Hed sex på Kreta

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Er det ikke mærkeligt som helt almindeligt kærestesex kan blive super fantastisk, bare fordi man er i et andet land. Sådan oplever jeg det i hvert fald, specielt da jeg sidste sommer var med min skønne kæreste Tom en tur på Kreta. Vi havde haft en dejlig uge med masser af turistture og hvile dage på stranden men den sidste dag, havde vi aftalt at vi skulle have en rigtig kæreste aften med fint tøj, god mad og en måneskins tur på stranden.

Det var en fantastisk smuk aften og jeg havde taget min mest sexede kjole på, som var meget nedringet så min kæreste havde mulighed for at nyde mine flotte bryster hele aftnen. Derud over havde jeg undladt at tage trusser på, hvilket jeg selvfølgelig havde gjort ham opmærksom på tidligt på aftnen. Min kæreste havde også gjort sig lækker for min skyld og blikket i hans øjne sagde mig at dette skulle blive en nat, vi sent ville glemme.

Da vi havde spist desserten på restaurantens terrasse, med udsigt over havet og var på vej ned til stranden, hviskede Tom mig i øret at han havde så meget lyst til at gemme sit hoved under min kjole og slikke mig våd og klar til hans store pik, som allerede var blevet halv stiv. ”Prøv at mærk her” sagde han og førte min hånd ned til hans mellemgulv, hvor jeg straks kunne mærke at mine manglende trusser, havde virket efter planen. Det tændte mig helt vildt og jeg mærkede, hvordan jeg blev mere og mere våd så mine kussesafter begyndte at løbe ned af mine ben.

På standen fandt vi hurtigt et sted, hvor vi kunne sidde helt uforstyrret, og vi begyndte med det samme at kysse og kæle for hinanden. Vi var begge helt vildt liderlige og Tom greb fat om mine store bryster og suttede begærligt på mine brystvorter mens hans ene hånd fandt vej op under min kjole, hvor han med det samme mærkede hvor våd, han havde gjort mig. Han lagde sig mellem mine ben og begyndte at sutte på min klit mens han stak en finger op i mig og masserede mit g-punkt. Det føltes fantastisk og jeg måtte bide mig i fingeren for ikke at skrige, mens jeg med den anden hånd havde fat i mit ene bryst. Tom stoppede et øjeblik og kiggede mig i mine liderlige øjne og spurgte om det var noget jeg kunne lide. Jeg fik fremstammet et ”Ja!” og pressede hans hoved tilbage mod min kusse, mens jeg stønnede inderligt. Han tog fat om mine balder og jeg pressede min kusse mod hans mund for at vise ham at jeg slet ikke kunne få nok af ham.

Efter lidt tid dukkede han igen frem fra min kjole og kiggede på mig, med de mest begærlige øjne og sagde: ”Jeg er simpelthen nød til at stikke min pik op i den dejlige våde kusse, ellers så eksplodere jeg!” Han åbnede for sine bukser, så hans stive pik næsten væltede ud og så så dejlig ud, at jeg lige måtte give den et kys på pikhovedet inden han fik lov til at trænge op i mig. Han kiggede mig dybt i øjnene da han begyndte bevæge sit underliv i et fast tempo og trak mit ben op så han kunne trænge helt op i min stramme våde kusse. Det var som om han ikke kunne komme længere op i mig og jeg måtte kysse ham, så mine støn ikke kunne høres på lang afstand. Han satte tempoet op og stønnede nu også heftigt og blev ved med at hviske mig i øret, at jeg var noget af det mest dejlige og sexet, han nogensinde havde oplevet. Fordi vi begge var så liderlige og tændte, gik der ikke længe før end vi kom i, hvad der føltes som en stor eksplosion af en orgasme. Det var total vidunderligt, og det at vi kom samtidigt gjorde bare det hele meget bedre og bagefter lå vi i en hed omfavnelse, for lige at samle kræfter til at gå tilbage til hotellet.

Da vi kom tilbage tog vi en drink på altanen og fordi vores værelse lå øverst oppe, havde vi al det privat liv vi behøvede for at have lidt mere sex i det fri. Jeg havde mest lyst til bare at sutte hans pik og spurgte, om det var noget han var interesseret i. Det var der vist ingen tvivl om for hans pik var stiv på ny, næsten før jeg havde færdiggjort sætningen. Jeg lagde mig på knæ foran ham og kiggede ham dybt i øjnene, mens jeg tog hans pik i munden og begyndte at suge mig fast om hans pikhoved. Med den ene hånd greb fat om hans nosser og med den anden klemte jeg om hans pik. Han stønnede heftigt, da jeg tog hans pik helt ned til roden og han tog fat om mit hoved og pressede det helt ned over hans pik. Efter at jeg havde suttet og slikkede på hans pik i ca. ti minutter stønnede han ”Jeg kommer nu, jeg kommer nu!”. Jeg trak hovedet lidt tilbage og lod ham komme i min mund. Hans varme sperm fyldte hele min mund og jeg smagte på det mens jeg, med min mund, smurte den dejlige sperm ud over hele hans pik, mens jeg kiggede ham liderligt i øjnene.

Da vi bagefter sad og drak vores drink ud var vi begge enige om at det bestem var noget af det bedste sex vi nogensinde havde haft og vi følte os begge to fuldstændig klar til at vende tilbage til Danmark og vores hverdag, med fornyede energi.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *