Erika fra Jubii Chatten

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Hun hed Erika og jeg kendte hende fra jubiichatten hvor vi havde chattet sammen i nogle år. Erika var en sød pige på 22 år, hun var også en smuk pige. Hendes far var dansker og hendes mor var fra Guatemala men jeg må indrømme at hun nok lignede sin mor mest af de to. Hendes let gyldne hud og hendes lange ravnesorte hår var i hvert fald meget sydlandsk og hendes øjne store og brune som kastanjer. Hendes krop var ikke decideret tynd for hun var en smule kraftigt bygget, men hun dyrkede Capoiera og var dermed total trænet og havde ikke et eneste gram overflødigt fedt på kroppen. Hun var dekoreret med en enkelt tatovering, en tribal tatovering på hendes øvre lænd der spredte sig over begge hendes baller. Erikas dejlige bryster var store og de var faste, hendes røv var om muligt bedre end hendes bryster, den var rund som en bold og fast af hendes mange års capoiera træning.

Jeg sad og snakkede med Erika på chatten en aften i november måned, da hun pludselig spurgte om jeg var interesseret i at mødes. Jeg havde da mødt folk fra nettet før, så jeg var egentlig ikke bange for at møde folk, men vi havde chattet længe og jeg var egentlig lidt bange for at få ødelagt mit gode indtryk af hende ved at møde hende. Jeg gik alligevel med til at mødes med hende simpelthen fordi at hun tændte mig så vildt meget og hvis der var en chance så måtte det da være nu, venskab eller ej.

Vi aftalte at mødes på en café i det indre København og drikke en kop kakao, det var jo i den kolde vintertid og varme er en god ting når sneen ligger ankeldyb overalt. Jeg kom ti minutter for tidligt på den hyggelige lille café og satte mig til rette i et lille privat hjørne af caféen hvor vi kunne sidde i relativ fred og snakke sammen. Jeg sad i mine egne tanker da jeg pludselig hørte en sød stemme lige bag mig.
”Hej søde, iiiih hvor er det dejligt endelig at se dig” Jeg rejste mig og gav hende et kram, jeg var ikke skuffet, hendes billeder passede godt på hendes virkelige person, der var dog en forskel, en fræk lille piercing i hendes venstre øjenbryn.

Hun smilede og smed sin jakke og satte sig ved bordet, hun havde en lille lyserød top på og et par stramme jeans der virkelig strammede omkring hendes sexede røv. Jeg smilede og prøvede at lade være med at stirre alt for åbenlyst, men det var vist en tabt sag, hun grinede meget åbenhjertigt og det virkede næsten som om at hun skød brysterne frem imod mig. Vi bestilte vores kakao og begyndte at snakke om dit og dat, om folk fra chatten og om venner og langsomt bevægede vi os ind på ekskærester og hvad vi søgte i det andet køn. Jeg spurgte hende om hvad hun tændte på, på trods af at det ikke ligner mig at være så åbenhjertet omkring den slags emner med piger, men det var ligesom om at samtalen ganske af sig selv havde dirigeret os til dette emne.

Hun kiggede på mig i tre sekunder hvor det føltes som om at tiden stod helt stille, så svarede hun på mit spørgsmål.
”Jeg tænder på romantiske fyre, god sex og at danse Capoiera” sagde hun med en lav stemme og inden jeg kunne nå at stoppe min forbandede tunge var mit næste spørgsmål fløjet ud af munden på mig.
”Hvad anser du så for god sex?” Jeg gispede over min egen ligefremhed og hun grinede på sådan en sexet og sød måde og jeg mærkede mine knæ blive bløde under bordet og en anden legemsdel der blev en smule stiv. Hun svarede at det var noget jeg selv måtte finde ud af og jeg mærkede straks mine ører blive hede. Hun fortalte grinende at hun nu havde forventet et spørgsmål omkring hvordan at Capoiera kunne tænde hende. Jeg var lige ved at få min kakao galt i halsen da det gik op for mig at hun jo rent faktisk havde fortalt mig at hun blev tændt af at dyrke kampsport, jeg noterede mentalt at jeg nok ikke skulle slås med hende som optakt til sex.

Vi tilbragte en times tid på caféen før hun spurgte om jeg ville med og se hendes lejlighed, jeg sad i to sekunder og overvejede det og nikkede så til hende og så rejste vi os og tog vores jakker og gik ud i sneen.

Vi gik op ad strøget og jeg mærkede varmen stige mig til kinderne da hun pludselig tog min hånd i hendes og sådan gik vi hånd i hånd hjem til hendes lejlighed. Hun låste hoveddøren op og hængte sin jakke på en knage, jeg fulgte hendes gøren og hængte selv min jakke op og fulgte med hende ind i lejligheden. Det var en mellemstor 3værelses lejlighed, stor stue, lille spisestue med åbent køkken og et stort soveværelse med tilhørende badeværelse. Jeg var misundelig da hun fortalte om sin lave husleje og hun grinede bare af mig og smed sig i sofaen.

Jeg satte mig ved siden af hende og hun lænede sig ind til mig, vi sad og småsnakkede lidt mens hendes hoved lå mit bryst, så drejede hun hovedet og kiggede mig direkte i øjnene. Jeg vidste at det var en invitation og jeg bøjede bare hovedet ned og mødte hendes mund imens at hun lukkede øjnene, vores læber ramte hinanden og det føltes som en evighed inden vores tunger mødtes. Tungespidser der dansede med hinanden og legede, intimt og dejligt, Erika rettede sig lidt op i sofaen og listede en arm omkring mig så hun kunne nusse mig i nakken. Jeg lod mine fingre kærtegne hendes kraveben og hals og hun begyndte at spinde ligesom en kat.

Hun afbrød kysset og bad mig blive siddende i sofaen indtil at hun fik hentet noget, jeg gjorde som hun bad mig om og studsede over hvad hun nu havde i sinde. Hun kom tilbage i stuen med to badehåndklæder og smilede til mig så gav hun et kast med hovedet og jeg forstod hendes hint om at jeg skulle følge med. Vi trådte ud på hendes badeværelse hvor hun tændte for bruseren og langsomt hev min T-shirt over mit hoved og smed den på gulvet, så åbnede hun mit bælte og knappede mine jeans op, en knap af gangen. Jeg kan stadig høre lyden af knapperne der én af gangen åbnes og hvordan mit lem var stift som aldrig før.

Hun kiggede op på mig og hev med lidt besvær mine jeans ned omkring anklerne på mig og jeg blev pludselig klar over hvor stiv jeg faktisk var da min pik fik mine boxershorts til at bule direkte ud i luften som et telt. Erikas øjne blev et kort øjeblik meget større da hun så den enorme bule, så smilede hun bare lumsk og rejste sig.

”Min tur søde” lød hendes invitation og jeg tog fat i underkanten på hendes lyserøde top og løftede den over hendes hoved, hendes smukke bryster var spærret inde bag en sort blonde-bh, men på trods af deres størrelse kunne jeg mærke at den ikke støttede så meget som man kunne tro, de var faste og dejligt solbrune, det var tydeligt at hun solbadede topløs. Jeg lod mine arme glide omkring hende så jeg kunne åbne Bh’en og brugte vores tætte kontakt til at give hende et dejligt langt kys. Min tunge gled ind imellem hendes læber og hun svarede ved at lade sin hånd stryge let henover min aldeles stive pik, der stadig var spærret inde i boxershortsene.

Jeg stønnede instinktivt af kontakten da hendes pegefinger gled rundt på stoffet der var vådt omkring mit pikhoved. Hun grinede til mig på en skælmsk måde og bad mig forsætte imens at hun fjernede sin finger fra mine boxershorts. Jeg hev hendes Bh af og gispede åbenlyst over de smukke bryster, hendes brystvorter var stenhårde og stod stive ud fra hendes bryster… jeg kunne sværge på at de sitrede foran mig, men må indrømme at jeg aldrig før har hørt om at en kvinde kunne blive så tændt at hendes brystvorter sitrer. Det krævede al min viljestyrke ikke at befamle hendes bryster, men jeg var klar over at hun forventede at jeg forsatte med afklædningen og at jeg kunne udvise netop en lille smule viljestyrke.

Jeg knappede hendes jeans op, en knap af gangen som hun havde gjort ved mig og så trak jeg langsomt hendes jeans ned langs hendes kønne ben. Det var lidt besværligt at få dem fri af hendes runde numse, som de næsten sad klistret omkring, men det lykkedes og igen måtte jeg bide mig i tungen for ikke bare at kaste mig frådende over hende.

Mine øjne var fæstnet til fronten af hendes trusser, et par orange og gennemsigtige G-strengs trusser. Gennemsigtige så man kunne se den sorte streg af hår der var hendes eneste kønsbehåring, jeg satte mig på knæ og trak jeansene ned til hendes ankler og så trådte hun ud af dem og stod tilbage foran mig kun i G-strengen. Jeg rejste mig op foran hende da vi nu begge var kun havde trusser og boxershorts på, hun smilede til mig og vendte ryggen til mig.

”Træk dem så af” jeg smilede og trak mine boxershorts af og smed dem i bunken med tøj, hun grinede og rystede på hovedet.
”Mine trusser dit fjollehoved” leede hun til mig med den dejligste latter jeg havde hørt. Jeg grinede og tog fat i de tynde strenge på trusserne, det var først nu at jeg lagde mærke til hendes tatovering, jeg havde set billeder af den før, placeret lige over hendes numse, men hendes lange hår havde dækket for den, så jeg ikke lige havde set den før nu. Jeg satte mig på hug igen og kyssede let hendes tatovering imens at jeg langsomt trak hendes trusser ned til gulvet, hvor hun let trådte ud af dem. Hun blev dog stående og lod mig kærtegne hendes tatovering med mine læber indtil at jeg bevægede mig lidt ned og kyssede hendes runde, perfekte og faste baller.

Hun trådte et skridt frem, væk fra mig og vendte sig imod mig, jeg undlod at kigge på hendes fisse for jeg vidste at jeg ville kaste mig over hende hvis jeg fik den i sigtekornet lige nu. Jeg rejste mig op og trådte hen til hende, lagde mine arme omkring hende og kyssede hende igen et kort kys og så trak jeg hende med ind under bruseren, som for længst var blevet varm.

Vi stod tæt sammen under det varme vand, hun havde ryggen til mig og jeg holdt om hende med mine hænder hvilende sikkert på hendes flade mave. Min pik stod rank direkte op ad hendes ryg og indimellem så vrikkede hun provokerende med sin frække numse så mine nosser blev masseret af de faste baller. Hun grinede bare hver gang hun gjorde det, for jeg stønnede en del og en enkelt gang var jeg faktisk lige ved at komme af det. Jeg listede min ene hånd op til hendes venstre bryst og lod min hånd glide forsigtigt rundt på det, så løftede jeg lidt i det og klemte lidt hårdere omkring det, resultatet var at Erikas vejrtrækning med det samme begyndte at blive tungere og langsommere.

Jeg lod mine fingre massere hendes brystvorte i et langsomt tempo samtidig med at jeg lod min anden hånd glide ned langs hendes mave, men inden jeg nåede hendes lille streg af sort hår over fissen mærkede jeg hendes hånd der lagde sig ovenpå min og så førte hun den op til det andet bryst. Jeg stod nu her under en varm bruser med en sydlandsk skønhed og masserede hendes dejlige bryster imens at hun langsomt hengav sig til mine fingre, det var ikke lige det jeg troede jeg ville lave da jeg stod op den morgen.

Jeg kunne mærke Erikas hånd på mit lår, langsomt bevægede hun sig op til min stive pik, der var presset inde mellem hendes ryg og min mave, hun klemte sin hånd ind og greb fat om den med et fast og sikkert greb. Jeg stod stadig med hænderne på hendes bryster, men hendes faste greb i min pik fik mig til at stoppe min massage i et kort sekund og det var alt det hun skulle bruge for at komme ud af den trance hun befandt sig i. Hun vendte sig om og kiggede mig i øjnene og så lænede hun sig ind imod mig og lod sine læber omslutte min ene brystvorte og min brystpiercing, hendes tunge fangede med det samme den titaniumring der sad i min brystvorte, hun legede med den, nappede i min brystvorte og alt imens hun legede med mit bryst, holdt hun bare fast i min pik med sin hånd. Pludselig stoppede hun helt og hev en lille badesvamp ned fra et søm på væggen, jeg havde slet ikke set den hænge der, fordi at jeg havde været så opslugt af Erika.

”Vent lige to sekunder søde” mumlede hun til mig og trådte ud af den lille brusekabine. Der gik ikke engang to sekunder, så var hun tilbage med noget bodyshampoo som hun sprøjtede ud i svampen, jeg kunne ikke undgå at tænke på den cremefarvede sæbe som noget ganske andet, der smager salt, hun fik åbenbart samme tanke og begyndte at grine sammen med mig. Erika sæbede min overkrop ind i langsomme bevægelser, jeg har temmelig meget behåring på brystet så der kom temmelig hurtigt en del skum på min overkrop, jeg lod en finger glide igennem det og afsatte den lille hvide skumplet på hendes næsetip. Erika grinede og kiggede så meget alvorligt på mig.

”Hvis du gør det med din sperm så får du selv lov til at slikke det af… forstået?” spurgte hun meget seriøst, jeg nikkede og grinede skælmsk til hende.

”Nu har du et problem Erika, du ved ikke om jeg kunne finde på at slikke det af eller om jeg bare lader være med at sperme på din næse” Hun kiggede på mig i to sekunder og så brød vi bare totalt sammen af grin, billedet af Erika med en lille spermklat på hendes søde lille næse var bare for meget. Efter vores lille grineflip forsatte Erika med at sæbe mig ind, efter min brystkasse og mave kom turen til min ryg som blev masseret godt imens. Erika forsatte ned over mine baller og hele vejen ned langs benene og så op langs indersiden. Da hun nåede mine nosser mærkede jeg ikke badesvampen, men i stedet hendes anden hånd som hun havde fyldt op med skum, hun masserede langsomt mine nosser ind i skummet og rakte så imellem mine ben og lod tre fingre glide ned langs skaftet på min pik, så slap hun den og drejede mig om så jeg stod med den lige foran hendes hoved. Hun sæbede den forsigtigt ind med svampen imens at hendes øjne kiggede direkte ind i mine, det kan bare ikke beskrives, men den følelse jeg havde i min mave var en knude af begær der bare ventede på at blive udløst. Hun var tæt på min stive pik med sin mund, men ikke en eneste gang gjorde hun tilløb til at bruge munden på den. Hun rejste sig og brugte bruseren til at vaske sæben af mig og så rakte hun svampen over til mig og vendte ryggen til mig.

”Min tur søde, og gør det nu ordentligt” kommanderede hun blidt, jeg sank en klump og tænkte bare at dette var noget af det mest sexede forspil jeg nogensinde havde prøvet. Jeg fedtede sæben godt ind i svampen og masserede så langsomt sæben ud over Erikas skuldre og nakke, hun havde taget fat i sit hår og samlet det over skulderen så det hang ned foran hende og ikke var i vejen for sæben. Jeg forsatte ned langs hendes dejlige ryg, den svajede på den helt rigtige måde, sexet og forsigtigt sæbede jeg hendes tatovering ind og forsatte ned over de dejlige baller.

”Mmmmmh ja det er dejligt søde” mumlede hun lavt da jeg masserede hendes baller ind i sæben og gik videre ned til hendes faste og trænede lår. Jeg sæbede begge hendes ben ind og så vendte hun sig selv om, det første der slog mig var den velduftende og temmelig våde fisse. Jeg kunne ikke decideret se den løbe fordi at vi stod under bruseren, men jeg kunne klart dufte at hun var tændt og liderlig, men hendes selvbeherskelse var imponerende. Jeg rejste mig og sæbede hendes mave ind i runde bevægelser, lænede mig kort ind til hende og gav hende et lille kys på munden, hun smilede og jeg lod svampen glide op mellem hendes bryster og så langsomt nedover dem.

”Ikke ramme mine brystvorter søde, de skal ikke have svampen” instruerede hun mig blidt, jeg nikkede og førte svampen udenom hendes brystvorter og lænede mig i stedet ind til hende og sugede den højre brystvorte ind mellem mine læber. Det gibbede i hende og hun udstødte et lille gisp da min tunge kredsede rundt om hendes stive brystvorte, jeg bed blidt mine tænder sammen om den og lod min tunge danse let på spidsen af den inden jeg skiftede til det andet bryst og gentog succesen. Erikas åndedræt fortalte mig med alt tydelighed at hun var følsom på brysterne, hun stønnede ikke men hendes vejrtrækning var så tung som den kunne være. Jeg stoppede med at lege med hendes brystvorter og forsatte sydpå med svampen, der var efterhånden kun området syd for navlen tilbage så jeg startede fra navlen og cirklede mig ned til hendes lille stribe af sort kønsbehåring. Jeg kiggede op på Erika for at være sikker på at adgangen var der, men hun stod bare med lukkede øjne og lænede sig op af væggen så der var vist ikke noget at tage fejl af.

Jeg sæbede forsigtigt hendes inderlår ind og så selve fissen, hun rykkede sig lidt da jeg sæbede selve hendes fisse ind men ikke noget der indikerede at det var ubehageligt. Jeg rejste mig og tog bruseren og vaskede hendes ryg ren for sæbe, brugte min frie hånd til at skubbe sæben væk med det varme vand. Jeg bevægede mig nedad til ballerne og gjorde dem rene for sæbe og gav dem et lille klem før jeg forsatte langs hendes lår. Hun gav et lille hvin fra sig ved klemmet og jeg grinte bare frækt til hende, lod en finger glide mellem hendes baller for lige at få det sæbe med der skulle være derinde. Min finger gled let henover hendes anus og jeg kunne tydeligt mærke hvordan hendes baller spændtes og blev stenhårde og hvordan hele hendes krop stivnede i et kort sekund så var jeg videre langs hendes lår. Jeg fik vendt Erika om og fik vasket hendes bryster og mave rent med det varme vand, hvorefter jeg forsigtigt vaskede hendes fisse med bruseren, jeg lagde min hånd ovenpå fissen og gnubbede lidt frem og tilbage for at få alt sæben væk, hun stønnede, men da jeg prøvede at fjerne hånden greb hun fat om mit håndled.

”Bliv ved!” hvæsede hun med en hæs stemme, der forskrækkede mig en smule. Jeg gnubbede lidt videre og med flad hånd og lod så en finger glide ind mellem hendes to små skamlæber, fingeren blev på det nærmeste suget op i varmen og Erika rykkede et skridt baglæns med et højt støn. Jeg trak fingeren ud og rejste mig foran hende, hun kiggede på mig med et frækt smil, jeg kunne ikke lade være med at kigge på hendes øjne der var helt glasagtige af liderligheden der absolut havde overtaget hende. Jeg rakte rundt om hende og slukkede for vandet og hun udnyttede situationen til at kysse mig, igen mødtes vores tunger i gensidig leg og igen følte jeg mine knæ blive svage under mig.

Vi trådte ud fra bruseren og tørrede hinanden af med håndklæderne og gik så hånd i hånd ind på soveværelset til hendes brede seng.
”Sæt dig her på sengekanten søde” kommanderede hun mig med et frækt smil, så jeg satte mig på sengens kant og kiggede på hende. Knuden i min mave blev ti gange så stor da hun satte sig ned på sine knæ, lagde sine albuer over mine lår tog fat om roden på min pik med den ene hånd og med den anden om mine nosser. Hun kiggede mig dybt i øjnene og så sænkede hun sine dejlige læber ned over min pik, varmen fra hendes mund var ekstrem og hendes tungespids der startede på mit pikhoved, slikkede langsomt rundt om det og ned til kransen og videre ned langs skaftet som hun langsomt slugte min pik, var helt fantastisk. Hun stoppede halvvejs nede af pikken og så startede hun forfra, tredje gang forsatte hun til hun havde næsten hele pikken i munden og selve mit pikhoved pressede på i hendes svælg, hun gurglede lidt og trak så munden væk igen med en lille latter.

”Jeg kan altså ikke få den helt ind søde” Jeg grinede og stønnede på samme tid og det blev ikke bedre da hun spyttede sit mundvand ud på min pik og kørte hånden hurtigt frem og tilbage et par gange for at fordele det.

”Erika for satan… stop ellers så kommer jeg bare, jeg tror aldrig jeg har været så tændt som jeg er lige nu” næsten skreg jeg af hende, hun grinede skælmsk til mig og svarede.

”Jeg er sikker på at jeg kan få dig op at stå igen efter du har afleveret en omgang, så jeg tror lige vi fjerner det værste tryk ikke?” og uden at vente på svar fra mig begyndte hun at massere mine nosser samtidig med at hun suttede og slikkede det bedste hun kunne. Der gik omkring femten sekunder så eksploderede min pik helt oppe fra maven og jeg så intet andet end sol, måne og stjerner imens at min pik pumpede tyk, hvid og cremet sperm ud i Erikas mund. Erika slugte det med stor fornøjelse og brugte så sin tunge til at slikke min pik helt ren. Den var ikke helt stiv da hun var færdig, men det var tæt på, alligevel valgte hun at kravle op i sengen og hviske i øret på mig.
”Din tur” Jeg nikkede svagt og stønnede over den udløsning jeg lige havde haft, aldrig var jeg kommet så hårdt før, det gjorde næsten fysisk ondt at komme.

Jeg kravlede op ved siden af Erika og kyssede hende, hun virkede lidt overrasket over det så jeg stoppede og kiggede på hende.

”Jeg troede ikke du ville kysse når jeg lige har slugt en ladning sperm” mumlede hun lidt forlegent, jeg grinede og spurgte hvor pokker hun havde den ide fra.

”Sådan har alle de fyre jeg har været sammen med altid været, ikke at der er så mange… men du ved” mumlede hun, om muligt endnu lavere end før. Jeg forklarede hende grinende at hvis jeg spildte sperm på hende så skulle jeg nok slikke det op, hvortil at hun svarede at det havde jeg fanme også bare at gøre når hun nu havde beordret det.
Jeg kyssede hende igen og vores tunger flettedes sammen i det hidtil længste og hedeste kys, samtidig lod jeg mine fingre massere lidt på hendes bryster, før de bevægede sig sydpå og kredsede om hendes fisse, dog uden kontakt. Jeg afbrød kysset og kravlede uden yderligere ord ned mellem hendes ben hvor jeg begyndte at kysse på hendes inderlår og da jeg kom til hendes lille stramme fisse slikkede jeg forsigtigt på hendes silkebløde skamlæber. Hun trak vejret meget dybt allerede da jeg begyndte at kysse hendes inderlår og da jeg ramte hendes skamlæber første gang kom der et lille, men genkendeligt støn fra hende. Jeg slikkede lidt på dem og så pressede jeg min tunge forbi skamlæberne og op i hende, det gibbede i hende og hun stønnede.

”Ååååh ja det er godt, bliv ved” Jeg smilede og forsatte med at bevæge min tunge i små kneppebevægelser, jeg havde endnu ikke været i nærheden af hendes klit og nu glædede jeg mig altså til at ramme den. Jeg lod min tunge glide fladt over hendes klit og hun rykkede voldsomt i sengen og kom med et lille skrig, men jeg hev hende tilbage til munden med mine kraftige overarme og koncentrerede spidsen af min tunge på hendes klitoris. Hendes stønnen forsvandt og gik direkte over i små korte skrig, og der skulle ikke mere end fem slik med spidsen til før hun kom i en bragende orgasme.

”Åh åh åh åh… Ja for helvede det er godt!!!” skreg hun højt, jeg prøvede at slikke videre, men hun rykkede for voldsomt rundt i sengen til at jeg kunne kontrollere hende.

Erika faldt endelig til ro og jeg slikkede lidt videre i fissen dog uden at ramme hendes klit lige med det samme.

”Uuuuh det er du altså rigtig god til søde” mumlede hun med en meget hæs stemme. Jeg satte mig på knæ mellem Erikas ben og lænede mig ind over hende, lod min tunge glide rundt på hendes brystvorter og lod samtidig min pik gnide sig langs hendes skamlæber, hun stønnede og mumlede noget til mig som jeg ikke hørte.

”Hvad sagde du Erika?” hviskede jeg i øret på hende, hun kiggede mig dybt ind i øjnene.

”Knep mig så, få mig til at komme igen!” sagde hun med en tydelig stemme, der lød frygtelig høj i mine ører, men jeg ignorerede det og mærkede samtidig hendes hånd der greb om min pik og dirigerede spidsen imellem skamlæberne. Jeg pressede mine knæ lidt frem i sengen så jeg sad bedre og så pressede jeg langsomt min pik op i Erika, hun var strammere og meget varmere end jeg troede og hendes ansigt var totalt forvredet i nydelse. Jeg kom halvvejs op og trak mig så lidt tilbage og pressede mig så helt i bund, det gibbede kraftigt i Erika og hun udstødte et klynk og greb fat om mine skuldre, samtidig med at hun slyngede sine ben omkring min røv.

Tempoet startede i rolige og kontrollerede stød, men hun brugte sine ben til at dirigere rytmen og den blev dybere og hurtigere hele tiden. Erika stønnede når jeg trak tilbage og klynkede når jeg hamrede min pik i bund i hendes fisse. Jeg lænede mig indover hende og sugede hendes venstre brystvorte ind i munden og bed let i den, hun skreg og jeg kunne mærke hendes negle bore sig ind i mine stakkels skuldre.
Jeg trak mig ud af hende og hun vendte sig selv om på alle fire og tog fat i det høje hovedgærde på sengen, jeg satte pikken imod hendes fisse og gled op i varmen.

Erika kiggede op i loftet og trak vejret dybere og dybere, jeg lagde min hånd på hendes højre balle og æltede lidt på den, den var dog så fast at det var svært at ælte på den så jeg fik en ide. Jeg løftede hånden og lod den falde hårdt ned på balden, Erika stivnede i et halvt sekund og jeg troede at jeg var trådt over en grænse så klynkede hun.
”Mer! Kom så, spank min baller til de er røde din frækkert!” Ingen tvivl om at hun var tændt, jeg slog hende igen med flad hånd, slaget var ikke voldsomt hårdt men hårdere end det første som bare var en hånd der var faldet ned på ballen.

”Hårdere! Kom så… du skal ikke være bange, jeg går jo ikke i stykker!” forklarede hun med en hæs stemme. Jeg hævede hånden og slog hende temmelig hårdt med flad hånd, det efterlod et tydeligt rødt mærke fra min hånd på ballen og hun skreg kort, jeg gentog slaget og hun skreg men knap så højt. Da jeg ramte hende med det femte hårde slag kom hun for anden gang og jeg måtte koncentrere mig hårdt for ikke at komme da hendes skede trak sig sammen omkring min pik.
Jeg kiggede langs hendes svajende ryg hvor små svedperler samlede sig og så videre ned til hendes tatovering som vuggede frem og tilbage i takt med mine stød og så videre til hendes anus, en god ide måske?

Jeg suttede på min højre tommelfinger og lagde den lige ovenpå hendes anus, hun klynkede i protest da jeg samtidig gav hende et dybt stød i fissen og jeg kørte min tommelfinger rundt omkring hendes anus nogle gange, så stak jeg spidsen af tommelfingeren lige indenfor. Erika stivnede totalt, men jeg vidste at det var knald eller fald så jeg pressede hele tommelfingeren op i hendes anus og hamrede særlig hårdt op i hendes fisse, hun skreg i smerte og nydelse samtidig.
”Jeg har ikke prøvet det før” mumlede hun sagte, jeg hev tommelfingeren ud og gav hende et rapt slag mere på ballen så hun slap sengegærdet og begravede sit ansigt i sin pude hvor hun skreg og klynkede. Jeg stak to fingre i munden og pressede dem prompte op i hendes anus der gav sig med lidt protest, hendes klynkeskrigeri i puden blev afløst af en svag hulken.

”Det gør ondt… åh nej ikke mer” peb hun til mig, men jeg begyndte at fingerkneppe hendes røvhul rigtigt hårdt nu og hendes attitude skiftede 180 grader.

”MER MER MER MER DU STOPPER IKKE NU!!” skreg hun med en hæs stemme og det gjorde jeg så ikke, det var en lidt akavet stilling at fingerkneppe hende i røven samtidig med at jeg kneppede hende i fissen, men det gik jo meget godt. Erika skød sin røv tilbage mod mig i hvert stød og hun skreg hver gang, små klynkeskrig som steg i intensitet indtil at hun kom for tredje gang og faldt sammen i sengen. Jeg skulle lige have luften så jeg rullede om på siden med min stive pik lige i vejret og Erika lå og klynkede ved siden af mig. Vi lå sådan i nogle minutter hvor jeg strøg hende langs hendes lange og fugtige hår og så vendte hun sig imod mig.

”Min tur” Grinede hun og jeg smilede bare da hun skrævede ind over mig og langsomt gled ned over mit lem, varmen fra hendes skød var ubeskrivelig og jeg stønnede instinktivt og hendes stramme fisse, det virkede næsten som om at den korte pause havde fået hendes fisse til at indtage originalformen igen. Hun red mig som om at hun aldrig havde lavet andet, op og ned og frem og tilbage. Jeg hævede mine arme og lod mine hænder kærtegne hendes bryster, så lænede hun sig ned til mig og kyssede mig og jeg tog et godt greb i hendes baller og dirigerede knepperiet i en stund, jeg holdt bare fast i ballerne og løftede mit underliv i små stødserier som ramte hende hårdt.

Erika lænede sig bagud og greb fat om mine nosser og masserede dem så masserede hun videre mellem benene og ramte mellemkødet og jeg kom i et brøl, langt op i hende, hun stivnede over intensiteten i min udløsning og da jeg samtidig klemte sammen med mine hænder på hendes baller skreg hun i smerte. Vores skrig blandede sig så det må have lydt som om at vi fik orgasme samtidig men det gjorde vi ikke. Erika kravlede ned fra mig og lagde sig med ansigtet imod mig i sengen.

Vi lå sammen og hyggede resten af natten, indtil at vi faldt i søvn. Jeg vågnede med en varm følelse om min pik og ganske rigtigt, Erika lå med min pik imellem sine læber og suttede og slikkede det bedste hun kunne. Jeg smilede til hende og hun slap min pik med munden og brokkede sig.

”Du snorker”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *