Jeg fik datteren i høet

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg var bestemt ikke spor glad da mine forældre annoncerede at vi skulle flytte fra Odense, og til en by langt herfra, nemlig Nykøbing Mors. Jeg var 17 år gammel, og jeg havde da trods alt fået opbygget en del venskaber på de 8 år vi havde boet her, men lige meget hvor meget jeg protesterede havde far og mor bestemt sig, vi skulle flytte ud i deres hyggelige ny indkøbte Villa, der godt nok manglede en kærlig hånd, men den var til gengæld billig, og desuden havde far fået tilbudt arbejde på den nærliggende taxi central, så sådan blev det.

Den store dag oprandt, og flyttebilen, eller rettere resterne af en flyttebil som vi havde lejet billigt, hentede far klokken 7:00, for som han sagde; ”Jo tidligere man starter, jo tidligere er det overstået,” og det kunne han jo selvfølgelig have ret i.

Jeg havde nu ikke noget hastværk med at få mine ting slæbt hen til bilen, jeg gik stadig i håbet om at der kunne komme en tornado eller et udgangsforbud eller noget andet der kunne forhindre os i at flytte, men lige meget hvor langsomt jeg pakkede, hjalp det ikke. Da klokken var blevet 10:00 kunne jeg ikke trække tiden ud længere, for selv om jeg kun havde mit eget værelse at pakke var far og mor allerede færdige, og skyndte utålmodigt på mig, der var kun 4 timer til de skulle hente nøglerne til huset.

Turen dertil gik uendeligt langsomt, det gamle lig af en flyttebil var ikke synderligt begejstret for vægten af vores flyttegods, mor og far småsnakkede hele den 4 timer lange køretur, og jeg fortsatte mit surmuleri overfor dem som jeg havde gjort siden nyheden om flytningen, jeg vidste ikke engang om de lagde mærke til det mere, de havde i hvert fald opgivet at bemærke det over for mig, men det var min form for stille protest. Næste fase kunne blive en længerevarende sultestrejke, tænkte jeg ved mig selv, et eller andet drastisk måtte der gøres, jeg ville blive boende i min elskede by Odense, og jeg skulle nok få min vilje.

Det føltes som år senere da vi langt om længe trillede ind på gårdspladsen til noget der kunne minde om et hus, hvis ikke det havde været så forbandet grimt. Jeg havde aldrig forestillet mig noget så rædselsfuldt, alt var hvidkalket og lignede noget fra 1800 tallet, og her lugtede af ko overalt, føj, nu var det helt sikkert, jeg var nødt til at slippe væk herfra, jo før, jo bedre.

Da Mor endelig var færdig med det hårde slid det var at jage far og mig rundt i huset med de forskellige møbler, som hun sikkert alligevel ville have flyttet igen næste uge, foreslog jeg at vi bestilte en pizza til aftensmad. Efter at have lignet en der havde fået besøg af et spøgelse over at jeg overhovedet tiltalte dem, kiggede far hovedrystende på mig med et blik der sagde et eller andet i retning af – hvorfor er det lige mig der har fået sådan en tumpe til søn? -. Han forklarede mig at her ude på landet var der ikke noget der hed at man bare kunne ringe og bestille pizza, der var langt til det nærmeste pizzaria, så det kunne ikke lade sig gøre, nej vi måtte skam spise rugbrød i aften. Øv, jeg hadede rugbrød, det kunne man simpelthen ikke byde drenge i voksealderen, vi havde brug for kød, sovs og kartofler og ikke andet.

Da jeg langt om længe lagde i min seng, eller rettere på min madras, for sengen var ikke samlet endnu, fandt jeg ud af at der ikke var så langt til mine forældres soveværelse, for jeg kunne meget tydeligere høre dem end de gange jeg havde hørt sengen knirke når de bollede, jeg kunne høre alt.

” Åh ja skat, slik min våde fisse,” kunne jeg høre mor sige, og jeg kunne også høre på mors stønnen at han adlød prompte. ”Ja, slik min liderlige våde fisse, lad mig mærke din tunge på min hårde dunkende klit, lad mig komme ud over din mund,” stønnede mor videre, og prøvede at dæmpe et skrig, da hun, efter alt at dømme på lydene fik en kæmpeorgasme. Der blev stille en kort tid, hvorefter jeg kunne høre far bede mor stille sig på alle fire, imens han `kneppede hende som en tæve`, som han udtrykte det. Nu var det far der kunne høres, han stønnede højere og højere, og hurtigere og hurtigere, alt imens man kunne høre klaskene fra når deres hud klaskede sammen.

”Ahhhhhh, nu kommer jeg, jeg sprøjter langt op i din lille liderlige frække kusse nu,” stønnede han, og kort efter var der totalt ro, og endelig kunne jeg få lidt søvn, det var hårdt tiltrængt, for klokken var allerede langt over midnat, hvis det ikke lige havde været fordi jeg var blevet så forbandet liderlig af deres bolleri, egentlig var det underligt, for de fleste på min alder syntes at tanken om deres forældre der dyrkede sex var ulækker, men jeg fandt den egentlig lidt ophidsende, og havde da også et par gange iagttaget dem igennem nøglehullet inden vi flyttede, for derefter at krybe under dynen og spille min pik, der altid var stenhård efter det syn. Efter at have forsøgt at vende og dreje mig for at falde i søvn blev jeg simpelthen nødt til at spille pik, der var ingen vej uden om, den stod stift og klar og krævede at få lov at sprøjte den opsparede sperm ud, og det fik den, efter få sekunder væltede min sperm ud over min mave, og jeg mærkede det sitre i hele kroppen, og mærkede alle mine muskler slappe af, hvorefter jeg kun lige nåede at ligge mig på lagenet inden jeg faldt i søvn.

Modsat de fleste andre glædede jeg mig ikke spor til weekenden, for jeg var lige stoppet i skolen, og gik hjemme i en periode, inden jeg skulle starte min Gymnasium uddannelse. Jeg vidste egentligt ikke om jeg overhovedet kom i gang med uddannelsen, for der var så mange andre muligheder, og jeg havde ikke rigtig nogen ide om hvilken retning jeg ville gå i, men så længe jeg officielt skulle starte på gymnasium om et år slap jeg jo nok for deres indblanding i hvad jeg brugte min tid på, tænkte jeg naivt.

Da vi sad sammen ved morgenbordet, hvor jeg som sædvanligt ikke ofrede et ord på disse forrædere der havde revet mig væk fra Odense rømmede min far sig og lagde den lokale avis over til mig, kiggede alvorligt på mig og erklærede at jeg ville have godt af at komme ud at bestille lidt, hvilket var grunden til at han og mor nu havde besluttet at jeg selv skulle tjene mine lommepenge som de jo ellers plejede at betale, og der var jo mange jobs at få her omkring, de manglede altid medhjælpere på de store gårde rundt omkring. Jeg sagde intet, jeg rejste mig og gik ind på det som engang skulle blive til mit værelse, nej nu var det altså dråben. Jeg kunne lige forestille mig at vade rundt i ko lort til knæerne og skovle dyrs stinkende efterladenskaber væk, nej aldrig, så hellere undvære penge, og desuden fik mor og far jo nok alligevel ondt af mig når jeg virkelig ikke havde nogle penge, var jeg sikker på.

Efter en hel uge uden penge var der ikke noget at gøre, der faldt ikke noget af, denne gang havde de ikke tænkt sig at give efter, og det havde været surere at leve på røven end han havde troet, så var ko lort måske trods alt bedre.

Jeg fandt en annonce som så nogenlunde udholdelig ud når det nu absolut skulle være: Familie på 3 søger medhjælper til at hjælpe i arbejdet med at passe vores besætning på 25 kvier. Vi kan ikke tilbyde andet end minimumslønnen, men til gengæld vil du blive betragtet som en del af familien.

Jeg ringede på nummeret, og aftalte at jeg skulle komme dagen efter, og hvis alt gik som det skulle kunne jeg jo starte med det samme, men vi havde begge parter ret til at sige nej tak til hinanden.

Jeg var en anelse nervøs da jeg stod af bussen og gik de cirka 500 meter fra stoppestedet og til gården jeg skulle hen til. Jeg vidste ikke hvad det var der gjorde det, men alle gårdejerne i området måtte være totalt liderlige med hvid kalk, og denne gård var da heller ingen undtagelse, men den var dog i noget bedre stand end vores, som ikke var blevet ændret synderligt efter vi var flyttet ind.

Mine hænder rystede en lille smule da jeg ringede på ringeklokken, og en midaldrende mand kom ud og tog imod mig, han præsenterede sig som John, og bad mig indenfor. John var simpelthen prototypen på en bondemand som han stod der i kedeldragt og grønne gummistøvler der på lugten tydeligt røbede at han lige var kommet fra stalden, og selvfølgelig som kronen på værket bar han en møg beskidt ”Fendt” kasket. Han tog mig med ind i stuen hvor moderen præsenterede sig som Majken. I Majken som jeg vurderede til at være omtrent samme alder som John, omkring de fyrre, var der virkelig gået en køn pige tabt, hendes lange lyse hår var praktisk sat op under et hårnet, og det var længe siden hendes ansigt sidst havde set en pincet eller en smule make-up, det var tydeligt at se.

I mellem de to sad en ung rødhåret pige der introducerede sig som Sarah. John fortalte at det var deres datter på 15 år, der hjalp til i stalden på lige fod med os andre. Jeg må have set lidt undrende ud, for Sarah afbrød faderens ordstrøm og fortalte at jeg ikke var den første der havde fundet det underligt med en pige der hjalp i en stald, men hun kunne da forsikre mig for at hun ikke var mindre pige af den grund. Det sidste sagde hun med et lille skævt smil hvorefter hun rødmede i ansigtet.

Efter at have små sludret lidt ville John og Majken lige snakke lidt sammen i ene rum, og bad Sarah om at vise mig rundt på gården imens. Sarah ville hellere end gerne vise mig rundt, så kunne hun jo slippe for opvasken bekendte hun mig med et lumskt grin.

”Her har vi så det vigtigste på hele gården, nemlig stalden,” sagde hun og slog ud med hånden imod bygningen der lå i forlængelse af stuehuset. Hun gik foran derind, og en ulidelig stank slog mig i ansigtet da jeg stak hovedet ind, føj hvor der lugtede. Sarah så mig rynke på næsen og forsikrede mig at man hurtigt vænnede sig til lugten. Jeg tog en dyb indånding og gik helt ind, og vi gik hen langs gangen bag ved hver enkelt ko. Det eneste jeg kunne tænke på, som vi gik igennem stalden var, at det dog var en forfærdelig masse lort sådanne køer kunne lave, bare på den korte tur så jeg fire køer der stod og sked som om de aldrig ville stoppe igen, hvad havde jeg dog rodet mig ud i? .

Da jeg havde fået forevist alle maskinerne gik turen til Hø laden som Sarah kaldte det.
Det var her de opbevarede Halm til dyrene forklarede Sarah, og det var også her hun gik hen når hun trængte til at være alene, betroede hun mig. Hun kravlede i forvejen op af stigen der førte op til selve høloftet som hun kaldte det, her trak hun en halmballe til side, og afslørede indgangen til hendes private hule, som hun havde navngivet ”Hygge-hulen.” Det var imponerende, man kunne stå oprejst i hulen, ja der var sågar plads til man kunne ligge ned herinde hvis det var det man ville, det var virkelig flot lavet. Også indretningen var rigtig godt lavet, der var bygget både bord og bænk i halmballer, så der lige var plads til to personer. Hun satte sig ned og klappede på halmballen ved siden af hende; ”Du må gerne sætte dig ned, jeg bider ikke”. Jeg satte mig tøvende ned, jeg brød mig ikke om at sidde helt så tæt på folk jeg ikke kendte, men da hun fortalte at hun havde fået lov til at være med til at bestemme hvem der skulle ansættes måtte jeg jo forsøge at være høflig.

Vi sad et stykke tid uden at sige noget, da Sarah afbrød stilheden: ”Har du nogensinde prøvet at kysse en pige før?,” spurgte hun, som om det var det naturligste spørgsmål i verden. Jeg tænkte mig om—Jeg havde godt nok kysset en pige før, men det havde ikke været særlig vellykket, måske mest fordi det var tilbage i femte klasse, hvor en klassekammerat havde insisteret på at hun ville lære mig at kysse.- Jeg havde nu ikke behøvet tænke så grundigt over det, for inden jeg nåede at få en lyd over mine læber plantede Sarah sine læber over mine, og stak erfarent tungen ud og lod den lege med min. Jeg trak forskrækket hovedet til mig :”Hvad laver du dog?,” spurgte jeg, og Sarah svarede at det var en del af ansættelses samtalen, man skulle jo nødigt ansætte en der ikke kunne begå sig hos pigerne, det ville jo være synd og skam, mente hun. Hun lagde en hånd på mit lår, og lod den langsomt søge op imod min bukseknap, og min altid stive pik blev endnu stivere af forventning, samtidig med at jeg prøvede at finde en vej ud af den her suppedas på, for jeg anede ikke hvad man gjorde, altså jeg havde kun læst om det, og set billeder af det, jeg havde aldrig været sammen med andre end min højre hånd. Hun knappede mine bukser op, og fiskede min stive pik op af underbukserne, så den nu strittede frit ud i luften. ”Hvor ser den stor og lækker ud,” kommenterede Sarah, imens hun forsigtig og erfarent kælede for mine nosser, det var bestemt ikke første gang for hende.

Jeg fik forklaret hende at jeg altså aldrig havde været sammen med en pige før, hvortil hun svarede at hun nok skulle lære mig det. Jeg var jo ikke den første der nogensinde havde været til Jobsamtale hos dem, især Kim som havde været der før fortalte hun at hun havde haft meget glæde af, og også omvendt, var hun sikker på. Hun tog hurtigt blusen og bh`en af, tog fat i mine hænder og placerede dem på hendes bryster. ”Du må gerne kæle for dem,” sagde hun, og da hun mærkede at jeg tøvede tog hun om mine hænder, og førte dem rundt på hendes bryster, imens hun små-stønnede. Jeg anede ikke mine levende råd, for jeg var temmelig bange for at hendes forældre skulle undre sig over hvor vi blev af, eller værre endnu finde os sådan her, den ville blive svær at forklare, og så kunne jeg i hvert fald godt vinke farvel til det job, men på den anden side var jeg jo en ung fyr, og min pik ville meget gerne opleve dette her, den var faktisk allerede ved at eksplodere bare ved tanken om hvad dette her kunne føre til, og tænk nu hvis Sarah sagde de ikke skulle ansætte mig? . Jeg gjorde som langt de fleste fyre på min alder ville have gjort hvis de fik chancen, jeg lod pikken vælge, og begyndte at massere hendes bryster som hun havde gjort med mine hænder. Jeg var meget overrasket over hvor blødt og dejligt sådan et bryst var, selv om de ikke var så store som dem i bladene.

”Niv forsigtigt i mine brystvorter,” bad hun, og jeg adlød nu uden tøven, jeg nev meget blidt i begge hendes brystvorter, og igen kunne jeg høre hende små-stønne, alt imens hun bad mig nive hårdere og hårdere, imens hun borede neglene ind i min ryg så jeg kunne mærke det selv igennem min skjorte, det gjorde en lille smule ondt, men det var alligevel smadder ophidsende på en eller anden måde. Sarah skubbede mig væk, og med en følelse af skuffelse og lettelse på en gang begyndte jeg at knappe bukserne igen. ”Hvad laver du?,” spurgte Sarah, ”vi er skam ikke færdige endnu, jeg vil se dig helt nøgen, så må du også se mig,” lovede hun. Nu var det alligevel for sent at stoppe, og jeg var faktisk temmelig nysgerrig efter om hun også havde rødt hår imellem benene, så jeg smed alt tøjet i en bunke, og stod helt nøgen, med min stive pik strittende lige ud i luften. Det syn jeg nu så glemmer jeg aldrig, Sarah havde virkelig rødt hår nede omkring kussen, hold da kæft hvor så det frækt ud, ikke som dem i bladene, nej meget meget frækkere, ikke mindst fordi det var live billeder, og ikke fotografier det her.

”jeg behøver vist ikke spørge om du kan lide hvad du ser, det røber din strittende pik for dig,” sagde hun drillende. Jeg havde tit fantaseret om at se en pige nøgen og bolle med hende, men dette her overgik mine vildeste fantasier. Hun spurgte om jeg kunne tænke mig at smage på en fisse, jeg tøvede lidt, for jeg havde ingen ide om hvordan sådan en mon smagte, men jeg var efterhånden så liderlig at jeg glemte alt andet, og nikkede bekræftende. Jeg stak forsigtigt tungen ud, og smagte prøvende på safterne der løb ud over min tunge, wow, det smagte jo helt fantastisk, meget bedre end jeg havde troet. Efter Sarah tog om min nakke, og forklarede mig hvordan jeg skulle lade tungen cirkle på og omkring hendes klit som hun kaldte den gik der ikke længe før hun udstødte et halvkvalt skrig, imens hun prøvede at dæmpe lyden ved at holde sig for munden.

”Er du okay,” spurgte jeg bekymret, og Sarah forklarede mig at hun var mere end okay, hun havde lige fået en kæmpe orgasme, betroede hun mig.

”Nu skal du kneppe mig rigtigt,” sagde Sarah, og alle betænkeligheder var forsvundet fra min hjerne, der var kun en ting jeg kunne tænke på nu; Udløsning. Jeg havde aldrig i mit liv været så liderlig før.

Jeg nåede kun lige at få pikken ind i hendes kusse, da jeg eksploderede inde i hende. Hun skubbede mig væk fra sig. ”Nej nej, hvad laver du?, er du rigtig klog?, enhver ved da man skal trække sig ud, tænk nu hvis jeg er blevet gravid?, kan du da overhovedet ikke tænke?,” nærmest råbte hun, og jeg måtte indrømme at det ikke lige var det jeg havde tænkt mest over i kampens hede. ”Godt jeg får P-piller så,” sagde hun og brød ud i latter, ”du skulle have set dig selv i ansigtet ,” lo hun.

”Jeg ville altså gerne have mere af din lækre begynderpik,” sagde hun,” men vi må jo nok hellere komme ind igen så de ikke starter en hel eftersøgning”.

Vi gik ind i stuen hvor John og Majken ventede på os. De ville naturligvis gerne vide hvad vi dog havde lavet al den tid, og inden jeg kunne nå at sige noget havde Sarah vævet en længere historie om at vi var gået en tur i området så jeg kunne se den skønne natur, og hvorledes jeg havde spurgt interesseret til alting så hun havde fortalt og fortalt i lang tid, det var utroligt, man kunne høre at hun i hvert fald heller ikke var begynder i løgnens kunst, hun fortalte troværdigt og uden at blinke det mindste med øjnene, hun kunne garanteret være blevet en god poker spiller, tænkte jeg.

John rømmede sig: ”Ja ja, Majken og jeg har jo talt lidt sammen, og er blevet enige om at du virker som en helt fornuftig fyr, og du ser da også ud til at kunne tage fat, så hvis du stadig har lyst kan du jo starte i morgen?.” Efter det første møde med Sarah var der ikke meget jeg hellere ville, så jeg sagde ja tak. Vi aftalte at jeg skulle møde klokken 11:00 dagen efter.

Jeg var ikke særlig nervøs da jeg traskede ud af døren og ned til busstoppestedet, tværtimod glædede jeg mig faktisk, de virkede så søde og venlige alle sammen, Majken med hendes moderlige og varme blik, John med hans lune smil, og Sarah, hende behøvede jeg vist ikke være genert overfor mere, hende skulle jeg nok få det godt med.

Sarah tog imod mig i døren da jeg kom, viste mig ind i køkkenet og hældte en kop kaffe op til mig.

”Du må nøjes med mit ydmyge selskab i dag, min farbrors gård er lige brændt ned, og mor og far var nødt til at tage dertil med det samme, og hjælpe med oprydningen, og et eller andet jeg ikke helt fik fat i, men de kommer altså hjem sent i nat hvis alt går som det skal,” sagde hun, og kiggede på mig med et blik jeg ikke helt kunne tyde, men trods den tragiske hændelse virkede det næsten som om øjnene smilede frækt til mig.

Vi gik ind i stalden hvor køerne stod og raslede utålmodigt i deres lænker, her viste Sarah mig så hvordan man skulle hælde mad op til dem, og kontrollere at deres vandautomater virkede, alt sammen ikke særlig indviklet eller krævende, selv jeg behøvede kun at se det en enkelt gang.

Så kom turen til det jeg havde frygtet allermest, nu skulle der muges ud bag de storskidende krabater. Sarah må have kunnet fornemme på mig at det ikke var noget jeg var synderlig vild med, for hun slog en høj latter op, trykkede på en knap der hang på væggen, et transportbånd begyndte at rulle og tog alt lortet med sig ud til møddingen. ”ja, selv om vi ikke har ret mange dyr er vi skam stadig moderne,” grinede hun. Nu var det endelig blevet tid til en pause inden vi skulle i gang med malkningen, så vi satte os i en halmballe der var placeret i et hjørne i stalden, man kunne se at det ikke var første gang det var blevet benyttet som pause rum, der stod kaffekopper, og et halvfyldt askebæger.

Vi havde indtil nu ikke talt et ord om gårdagens hændelse, jeg synes ikke lige jeg ville bringe det op, nu hvor der lige var sket en ulykkelig ting for hendes familie, men det var ikke fordi jeg ikke havde lyst da, min pik var så stiv at det var svært at skjule den, og den dunkede allerede som om den hvert øjeblik kunne eksplodere og efterlade mine underbukser klamme og klæbrige.

Hun rykkede helt hen ved siden af mig; ”Kunne du lide samtalen i går?,” spurgte hun, og jeg måtte indrømme at den var rigtig dejlig, især hendes del af interviewet kunne jeg ret godt lide.
”Vi blev aldrig helt færdige, det var egentligt lidt ærgerligt,” sagde hun med et frækt smil.
Hun knappede sin grønne kedeldragt op, og til min store overraskelse kunne jeg se at hun absolut intet havde på indenunder, hun trak kedeldragten af, lagde sig godt til rette i en bunke halm, og lod fingrene lege med hendes lækre rødhårede ungpige kusse.

”Lad mig se dig lege med din pik,” kommanderede hun imens hendes fingre bearbejdede hendes lille klit. Jeg fik hurtigt smidt tøjet, og stod nu med min stive pik i hånden, og begyndte langsomt at onanere.

”læg dig ned på ryggen,” kommanderede hun, jeg slap taget i pikken og adlød villigt.

Hun stillede sig overskrævs på mig, og begyndte langsomt at sænke hendes lille røde og drivvåde kusse ned imod min dunkende pik. Nu kunne jeg mærke hendes kusse langsomt glide ned over min pik, hold da kæft hvor var det dejligt, intet jeg nogensinde før havde oplevet kom bare i nærheden af dette her, jeg følte jeg var lige på randen af at besvime da hendes kusse gled hele vejen ned over min pik, jeg så sol måne og stjerner.

”kan du lide det?,” spurgte hun forpustet. Sikke et spørgsmål, jeg kunne ikke bare lide det, jeg elskede det, jeg ville have mere af det, jeg ville ønske det aldrig nogensinde holdt op igen.

Hun bevægede sig ikke, sad bare med min pik dybt begravet i kussen, det kunne hun altså ikke være bekendt, jeg ville bare have lov at sprøjte min sperm op i hende, jo før jo bedre, men hun rokkede sig ikke ud af pletten.

Jeg mærkede noget vådt og varmt der dryppede ned over min pik, og helt ned på maven af mig, og jeg antog at hun kom, men jeg skulle blive klogere. Nu var det ikke længere dråber, men et helt vandfald, og til min skræk gik det op for mig at hun faktisk var i gang med at tisse, jeg ville flytte mig, skubbe hende væk, bede hende stoppe, men jeg gjordet ikke, for på en eller anden måde var det ufatteligt ophidsende, jeg kunne ikke lige sige hvad det var, om det var varmen, følelsen af væsken, ydmygelsen eller noget helt andet, men det gjorde mig om muligt endnu mere liderlig.
”Kan du lide det din liderlige buk,” små-stønnede hun, ” du er ikke andet end et lille liderligt kneppedyr!,”. Jeg havde ikke set den her side af Sarah før, hun var helt vild, det var helt tydeligt at hun nød rollen som den der ydmygede den anden, det havde jeg læst om i bladene, det hed noget med en domina eller sådan noget.

Igen lod hun en stråle rende ned over min mave, ”sådan, nu lugter du som de andre dyr herinde i stalden, du er et lille stinke-kneppedyr er du!” Jeg havde aldrig troet at jeg ville finde det ophidsende at blive tiltalt på den måde, og bogstaveligt talt pisset på, men hold da op hvor blev jeg klogere, det var som om min pik voksede en centimeter for hver gang hun svinede mig til, den kunne slet ikke få nok af hendes sjofelheder.

Sarah gav sig til at ride mig, og gav sig god tid hver gang hun lod kussen sænke sig ned over mig, hun ville tydeligvis ikke have legen til at ende for hurtigt.

Hun stoppede sit ridt, vendte sig om og lod hendes kusse sænke sig ned over mit ansigt. ”Slik mig så dit lille kneppedyr, knep min kusse med din tunge, lad mig mærke hvad du kan, hvis du da overhovedet kan noget.”

Jeg suttede og slikkede alt hvad jeg kunne, og prøvede at bruge den smule erfaring jeg havde erhvervet dagen før, og jeg må have gjort et eller andet rigtigt, for der gik ikke lang tid før hun skreg sin orgasme ud, det var godt hendes forældre ikke var hjemme, nu kunne man så bare frygte at naboerne kom rendende i stedet, så højt som hun skreg.

”Når du kan lide mit varme pis har du sikkert ikke noget imod at slikke mit røvhul rent?, og når jeg siger rent mener jeg helt rent, der må ikke være en krog du ikke har slikket ren.

Mine grænser var meget tæt på at være nået, men der var noget i hendes stemme der gjorde at jeg ikke turde andet end at adlyde, jeg havde ellers altid synes det var ulækkert når jeg læste om folk der tog hinanden i det forbudte hul.

Jeg stak tungen frem og slikkede som en hund frem og tilbage i revnen, og hver gang jeg ramte lige omkring hullet gav det et helt ryk i Sarah af fryd. Jeg lod tungen stikke inden for i hendes røvhul, det smagte imod al forventning ikke dårligt, det smagte faktisk ikke rigtig af noget, men det var en utrolig fræk tanke at jeg lagde og slikkede hendes røvhul, det var som om jeg fandt denne her leg med ydmygelse utrolig fræk og ophidsende. Imens jeg lod tungen kneppe hendes snævre røvhul onanerede hun igen sig selv til en orgasme, denne gang knap så voldsom som den forrige heldigvis, jeg troede ikke mine sarte ører kunne klare et sådant skrig igen uden at tage varig skade.

Da hun havde sundet sig lidt igen, stillede hun sig op på alle fire: ”knep min snævre røv, din perverse tyr, bedæk mig, som dyrene bedækker hinanden, men gør det i min røv, sprøjt mit røvhul fuldt af dit tyresperm.” Jeg knælede bag hende, og forsøgte at jage pikken op i hendes snævre røv af al kraft. ”Du skal gøre det forsigtigt,” sagde Sarah, ellers gør det ondt, jeg skal nok sige når du skal kneppe mig hårdt, men nu skal du tage det helt roligt, ellers får du med mig at bestille.”

Langsomt trængte jeg ind i hende, hun ømmede sig en lille smule, men hurtigt fandt hendes hænder imellem hendes ben hvor de begyndte at onanere den dejlige fisse, og der gik ikke længe før hun skubbede røven imod, og lod til at nyde mine nænsomme stød med pikken i hendes røv.

”Nu, Knep mig alt hvad du kan, fyld mig med dit tyre sperm, tag mig som det beskidte dyr du er, giv mig alt hvad du har!, nærmest råbte hun, imens hun onanerede hendes meget våde kusse på livet løs, og jeg var bestemt ikke uvillig, jeg kneppede alt hvad jeg kunne, og nok lidt mere til endda, for jeg kunne mærke hvordan pulsen nåede uanede højder, og jeg begyndte at hive efter vejret, aldrig havde jeg arbejdet i så højt et tempo før, det var som om jeg var en maskine der bare pumpede løs med et eneste formål, nemlig at fylde hendes fisse med min sperm.

Jeg mærkede hvordan det begyndte at rykke i kroppen, og 2 sekunder senere sprøjtede spermen ud af mig, i en mængde der ville gøre enhver Arla medarbejder misundelig.

Jeg havde ingen ide om hvor lang tid vi havde ligget ved siden af hinanden i hinandens arme da Sarah forsigtigt puffede til mig; ”Du eh , jeg er altså ked af alle de ting jeg kaldte dig, jeg mente det selvfølgelig ikke, det ophidser mig bare at være den der bestemmer, og den der er mere værd end alle andre, og kan regere og bestemme, men det er altså kun en leg, jeg synes faktisk du er rigtig sød hvis jeg skal være ærlig.”

Jeg forklarede at jeg havde fattet pointen i legen, og at det faktisk hidsede mig enormt meget op at blive ydmyget og hersket på den måde, så der var bestemt ikke noget at undskylde, tværtimod.

Hun plantede et kys i panden af mig, ”jeg får besøg af en veninde senere i aften, og hun skal overnatte her, hun har ikke nogen kæreste for tiden, og er lidt nedtrykt, så jeg tilbød hende at vi kunne dele dig lidt, det har du ikke noget imod , vel?.”

Resten af aftenen blev endnu frækkere kan jeg love dig for, veninden var bestemt ikke kedelig, og de gik heller ikke af vejen for lidt ”veninde kæleri” som de kaldte det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *