Hedeslag eller næsten

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

For nogle år siden havde vi en sommer med hedebølge, og det kan udmærket have været den egentlige årsag til denne oplevelse. Jeg havde et års tid før købt et stort ældre hus, og naboen, som var en pæn og høflig ældre herre, så jeg faktisk ret sjældent. Det ændrede sig totalt under hedebølgen, for da jeg kom hjem en hed fredag eftermiddag, og styrtede ud i badeværelset for at få et brusebad, virkede skidtet ikke, selv om jeg flåede og vred aldrig så meget i hanerne. Det medførte selvfølgelig, at jeg blev endnu mere desperat for at få brusebad, sveden sprøjtede nærmest ud af mine porer.

Jeg tog badekåbe på og for ud på plænen for at snakke med naboen, som sad på sin terrasse med avisen. Jeg betroede ham mit problem og spurgte efter den nærmeste blikkenslager. Naboen hedder Kaj, og han mente, at der skulle mere end held til at få fat i en VVS-mand om fredagen og tilbød i stedet sit eget badeværelse til fuld rådighed, så længe det måtte være nødvendigt.

Jeg brusede mig som en vild og åndede derefter lettet op. Bagefter var der long-drink på Kaj’s terrasse. Han var behagelig og underholdende, og jeg fik hurtigt en lille streg på. Senere – ud på aftenen – lavede han tre retter let og elegant sommermad med vin til, og i løbet af nogle timer havde jeg betroet ham store dele af min livshistorie. Efterhånden følte jeg mig i den syvende himmel og også en lille smule liderlig, men Kaj var jo den eneste inden for rækkevidde.

Jeg var dengang 33 og fik halet ud af ham, at han var 66 og var virksomhedskonsulent. I mine øjne var han altså ældgammel, men også lidt sej. Næste morgen var der brusebad i Kaj’s badeværelse og raffineret morgenmad på hans terrasse. Naboen til den anden side, enkefru Eriksen, gloede stift og forarget efter os, for i tankerne havde hun allerede parret os sammen til hor og utugt. Senere på formiddagen kørte vi op langs kysten på Kaj’s nye legetøj, en Harley-Davidson. Hedebølgen fortsatte, og man skulle tro, at motorcyklen var lavet til formålet.

Frisk luft viftede omkring mig, og maskinens vibrationer gik lige op i kussen på mig. Efter frokosten i Helsingør var jeg mør og foreslog, at vi kørte hjem i brusekabinen. Da jeg stod og badede, kom Kaj med et håndklæde, og jeg opfordrede ham med rene ord til at gøre mig selskab, og eventuelt demonstrere sit andet legetøj. Jeg var skrupliderlig, kussen kogte, og tæt ved mig stod en sød og underholdende mand klar med værktøjet. Så ville jeg blæse på hans alder.

Jeg er en stor flot velvoksen pige, ikke fed men med masser af muskler og knogler, jeg er 187 cm høj og vejer 90 kg. Jeg tjener rigeligt til at underholde mig selv. Derfor ved jeg nøjagtigt, hvad jeg gør, når jeg går i brusebad med en mand, også selv om han er dobbelt så gammel som jeg selv. Kaj’s pik strittede selvfølgelig flot, da han lagde den ene arm om mine skuldre og lagde den anden hånd omkring min kusse. Så lod han forsigtigt et par fingre glide op i min skede og begyndte at forberede mig til det første knald. Det var nu ikke nødvendigt.

Jeg gned min krop mod hans, og jeg var så liderlig, og roterede så heftigt med hofterne, at han med fingerspidserne mellem kusselæberne fik mig til at komme næsten med det samme, mens bruseren løb for fuld kraft. Faktisk kneppede jeg nærmest mig selv på hans fingre. Så trak han mig ud af brusekabinen og begyndte at tørre mig. ”Hvor er du dog flot bygget,” sagde han, ”En fantastisk velskabt talje og mave, flotte mavemuskler, lange ben og dejlig hud. Lige til at spise.” Han lå på knæ foran mig og kyssede min mave, mens hans hænder kærtegnede min røv.

Nu gik turen ind i soveværelset, jeg var fuldstændig viljeløs, jeg fulgte bare med, og da han lagde mig på ryggen i sengen og begravede munden i min kusse, spredte jeg lår som aldrig før. Min kusse brændte allerede efter mere. Faktisk er det sjældent, jeg går i seng med mænd, mine forhold varer sjældent længe, mit job er ret krævende og min størrelse spiller muligvis også ind. Men denne optakt var vellykket og hans ros af mine legemlige fortrin gjorde mig endnu mere liderlig.

Så snart han ganske forsigtigt havde suget mine kusselæber og klitoris ind i munden, var jeg klar over, at han vidste præcis, hvad han foretog sig. Det var ikke hans første forsøg på at sutte kusse, og han arbejdede sig ganske langsomt ned over kussen og sørgede for at komme ud i alle kroge.

Hele tiden gled kussens forskellige følsomme dele ind og ud mellem hans læber. Jeg var hele tiden lige ved at komme og arbejdede med voldsomme modstød, men Kaj hviskede, at jeg skulle tage det roligt, give mig god tid og eventuelt trække min orgasme lidt ud. Vent, sagde han, jo længere du venter, jo voldsommere bliver orgasmen. Efterhånden kunne jeg mærke, at min kussesaft kom i ret store mængder, og da jeg til sidst begyndte at få orgasme, var jeg helt flov over det. Det har jeg før været flov over, for nogle fyre tror, at det er urin.

Vi snakkede meget om kussesaften, som Kaj opfatter som en meget positiv egenskab, saften smører dejligt og smager dejligt, siger han. Lidt efter spurgte han, om jeg ikke ville være sød og gnide hans pik rundt i den herlige saft – rundt mellem kusselæber og klitoris. Det gjorde jeg gerne, for hans interesse for denne lille særhed gjorde mig glad. Jeg lå på ryggen med optrukne og vidt spredte lår, og han lå på knæene mellem dem med pikken liggende ovenpå min våde og åbentstående kusse.

Jeg klemte, gnubbede og rullede hans pik frem og tilbage mellem kussens læber, og efter nogen tid var både Kaj og jeg klar til en fælles udtømning. Jeg trak forhuden tilbage og stak pikken ind i min kusse og holdt godt fast på den, og efter ti eller tyve stød kom vi i en fantastisk fælles udløsning. Jeg lod Kaj’s sperma sprøjte ud på mit opadvendte skød og blandede den på hans opfordring sammen med mine egne safter, så det skummede. Det var min tredje orgasme på mindre end en time, jeg var begejstret, men jeg rystede også over hele kroppen længe bagefter.

Efter et nyt brusebad sad vi igen på hans terrasse med en long-drink. Vi snakkede fantastisk godt sammen, og jeg var udmærket klar over, at forholdet måske højst ville vare nogle måneder – eller indtil jeg havde fået så meget sex, der kunne være i min kusse. Så ville aldersforskellen på 33 nok begynde at spille ind. Men ikke desto mindre havde Kaj på mindre end eet døgn blæst mig totalt omkuld, og jeg var for øjeblikket parat til at stille hver eneste millimeter af min krop til hans rådighed.

Vi endte selvsagt i Kaj’s seng, og næste morgen var temperaturen igen godt på vej opad. Jeg sugede efter moden overvejelse Kaj’s pik ind i munden, men det var igen uden særlig erfaring. Jeg mærkede, at den langsomt begyndte at røre på sig, og jeg håbede at kunne lære det ret hurtigt.

Jeg havde en klar fornemmelse af, at piksutning er noget der rummer flere facetter, og jeg ville gerne præsentere mig fra min bedste side. Jeg kravlede ned mellem hans ben og tog dem over skuldrene. Pikkens hoved tog jeg i munden og begyndte at suge, slikke og mundkneppe, mens jeg holdt øjenkontakt med ham. Hans sæd smager faktisk godt. Ind imellem gled hans øjne i af bare nydelse, og lidt efter flyttede jeg længere op, så jeg kunne placere min kusse over hans pik og mase mig ned over den.

Til trods for min størrelse har jeg en ret snæver kusse, men på grund af den megen smørelse var det ikke noget problem. Jeg masede løs på hans pik i det næste kvarter men sørgede for ikke at komme, indtil han satte sin tommelfinger på min klit og begyndte at hjælpe til. Så fik jeg pludselig orgasme, dagens første – og det var en helt forrygende orgasme, fordi jeg hele tiden kunne mærke ham – hvert sekund var han derinde og fyldte mig ud med sin pik.

Min kussesmørelse havde bogstavelig talt regnet ned over ham, hans mave, pung og pik var helt vådt. Nu bad han mig om at massere hans pik og give ham udløsning med hænderne – ligesom dagen før, og det var faktisk netop det jeg havde allermest lyst til. Jeg sad tværs over hans lår og kælede for hans mave, pik og nosser, og nu kunne jeg holde øjenkontakt med Kaj og reagere på hans mindste kommentar og minespil: Fastere, langsommere, hurtigere, giv dig god tid. Vi ser hinanden dybt i øjnene mens jeg gradvis fører ham tættere og tættere til udløsningen.

Og så kom det bare til min enorme fryd – hans sperma – hans sæd. Han gisper voldsomt og løfter hofterne. Jeg har aldrig før følt så stor en tilfredsstillelse ved at give en mand orgasme og se sæden komme. Det var som om jeg aldrig før havde rørt ved en pik. I hvert fald havde jeg aldrig før haft så meget lyst til at kæle for en eller slikke sæden i mig.

Nu giver vi tit hinanden orgasme med hænderne – i alle mulige stillinger, det er mere krævende end pik-metoden, men det giver faktisk ofte bedre og mere langvarige orgasmer. Som når jeg ligger på alle fire med spredte lår, så ligger Kai bag ved mig med højre tommelfinger dybt i kussen og resten af hånden fast lukket omkring mine kusselæber og klitoris. Med venstre hånd har han fat omkring min nakke eller skulder. Så behøver jeg bare at vrikke lidt med røven for at blive helt vildt liderlig, faktisk kan jeg nemt få orgasme på den måde. Han har virkelig lært mig at få noget ud af min kusse, og han tager fantastisk meget hensyn til mig og mine meninger.

Vi bor på tredje år i hvert sit hus, og er kun sammen i weekenderne. Men der kan være tidspunkter, hvor jeg må tilkalde ham for at slukke en akut kussebrand. Det fungerer fantastisk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *