Udlånt til naboen

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg er klædt på til noget frækt…. Stramtsiddende sort, kort nederdel, sort corsage i blonde der gør mine bryster endnu mere fyldige og giver næsten frit udsyn, hofteholder i blonde sat fast i sorte strømper der sammen med stilethælene giver mig endnu længere ben. Masser af makeup med store, røde læber og dybe mørkebrune øjne. Håret hænger løst og mørkt. Inderst har jeg en sort gennemsigtig bh og en minimal sort g-streng.

Du beder mig vente i stuen mens du går i bad. Der er stearinlys tændt overalt og dæmpet, romantisk musik. Alt virker blødt og indbydende og jeg begynder at fantasere om, hvor vi skal have sex mens jeg går rundt med et glas vin du har givet mig …. Det store, lyse tæppe foran sofaen falder mere i øjnene end det plejer og det går op for mig, at du har flyttet sofabordet over i et hjørne. Jeg lukker øjnene og kan næsten mærke din pik trænge op i mig mens jeg ligger på maven på gulvtæppet, mit underliv løftet mod dig.

Det ringer på døren. Jeg kan høre at vandet løber endnu mens du nynner i badet, og med varme i kinderne åbner jeg. Din nabo står udenfor med en flaske whisky, tre glas med isterninger i og et frækt smil. Cowboybukserne sidder perfekt, og han har en lækker nystrøget skjorte på. Han dufter forførende. Jeg aner ikke, hvad jeg skal stille op men kan mærke at varmen ikke rigtig fortager sig fra mine kinder. Han kommenterer mit udseende og giver mig et frækt kompliment. Jeg går lidt til side og lader ham komme ind i entreen. Vandet i badeværelset løber endnu, og du nynner videre. Min hjerte banker hurtigere.

“Jeg håbede på at I begge to var her, I skal smage noget helt fantastisk”. Han stiller glassene på en kommode, hælder to gode sjusser op og insisterer på at holde glasset mens jeg smager. Det er en blanding af førsteklasses whisky og hans parfume og kropsduft der glider ind til mig. Jeg mærker whiskyen brænde ned igennem halsen og husker på alle de smil vi har vekslet i opgangen. Han er ældre end mig, og blændende smuk og lækker. Jeg ser ham direkte i øjnene, parat til at tage udfordringen op.

“Han kommer ikke ud af det bad foreløbig hvis jeg kender ham ret” siger han og nikker mod badeværelsesdøren. Jeg smiler lidt skævt og synker whiskyen der har flydt rundt på min tunge. Han tager en ekstra slurk af sit glas, stiller det ned og tager med sine hænder rundt om min nakke. Folder hænderne, strammer grebet og vi står helt, helt tæt. “Et whiskykys er det frækkeste, der findes”, hvisker han inden han kysser mig første gang. Jeg strækker min tunge ud for at smage om han har ret og mærker hans tunge på vej over i min mund. Han kysser utrolig godt, krævende og langsomt. Hans tunge virker stærk og jeg forestiller mig den helt andre steder mens jeg smager på hans spyt blandet med whisky. Det er en smag, der giver lyst til mere. Vi står op ad væggen og kysser uden at ænse andet end den andens mund da du kommer ud fra badet i boksershorts.

“Hvad fanden er det du laver med ham?”. Du stirrer fuldstændig vantro på mig. Jeg gisper efter vejret og tørrer whisky og mundvand væk, mens jeg står klinet op ad væggen. Naboen forsvinder uden en lyd ind i stuen og lukker døren efter sig, og jeg er alene med dig i gangen. “Hvad bilder du dig ind? Det er min nabo! Er du bare en eller anden billig tøs?”. Du forlanger, at jeg vender mig om og jeg er så målløs over hvad der foregår at jeg bare adlyder. Med ansigtet mod væggen i entreen mærker jeg din hånd på mit baghoved, presse mit ansigt ind mod væggen så jeg intet kan se. Jeg hører lyden af en skuffe og så tager du hårdt fat i begge mine arme. Løfter dem over hovedet og siger, at jeg skal holde fast i krogen på hattehylden. Det går først op for mig at du har givet mig håndjern på, da du løfter mig op så jeg halvvejs hænger i håndjernene på krogen. Jeg er nødt til at stå på tæer. Med dine fødder presser du mine ben ud til siden mens dine hænder hiver op i min nederdel.

Jeg ved, du ikke har set undertøjet før, og jeg ved, at det vil tænde dig. Jeg ved, at jeg selv er så ophidset at jeg slet ikke kan tænke på at du ydmyger mig. Mine baller er blottede for dig nu, hvor nederdelen er trukket op og hviler rundt om livet på mig. Du stønner og strejfer et kort øjeblik min røv med din pik, der pludselig føles stiv som jern gennem boksershortsene. Jeg giver et hyl af smerte og overraskelse, da du giver mig et hårdt klask bagi med flad hånd. “Du skal faneme ikke kysse rundt med andre mænd uden jeg giver dig lov. Det kommer du til at fortryde”. Endnu et klask, endnu hårdere, og så en række af hurtige, hårde slag. Nu føler jeg mig ydmyget, sårbar og brændende varm. Jeg venter på et klask mere men du løfter mig i stedet op, så håndjernene kan komme fri af knagen. Mine arme gør ondt og min røv brænder.

“Sæt dig ned på alle fire”, bliver jeg beordret af dig. “Og kravl så ind i stuen”. Jeg kryber af sted mens håndjernene gør det til en lang tur. Mine trusser er gledet til siden. Jeg kan næsten mærke dit blik på min røv og fisse, som er blottet for dig mens du går bag mig. Idet du åbner døren ind til stuen siger du “hvis du er så glad for at have ham i munden synes jeg, du skal have lov til det igen”. I sofaen sidder din nabo splitternøgen med spredte ben og et kæmpestort stift lem. Han ser udfordrende på mig og løfter sit underliv til hilsen. Hans krop minder om din – er perfekt, velproportioneret og muskuløs uden at være overdrevet, nougatbrun og uden hår på brystet, præcis som jeg havde forestillet mig ham. Du puffer til mig med din fod og jeg mærker mine lår klistre mod hinanden, mens jeg kravler de sidste meter hen mod sofaen. Jeg tror du kan se safterne sive ud af min fisse nu.

Din nabo har slørede øjne, der sluger min udskæring og mine blottede baller råt. Hans pik rejser sig endnu mere. Du sætter dig i lænestolen ved siden af og ser mig fugte mine læber mens jeg prøver at samle mod og tanker. “Jeg vil se dig slikke pik på ham, som du slikker mig. Det skal være lige så godt, og du skal få ham lige så langt ned i halsen. Jeg vil se og høre ham komme i munden på dig mens han mundknepper dig. Hvis det bliver for meget for mig, går jeg i gang med at tage dig bagfra imens”. Du har aldrig talt sådan til mig før, og jeg har aldrig været så tændt. Din nabo bøjer sig fremover, kysser mig og giver mig igen smagen af whisky, inden han hiver mit hoved ned til sin pik. “Slik mig”, siger han hæst.

Jeg fugter igen læberne og løfter mine bundede hænder op mod hans skridt. I sidste sekund beslutter jeg mig for ikke at bruge hænderne, men åbner munden og ruller tungen ud mod hans pikhoved. Da jeg slikker ham med tungespidsen rundt om hovedet, stønner han og presser sit underliv længere frem mod mig. Med hænderne tager jeg nu fat om hans nosser og begynder at massere dem mens jeg slikker ham hele vejen ned ad skaftet. Han smager stadig forførende godt og jeg synker nogle dråber sperm, der glider ned mod pikroden. Han stønner højere og ud af øjenkrogen ser jeg dig tage dine boksershorts af, så du også sidder nøgen. Din pik står lodret og du har tårer i øjnene.

Jeg ved at det er min egen drøm, vi lever ud og jeg bestemmer mig for at fortsætte til den ene part siger stop. Med højre hånd tager jeg fat om pikken på din nabo, og med den venstre trækker jeg forhuden tilbage mens jeg lader ham forsvinde ind i munden på mig. Han vokser endnu mere og jeg begynder at tvivle på om jeg kan klare hele hans pik. Jeg bevæger munden op og ned over hans stive pik og skiftevis sutter, slikker og suger løs på ham mens jeg smasker højlydt. Som svar stønner han at jeg ikke må stoppe, at min mund er guddommelig og at han har tænkt sig at sprøjte sin sperm så langt ned i mig, han kan. Jeg kan se dig gribe fat om din pik nu, dine ben er også spredt og det ene hviler over kanten på lænestolen mens du sidder uroligt.

Jeg ligger på alle fire foran din nabo, stadig med min skinnende våde fisse blottet mod dig og håndjernene på. Jeg har hans pik helt inde i munden og halvvejs nede i halsen nu og skal koncentrere mig om at trække vejret mens jeg bevæger mig hurtigere og hurtigere op og ned over ham. Hans mavemuskler er spændte og jeg nyder at se op på hans lukkede øjne og åbne mund, der slynger frække ord og støn ned mod mig. Pludselig bliver det for meget for ham. Han rykker sig frem på sofakanten, tager fat om mit hoved med begge hænder og begynder at mundkneppe mig hårdt. Jeg mærker dig bag mig, men du trænger ikke op i mig som jeg havde ventet. I stedet holder du mig i et jerngreb rundt om taljen, så din nabo kan støde ekstra hårdt til mod mit ansigt og min mund. Jeg ved, at jeg ikke holder til det længe, men inden det begynder at gøre ondt kan jeg mærke hans orgasme komme. Hans pik dunker mens spermen skyder ud af ham og lander i min hals, i min mund og på mine læber. Jeg prøver at sluge det hele men da han er kommet, lader han sin pik hvile i munden på mig, stadig stiv og hans hænder er stadig klynget rundt om min nakke. Til sidst slapper han af og trækker sig ud af min mund. Han halvvejs lægger sig på sofaen så jeg kan se hans skinnende og opsvulmede lem der nu kun er halvstift.

Du bøjer dig ned og kysser mig, og overrasker mig ved at slikke rester af din nabos sperm af mine læber. Jeg bliver mindet om min egen liderlighed igen og venter spændt på, hvad I vil stille op med mig. Din pik er stor og stiv, og jeg ved at du ikke er kommet endnu. Du låser håndjernene op og masserer mine håndled, mens din nabo henter whiskyflasken ude i gangen. Jeg drikker grådigt mens han holder glasset for mig endnu engang, og nu tøver jeg ikke da han beder om et kys. Han løfter mig op i sofaen og lægger mig oven på sin varme, svedige krop. Med hænderne åbner han min corsage på ryggen og smider den på gulvet. Hans blik går beundrende hen over mine bryster der stritter igennem bh’en og han fortæller at han ikke tænker på andet når han ser mig i opgangen. Hænderne går videre ned til nederdelen, som han får lynet op på ingen tid og jeg ved hvor fræk jeg ser ud nu, stadig med hofteholder og stilethæle på, og med det sorte gennemsigtige neglige der smyger sig om min fisse og mine bryster. Jeg ved at du beundrer synet af mig oven på en anden mand, og nyder de kærtegn der kommer fra dig hen over min ryg, min røv og ned over mine ben.

Imens mærker jeg overraskende din nabos pik begynde at røre på sig igen mens dine hænder nu kredser om mit skød. Du må strejfe hans pik nogle gange, for han begynder at stønne. Du tager fat om mine g-strengs trusser, men i stedet for at løsne hofteholderen river du dem simpelthen i stykker. Jeg kan ikke lade være med at smile mens jeg kysser din nabo og han kærtegner mine brystvorter gennem det tynde stof. Safterne fra min fisse er for længst begyndt at dryppe ned på din nabos pik, der svarer igen ved at presse sig hårdere og hårdere mod mig. Jeg kan mærke at du bevæger dig bag mig og kan pludselig mærke dine knæ på hver side af mine lår, så du skræver over både mig og din liderlige nabo. Ubevidst begynder jeg at stramme musklerne i min fisse mens jeg stønner. Nu kan jeg mærke hans pik hårdt mod mit maveskind, og din pik der ligger hård mellem mine baller uden at du bevæger dig eller giver mig nogle tegn på, hvad du vil. Du har endnu ikke rørt mig hvor jeg trænger allermest til det.

Vi ligger længe i den stilling – hans hænder på mine bryster, jeres stive pikke tæt på mit skød, hans og min tunge der hvirvler rundt mens du kærtegner min ryg. Jeg ser, at I har øjenkontakt og det ophidser mig endnu mere. Jeg tænker på om I afventer et initiativ fra mig men inden jeg får flyttet mig bevæger to sæt hænder sig ned mod mit skridt. Jeg lukker øjnene og venter på at mærke en finger i min drivende våde fisse, men i stedet har I taget fat om hinandens pikke. Jeg ser vantro på naboen, der nu ligger med lukkede øjne og nyder din berøring mens hans hænder har fast om dit lem og mine baller på samme tid. Du stønner bag mig og løfter mig lidt, så du bedre kan nå hans hårde pik under mig. I er hamrende liderlige begge to nu, jeg føler mig tilovers og på samme tid fascineret af jeres lyst til at røre den anden. Så begynder du at lege med hans pikhoved mod min åbning. Du kører hans pik op og ned i min smaskvåde revne, som du ved jeg elsker at mærke din pik der. Du strejfer min kilder med hans pikhoved og blander vores safter. Din egen pik kører nu frem og tilbage længere og længere inde mellem mine baller, der er smurt ind i dine safter. Jeg er så tændt at jeg ikke er klar over hvad jeg siger eller tænker men du fortæller mig senere at jeg fabler om jeres pikke og ryster over hele kroppen. Du bestemmer dig for at jeg har ventet længe nok, og får mig sat op, min fisse millimeter fra hans stive pik.

Med din overkrop tæt mod min ryg fører du mig ned over hans pik og tvinger langsomt min fisse længere og længere ned over skaftet på naboen, mens du bevæger dig sammen med mig. Du sætter tempoet op. Jeg sanser ingenting andet end at jeg kommer, og bliver ved med at komme mens jeg rider ham i et afsindigt tempo, hjulpet på vej af dine hænder om mit liv. Han råber ud i stuen nu og jeg skriger sikkert endnu højere og det går op for mig at du har sluppet mig og nu er gået i gang med at slikke hans nosser mens jeg fortsætter med at gennemkneppe ham under mig. Du strejfer min fisse og mit røvhul med din tunge og din næse, og det giver mig et ekstra kick. Jeg kommer igen, og det føles som om han også er tæt på da du fjerner dig fra vores skridt.

Mine ben er tunge og gør ondt, men jeg er opsat på at han skal komme i mig og samtidig kan jeg mærke at jeg nemt kan få flere orgasmer. I et lidt langsommere tempo rider jeg ham videre mens jeg kysser og slikker hans brystvorter. Jeg har næsten glemt at du er i rummet da du hamrer din pik op i min fisse bagfra, samtidig med at han trækker sig halvvejs ud. Selvom jeg er udvidet af rideturen gør det afsindigt ondt at mærke jer begge to når I bevæger jer skiftevis i min fisse. Du føles ekstra stor fordi du er så tæt på at komme, og det går op for mig at jeg tigger og beder jer om at kneppe mig endnu hårdere, trods smerten. Din hånd finder min kilder og du gnider hårdt på den hvor det er allermest fantastisk mens I støder op i mig for fuld kraft. Han er nødt til at holde mig nede med begge hænder på mine skuldre for at jeg kan modstå jeres stød. Så bliver alting væk, og jeg kommer i den største og fedeste orgasme nogensinde, mens I sprøjter jeres sperm langt op i mig. Længe efter naboen har tømt sin pik i mig bliver du ved med at sprøjte, og jeg strammer musklerne i fissen og slår smut med røven mens jeg tager imod dine sidste dråber.

Jeg har givet alt hvad jeg overhovedet kunne, og min krop føles mørbanket. Jeg ligger i et varmt, dampende karbad i det store badeværelse, rummet er kun oplyst af de stearinlys, du har sat herind fra stuen. Jeg kan høre musik gennem døren, der står på klem, og en gang imellem falder et stykke af jeres dæmpede samtale herind. Der er en fredelig og intim stemning i lejligheden, og jeg føler mig tryg men alligevel har jeg lidt svært ved at håndtere, hvad vi har gjort. Og et eller andet sted ved jeg jo, at der kommer mere. At jeg kommer mere, tænker jeg halvhøjt og smiler.

Din nabo kommer ind til mig. Jeg kan se at han har taget et brusebad på det andet badeværelse og håret sidder uglet og vådt, vand drypper ned på hans overkrop. Han har et håndklæde om livet som han lader falde til gulvet med en smilende gestus mod mig. Han sætter sig i badekarret overfor mig med benene på hver side af mig. Så begynder han at tale. Han fortæller mig, hvad han syntes var allermest ophidsende, hvornår jeg overraskede ham mest, hvad han tænkte på når han blev rørt af mig eller dig, hvordan det havde været at komme i min mund og bagefter oppe i mig. Han fortæller, at han har haft sit livs bedste sexoplevelse, og at han vil have mere og prøve flere ting, med mig alene, med os begge to og med dig alene mens jeg ser på. Hans øjne slipper ikke mit blik eet sekund mens han taler. Han kærtegner mine fødder og mine ben, masserer mine lægge og lader fingrene glide henover mine knæ. Så bøjer han sig forover og kysser mig inden han holder kort og fast om mig, giver mig et knus og stiger op af badet.

Da jeg kommer ud af badet er han gået og du ligger med et tænksomt blik i sofaen, stadig nøgen men også nyvasket. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om I var i bad sammen eller hver for sig. Vi siger ikke noget, men du gør plads til mig på sofaen og vi falder i søvn nøgne og varme som var det en helt almindelig aften med sex efter en fjernsynsfilm.

Der er gået en uge efter den lørdag aften med din nabo. Jeg har kun været hjemme hos dig en enkelt gang i løbet af ugen fordi vi begge har haft travlt på arbejde. Jeg rødmer flere gange dagligt i ugens løb når jeg bliver mindet om hvad vi foretog os, og hvor ufatteligt liderlig I gjorde mig. Jeg kæmper mod lysten til at ringe på hos din nabo i stedet for hos dig den følgende fredag. Det bekymrer mig, at jeg tænker mere på ham end på dig, og jeg tror du er klar over hvilket indtryk han har gjort. Vi laver mad sammen, pjatter og griner og småslås som vi plejer når vi ved vi har en weekend foran os. Du ser endnu bedre ud end du plejer og efterhånden som vi kommer ind under huden på hinanden igen glemmer jeg for en stund tanken om din nabo, som måske er fem meter fra hvor vi sidder og nyder maden og endnu en god flaske vin.

Da vi begynder at tale om hvad der skete den aften har vi begge fået tilstrækkeligt med vin til at være ærlige. Det går op for mig, at du om muligt nød det endnu mere end jeg gjorde, men at du kæmpede med jalousi. Du fortæller mig hvordan din nabo havde foreslået en trekant flere måneder inden, og at du havde haft fantasier om det uafbrudt men manglet modet til at involvere mig. Du fortæller, at din nabo er vild med mig og har spurgt om han må være alene med mig hvis jeg har lyst. Jeg når ikke at skjule et smil og ser ned i bordet. Jeg indrømmer, at jeg har fantaseret om det hele ugen.

Jeg hælder mere vin op til os begge to mens du er ude i køkkenet. Du beder mig om at komme derud og jeg ser dig stå med en pakke under armen. Du fortæller, at det er et videokamera, og at du vil have en video af mig og din nabo mens vi har sex i hans lejlighed. Med videokamera og rystende ben bliver jeg sendt af sted og du lukker døren efter mig. Jeg tænder ikke lyset i opgangen men banker på hans dør så stille som jeg kan. Der går lang tid inden han åbner, men så står han der også med sit smukke smil og frække øjne. Han har T-shirt og lærredsbukser på og viser mig afslappet lejligheden, der er magen til din men spejlvendt. Døren til soveværelset er lukket og vi går forbi på rundvisningen. Han smiler af de lange blikke, jeg sender døren. Da vi er nået lejligheden rundt står vi i gangen igen, lidt akavet overfor hinanden. Han overrasker mig ved at løfte mig op så mine ben snor sig om livet på ham, og han bærer mig ind i stuen. Vi ser hinanden i øjnene og griner, og så er isen brudt.

Da han kysser mig forsvinder alle forbehold, og da han tager min trøje af kærtegner vi begge to mine stive brystvorter gennem stoffet på den lille hvide top, jeg har på i stedet for en bh. Toppen sidder stramt og får mine bryster til at stritte. Han sætter mig på spisebordet og trækker toppen ned så mine bryster kommer frem og hviler på kanten af stoffet. Hans tunge går i gang med den ene brystvorte mens hans fingre kniber den anden og jeg sukker af nydelse. Jeg nyder øjeblikket og lukker øjnene, og sender en tanke til videokameraet der stadig er i pakken ude i entreen.

Måske kan han læse mine tanker. Han må vide hvad der er i pakken, for han henter den og forsvinder ind i soveværelset mens han beder mig sidde stille. Jeg sidder stadig på bordet, ser ned på mine strittende bryster med de mørkebrune vorter, ser mine ben være snoet om bordbenene under det tynde stof i min lange nederdel. Ingen strømper eller hofteholder i dag, ingen højhælede sko. Kun en trusse, som jeg ved han kunne skimte gennem stoffet da han viste mig rundt. Det føles som evigheder inden han kommer tilbage. Igen bliver jeg løftet men denne gang bærer han mig ind i soveværelset, og jeg kan mærke både hans og mit hjerte slå lidt hurtigere.

Videokameraet er sat til og står foran sengen. Der er en blød belysning, der fokuserer på den kæmpestore dobbeltseng. Ved siden af videokameraet står et fjernsyn med en kæmpe skærm, og jeg tænker på om dine gode forbindelser indenfor hi-fi udstyr har hjulpet ham her. Kameraet må være forbundet med fjernsynet, og det går op for mig at jeg snart skal mærke hans pik i mig mens kameraet filmer alle detaljer. Jeg kan mærke hvordan jeg brænder. Han smiler lidt forsigtigt og spørger, om jeg har det godt. Jeg kysser ham grådigt som svar og begynder at trække T-shirten af ham. Vi klæder hinanden af uden at udveksle ord, og så lægger han mig på sengen, spreder mine ben og placerer mine arme over hovedet på mig. Jeg beder ham tænde fjernsynet, så jeg kan se hvad kameraet filmer.

Det er et chok at se mig selv ligge der på sengen med mine ben spredt i en afslørende vinkel lige foran linsen. Jeg kæmper mod en trang til at samle benene og beundrer samtidig min krop, der ser ekstra indbydende ud i den bløde belysning. Jeg kan se at min fisse glinser allerede. Jeg ser ham komme hen mod mig med lange silkebånd, og rækker instinktivt armene frem. I stedet for at binde dem sammen tvinger han mine arme længere fra hinanden og binder silkebåndene til sengens ben i stedet. Han gentager øvelsen ved mine ben, så jeg til sidst kan se mig selv som et X på sengen, forlænget af tynde sorte bånd mod sengens hjørner.

Da han kommer med et sort tørklæde som han vil binde for mine øjne spørger jeg om jeg ikke må have lov at se det hele. Hans pik er udenfor rækkevidde, men indbydende og stiv som jeg husker den fra sidste lørdag. Han følger mit blik ned til sit eget lem inden han binder tørklædet stramt omkring mine øjne så alting bliver sort. “Bare rolig, du skal nok få alt det pik du kan magte”. Jeg hører ham bevæge sig ind og ud af værelset. Til sidst har jeg mistet fornemmelsen af, om han er der eller ej, men jeg kan høre kameraet brumme stille og mærker hvordan min fisse trækker sig sammen ved tanken. Musik bliver tændt og nu kan jeg ikke høre andet end afslappet jazz. Jeg har svært ved at vurdere, hvor lang tid der går og hvor han er men mærker så hænderne på mine lår. Jeg bliver kærtegnet op og ned langs benene, og føler hvordan fingerspidserne kommer tættere og tættere på mit skød. Hænderne fortsætter op mod mine bryster og masserer dem grådigt. Da jeg mærker min brystvorte blive taget i munden stønner jeg højlydt. Jeg begynder at fortælle ham om de fantasier, jeg har om ham, om hvor lækker hans pik er og hvordan han fik mig til at komme igen og igen sidste lørdag. Jeg fortæller at jeg vil mærke ham slikke min fisse med sin stærke tunge, at jeg vil mærke hans fingre og hans pik i mig mens han kysser mig. At han skal sprøjte op i mig igen og bagefter lade mig slikke ham ren for hans og mine safter. Munden bliver mere og mere krævende omkring mine bryster, og tænderne bider efterhånden hårdt fat i mit kød. Jeg ligger uroligt men kan ikke flytte mig på grund af båndene.

Jeg er fuldstændig målløs, da jeg pludselig mærker en tunge mere på min krop. Den slikker mine skamlæber grådigt og jeg kan at det er en mands mund. Han skyder sin tunge op i min fisse og munden tager mit skød ind mens jeg jamrer af liderlighed. Jeg prøver at finde ud af hvem det er, men kan ikke samle tankerne og ved ikke engang, om det er to helt fremmede mænd. Personen der slikker min fisse løfter mine lår op så de hviler på hans skuldre, og så han kan dykke længere ind i mig. Hans fingre flyver rundt om min fisse og mit røvhul mens tungen nu suger løs på min kilder. Jeg vrider mig i vellyst og stønner højt, indtil jeg igen mærker din nabos tunge i min mund. Min fisseslikkende ven har nu tre fingre oppe i mig og en enkelt finger er ved at blive lirket op i det bagerste hul, mens han slikker min kilder hårdt og præcist. Jeg giver efter og mærker en vild orgasme rulle igennem kroppen. Da han mærker at jeg er kommet fortsætter han for uformindsket styrke, og din nabos tunge er så langt inde i min mund at jeg ikke kan bede om en pause. Mit skød er så følsomt lige nu, at hver slik med den fremmede mands tunge giver mig stød og jeg klynker for at få ham til at stoppe. I stedet fortsætter han med at fingerkneppe mig hurtigere og hårdere, mens hans læber har suget sig fast i min kilder som han presser sin tunge mod i hårde slik. Jeg er ved at besvime i en blanding af vellyst og uro men ender med at komme igen i en uendeligt lang orgasme der fuldstændig tager vejret fra mig.

Da tørklædet bliver fjernet fra mine øjne ser jeg to stive pikke lige ud for mit ansigt. Den ene genkender jeg umiddelbart som naboens, den anden er stor, stiv, tyk og fremmed for mig. Jeg lader blikket køre op til ejermandens ansigt og ser ind i nogle smukke brune øjne. Jeg har aldrig set manden før men har for længst passeret det punkt hvor jeg kan stoppe. Jeg fortæller ham at han for min skyld må slikke mig de næste ti år i træk da det var så uhyrligt godt. Vi griner alle tre lidt og de flytter sig, så jeg kan se mig selv på skærmen. Jeg får løsnet båndene lidt så jeg kan sidde op i sengen. Jeg får bløde puder i ryggen og kan nu beundre mit spejlbillede på skærmen. Jeg ligner lidt en forvirret prinsesse i en pornofilm, som jeg sidder i den kæmpe seng med arme og ben stadig bundet til sengestolperne. Jeg holder blikket på skærmen og ser derigennem naboens pik komme tættere og tættere på min mund.

Den nye fremmede tager fat i mit hår og holder det fast, mens han hvisker at jeg skal åbne munden. Din nabos pik er så appetitlig som sidste lørdag og jeg tager grådigt imod. Denne gang har jeg ingen mulighed for at bruge hænderne og samtidig er mit hoved låst af den fremmede, der holder mig i håret. Naboen stønner, han er allerede ved at eksplodere efter at have slikket mine bryster mens han så mig få den fremmede mands tunge og fingre. Jeg kæmper med at sluge ham helt ned til roden og mærker det rykke i ham. Han skyder en stor varm ladning sæd ind i munden på mig mens hans krop vrider sig foran mig. Jeg synker nogle gange og bliver så kysset af naboen, mens han smager på sit eget sperm i min mund. Han siger tak og ruller udmattet ned i fodenden af sengen.

Den fremmede mand løfter mig ned at ligge igen. Han lægger sig ovenpå mig og kysser mit ansigt, min hals, min bryster og mine skuldre. Han løsner mine bånd ved håndleddene og benene og knuger mine hænder. Han stryger mit lange mørke hår og kysser mine øjenlåg. Hans krop er varm og tung men jeg nyder det stille tempo og presset af hans hårde lem mod min krop. Han spørger, om han må trænge op i mig og jeg nikker. På skærmen ser jeg ham gribe fat i den store tykke pik og føre den mod min åbning. Jeg ser mig selv løfte mit underliv mod ham og sprede mine skamlæber, så det bliver nemmere for ham at presse sin pik indenfor. Jeg nyder fornemmelsen af hans pikhoved mod min fisse og mærker hvordan han forsigtigt lirker sig op i mig, langsomt og frækt. Jeg følger med på fjernsynsskærmen og er tryllebundet af at se min fisse udvide sig mens han forsvinder længere og længere op.

Han trækker vejret i små stød nu og trykker med eet sin pik i bund i mig. Det er vanvittigt ophidsende og hans pik er perfekt i mig, tykkere end jeg er vant til og ikke helt så lang som naboens eller din. Han øger tempoet og knepper mig mere hårdt nu, mens hans åndedrag bliver tungere. Jeg bevæger mig op mod ham for at tage hans pik længere ind for hvert stød og kan mærke hans tunge nosser slå mod mit skridt. Jeg får et kort sekund øjenkontakt med din nabo, der sidder op i sengen nu og spiller sin kampklare pik. På skærmen ser det hele endnu mere ophidsende ud, og både den fremmede mand og jeg drejer hovedet for at se vores kroppes bevægelser. Jeg mærker ham vokse og slynger benene omkring livet på ham så han kan støde helt i bund i mig. Han stønner højt nu og hamrer sin pik ud og ind som et stempel mens jeg nyder hvert sekund. Vi kommer samtidig i noget der ligner et brøl og falder sammen i en tæt omfavnelse bagefter.

I fodenden af sengen sidder naboen med sin stive pik, som han gnider fraværende på mens han smiler til mig. Overraskende beder han den fremmede mand om at forlade rummet, og med et sidste kærligt kys er Mr. Stranger pludselig væk. Din nabo fortæller mig, at han længes efter at være alene med mig og sender kameraet et udfordrende grin inden han slukker for det. Nu er det kun os, han og jeg i soveværelset i sengen. Du vil aldrig kunne være sikker på, hvad der sker. Han ved det, og jeg ved det. Vi går ud i badet sammen og han skummer mig ind og vasker forsigtigt os begge to. Han tørrer mig med små kærtegn og løfter mig forbi hele pornofilms scenen i soveværelset ind i stuen. Jeg bliver lagt på et tykt tæppe på sofaen, og han cremer og masserer mig over hele kroppen, mens hans mund kysser mig meget forsigtigt. Jeg tænker ikke på sex men på varme, og jeg noterer mig at hans pik ikke er stiv mere men selv i slap tilstand ser den imponerende ud.

Jeg tænker på hvad du har lavet inde ved siden af de sidste mange timer. Har du hørt os? Har du haft en forbindelse til kameraet? Er du alene derinde? Vidste du noget om den fremmede mand? Nu ligger jeg på sofaen med din nabo, udmattet og omtåget efter endnu en nat med masser af sex. Jeg har ikke lyst til at gå fra ham og kravle tilbage i din seng, jeg tror ikke jeg har noget at gøre dér mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *