Kneppet i skoven

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Han ville komme og hente mig på det aftalte sted. Vi skulle i sommerhuset – troede jeg, men det viste sig at blive en helt anden dag end den jeg troede. Hjemmefra havde jeg lagt planer om hvad jeg ville gøre og have den dag. Min påklædning var meget sparsom. Under min godt opknappede skjorte havde jeg taget en fræk halvskåls bh på, som han så tit havde snakket om at han ville se mig i. Ellers havde jeg en tynd slå om nederdel og sandaler på.

Han kom kørende helt hen til hvor jeg stod og ventede, og nu ville jeg starte mit lille show for ham og mig. Jeg gik langsomt hen mod døren i bilen medens jeg knappede en knap mere op i skjorten. Jeg åbnede døren og lænede mig ind over passagersædet for at give ham et kys. Jeg kunne se at han havde fået øje på bh’en, og at det var noget han kunne lide… Jeg satte mig ned ved siden af ham, og vi kørte af sted. Han begyndte at tage mig på låret og skubbe nederdelen op ad mine lår. Jeg nød det, men stoppede ham før han kom helt op. Han skulle endnu ikke vide om jeg havde trusser på eller om det var nogle frække trusser der passede til bh’en. Jeg kiggede ham i øjnene og smilede frækt til ham. Han kørte lidt videre, og begyndte at finde vej ind under min skjorte. Han blottede det ene bryst medens vi kørte og så mit bryst falde ud af skålen. Alle de andre bilister som havde set det, havde nu fået deres dag reddet. Han tog fat om min stive vorte og gav den et klem. Han viste jeg tændte på det. Langsomt, sikkert og meget mod min egen vilje fjernede jeg hans hånd, kiggede ham igen i øjnene og smilte frækt. Jeg lagde nu min hånd på hans lår og førte den op mod hans skridt. Jeg kunne ikke undgå at se at han var klar til at jeg tog fat i hans pik og gav den et kærligt slik. Jeg åbnede hans bukser og lynede ned. Han havde trusser på som jeg løftede ud i så jeg kunne se på hans dejlige pik. Han løftede sig lidt i sædet så jeg kunne få hans bukser lidt ned, hvilket jeg ikke var sen til at udnytte.

Jeg gav hans kugler et klem og tog et fast tag omkring pikken. Jeg lænede mig mod ham og ned mod pikken som jeg endelig skulle til at smage lidt på. Min ånde var varm og tungen villig. Den kørte op og ned af pikken og rundt om pikhovedet sådan for at måle den. Jeg kunne ikke vente længere med at smage den, så jeg lukkede munden om hovedet og kælede med tungen hen over det i et stykke tid hvorefter jeg begyndte at bevæge mig ned over pikken stadig med tungen som spillede på pikken. Af alle kræfter forsøgte jeg at tage den helt ind i varmen, og det lykkedes næsten. Jeg havde pikken helt nede i halsen, og kunne ikke få den meget længere – troede jeg da. Han pressede på mit hoved og skød underlivet op i sædet, så jeg fik pikken helt ind i munden. Jeg blev forskrækket, men det tændte mig helt vildt – endelig havde jeg taget hans pik til roden. Han holdt mig lidt der, og jeg kunne heller ikke gøre så meget andet end holde hovedet stille. Da han slap sagde han at jeg skulle blive ved med at slikke hans pik – jeg måtte ikke rejse mig i sædet.

Hmmm tænkte jeg var det mig eller ham der skulle bestemme. Der gik ikke lang tid med at tænke, for jeg har en svaghed for dominerende og stærke mænd, så jeg besluttede mig for at gøre som han sagde, og det var jo heller ikke værst at ligge der med hans pik i munden.
Han drejede af hovedvejen og ind på en ujævn vej. Jeg havde overhovedet ikke fulgt med i hvor han kørte hen og jeg kunne ikke få det hele til at passe, for det blev mørkt i bilen, som om vi kørte i en skov, men der var da ingen skov på vej til sommerhuset???? Efter nogen tid hvor jeg havde ligget i skødet på ham og leget med hans pik, holdt han bilen.

Jeg ville sætte mig op i sædet, men blev holdt nede. Han havde taget et tørklæde med, som han bandt for mine øjne. Det her var ved at blive vanvittigt spændende. Nu måtte jeg sætte mig op. Han gik rundt om bilen og åbnede min dør. Det var en skov kunne jeg lugte…. Han hjalp mig ud og vi gik om til bagagerummet hvor han pakkede nogle ting sammen. Vi begyndte at gå forsigtigt væk fra bilen. Efter et stykke tid hvor vi havde gået sådan drejede vi af, og jeg skulle bukke mig. Det var meget svært at gå sådan for bevoksningen i bunden var også høj, så jeg skulle tage høje skridt. Jeg kunne mærke solen på mig, og konkluderede at vi var nået til en lysning. Han stoppede op og sagde at nu var vi der….

Han tog skjorten af mig så jeg nu kun stod med nederdel og den frække bh. Han slog nederdelen til side og kunne se at jeg ikke havde trusser på. Bare han nu ville til at give min fisse en ordentlig omgang med hans store stive pik, så var jeg tilfreds. Men nej, han fandt et tæppe frem, gav mig vibratoren i hånden og pressede mig ned i knæ. Jeg tændte for vibratoren og begyndte at køre den hen over min fisse og op over klitten. Det var skønt. Jeg nød det virkelig meget, men hvad lavede han? Nå men jeg legede videre og førte nu vibratoren mod mit hul, og begyndte i små ryk at presse den op i fissen. Hvilken skøn fornemmelse. Jeg hørte pludselig en høj stønnen og mærkede noget varm og vådt mod min krop. Han havde stået og spillet den af uden jeg havde vidst eller set det. Øv øv! Jeg ville jo hellere have hans pik i fissen end en dildo. Han stak pikken i munden på mig og sagde jeg skulle slikke den helt ren, hvilket jeg gjorde samtidig med at jeg kneppede mig selv med dildoen.

Han tog fat i mit hår og begyndte langsomt at kneppe mig i munden – jeg suttede alt hvad jeg kunne i håbet om at få en stor og stiv pik ud af det igen. Jeg kunne mærke hans sperm løb ned ad kroppen på mig, så jeg kørte den frie hånd rundt i det for at smøre det lidt ud. Han så det, og sagde at jeg skulle slikke mine fingre rene, hvilket jeg selvfølgelig gjorde, men så måtte jeg jo tage hans pik ud af munden hvilket jeg ikke var helt glad for, for hvad kunne han så finde på nu hvor jeg ikke havde kontakt med ham? Medens jeg slikkede kunne jeg høre han rodede i sin pose og jeg tænkte på hvad det kunne være, men det fandt jeg snart ud af. Han gik hen til mig og rejste mig op lige inden jeg fik en enorm orgasme af at kneppe mig selv med dildoen. Han tog dildoen fra mig, bad mig om at holde om det træ der stod foran mig hvorefter han bandt mine arme sammen om træet så jeg stadig kunne holde ved træet, men ikke slippe væk.

Jeg mærkede dildoen mod fissen igen og tænkte at han nu ville kneppe mig med den – men nej. Han rodede igen i posen og fandt noget mere frem til at binde mine ben med. Han spredte dem ud til siden så langt jeg kunne komme og jeg stod nu der med alle mine talenter og alle mine planer om hvad der skulle ske i dag i sommerhuset, og var helt solgt og helt i hans magt. Uhhh hvor jeg nød det. Han stod nu bag mig med pikken mod min røv og begyndte at nappe i mine brystvorter. Jeg var så liderlig som aldrig før, og han kunne have klemt alt det han ville – jeg ville føle det som var jeg i himmelen. Endelig mærkede jeg hans pik mod min fisse – endelig. Han førte den langsomt ind i min varme og meget våde fisse.

Han øgede tempoet mere og mere og kørte den helt i bund hver gang. Han tog igen fat i mine vorter og klemte dem. Jeg ville ikke stønne eller skrige for højt, for jeg var ikke klar over hvor jeg var og om der var nogle der kunne høre os. Så jeg koncentrerede mig om det, men kunne ikke undgå det halvkvalte skrig der kom medens min krop krampede sig sammen over en længe ventet orgasme. Jeg blev helt slap i kroppen over den voldsomme orgasme jeg lige havde fået, men jeg kunne ikke andet end at læne mig ind mod træet hvor jeg stod og stønnede for at sunde mig lidt. Jeg nåede ikke at sunde mig lang tid før jeg mærkede han begyndte at presse pikken mod min røv. Det hele var godt smurt ind i mine fissesafter, så pikken gled uden besvær det første stykke ind i røven på mig. Det gjorde ondt, og jeg begyndte at stønne igen. Han pressede pikken et stykke længere ind og holdt den lidt der inden han begyndte at køre langsomt frem og tilbage i mit stramme hul. Jeg var begyndt at svede nu, og havde meget svært ved ikke at stønne meget højt og skrige mine små liderlige skrig ud. Pikken kom længere og længere ind for hvert stød han gav. Jeg måtte have fat i træet igen for ikke at rive mig på barken. Nu var det ikke længere en smerte jeg mærkede, men en skøn fornemmelse af at være fyldt ud og udnyttet. Han kneppede mig hårdt og hurtigt i røven, og jeg måtte af med endnu et halvkvalt skrig medens min krop igen spændte alle muskler og jeg kom i endnu en ukontrolleret orgasme. Han blev ved og ved, og jeg kunne ikke beherske mig da jeg kom igen. Mine ben var ved at ekse under mig, men han blev ved med at kneppe medens han holdt mig for munden med den ene hånd og på den måde huskede mig på at vi var ude i naturen.

Med den anden hånd støttede han mig så jeg ikke faldt ind i træet. Endnu engang var orgasmen tæt på, og jeg tænkte ikke mere over tid og sted. Jeg var lige der hvor jeg helst ville være – i orgasmerusen. Han var åbenbart kommet på samme tid hvilket jeg overhovedet ikke havde registreret eftersom jeg var i min egen lille verden på det tidspunkt.

Han løsnede mig og vi lagde os hen på tæppet for at sunde os. Min krop var helt ødelagt, og jeg var dejlig træt og tilfreds. Ikke nok med at jeg havde fået endnu en skøn omgang sex, så måtte jeg også erkende at det ikke kunne have ladet sig gøre med hvem som helst. Jeg havde simpelthen været heldig og havde fundet mig en dejlig fyr, som forstod mig og kunne tilfredsstille mig bare ved sin tilstedeværelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *