Gruppesex i Spanien

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Findes der noget bedre! I år skulle jeg tilbringe en uge i Spanien. Jeg og min veninde Eva, havde sammen med en tredje veninde og hendes kæreste, Alice og Lars, samt en af Lars” venner, Bo, lejet en feriebolig for en uge. Stedet lå afsides og bestod af 2 soveværelser, en stue, køkken, bad og en lille have. Oven i købet lå det også i gå-afstand fra stranden.

Vi var netop ankommet efter den lange rejse. Vi var alle godt trætte, mørbankede og ikke mindst sultne efter den lange rejse. Vi havde fået købt godt ind på vejen hertil, og sad nu ude i den lille have med et velanrettet frokostbord. Vi spiste, drak noget vin, snakkede og hyggede os. Efter at have spist os godt mætte, var det tid til at få noget at den berømte spanske sol på kroppen. Vi ryddede bordet og hentede nogle tæpper som vi lagde os på – alle fem ved siden af hinanden. Eva og jeg ville solbade topløse, men Alice, som var ret blufærdig, beholdt sin top på.

Et stykke tid lå vi der og slappede af og småsnakkede. Det var skønt at mærke varmen på kroppen. Efter nogen tid ville drengene ned til stranden og bade. Jeg ville egentlig hellere blive liggende, så det endte med at Alice gik sammen med drengene, og Eva og jeg blev tilbage.

Som altid når jeg solbadede, havde varmen gjort mig småliderlig. Jeg blev næsten altid tændt, af at mærke solens stråler brænde sig gennem det tynde stof i min bikini. Gøre mit skød varmt. Så jeg må indrømme at tanken om at skulle være alene med Eva tiltalte mig. Eva og jeg havde elsket mange gange før. Og at hun lå der ved siden af mig, varm og næsten uden tøj, ophidsede mig blot yderligere. Jeg kiggede over på hende og smilede. Langsomt begyndte jeg at bevæge mine hænder op ad min krop. Lod dem glide over mine bryster, ned ad maven, ned mellem lårene. Eva smilede frækt til mig. Hun rykkede tættere på mig og hendes hænder begyndte at lege med. Undersøgende lod hun sine hænder glide rundt på min krop. En dejlig fornemmelse. Eva vidste altid præcis hvad jeg kunne lide. Mere krævende gled hendes hænder nu op til mine bryster – krammede og masserede dem. Hun lænede sig ind over mig, og begyndte at slikke og sutte på mine brystvorter. Mine hænder gled ophidset over hendes krop. Jeg pressede hendes hoved ned mod mine bryster. Hun begyndte nu at kysse sig vej ned over min mave, forbi min skød, ned over lårene, ned ad benene, tilbage igen. Hun trak langsomt bikinitrusserne af mig. Hun kyssede sig igen tilbage mod mit skød. Hendes tunge gled legende i små cirkler tættere og tættere på. Endelig fandt den min våde revne. Jeg sukkede da hun lod tungen glide mellem mine skamlæber. Stønnede højt da den gled ind i min drivende kusse. Jeg trak mig lidt væk fra hendes tunge og trak hende blidt op mod mig. Vi kyssede hinanden dybt. Vores tunger legede og snoede sig om hinanden. Vores kroppe var tæt omslyngede. Vores bryster pressedes mod hinanden. Jeg vendte hende om på ryggen. Nu var det min tur til at kysse og slikke mig ned over hendes krop, på samme måde som hun havde gjort med mig. Jeg fjernede hendes bikinitrusser og lod min tunge finde hendes dampende skød. Ligesom jeg, trak hun sig lidt efter blidt væk, men kun for at ændre stilling. Jeg lå nu på ryggen med Eva ovenpå mig og med hendes kusse lige over mit ansigt. Vores tunger begyndte igen deres leg. Hun slikkede skiftevis min kusse og min klit. Lod tungen glide ind – frem og tilbage, mens et par fingre arbejdede i min kusse, for lidt efter at bytte om, så hendes tunge var i min kusse mens en finger masserede min klit. Jeg stønnede højt, mens jeg gav hende samme behandling. Vi slikkede og suttede hinanden, som vi vidste den anden bedst kunne lide det, indtil vi begge rystede i en dejlig orgasme. Endelig slap vi hinandens skød, blot for at opdage Alice som stod lidt fra os og kiggede forfærdet på os. “Hvad er det I laver?”, sagde hun næsten skrækslagen. Eva og jeg kunne ikke lade være med at bryde ud i grin. Vi rejste os og gik hen mod hende. Hun trak sig forskrækket tilbage. “Tag det roligt”, lo Eva. “Vi er altså ikke farlige”. “Hvad laver du i øvrigt hjemme”, spurgte jeg. “Og hvor er Lars?”. Hun fortalte at de havde glemt solcremen, og at hun var gået hjem efter den, mens Lars var fortsat ned til stranden med deres tæpper osv.

Eva og jeg kiggede kort på hinanden, og begyndte at gå hen mod hende. Vi stillede os på hver sin side af hende og begyndte forsigtigt at kærtegne hendes krop. Hun stivnede først under vores berøring, men et øjeblik efter var det ligesom om hun slappede lidt af. Vi begyndte nu at tage vores tunger til hjælp, og kyssede hende ned over kroppen. Jeg nåede til brysterne, og jeg kunne se igennem det tynde stof, at vorterne var blevet hårde. Jeg nappede let i dem gennem stoffet og et let suk lød over mig. Vi trak hende blidt hen mod tæppet, og hun fulgte villigt med. Vi fik lagt hende ned på ryggen og begyndte igen at kærtegne hende over hele kroppen. Prøvende satte jeg mine læber mod hendes. Hendes mund var lukket, men da jeg pressede lidt på, skiltes hendes læber og jeg lod tungen glide ind. Forsigtigt mødte hendes tunge min og langsomt begyndte en undersøgende leg. Eva havde i mellemtiden fået fjernet hendes top, og var i gang med at kysse, slikke og sutte på hendes bryster. Vore blikke mødtes og vi begyndte begge at kysse os vej ned ad hendes krop. Ligesom før lod vi tungerne lege, for at ende ved hendes skød. Alice var nu begyndt at stønne let. Uden modstand fik vi trukket trusserne af hende. Vi spredte hendes ben og vores tunger fandt hendes varme skød. Evas tunge fandt hendes kusse, og man kunne se at hun var godt våd. Jeg spredte forsigtigt hendes skamlæber så hendes klit var blottet. Idet jeg satte tungen på, lød der et højt støn fra hende og det rykkede i hendes krop. Eva og jeg skiftedes til at slikke henholdsvis hendes kusse og hendes klit. Engang imellem lod vi en finger eller to glide op i hende, og kneppede hende mens vi slikkede. Hendes underliv begyndte at bevæge sig op og ned mod vores ansigter og hendes stønnen var blev højere. Pludselig spændtes hendes krop og et højt “ÅHH” lød fra hende. Jeg havde to fingre i hende, og jeg kunne mærke hvordan hendes kusse krampede sig sammen om dem. Da hendes orgasme var stilnet af, lagde vi os op på hver sin side af hende. Hun smilede lidt forlegent.

Vi lå og kælede lidt for hinanden, da vi hørte en puslen i nogle buske. Vi kiggede hen mod lyden, og lidt efter kom Lars og Bo forsigtigt frem. Deres badebukser var væk, men i stedet var de begge udstyret med en stor og stiv pik. Alice gispede forskrækket. “Øhm.. vi ville bare følges med Alice alligevel”, sagde Lars. “Alice blev lige optaget”, svarede jeg. “Vil I ikke være med?”. Det var ikke fordi de behøvede overtalelse. Alice var nu “tøet op” igen, og tog imod sin kæreste. Eva og jeg tog os kærligt af Bo. Han lagde sig ned på ryggen mellem os, og vi begyndte sammen at slikke hans pik. Alice og Lars var allerede i gang med at bolle. Det var frækt at se hans pik køre ind og ud af hendes kusse. De stønnede begge højt, tydeligvis meget ophidsede. Eva havde sat sig over Bo”s ansigt og han var nu i gang med at slikke hendes fisse. Jeg havde vendt mig lidt om, så Eva kunne nå min kusse. Hendes fingre kørte ind og ud af mig, mens jeg mundkneppede Bo”s pik. Ved siden af mig kunne jeg se Alice”s krop der igen spændtes, mens endnu en orgasme rystede hende. Lars, der ikke var færdig endnu, kravlede hen til Eva og trak hende væk fra Bo”s tunge. Eva lagde sig villigt på alle fire og tog imod Lars” pik, der i et hug gled helt ind i hendes kusse. Jeg havde også lyst til at mærke en pik i mig, så jeg lagde mig om på ryggen og spredte benene. Bo var ikke sen til at tage imod tilbuddet og lagde sig hurtigt ind over mig. Hans pik fandt min åbne og våde kusse og stødte til. Et højt støn undslap mig, da jeg mærkede hans pik gå i bund. Med hurtige bevægelser begyndte han at kneppe min kusse. Ved siden af os kneppede Lars Eva bagfra, og Alice lå foran Eva som slikkede hendes fisse. Høje suk og støn lød fra os alle fem. Pludselig lød et højt brøl fra Lars, og med pikken i hånden sprøjtede han sin sperm ud over Evas røv. Da han var færdig rykkede Eva sig ind over Alice, og de lå nu og slikkede hinanden i en 69″er. Bo begyndte nu at massere min klit med en finger, mens vi stadig kneppede vildt. Efter endnu et par stød kom han også med et brøl. Følelsen af hans varme sperm der væltede ud i min kusse, han store pik dybt inde i mig og hans finger der masserede mit klit, fik mit underliv til at eksplodere i en rivende orgasme. Min kusse spændtes og slappedes om hans pik – malkede ham til sidste dråbe. Rystende og sitrende skreg jeg min orgasme ud. Ved siden af mig kunne jeg høre Eva og Alice der nærmest skreg om kap, mens de begge fik orgasme endnu engang.

Mere skete der ikke denne dag, men resten af ferien blev godt nok mere spændende end det i første omgang havde set ud til…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *