Pirrende S/M

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Efter en herlig middag, med god vin og hyggesnak har vi sat os over i lænestolene. Snakken fortsætter over kaffen og en cognac. Du rejser dig op, og kigger på mig med et varmt blik i øjnene. Går over til mig, sætter dig op på mit skød, med ansigtet mod mig. Du smiler dit dejlige smil. Dine øjne slår smut med mine. Jeg kan se at du vil kysse mig. Du læner dig frem, og jeg lukker øjnene i sød forventning. I det øjeblik trækker du dig hurtigt tilbage. Smækker mig en lussing som jeg er fuldstændig uforberedt på.

Det gør egentlig ikke voldsomt ondt, men chokket får mig til at fare sammen. Sunder mig et par sekunder med ansigtet pegende væk fra dig. Du venter på min reaktion. Da den kommer er du overrasket over hvor voldsom den er.

Jeg ser på dig med en vrede du aldrig har oplevet før. Mine øjne lyner. Jeg udstråler en vildskab du ikke vidste jeg besad. Tror i dette sekund at du fortryder det. Fortryder at du var nød til at prøve det. Fortryder din nysgerrighed for min reaktion.

Jeg farer op ad stolen, hvilket bevirker at du vælter ned på gulvet. Griber fat i din arm og trækker dig op at stå. Kigger på dig med en stum vrede. Ikke et ord kommer over mine læber, mine øjne fortæller dig hvad du har i vente. Du får en kold fornemmelse i maven. Du ved at du gik for langt, men også at det er for sent at gøre det om.

Jeg hvæser lav meldt til dig: ”Du ville prøve det. Du ville se min reaktion. Du skal få den at se, men mest af alt skal du få den at mærke.”

Strammer det greb jeg stadig har i din arm, og trækker dig over mod rørene til mine radiatorer. Tvinger dig til at gribe fat i et med hver hånd. Dine arme er spredt helt ud til siden. Du står let foroverbøjet.

”Hvis du så meget som flytter dig en millimeter vil du komme til at fortryde det bittert” Går ind i soveværelset. Henter de ting jeg skal bruge. Du står hvor jeg har efterladt dig.

Går over til din venstre hånd. Dit blik er rettet mod gulvet. Du tør ikke se mig i øjnene. Jeg binder dig fast til røret. Gentager det med din højre hånd. Går om bag dig. Står helt stille. Siger intet. Du krop dirrer og du er bange. Lader mine hænder glide op foran dig. Åbner dine bukser. Flår dem ned i et hård tag. Dine trusser følger med halvvejs. Du hvisker: ”undskyld, det var en fejl……” ”JA det ved gud det var” Går i knæ og fjerner dine bukser. Dine trusser ryger samme vej. Du er nu blottet fra livet og ned. Din top lader jeg dig beholde. Din røv er MIN. Stiller mig helt tæt bag dig. Spreder dine ben med magt så jeg kan komme til. Så jeg får den udsigt jeg ønsker. Fri adgang til din røv og din fisse. Samtidig ved jeg at du kommer til at føle dig blottet. Sårbar. Nøgen. Det første slag rammer din balde med et smæld som giver genlyd i stuen. Det næste falder umiddelbart efter. På den anden balde. Jeg kan tydeligt mærke slagene i min hånd, og mine fingre aftegner sig på dine balder.

Slagene kommer i et uens tempo. Der bliver ikke kælet i mellem dem. Der er stilhed. En rungende stilhed som næsten er larmende. Jeg siger intet. Jeg rører dig ikke. Da jeg når det tiende slag holder jeg en længere pause end hidtil. Jeg er ikke det mindste i tvivl om at du lige nu er bange. Jeg ved instinktivt at jeg har nået din grænse eller er meget tæt på. Det sidste slag falder. Det er ikke så hårdt. Mere et kærligt klaps i din smukke røv. Jeg lader min hånd blive hvor den ramte. Lader den kæle for din balde. Kan mærke at du slapper lidt mere af. Du giver dig lidt i rebet. Din røv gløder og sender en ukendt varme igennem dig. Varmen breder sig til din fisse. Imens min ene hånd kæler for dine balder. Lindre smerten.

Lader jeg den anden glide op ad din ryg udenfor din top. Kæler for din rygsøjle. Sender sansespor igennem dig. Kæler for din nakke. Nusser den. Da jeg når dit hår, holder jeg det fast. Trækker bestemt, men ikke voldsomt dit hoved tilbage. Læner mig ind til dig og hvæser i dit øre: ”Du er min Luder. Aldrig, aldrig nogensinde mere skal du slå din Herre. Sker det igen, vil jeg ikke svare for følgerne. Forstår du ? Svar!” Du nikker svagt. Jeg drejer dit hoved og kigger dig direkte ind i øjnene. Du kan se at min vrede er væk. En bestemthed har afløst det. Du hvisker: ”Ja, min Herre……undskyld” Mit blik skifter atter. Kærligt og varmt kigger jeg på dig. ”Godt min Tøs.”

Jeg løsner dine arme. Tager dig i min favn, og holder om dig. Vil at du skal mærke min ømhed og varme. Du skal føle dig tryg. Du skal ikke længere være bange. Du slapper af og holder om mig. Dine øjne tigger om at jeg kysser dig. Jeg kysser dig varmt og kærligt. Vores tunger leger med hinanden. Kysset bliver langsomt mere krævende. Vådt. Liderligt.

Jeg føre dig venligt og bestemt ind mod soveværelset. Det er fyldt med levende lys. Sengen er gjort klar til Vores elskov. En elskov hvor vi begge vil give alt vi har til hinanden.

Jeg vidste at vi ville komme hertil.

At du ville forstå at slag kun uddeles af Herren. Luderen skal kun behage.

Jeg lægger dig blidt ned på sengen. Holder hele tiden øjenkontakt med dig. Du skal vide at jeg kun vil dig det godt. Du skal kunne se det i mine øjne.

Jeg sætter mig overskrævs på dig. Føre dine arme op over dit hoved. Holder dem fast og bøjer mig frem og kysser dig. Smager dig. Jeg kysser dit ansigt. Din hals. Mine hænder slipper dine og finder din top. Trækker den blidt over dit hoved. Vil se dig. Hele dig. Du er smuk. Kæler for dig. Ikke direkte på dine mest følsomme steder, men over det hele. Kysser din krop, dine arme og ansigt. Kigger dig hyppigt dybt i øjnene og ser at du nyder. Du sanser.

Trækker dig op og sidde. Kysser dig. Kan ikke lade være. Du skubber mig blidt tilbage så jeg lægger på ryggen. Du begynder at knappe min skjorte op. For hver knap kysser du den afdækkede hud. Slikker og kysser. Du lader din mund finde min brystvorte. Slikker den. Napper den blidt med tænderne. Du ved jeg elsker det, og du kan se det på mig. Dine hænder finder knapperne i mine bukser. Din mund følger med. Du trækker dem blidt ned. Tager dem af sammen med sko og strømper. Du kysser mine ben. Kæler for mine lægge. Du bevæger dig atter opad. Op til mit skridt. Du kan se at du har en virkning. Det sidste stykke tøj trækkes ned og jeg er nøgen. Din mund og dine hænder kæler for mine ben og inderlår. Du slikker mig tæt på dog uden direkte at røre min stive pik.

Du kigger liderligt op på mig, og tager fat om skaftet. Holder mit blik fanget da din mund nærmer sig mit blottede hoved. En dråbe løber ned af skaftet, og du fanger den med tungen. Tungen slikker mit skaft. Nærmer sig mit pikhoved, og jeg er ved at miste passiviteten. Kan ikke vente. Vil ind i din mund. Du stopper med at drille, og åbner op for min pik. Du vil smage den helt. Du lader kun mit pikhoved komme indenfor. Lukker læberne lige bag det. Din tunge leger blidt med mit våde hoved. Jeg stønner dybt. Nyder det. Nyder din mund og din måde at slikke mig på. Du begynder langsomt at mundkneppe mig. Min pik bliver om muligt endnu stivere. Fornemmelsen af din våde varme mund, dine læber stramt om min pik er ubeskrivelig. Det er sand nydelse. En nydelse som jeg bliver nød til at stoppe hvis jeg ikke allerede nu skal få orgasme i din mund.

Trækker dig op til mig. Du forlader modvilligt min pik. Kysser dig, og nyder smagen af os begge.

Jeg vender os rundt så jeg atter er øverst. Holder om dit ansigt med begge hænder og kigger dig kærligt i øjnene.

Fører dine hænder op over dit hoved. Griber fat i rebet som hænger bag hovedgærdet. Du kan ikke se hvad der sker, men ved at noget foregår. Du bliver lidt nervøs da du mærker at jeg atter binder dig. At du atter bliver fikseret. Kysser og slikker dine arme. Dine armhuler kæler jeg ekstra for. Da du atter kan se mine øjne er du dog ikke i tvivl. Dette bliver ikke, er ikke en straf. Lader mig blidt glide ned langs din krop. Kysser mig vej ned af den. Nyder dens skønhed. Dens smukke kurver.

Da jeg når dine ankler, finder jeg rebet ved sengebenet. Spreder dit ene ben ud til kanten af sengen og binder det. Gør det samme med det andet. Beundre din krop. Du kan se i mine øjne at jeg nyder synet af dig. Det gør dig glad og varm. Glider atter op ad din krop. Følende og smagende hele vejen. Lægger bånd på mig selv for ikke at overfalde dine smukke bryster. Ikke endnu…… Igen griber jeg over dig. Uden for dit synsfelt. Holder mine hænder hvor du ikke kan se dem. Kigger dig dybt i øjnene. Mine fortæller dig at du er i trygge hænder. Langsomt forsvinder dit syn. Der er mørke. Der er intet lys længere. Du er blindfolded.

Sidder helt stille. Lader dig vende dig til den nye fornemmelse. Det ikke at kunne se. Kun høre og føle.

Kæler blidt for dig. Lader dig mærke at jeg er hos dig. Griber atter under sengen og finder de sidste remedier som jeg har lagt klar. Du kan mærke at jeg flytter uroligt på mig. At du ikke har min fulde opmærksomhed i dette sekund. Du kan mærke det, men ikke se hvad der sker….

Hælder olie op i mine hænder. Bevist hælder jeg så meget op at det drypper ned på dig. Ned på dine bryster. For første gang bliver de berørt. Olien er lun og løber ned af deres sider. Mine hænder begynder blidt at massere dine skuldre. Massere og smøre din krop. Bevægelserne er flyttes nedad. Kæler for dine armhuler og side. Bevæger mig ind mod dine bryster. Stopper lidt og henter frisk olie. Lader den igen dryppe. Ramme dine vorter. Selv denne lille berøring gør at de reagerer. De begynder at rejse sig. Lader mine olieindsmurte hænder kæle for kanten af brysterne. Massere olien ind i din hud. Min mund nærmer sig dit ene bryst. Slikker blidt rundt om vorten. Hænderne bliver mere intense i deres bevægelser. Munden nærmer sig. Tungen slår det første smut på din vorte. Du giver et støn af lettelse fra dig. Vil have mere NU.

Du skyder ryg. Vil at jeg skal tage dit bryst i munden. Jeg undgår. Jeg har kontrollen. Jeg siger til når det er nu.

Min tunge leger hele tiden lige i kanten. Ind i mellem kommer et hurtigt slik direkte, og væk er den igen. Min hånd på dit andet bryst følger denne rytme. Kun korte direkte berøringer på din brystvorte. Griber om dit ene bryst. Løfter det op. Lader munden omslutte din brystvorte, og suger den ind i munden. Den anden hånd begynder samtidig med fingrene at stimulere dig direkte. Leger med vorten. Niver den blidt. Trækker i den. Leger rundt om den. Suger så meget af dit bryst ind i munden som muligt. Bider blidt i det, samtidig med at min tunge slår smut hen over din vorte. Tempoet øges, og jeg gør min tunge hård. Knipser nærmest vorten med tungen.

Sætter atter tempoet langsomt ned. Kæler blidt for dine vorter. Du stønner og nyder.

Hælder atter olie op i mine hænder. Lader det løbe fra flasken ned på din mave. Ned mod dit venusbjerg. Du sukker. Mine hænder kærtegner din mave og talje. Hvis du kunne se mine øjne i dette sekund ville du se dem smile og beundre.

Lader hænderne glide ned på dine hofter. Kæler for dem. Lader hele tiden et par fingre nærme sig din fisse, uden at de helt når den. Tirre dig, lader dig vide at jeg snart vil slikke dig….holder dig stangen. Mine hænder massere dine inderlår. Helt op til fissen. Stadig uden at røre. Nyder synet af at du vrider og drejer dig i rebene. Nyder at have dig helt i min magt. Har en hånd på hvert af dine inderlår. Lader en finger fra hver kæle for dig. Lige ved siden af dine skamlæber. Din fisse er åben og våd. Fingrene bevæger sig hele tiden tættere. Trækker dine skamlæber ud til siden. Lader dem stille åbne din fisse. Mit ansigt nærmer sig. Lader dig mærke mit hår mod dit venusbjerg. Min tunge må smage. Smage den nektar som nu løber fra dig. Starter så langt nede jeg kan, og slikker dig hele vejen op til din klitoris. Du ånder tungt ud. Atter tager min tunge vejen. Fra bund til top. Kan ikke holde mig væk længere. Din smag beruser mig. Dykker ned og slikker dig dybt op i fissen. Du smager himmelsk. Begynder stille at tungekneppe dig. Tungen slår af og til et smut op over din klitoris. Du vrider dig. Skyder ryg og prøver at få min helt ind. Kan mærke at du er ved at få orgasme. Sætter tempoet ned. Ikke endnu.

Sætter mig op imens jeg lader min ene hånd kæle for dine skamlæber. Du sukker dybt. Vil have mere. Mere direkte.

Fjerner også den hånd fra dig. Sidder helt stille. Du falder lidt til ro samtidig med at du er skuffet. Du fornemmer at nået nyt skal til at ske.

Pludselig høre du en dæmpet summen. Jeg varmer vibratoren i mellem mine hænder. Gør den lun. Trækker den langsomt op ad dit lår. Lader dig mærke dens vibrationer. Nærmer mig pinefuldt langsomt din fisse. Du begynder igen at vride dig. Prøver at komme tættere på den. Lader den vibrere lige ved din åbning. Du skyder kraftigt ryg, men jeg fjerner mig i samme takt. Nærmer mig atter. Lader den hvile vibrerende ved din klitoris. Ikke direkte, men lige over.

Bevæger vibratoren næsten uden at røre dig, ned mod din fisse. Lader den vibrerer lige ved indgangen. Køre den lidt frem og tilbage. Lidt ind og ud. Kun lige i åbningen. Du stønner højt. Tigger mig om at kneppe dig med den.

Min anden hånd rækker over til hylden ved siden af sengen. I det jeg langsomt lader vibratoren glide hele vejen op i dig i en bevægelse, hælder jeg varm stearin ud over dine bryster. Sanse indtrykkene er voldsomme for dig. Den blide smerte på dine bryster som breder sig til en skøn varme, og samtidig vibratoren som støder op i dig. Du stønner igen højt og skyder ryg. Begynder at kneppe dig, imens jeg finder nye steder at dryppe enkeltvise dråber af varm stearin ud på din krop. Finder hele tiden nye steder så du ikke aner hvor det kommer næste gang. Skruer op for vibratoren. Den summer nu højlydt. Støder den op i dig i en vinkel som gør at den køre frem og tilbage over forsiden af din fisse. Du kan slet ikke ligge stille. Kan mærke at du atter er helt ved grænsen. Stopper mine bevægelser i dig. Lader den summe dybt oppe i dit skød.

Nyder synet af dig. Din krop. Trækker langsomt vibratoren ud af dig. Du brokker dig højlydt. Jeg svare med at klaske dig på låret.

”Du kommer når jeg giver dig lov og ikke før”

Springer hurtigt ned og løsner dine reb om anklerne. Lægger mig på dig imens jeg løsner dine arme, og fjerner dit blindfold. Du ved at jeg vil kneppe dig det sidste stykke. At jeg vil være oppe i dig når du får din orgasme. Føre min pik hen til din fisse, og lader den gå helt i bund i en langsom fast bevægelse. Vi stønner begge. Løfter dine ben op på mine skuldre så jeg bedre kan komme til. Komme til at støde dybt. Begynder langsomt at øge tempoet. Ingen leg mere. Kun rå sex. Knepper dig hårdt og dybt, og ser at du atter er ved at være der.

Kigger dig i øjnene og du forstår: ”Må jeg komme” nærmest stønner du ud. ”Ved sød og lad mig komme” Jeg støder helt i bund og hvisker ” Ja, min luder kom for mig”

Begynder igen at sætte tempoet op, og det bringer dig ud over grænsen. Du kommer. Din orgasme vælter ind over dig. Sænker langsomt tempoet i takt med at den aftager. Tager dine ben ned fra mine skuldre og lægger mig tæt op ad dig. Min stive pik er stadig oppe i dig. Mærker efterdønningerne. De sidste sammentrækninger. Vi lægger helt stille. Nyder fornemmelsen af nærvær.

Du kommer langsomt til dig selv. Mærker min stadig stive pik dybt oppe i dig. Smiler til mig og vender os om. Min pik forlader modvilligt dit skød.

Du dykker ned i mellem mine ben. Griber fat om skaftet, og åbner frækt munden. Lader tungen spille på dine læber imens du ser mig i øjnene. Ved at jeg er tæt på. At jeg selv er hvor du lige har været. Du dykker ned og slikker hele vejen op ad skaftet. Smager dig selv, mig, os begge. Med en langsom bevægelse lader du munden glide ned over mit pikhoved. Din hånd om mit skaft strammes. Du begynder at onanere mig samtidig med at du mundknepper mig. Du ved at den behandling kan jeg ikke holde længe til. Ikke på nuværende tidspunkt. Jeg begynder at støde med. Støde ind i din mund. Du fjerner din hånd og lader mig komme dybere ind i din mund. Din hånd søger ned til min røv. Klemmer den og leger med min åbning. Da du kan mærke at jeg er lige ved at komme, presser du hårdt i finger op i røven. Begynder at kneppe mig, samtidig med at jeg støder i din mund. Du mærker at det rykker i pikken, og du ved at jeg vil fylde din mund med min sperm. Din anden hånd begynder at malke mig da jeg skriger min orgasme ud. Du suger og slikker det hele i dig. Nyder smagen af min sæd. Du slikker blidt min pik og massere de sidste dråber ud af den.

Jeg rækker ud efter dig. Trækker dig op til mig. Vil have dig helt tæt på mig. Kysser dig dybt og længe.

Hvisker et stille tak. Smiler glad og kysser dig igen.

Du er min dejlige Tøs, og jeg elsker dig for det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *