Utro med min venindes far

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

For et par måneder siden var jeg som så ofte før på besøg hos min veninde, og mens jeg var der, kom hendes far, Preben, forbi for at aflevere noget værktøj, han havde lånt. Jeg har kendt familien i mindst femogtyve år, og derfor burde hendes far heller ikke repræsentere nogen overraskelse for mig, men det gjorde han så sandelig alligevel. ”Davs Gitte,” sagde han, ”hvor ser du dog godt ud”. Og så gav han mig et ganske almindeligt knus og et kys på kinden – som så ofte før. Preben er nok femogtyve år ældre end mig, jeg har set ham masser af gange, men ikke desto mindre skete der netop den dag noget inde i mig, det sagde klik, og varmen skyllede gennem mig, kussesafterne væltede ud i mine trusser, og jeg kunne ikke sige eet fornuftigt ord ud over hej eller noget i den retning. Og jeg aner ikke, hvorfor det lige netop skete den dag.

Jeg er gift, har en fornuftig solid mand og tre børn, og Preben er ikke engang særlig flot, han er bare en pæn ældre mand på alder med min egen far. Han skal dog have den ros, at han altid lytter opmærksomt, til det jeg fortæller ham, og at han altid har en fornuftig kommentar. Ikke desto mindre følte jeg det den dag, som om jeg havde mødt mit livs store kærlighed. Jeg skyndte mig hjem, jeg var varm over hele kroppen, og det var lige før, jeg tog et koldt brusebad. I spejlet lignede jeg mig selv, men i hele min krop kriblede det af lyst. Min kusse skreg på Prebens pik, min krop på at blive omfavnet af hans arme og min mund på at mærke hans tunge. Sådan gik der to eller tre dage, og det hele blev bare værre og værre. Jeg tænkte ikke på andet end Preben, jeg vågnede svedende op midt op natten med en drøm om Prebens pik, der masede frem og tilbage i min opkogte kusse. Tilsyneladende opdagede min mand ikke noget, han havde nok i sine egne problemer.

Til sidst kunne jeg ikke se anden udvej end at opsøge Preben og komme videre eller få gjort en ende på sagen. Preben er enkemand og har brugt mange penge og megen tid på at udbygge og forbedre sit hus, men efter hvad jeg vidste, havde han ikke nogen dame eller pige i sin tilværelse. Jeg er heldigvis arbejdsløs og går hjemme. Jeg kørte over til ham og masede ind uden rigtig at vide, hvordan jeg skulle gribe sagen an, eller hvad jeg skulle sige. ”Hej Gitte, du kommer lige til frokost”, sagde han, og et kvarter senere sad jeg og spiste sild og drak snaps som den naturligste sag af verden.

Hele min ide med at tilstå blev aldrig til noget, og der var jo heller ikke noget at tilstå. Det jeg endte med at sige – stammende og hakkende – var, at jeg var blevet dybt forelsket i ham og gerne ville i seng med ham, og at jeg ikke havde tænkt på andet de sidste dage og nætter. Det var som om han vidste det hele på forhånd. ”Det må vi da have gjort noget ved,” sagde han, og uden flere ord rejste han sig fra bordet, tog mig i hånden og fulgte mig ind i soveværelset. I dyb tavshed pillede vi tøjet af hinanden, Preben kælede for mine bryster, mave og lår – han kyssede mit ansigt, min nakke og skuldre og gav mig det ene knus efter det andet. Jeg knugede mig hele tiden ind til ham. Først da fik jeg øje på hans pik, som stod lige ud i luften. Den stod nærmest og dirrede af forventning, og jeg greb omgående fat i den og gav den en kæletur. Den er lidt forskellig fra de andre pikke, som jeg i tidens løb har haft oppe i mig, dens hoved er ret stort.

Men det var jo også pik jeg var kommet efter, derfor bøjede jeg mig ind over sengen og støttede afventende begge hænder på madrassen. Efter et øjebliks pause, mærkede jeg pikkens hoved presse mod mine kusselæber, som var plaskvåde af forventningens kusseaft, jeg stak en finger bagud mellem lårene og hjalp den på plads. Langsomt, langsomt pressede Preben på, til den med et lille plop smuttede ind i min forventningsfulde kusse og begyndte at glide ud og ind. Jeg har aldrig i mit liv haft mere lyst til pik, end jeg havde i dette øjeblik. Om så huset var væltet ned over hovedet på os, ville jeg ikke have standset min knepperi eet sekund. Som efter en fælles overenskomst trak vi akten ud så længe som muligt, Preben holdt dejligt fast om mine hofter og bollede uhyre langsomt og grundigt ud i krogene, jeg stønnede af fryd og gav langsomme dybe modstød og strammede sammen om pikken, når den bevægede sig udad.

”Var det sådan noget, du havde tænkt dig?”, spurgte Preben spøgende. ”Ja” brølede jeg. ”Bliv bare ved på samme måde, du stopper altså ikke!!” Vi mærkede begge, hvordan spændingen og trykket langsomt voksede, indtil vi ikke på nogen måde kunne holde det tilbage. Så huggede Preben til og kneppede løs i dybe hurtige bevægelser, indtil vi efter måske ti minutter kom på samme tid. Det var helt fantastisk. Jeg mærkede tydeligt, hvordan Prebens sperm i rigelige mængder sprøjtede ud i bunden af min kusse. Preben lagde armen fast omkring mig, og så væltede vi om på siden i sengen, uden at pikken gled ud. Vi lå der længe, mens Preben fortsat lavede små bevægelser med sin pik. Det var langtfra mit første knald, men jeg synes aldrig jeg havde fået så tilfredsstillende en orgasme.

”Hvad nu”, spurgte Preben, ”var det et eengangsknald eller hvad?” Jeg forsikrede ham at det var mit bedste knald i hele mit liv, og at jeg ville gøre alt for at få flere af dem. Prebens pik var på grund af sit tykke hoved ikke gledet ud, men var stadig fast presset ind i min vagina. Jeg kunne mærke, hvordan pikken langsomt begyndte at blive stiv igen, ligesom dens hoved svulmede lidt mere op, så den sad endnu bedre fast i kussen. Det var noget helt nyt for mig. Jeg var hjemmefra vant til, at det med at bolle højt regnet var noget, der skete en gang om ugen, og nu så det ud til, at det godt kunne lade sig gøre en gang hver halve time. Det passede mig fint, for min kusse var allerede begyndt at skrige på mere. Vi lå udmærket, og Prebens pik begyndte igen at arbejde i min kusse, som var fyldt med sperma og kussesaft. Jeg stønnede af en liderlighed, som jeg aldrig før havde kendt. ”Hvordan er jeg, er det godt nok for dig, gør jeg det rigtigt?” spurgte jeg. Det havde aldrig interesseret mig før, men nu var det pludselig meget vigtigt for mig at vide, om jeg var god i sengen. Om jeg var god nok til at holde fast på en ældre og erfaren mand som Preben.

Jeg kunne mærke, at den næste udløsning nærmede sig, kussen kløede, og for at trække tiden ud og få mest muligt ud af det, lagde jeg mig om på ryggen med spredte ben og vidtåben kusse, så Preben kunne se, alt hvad jeg havde at byde på. Det var også en måde at blotte mig fuldstændigt på og sige; alt dette er dit, brug det som du har lyst. Jeg tænkte pludselig på en ny måde. Hjemme boller vi på måde, at jeg lægger mig fladt på ryggen med spredte lår, min mand kravler op på mig, stikker pikken ind og kører frem og tilbage, indtil den tømmer sig, derefter lægger han sig til at sove med ryggen til mig. Sådan er jeg vant til det, og det er sjældent jeg mærker noget særligt eller får udløsning, så derfor gør jeg bagefter mig selv færdig med et par fingre oppe i kussen, mens hans sperma løber ned mellem ballerne og ud på lagenet.

Med Preben var det noget helt andet. Jeg bredte altså min kusse ud som et lille orientalsk tæppe, og Preben satte sig mellem mine lår og beundrede den højlydt, og hans stive pik stod skråt op i vejret og vippede. Han kælede for clitten, slikkede på sine fingre og stak dem dybt ind i kussen og kælede for den, kyssede min mund, masserede mine bryster og kælede for kussens udvendige læber. Så bad han mig om selv at kæle for clitten. Først var jeg genert, men han forklarede, at det var vigtigt for ham at se, hvordan jeg selv gør det, og at kende mit tempo og mine reaktioner. Lidt efter lod jeg mig overtale, og det var i virkeligheden vanvittigt ophidsende, og jeg nød hans opmærksomhed helt vanvittigt. Til sidst var jeg lige ved at komme, men så stak han igen en finger ind og overtog styringen ved at dybdemassere mig, han holdt mig længe lige på kanten af orgasme, indtil jeg nærmest tiggede om udløsning: ”Gør mig nu færdig ellers dør jeg bare.” Så begyndte han for alvor at slikke clitten, og nu gik det stærkt, det varede højst et minut, før jeg begyndte at komme. Efterhånden som orgasmen blev voldsommere og voldsommere, trak jeg knæene helt op til skuldrene, og med fingrene kærnede han forsigtigt rundt i kussehullet, så saften skummede. Jeg jamrede bare hans navn igen og igen, mens orgasmekramperne bølgede gennem min krop. Længe efter slikkede han løs i min kusse, så han fik al saften med. Det var så godt, at jeg fik to små orgasmer mere. Endelig faldt Prebens svar på, om jeg var god nok. Han stak et par fingre dybt op i min kusse, før han svarede: ”Du har en lækker kødfuld krop – ikke fed, – den er som bygget til at bolle med, og du har en vidunderlig dyb, saftig og stram kusse, som bare kræver en god portion daglig træning for at blive endnu strammere.” Bare hans ord var lige ved at give mig en ny orgasme.

Længe efter var det min tur til at gøre gavn. Preben havde sat sig i en stor lænestol, og jeg lå på knæ mellem hans lår og slikkede på den helt stive pik, som nu måtte være klar til at sprøjte. Egentlig har jeg ikke så meget erfaring med at slikke, men jeg så ham fast i øjnene, mens jeg sugede og suttede. Jeg ville gerne give ham en virkelig super orgasme, og jeg kunne mærke, at den blev både tykkere og stivere af min behandling. Inden jeg fortsatte, bad jeg ham om at lade hele portionen gå i munden på mig, når den kom. Derefter fortsatte jeg med at lade mine stramme læber glide ud og ind over pikkens hoved. Jeg prøvede at efterligne min egen kusses bevægelser. ”Lidt hurtigere”, bad han, og det gav i løbet af forholdsvis kort tid resultat, for Preben begyndte at stønne voldsomt, og hans pik udsendte pludselig en række spermasprøjt, som fyldte min mund, men som jeg uden besvær sank. Jeg holdt godt fast på pikken, så der ikke var noget af saften, der gik til spilde.

Prebens sperma er både sund og velsmagende, og det samme mener han om min kussesaft, som han gerne slikker i sig. Derfor stiller vi meget ofte hinandens behov med munden og hænderne, det er bare så vanvittigt tilfredsstillende, og vi bliver bedre og bedre til det. Da vi nu – bogstaveligt talt – har fået smag for hinanden, er jeg ansat som uofficiel rengøringshjælp og pikslikker hos Preben. Enhver kan da forstå, at en ældre herre ikke kan finde ud af at holde et hus ordentlig rent og derfor må have sagkyndig assistance til det. Da denne rengøringshjælp efterhånden også er sagkyndig på andre områder, har vedkommende også været så fornuftig at vælge en ganske let kittel, som på få sekunder kan flås af, når denne alternative sagkundskab er påkrævet, fordi en af os føler et uopsætteligt behov for at bolle, og det gør vi forbavsende tit. Helst ville jeg løbe nøgen rundt, så han hele tiden kunne se mig og få lyst til mig, men vi kan jo risikere at der kommer nogen.

Jeg kører derover et par timer hver anden eller hver tredje dag. Somme tider starter vi tidligt, fordi Preben slet ikke er stået endnu. Han ligger nøgen i sin seng endnu, og jeg smider kitlen på vejen ind. Så farer jeg over ham, kravler op på ham, presser pikken i bund og boller ham i vanvittigt tempo, til vi begge får udløsning, og det behøver ikke at vare mere end to eller tre minutter, hvis jeg er rigtig liderlig. Rigtig liderlig bliver jeg ofte på den korte køretur hjemmefra og over til Preben, især hvis vi undervejs snakker i mobiltelefon om stive pikke og klistrede kusser. Så beordrer jeg ham til at massere pikken stiv, så den er klar til brug, når jeg kommer farende ind i soveværelset.

Bagefter laver han morgenmad til os. Vi tager en hyggetur mere, inden jeg skal hjem igen, og den kan let vare en halv time. Andre dage laver vi faktisk lidt husarbejde, og så går legen ud på at trække orgasmen ud så længe som muligt. Så nusser vi rundt og bruger det første kvarter på at klæde hinanden af, den næste time går vi bare og kæler for hinanden, hidser hinanden op, slikker lidt, stikker pikken ind og støder til bunds et par gange, slikker igen, kæler igen og igen, eller jeg går rundt med Prebens finger inde i kussen, mens jeg støvsuger, eller jeg har en finger i Prebens røvhul, mens han hænger vasketøj til tørre. Sådan nogle små barnlige lege har vi meget sjov af. Før eller siden kan vi ikke trække den længere men må have udløsning. Preben påstår, at det heftige og hyppige knepperi, der somme tider står på i flere timer, har forbedret hans kondital med flere hundrede procent.

Ingen, hverken naboer, venner eller familie ved en dyt om, hvad vi virkelig laver. Alle synes det er så pænt af mig, at jeg for en relativt beskeden betaling vil hjælpe sådan en nydelig ældre herre på 63 med rengøring og andre småting. Det bliver jo mest til andre småting, for Preben pumper jo igen og igen min forslugne kusse fuld af sin fede tyktflydende sperma, og det giver mig nogle forrygende orgasmer, som jeg umuligt kan undvære. Men det er der heldigvis ingen der aner noget om. Jeg håber, at han kan blive ved med at kneppe så skønt mange år endnu, for han er det bedste jeg nogensinde har haft oppe i mig, og arrangementet er vanskeligt at erstatte. Det er ufatteligt, hvor lidt sex jeg kunne klare mig med før, når jeg sammenligner med mit forbrug nu, for det er nok nærmest tyve-doblet.

Mit råd til mine medsøstre er, prøv for en sikkerheds skyld at bolle med en voksen mand. Dermed mener jeg en fyr mellem 50 og 65, det kan være at I er lige så heldige som jeg har været. Jeg tror de gør sig meget mere umage, kan blive ved længere og er mere tålmodige. Hvem har allerede prøvet det, og hvad var resultatet? Fortæl om det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *