Tømmermænd og stiv pik

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Det er morgen. Jeg ligger i sengen og strækker. Fuck! Jeg er liderlig. Jeg tager fat om min pik med højre hånd og lader den glide op over pikhovedet, men jeg har ikke lyst til at spille den af. I stedet tager jeg fat i mobilen. “Det er Frank, hvad laver du? -Nåh. din mand? Ok jeg ringer en anden dag.”

Shit, tænker jeg, typisk – møgkælling! Får ringet til et par andre kællinger i min sorte bog, men uden held. Jeg står op – har en dundrende hovedpine, sluger et par hovedpinepiller og tager ned til Mcdonalds, det eneste som jeg har lyst til ud over SEX. Ender med at sidde og hænge over min burger og slubrer flere colaer i mig – salt, fedt og cola, lige hvad en mand med tømmermænd kan bruge. Sidder og glor på et par teenage-piger. De fniser og sidder der i deres stramme bukser, nedringede bluser og overdrevne make-up. De skulle kneppes skulle de. De skulle ligge med deres røve stikkende i vejret på bordet foran mig og jeg ville dyppe min pik i deres stramme kusser. Den ene af pigerne sidder og smiler frækt. Den lille tøs skulle have min pik i munden. Nu får jeg selvfølgelig stådreng på igen!

På den anden side sidder en gammel kælling. Hun er garanteret over de 50, men har alligevel rottehaler. Hendes læber er rødmalet og hun fniser som en lille tøs. Hun skulle bare vide, hvad jeg ville gøre ved hende. Jeg ville tvære hendes ansigt ned i hendes mad og kneppe hende bagfra – eller komme en sæk over hovedet, så jeg ikke kunne se hendes ansigt. Jeg skulle nok tage hende i røven – hun er nok for slap i kussen. Min pik bliver hård igen. Jeg er sgu desperat i dag. Tænder på gamle koner.

FUCK noget lort, men hvad. en pige har sat sig ved siden af mig. Hun ser lidt sølle ud, sidder og spiser en lille bakke pomfrits. Jeg har hånden på min bule og jeg kan ikke holde mine øjne fra hendes bryster. Hendes makeup hænger hende ned af kinderne og hendes tøj stinker af røg og sprut. Men ellers er hun ok lækker, langt mørkeblondt hår, veltrænet slank krop, gode patter. ja. dejlige patter.

“Skal du ikke have mere at spise?”, jeg smiler til hende og kan se, at hun stadigvæk er bagstiv. Hun ryster på hovedet og ser ligegyldigt ud i luften. “Skal jeg købe dig en menu et eller andet?”, fortsætter jeg og jeg kan se, at hun vil sige ja, så jeg rejser mig bare op og køber kællingen en big mac menu. Hun æder den på meget kort tid. Min pik er hård og stiv og mine hjerne arbejder på højtryk. Jeps! Go it! Jeg læner mig lidt for langt frem og min cola vælter ned over hendes bukser. Hun skriger af forskrækkelse og jeg farer sammen og undskylder. Jeg tager en serviet og tørrer ugenert hendes bukser af også op mellem hendes ben. Hun græder – jeg lægger armen om hendes skulder og siger, at jeg kan gå med hende ned på toilettet og hjælpe hende med at få tørret tøjet. Hun nikker og jeg følger hende ned af trappen – hun vakler – Jeg holder hende galant, selvom mine hænder tilfældigt strejfer hendes bryster. Min pik er ved at sprænges og jeg skynder mig at få hende ud på handicaptoilettet. Hun skriger af min hårdhændethed, men jeg er sgu ligeglad. Jeg presser hende om ad væggen, mens jeg holder hånden over hendes mund. Jeg river hendes bluse i stykker, tager hårdt fast om hendes patter.

Hendes bukser får jeg let af, selvom hun sparker, jeg kan kun tænke på at kneppe hende. Min hånd får fat i hendes fisse og jeg presser en finger ind og jeg kan mærke modstanden, fordi hun er knastør. Jeg får åbnet mine bukser og smører pikhovedet ind i spyt, vælter kussen bagover mod flisegulvet og trænger hårdt ind i hende, hendes hoved slår hult mod gulvet. Hendes stramme kusse strammer om min pik, jeg stønner og bider hendes patter. Min pik banker ind i kussen, jeg slår hende et par gange i ansigtet.

Mit hoved snurrer rundt, mine nosser trækker sig sammen og jeg kan mærke spermen sprøjte langt op i hende. Jeg udstøder et dybt hult skrig.Alt bliver stille. Jeg retter mig op, trækker bukserne op og kigger ned på hende. Hun lægger helt stille. Mit hjerte begynder at banke hurtigt og hårdt.
Fuck – hvad fanden har jeg gjort? Hun ser endnu mere sølle her i neonlyset, sorte rander under øjnene, blå mærker og stikmærker på hendes underarme. Shit. Jeg panikker og styrter ud på gaden og hen ad vejen. Jeg kommer hjem og sætter i sofaen og venter. Jeg sidder i præcis 43 timer, før det ringer på døren. og jeg ved allerede, hvem det er.
Luk op det er…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *