Voldtægt i tøjbutikken

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Engang sidste vinter skulle jeg have noget nyt tøj, så jeg gik lidt rundt nede i byen, og kikkede på forskellige butikker, da jeg fandt sådanne et par bukser som jeg ønskede mig, gik jeg ind i butikken som stadigvæk havde åbnet, selvom at der stod på døren at der skulle have været lukket for et par minutter siden, da jeg gik ind i butikken kunne jeg se at der var en mandlig ekspedient, og da jeg kom ind spurgte han om han kunne hjælpe med noget, men jeg sagde at jeg lige ville kikke lidt rundt, han sagde at de snart lukkede, så jeg måtte skynde mig lidt, da der var gået et par minutter, havde jeg fundet et par bukser, som jeg ville prøve, så jeg gik ind i et omklædningsrum. Men hvad var det jeg kunne høre to mennesker snakke sammen, der var den mandlige ekspedient, og så en kvinde der sagde, at nu hvor hun var færdig, med at rydde op i baglokalet, kunne han godt gå hjem nu, da De havde haft så travlt i dag, så skulle hun nok lukke butikken, han sagde ? Helene du er nu en god chef ?, og så var han væk. Imens at dette skete, var jeg ved at få de nye bukser på, der var ikke så meget plads til min store pik i dem, så den måtte lige rettes til, men da jeg tog fat i den, blev den stiv, den troede at den skulle ud at lege, men ikke endnu, vi skulle først hjem til kæresten.

Da jeg havde fået bukserne på, kunne jeg se at de passede perfekt, så jeg ville til at tage dem af, fordi det var dem som jeg ville have med hjem, men hvad var det, jeg kunne høre døren blive lukket, jeg kikkede ud fra omklædningsrummet, og kunne se at Helene, som hun åbenbart hed, var ved at lukke døren, jeg kikkede en ekstra gang på hende, for hun var sgu flot, hun var ca. 25 år, hun havde blondt hår, en god krop ihvertifal bagfra. Jeg så at hun havde en lille lyserød bluse på, en af dem der afslører lidt af maven, samt at hun havde et par hvide meget stramme bukser på, man skulle nærmest tro, at de var bodypaintet på hende, man kunne se at der var en god røv på hende, og der var ikke ret meget inde under bukserne, på fødderne havde hun et par sandaler, der passede godt til den mørke hud som hun havde, enten var hun lige kommet hjem fra en ferie sydpå, eller benyttede hun sig en del af et solcenter, jeg kunne se at hun gik over til kassen, tog pengene med sig og gik ud i baglokalet, hun viste åbenbart ikke at jeg var tilbage i butikken.

Jeg skyndte mig at tage mine gamle bukser med mig, jeg ville ikke lukkes inde i butikken, og sidde her en hel weekend, inden der blev åbnet igen, jeg gik ud imod baglokalet, da al lyset blev slukket, inde i forretningen hvor jeg var. Nu var der kun lys i baglokalet, som lå lidt væk så man ikke lige kunne se det, udefra gaden af. Jeg havde set da hun vendte sig om lige før, at hun var en rigtig dejlig pige, hun havde et par store bryster, og maven så ud som at den var sportstrænet, kort sagt hun var en lækkerbisken, en som jeg gerne ville lege lidt med, og da min pik tidligere ville ud at lege, og at jeg nu havde set Helene forfra, var jeg blevet liderlig på hende, så da jeg kom ud i baglokalet, var det med en 23 cm stiv pik, der bankede i mine nye bukser, men hvor var hun henne, jeg kunne ikke se hende nogen steder, der var et lille opholdsrum, og længere inde var der ligesom et rum, hvor de syede forskelligt tøj, men pengekassen stod på bordet, så hun var nok lige i nærheden, men nu kunne jeg høre noget vand løbe, og nu blev der sat noget musik på, jeg gik i retningen af hvor jeg kunne høre musikken var, og jeg kikkede ind i på et toilet, hvor der var en bruser, og hvor Helene stod nøgen, og med ryggen til mig, hun havde åbenbart ikke hørt mig, på grund af musikken, og hvis jeg var liderlig før, så var jeg vildt liderlig nu, hvor Helene stod nøgen, og syngene med på musikken små 3 mtr foran mig. Jeg skyndte mig og tage en hue fra en buste, der stod midt i systuen, og jeg fandt en saks frem og klippede to huller i huen, så jeg faktisk havde en elefanthue, når jeg trak huen helt ned over hovedet, ved siden af huen lå der en saks, jeg tog saksen med mig, da jeg igen kom hen til toilettet, kunne jeg se at hun snart ville være færdig, så jeg måtte skynde mig.

Jeg begyndte at smide tøjet, og da jeg var helt nøgen, på nær den hjemmelavede elefanthue, gik jeg ind på toilettet, hvor hun stadigvæk stod med ryggen til mig, jeg gik helt frem til Helene og tog om brysterne på hende, mens jeg på samme tid trak, min stive pik helt frem så den bankede på hendes røv. Og jeg tog saksen og pressede den mod hendes hals, og sagde til hende at hvis hun lavede larm ville hun dø, jeg begyndte at kramme de store bryster der sad på Helenes krop, det var nu en dejlig følelse, men nu ville jeg mærke fissen, så jeg tog hånden ned, og følte lidt på Helenes skamlæber. Inden jeg stak en finger op i fissen på hende, herefter begyndte jeg at kneppe hende med min finger, jeg kunne mærke at hun havde en meget stram fisse, men efter at have fingerkneppet hende et stykke tid, kunne jeg mærke at der blev mere plads i fissen på hende, jeg vendte hende nu om så hun stod med fronten imod mig, hold kæft hvor var hun flot, hendes bryster var sådanne nogen som man drømmer om natten, store faste solbrune patter. Jeg lagde saksen på en lille toilethylde der var ved siden af bruseren, og tog med begge hænder på hendes bryster, da jeg havde krammet dem et stykke tid, fandt jeg et håndklæde frem og sagde at hun skulle tørre sig, jeg satte mig på wc´et og kikkede på hendes tørreri, af hendes dejlige ungpige krop.

Da hun havde tørret sig, rev jeg hende med ind i systuen, hvor jeg smed hende op på et bord, med benene stikkene ud over bordet, jeg gik op til hovedet på Helene, jeg tog noget stof der lå på bordet, og proppede ind i munden på hende, så hun ikke kunne skrige om hjælp. Jeg sagde til hende at hun skulle lukke øjnene, hvis hun ikke gjorde det ville hun få tæsk, hun gjorde som jeg havde sagt til hende, jeg kunne se på hende at hun troede at jeg ville dræbe hende, hvis hun ikke gjorde som jeg sagde til hende. Så det er helt fint tænkede jeg, det er nemmere at voldtage nogen, når de ikke gør modstand, jeg fandt gaffatapen frem og jeg viklede tapen, rundt om hovedet, så den dækkede over hendes øjne, så hun ikke kunne se noget, da hun var blevet ? blind ?, tog jeg huen af, nu var der jo ikke nogen fare for at hun skulle genkende mig, hvis hun nu gik til politiet.

Jeg fandt noget reb og jeg bandt nu hendes arme, til de symaskiner der stod på hver sin side af bordet, hun lå nu spredt helt ud, klar til at blive taget, så jeg gik ned imellem hendes ben, hvor jeg begyndte at fingerkneppe hendes fisse endnu en gang, imens at jeg også begyndte at slikke fisse på Helene. Da jeg havde slikket hende et godt stykke tid, jeg elsker at slikke fisse og især på unge piger, tog jeg fat i min store stive pik, som jeg begyndte at køre op og ned på Helenes skamlæber, hvorefter at jeg langsomt pressede mig op i hende, hold kæft hvor var hun stram, men jeg tog fat i hofterne på hende, og pressede mig af al kraft op i fissen på hende, også begyndte jeg at råkneppe hende. Jeg kunne se at det gjorde vildt ondt på hende, så jeg sagde til hende at hun skulle slappe mere af, da vi kun først lige var begyndte at more os, og at der var lang tid til vi var færdige. Jeg har altid kunne kneppe længe inden at jeg kommer første gang, mine kærester har sommetider klaget over, at der går så lang tid inden at jeg kommer, da jeg havde kneppet Helene et stykke tid, kunne jeg mærke på hende at det ikke gjorde så ondt mere, så jeg tog meget hårdt om patterne på hende, og rykkede i dem, det er nu dejligst at voldtage nogen når de gør lidt modstand, så nu hvor hun begyndte at gøre modstand, kunne jeg mærke, at der ikke ville gå lang tid inden at jeg ville komme, så jeg bankede pikken, så langt op i fissen på Helene som jeg kunne komme, og jeg holdte mig der, mens min varme sperm sprøjtede ud af min pik.

Da jeg var kommet til mig selv igen, efter denne dejlige orgasme, som jeg fik langt oppe i Helene, trak jeg mig ud af hende og tørrede min pik ren i hendes lange hår, hvor efter jeg sagde, at hun bare skulle blive liggene, jeg gik nu ind i opholdsrummet, hvor der var et lille køkken, jeg gik i køleskabet, og tog lidt at spise, og fandt en øl, man bliver nu sulten efter en omgang god sex. Da jeg havde siddet der og spist, og fået et par bajer i ca en lille time, gik jeg tilbage til Helene, og spurgte om hun havde savnet mig. Jeg gik hen til fissen igen, og stak uden forvarsel tre fingere op i hende, jeg skal lige love jer at hun kunne sprælle, jeg tro sgu at det gjorde ondt på hende, men jeg forsatte bare men at fingerekneppe hende, jeg tog nu fingrene ud af fissen.

For nu skulle hun kneppes igen, så jeg tog fat i pikken, og førte den op i røven på Helene, men jeg kunne høre på hende, at det vist ikke var noget som hun havde prøvet før, sådan som hun prøvede at skrige et eller andet til mig, men jeg kom helt op med min store stive pik, og jeg begyndte nu at kneppe hende i røven, men da hun var så stram, og at jeg altid kommer hurtigere anden gang, varede det ikke så længe, før at jeg kunne mærke at jeg var ved at komme igen, så jeg trak mig ud af røven på Helene, kravlede op på bordet, og stak pikken ind i munden på Helene, og fik hende til at sutte pik, hun var nu god til at sutte pik, så det varede ikke så længe inden at jeg kom i munden på hende, jeg sagde at hun skulle sluge det, og slikke mig helt ren for sperm. Jeg kunne nu se at Helene var blevet helt ydmyget, så nu gjorde hun også dette, da hun var færdig med at sutte og slikke mig ren, kravlede jeg ned af bordet, og gik ind på toilettet, hvor jeg tog et bad, jeg skulle helst ikke lugte for meget af fisse, når jeg kom hjem til kæresten, ?så bliver hun jo bare skide sur, men hvad gør det, jeg kunne nok heller ikke klare at kneppe hende i aften”.
Da jeg er færdig med at bade og jeg har tørret mig, går jeg ud til køleskabet igen tager den sidste øl der er, drikker den og begynder at gøre mig klar til at forlade denne butik, men jeg går lige over og tager, de 9785 kr. der var i pengekassen, jeg tager en pose og stopper mine gamle bukser i den, jeg kan nu mærke at jeg skal tisse så jeg går ind på toilettet, og kommer på en god ide, jeg går ind til Helene igen, siger at hun skal åbne munden, og jeg pisser ind i munden på hende, hun prøver at spytte det ud, men jeg siger at hun skal sluge det, ellers må jeg heller blive og lege mere med hende, hun sluger nu mundfulden, da jeg ikke er helt færdig, stiller jeg mig op på bordet, og pisser på hendes ansigt, og over resten af hendes dejlige unge faste krop, da jeg er færdig, hopper jeg ned af bordet, finder en kniv og presser den mod halsen på Helene, og siger at jeg nu ved hvor hun bor, og at hvor hun arbejder, så hvis hun anmelder dette, bliver det værste for hende selv, da jeg så ville komme igen. Jeg vil nu forlade dig min kære, siger jeg til hende, men det sidste jeg gør, inden jeg går ud af baglokalet, er at jeg lige løsner den ene snor, så du selv kan komme fri, hvis du altså ikke vil ligge der hele weekenden, farveller min skat, er det sidste hun hører inden at jeg lukker døren efter mig.

Jeg er nu glad for at min kæreste sagde, at jeg skulle tage og købe nogen nye bukser, dette har bare været en god fridag, her går jeg i et par nye bukser, jeg har små 10.000 kr. på lommen, og jeg har lige haft en rigtig god sexoplevelse, med en ung dejlige pige, det er nu lækkert sommetider at tage en fridag?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *