsomt, næsten umærkeligt, begyndte at overtage nogle af Christians værdier, bruge hans form for humor og interessere mig for nogle af de ting, han interesserede sig for. Jeg savnede ikke Benny en skid, men af og til mødtes jeg jo med mine medstuderende til forskellige fester, og så fik jeg sommetider også lidt underholdning af den stive slags, men egentlig følte jeg nærmest, at de fleste af mine jævnaldrende var nogle infantile, ukultiverede pjattehoveder.

En dag bad Christian mig, som så ofte før, at passe lejligheden en halv snes dage. Han skulle et sted i Tyskland besøge en gammel flamme, som han havde lært at kende i tresserne, og så skulle han besøge et malerimuseum. Fint tænkte jeg, nu har jeg det hele for mig selv. Det varede et par dage, inden han tog af sted, og i den periode klæbede jeg nærmest til ham, jeg vidste ikke engang selv hvorfor. Jeg hjalp med at pakke hans tøj, bar ned til bilen og var uhyre opmærksom og ligefrem bekymret for ham. Hvordan skulle sådan en gammel fyr klare sig? Han er meget ældre end min far, som altid kommer galt af sted i udlandet. “Hør nu”, sagde Christian. “Det har du jo aldrig spekuleret på før.

Jeg er ikke noget barn, jeg har husket alting og kan købe resten undervejs. Jeg rejser jo flere gange hvert eneste år, og jeg har kørt flere hundrede tusinde kilometer overalt i verden. Glæd dig nu bare over, at jeg ikke hele tiden retter på dig.”

De første par dage gik det fint, men så blev jeg ramt af en svag og uforklarlig længsel efter ham. Det der med den gamle flamme rumsterede i mit hoved, jeg drømte, at han bollede mig, og at det var forrygende dejligt, men værre var det, at jeg også drømte, at Christian bollede en stor flot rødhåret tysk dame, som hele tiden skreg på mere, mens han pumpede løs i hendes fisse.

I min drøm kunne jeg se hans sæd blive presset ud mellem pikken og fissens kant, når han efter at have sprøjtet fortsatte med at mase løs i hende. Jeg har aldrig før været jaloux, det har altid været mig, der slog op. Nu blev jeg klar over, at jeg for første gang i mit liv både var vildt forelsket og rasende jaloux. Mine forestillinger om hans eskapader gav mig mareridt, jeg kunne ikke koncentrere mig om lærebøgerne. Jeg ærgrede mig over, at jeg ikke for længst havde lagt mig på ryggen for Christian, for det måtte da være en let sag for en høj flot pige som mig.

Jeg savnede ham så meget, at jeg flyttede mine lærebøger ind på hans skrivebord, og det gik endda så vidt, at jeg fandt et billede af ham, lagde mig ind på hans seng, og gned løs i min fisse, til jeg fik udløsning. Da han endelig ringede for at fortælle, hvornår han kom hjem, blev jeg fuldstændig feberhed, min fisse kogte og kløede så vildt, at jeg med fingrene gav mig selv orgasme, mens jeg lyttede til hans stemme og svarede med forvirrede enstavelsesord. Altså en universitetsstuderende i løbetid. Bevar mig vel.

Endelig kom han hjem igen. Jeg hilste ham velkommen med en så overstrømmende begejstring, at han blev helt forlegen. Jeg hjalp med tømme vognen og bære op, jeg havde lavet mad til ham, jeg havde dækket bord med levende lys, jeg havde klædt mig på for at fremhæve min krop mest muligt. Stram brystholder med strittende bryster, kort skørt, små stramme trusser, sorte strømper med blonder, og håret var sat højt op. Jeg var måske nok gået for vidt, men nu ville jeg altså have en afgørelse, ellers gik jeg i spåner.

Det varede en lille time, før maden var helt klar, jeg vimsede rundt om ham i højhælede sko, og min stemme slog over i væk. Efter enhver målestok ser jeg godt ud, men jeg rystede og svedte alligevel af nervøsitet. Da vi endelig sad og spiste og havde fået nogle glas vin, faldt jeg efterhånden lidt til ro. Christian var klog nok til bare at vente på en eller anden forklaring og ellers rose mig til skyerne for mit udseende.

Han sagde, at han næsten ikke kunne kende mig igen, da han så mig. Han fortalte i detaljer om sit besøg ved flammen, der havde været indlagt til en kompliceret operation, som var så mislykket, at hun nok aldrig kommer til at gå igen, men hendes mand tjener godt og meget mere af samme skuffe. Besøget havde nærmest været en gang mental støtte til en gammel veninde. Jeg forstod det hele lidt efter lidt, jeg sad længe over desserten og portvinen, mens mit indre tryk gradvis lettede, feberen og pulsen bevægede sig langsomt ned på plads. Så begyndte jeg pludselig at fnise, og det slog snart over i det rene stortuderi, som jeg næsten ikke kunne stoppe.

Christian var bestyrtet, han trøstede og holdt om mig, til hans skjorte var pladdervåd af snot og tårer. Det endte med, at jeg fortalte hele historien, om drømmen og det med at jeg havde ligget på hans seng og masturberet af bare længsel efter ham: “Christian, jeg er bare så smækforelsket i dig, jeg har savnet dig helt vildt, jeg troede, at den tyske dame ville tage dig fra mig. Vær nu sød og tag mig med ind i din seng, og vis at du holder af mig, jeg kan ikke vente et sekund længere.” “Hvorfor har du da ikke sagt det noget før”, spurgte han rørt. “Jeg kunne da ikke lægge an på en pige, der ikke engang er halvt så gammel som jeg selv. Jeg troede, du måske var alvorligt syg, eller måske gravid og skulle have abort. Nej hvor er jeg dog lettet. Tænk at vi har spildt næsten et år med bare at hyggesnakke.”

Jeg tog Christian i hånden, og vi gik ud på badeværelset, hvor jeg med hans hjælp langsomt klædte mig af og rødmende viste mig frem for ham. Jeg spurgte ham naivt som en skolepige, om jeg nu også kunne gå an, og om jeg var tiltrækkende. Jeg nød at stå der splitternøgen og sole mig i hans opmærksomhed, han sagde at jeg var sød og skøn og efter hans smag endnu flottere end Greta Garbo. Han sagde at han ofte havde tænkt på, hvordan det mon ville være at bolle med mig.

Da Christian havde fået sit tøj af, stod hans pik lige vinkelret ud i rummet, og da jeg umuligt kunne vente bare eet sekund mere, bøjede jeg mig forover henne foran et af spejlene, stak numsen bagud, spredte mine ben og bad ham putte pikken ind, hvor den hørte hjemme. Det var en fantastisk lettelse og nydelse, da jeg i spejlet kunne se hans rolige, selvsikre øjne og mærke hans varme hænder tage fat om mine hofter, og mærke at han nu endelig tog mig i besiddelse. Fissesaften løb i stride strømme ned ad mine lår, og jeg følte mig nærmest indviet – som hans private ejendom. Det var som om, jeg aldrig nogensinde før havde haft en pik i mig.

Jeg rejste mig langsomt op med pikken i bund, og vi stod sådan helt stille i et par minutter, til jeg ikke længere kunne mærke, hvad der var mig, og hvad der var Christian. Han holdt fast omkring mine bryster, og via spejlet svømmede vi næsten i hinandens øjne

Så trak jeg ham ind i soveværelset, hvor vi igen omfavnede og kyssede hinanden i flere minutter. Så tog jeg initiativet og skubbede ham ned på sengen, kravlede op og skrævede over hans rejste pik. Det var et stort øjeblik, da jeg sænkede mig og mærkede pikken glide ind for alvor. Normalt boller jeg for at få hurtig og kraftig udløsning, men denne gang tænkte jeg kun på, hvordan jeg kunne glæde Christian mest muligt. “Du har bragt mig helt ud af fatning, så jeg kan nok ikke holde mig ret længe,” sagde han. “Mægtig fint”, sagde jeg. “Så sutter jeg dig bagefter”.

Jeg begyndte at bevæge mig ganske langsomt, men efter ganske kort tid begyndte vi alligevel begge at komme. Jeg kastede mig forover, slog armene omkring hans hals og kyssede ham helt vildt, mens jeg masede fissen og klitten rundt på pikken, og jeg kunne tydeligt mærke, hvordan jeg kom og kom og kom, samtidig med at hans sæd væltede op i min fisse i lækre fede varme sprøjt. Jeg stønnede skuffet, da der ikke kom mere. Da vi havde ligget og kælet et stykke tid og snuset til hinandens dufte, slikkede jeg på hans pik, som var helt slap. Så tog jeg dens hoved ind i munden og sugede kraftigt, mens jeg med fingrene masserede blodet fra roden og ud mod hovedet, og i løbet af nogle minutter var pikken, der i facon nærmest ligner en lækker spiselig svamp, igen klar til at fylde mig. Christians øjne strålede af fryd, da jeg suttede ham.

Hans stønnen vekslede i styrke, så jeg kunne lytte mig frem til mit bedste sut. Lige før den gik i munden på mig, lagde jeg mig bagover til en gang indremissionsk og trak mine knæ op mod skuldrene, så han kunne se det hele. Christian nød synet længe, før han bøjede sig frem og lod tungen glide opad mellem fisselæberne, til han ramte klitten, så jeg næsten hoppede. Det gjorde han i nogle minutter, men den første orgasme havde bare gjort mig endnu mere liderlig, og ville have mere.

Jeg tog nu fat i pikken og rullede den mellem hænderne, før jeg med rystende fingerspidser skubbede forhuden tilbage og styrede pikkens hoved ind i min våde, åbentstående, lyserøde fisse.” “Giv dig nu rigtig god tid”, sagde jeg. “Kom bare helt i bund, kys mig, kæl mig, knep mig, knus mig. Jeg er din. Jeg har glædet mig som en sindssyg til at mærke, at din sæd fylder min fisse op til randen. Bliv ved til jeg besvimer. Jeg elsker dig vanvittigt.” Jeg vrøvlede videre i en slags overspændt sexdelirium, mens Christians pik arbejdede med en præcision som en metronom, han kyssede min mund og øjne, kælede for mine bryster, nussede min klit og masserede min nakke, samtidig med at hans pik bearbejdede min fisse på den mest omhyggelige måde. Han er enormt udholdende. Hans pik hedder for øvrigt lille Christian.

Jeg havde hele tiden forestillet mig, at Christian ville være en god og omhyggelig elsker, men han var mere end det. Det var ikke bare fissen, men hele min krop han fik med. Tre gange fik han mig til at komme, tre gange var jeg en besvimelse nær af bare lykke, før han selv gav sæden frit løb. Ikke eet eneste øjeblik opfattede jeg ham som ældre end mig selv, jeg så ham og mærkede ham som den perfekte elsker for lige præcis mig og min lille stramme fisse, som gang på gang næsten gik i krampe af henrykkelse, når lille Christian igen og igen spilede den ud. Jeg havde aldrig før prøvet noget lignende. Jeg behøvede ikke engang at få orgasme, bare det, at jeg mærkede pikken glide ganske langsomt frem og tilbage inde i mig, var som at komme i himlen.

Næste morgen vågnede jeg ved, at Christian havde munden fyldt med min fisse og sugede løs på fisselæberne og klitten. Jeg lå bare der i halvsøvne og lod ham gnaske løs, så længe han ville, mens mine ben hvilede på hans ryg. Hele den dag var jeg centrum for hans opmærksomhed, både mentalt og seksuelt, jeg kunne ikke få nok, og han gjorde alt, hvad jeg kunne finde på at bede ham om. Jeg var helt bims, og fissen gik på nok på mig ti gange, inden jeg sent om aftenen faldt i søvn i hans arme.

Christian kan virkelig styre mig, han trækker min orgasme ud så længe, at jeg ofte må tigge ham længe om at lade den gå på mig. Men når han så for alvor slipper den løs, så går den altså også, så det gør noget. Sengen danser ligefrem rundt på gulvet. Siden den dag for godt og vel fire måneder siden, er tingene faldet til ro og vi nyder hinanden. Vi snakker fantastisk godt sammen.

Lørdag og søndag går vi tit rundt i et par fede silkekåber, som Christian har anskaffet. Så kan vi kæle for hinanden uden først at knappe op. Noget af det bedste jeg ved er, når Christian sidder midt i sofaen, og jeg med let spredte ben ligger på maven hen over hans lår. Så kan han, med sin nænsomme tommelfinger, som han bagfra fører dybt ind i Hannes herlige hule, kærne rundt i mig og massere min g-pude, mens håndens andre fingre er optaget af kronbladene på min yderst følsomme blomst. Han kan få det til at vare meget længe, før den går på mig, og det er dybt tilfredsstillende for os begge. Efter et hvil, tager jeg lille Christian i hånden. Jeg holder bare omkring hovedet på den og klemmer ganske sagte og rytmisk, mens jeg ser Christian ind i øjnene. Det er næsten som at smutte mandler, jeg kan tømme den på et halvt minut, men jeg kan også trække det ud i næsten en time, før sæden langsomt kommer dryppende, så sutter jeg, til der ikke kommer mere. Jeg føler mig virkelig så opstemt, når jeg mærker og ser sæden komme. Det er Christians sæd, hans orgasme er noget, som jeg sætter i gang, hans udløsning er en reaktion på mit kæleri. Det er det, vi kalder kvalitetstid.

Kun få ting er ændret siden turen ned til den gamle flamme: Nu sover jeg hver nat i Christians seng. Lille Christian skaffer mig med store Christians energiske medvirken fuld udløsning mindst én gang i døgnet, og det er ikke spor for meget. Det betyder nemlig afspænding og rolig søvn. Nu ved jeg, hvor jeg har Christian, min jalousi var ubegrundet. Han er ikke spor irriterende men helt vidunderlig. Han er min helt alene, og jeg vil gøre alt for ham. Han laver morgenmad og middag til mig, han kører mig til Universitetet, når jeg skal derover, og jeg præsenterer ham vidt og bredt som min superelsker. Kun mine forældre ved endnu intet.

Hilsen fra Hanne, som snart fylder 30.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *