Sex med Martin Jørgensen

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg havde været Cheerlady ved en af Danmarks landskampe. Da den var færdig gik vi ned i omklædningsrummet og vi havde skiftet jeg gik ind ad mod banen som jeg plejede lige for at kigge på banen. Da jeg gik forbi landsholdets omklædningsrummet stod døren på klem og jeg blev fristet til at kigge ind, og det var et syn. De første to jeg så var Martin Jørgensen og Thomas Sørensen der var på vej ud af badet (de havde begge ikke en trævl på, og det må siges at de var godt udrustet.) Der fra hvor jeg stod kunne jeg se Martin Jørgensens plads. Han satte sig på bænken med et ben på vær side og lænede sig op af muren splitter ragende nøgen.

Det var et ophidsende syn at stå og betragte ham når han ikke vidste det. Alle de andre landsholdsspillere gik ud ad bag indgangen undtagen Martin Jørgensen han sad stadig på bænken. Han rejste sig og toet par hvide boxershorts og tog dem på. Pludselig fadt jeg ind ad døren og lå ligeså lang som jeg var foran Martin Jørgensen det var pinligt, men Martin Jørgensen tog det enormt pænt. Jeg rejste mig op og sagde undskyld, Martin spurgte hvor længe jeg havde stået der og der fløj det bare ud “Længe nok” Martin Jørgensen blev lidt rød i hovedet, derefter tog han sine boxershorts af og sagde jamen så har du jo set det hele.

Jeg svarede ikke for jeg var blevet vildt tændt af at han stod nøgen foran mig. Martin tog sine hænder rundt om livet på mig og spurgte om jeg ikke havde lyst til at hygge mig lidt med ham!!!! Og hvem har ikke lyst til det, når nu det er Martin Jørgensen, ja jeg spørg bare. Han satte sig ned med et ben på vær side af bænken og bad mig om at klæde mig af på en sexet måde, og det gjorde jeg så efter det satte jeg mig hen på bænken ved Martin Jørgensen der nu havde fået et ordentligt jern på. Jeg kyssede ham blidt på hagen og hele vejen ned til hans lem som jeg begyndte at sutte det bedste jeg havde lært. Martin Jørgensen begyndte at stønne og det ophidsede mig bare mere.

Efter ti minutters tid stoppede han mig og lagde sig ned han tog mig i hånden og vendte mig om, med den anden tog han fadt om sit lem. Han lagde mig med ryggen mod hans mave og førte sit jern op i min skede bagfra og begyndte at pumpe løs op i mig, det var for meget og jeg begyndte at stønne jeg begyndte at ryste og Martin trak sig ud og jeg satte mig på bænken Martin rejste sig og begyndte at slikke mig indtil jeg kom i en orgasme. Martin satte mig på knæ nede foran ham og begyndte at onanere foran mig indtil han spermede ud i hele mit ansigt. Efter lå vi og sundede os inden vi tog et bad og tog hjem. Og det var mit første møde med Martin Jørgensen. Og hvem sku ha troet det om ham. Selv min kæreste syntes at det var enorm frækt!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *