Min straf for utroskab

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg hedder kasper og var så heldig at jeg bor sammen med den dejligste fyr på jorden … Men somme tider tror man at græsset er lidt grønnere på den anden side …

Jeg havde været min ven utro og havde været så uheldig at han havde fået nys om det uden at jeg vidste det…

Vi havde aftalt at denne sommer ville vi på bondegårdsferie … Vi fandt et sted på nettet. som var ejet af 2 fyre i 40-erne ….

Gården blev drevet som et alm landbrug. og der var både heste og kør og et par store hunde …

Vi tog der ud og blev inlogeret i den ene fløj, i en dejlig lille lejlighed ..
Vi hyggede os de første par dage, hvor min fyr kneppede mig både i sengen og i det fri … og mine huller blev fyldt med hans dejligt safter.. En aften hvor vi sad og hyggede os over aftensmaden, fik vi besøg af de to fyre der havde gården …

Min fyr lavede kaffe og vi havde en hyggelig aften, lige indtil jeg pludselig fik en hætte over hovedet..

Jeg havde ikke lagt mærke til at min fyr var gået om bag mig…
“Nu skal du få din straf for at være mig utro” sagde han….

Nogle stærke hænder holdt mig fast mens jeg blev bundet på hænder og fødder..

De løftede mig op og bar mig ud af huset. Og jeg fornemmede at de bar mig over i stalden.. jeg kunne høre dyrene…

Der blev lavet et hul i hætten over min mund. og i det samme fik jeg en pik i munden … Der gik ikke længe inden jeg følte at jeg var ved at jeg var ved at blive kvalt … den var en del større en min fyrs og jeg kunne næsten ikke have den i munden …

han trak pikken ud af min mund … og der gik lidt tid .. så mærkede jeg noget ved mit stramme hul. Jeg blev smurt grundigt.

lidt efter kunne jeg mærke at pikken var på vej op ind i mit stramme hul.. “ikke uden gummi,kender dem jo ikke” skreg jeg .. “Knep ham” hørte jeg min fyr sige .. “og fyld ham med dine safter”….

pikken trængte op i mig .. samtidig med at jeg fik endnu en pik i munden … jeg ville skrige af smerte men kunne ikke ..

Pikken i mun mund voksede i størelse .. Den blev lige så stor som den jeg havde oppe i mig ..

Med ét kom de begge med et brøl … jeg var nød til at sluge den sperm der kom i mig´n mund for at få luft … Jeg troede at de var færdige .. men de byttede bare plads .. Og kneppede mig hårdt og ubarmhjertigt … til endnu en ladnind i begge mine huller …

Nu blev jeg løftet op og sat oven på en ny pik .. denne var min fyrs kunne jeg mærke …

Mens jeg red ham mærkede jeg en pik blive presset op i mig ved siden af min fyrs …

jeg skeg af smeter … jeg troede at jeg skulle revne … han kneppede mig hårdt til endnu et par ladninger … “Du skulle foreberedes til den største pik du nogensinde vil få i dit liv”sagde stemmen…

Jeg blev løftet op og blev båret hen til nogle store halmballer … lagt på maven oven på den og lænket til gulvet .. der blev skubbet et eller andet hen over mig …

Jeg kunne høre noget hårdt ved gulvet det lød som… nej turde ikke engang at tænke tanken til ende … så hørte jeg noget over mig … og endnu en gang blev jeg smurt grundigt.. med masser af olie … jeg kunne mærke noget stort der forsøgte at trænge op i mig …
Mine bange anelser var blevet til virkelighed … jeg skreg… jeg ville væk.. “jeg sprænger hvis den trænger op i mig” skreg jeg … men der var ingen nåde …

Jeg mærkede min ringmuskel blive spændt til bristepungtet … ….
Smerten var for meget. Det sortnede for mine øjne.. Og må have mistet bevisthede et stykke tid … Da jeg kom til mig selv mærkede jeg at hesten tømte sin ladning oppe i mig … Det kunne ikke være der så det sivere ud af mit forpinte hul…

Endelig løsnede de mine lænker .. Og tog hætten af … men jeg sansede ikke ret meget … Jeg kunne ikke rejse mig .. de bar mig over og lagde mig i seng .. Der blev jeg de næste 4 dage … jeg kunne simpelt hen ikke gå … efter ferien var jeg sygemeldt fra mit arbejde i to uger…

Jeg fortalte dem aldrig den virkelig årsag … Der gik mere end en måned inden jeg kunne gå nogenlunde normalt .. Jeg er ikke sammen med fyren mere … dette her var for meget …

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *