Brugt og udnyttet

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg er en pige på 40. jeg er rengøringshjælp for et ældre ægtepar der bor i nærheden af hvor jeg bor. Jeg havde haft dette job i ca 2 mdr. da jeg som sædvanlig en tirsdag skulle forbi for at gøre rent. Men denne gang skulle blive meget anderledes end det plejer at være. Jeg kom som sædvanligt kl. 13. men det var i dag kun den ældre mand der var hjemme. Men det var da ok. Det var et rigtig sødt ægtepar, så det havde jeg det ikke dårligt med.

Jeg gik i gang med det samme. Startede med opvasken. Imens jeg stod der og vaskede op ringede det på døren. Jeg kunne høre John, som den ældre mand hed tale med en anden mand. Det var åbenbart en af hans venner. Jeg fortsatte opvasken, og John og vennen satte sig ind i stuen og snakkede.

Efter opvasken gik jeg i gang med at støve af. Det rørte mig ikke at de sad og snakkede imens jeg gik og gjorde rent. Det var faktisk hyggeligt, for da jeg begyndte at støve af i stuen talte de også til mig.

Efter et stykke tid, bad John mig om at komme hen og holde lidt pause. Det syndes jeg lød hyggeligt, og satte mig så hen i stolen der stod overfor dem. Samtalen blev på et tidspunkt en smule fræk. Den gamle ven som John havde begyndte at snakke om, at det ikke var så meget fisse man fik når man kom op i alderen. I det samme rejser John sig fra sofaen og går om bag ved mig. Jeg tror at han er på vej ud i køkkenet…han bøjer sig ned over mig, bagfra og begynder og gramse på mine bryster…

Jeg bad ham stoppe men han blev ved, og spurgte om jeg ikke syntes at hans ven skulle have lov til at se mine bryster. Jeg sagde nej, men i det samme løfter han op i min bluse, så jeg sidder blottet der, da jeg ikke går med BH. Jeg kan ikke rejse mig, for han står jo og læner sig hen over mine skuldre. Jeg prøver, men det går ikke. Han begynder at nive lidt i min ene brystvorte, imens han lader en hånd løfte op i min nederdel, og siger…”han skal sku også se din fisse”…det var på en måde frækt. Men noget i mig var også rigtig nervøs, jeg sad og tænkte på hvordan jeg kom ud af den situation, men imens havde John fået sin hånd ind i mine trusser og var begyndt at gnide på min klit. Jeg begyndte at stønne… kunne slet ikke lade være. ” hun kan sku lide det” kom det fra manden over i sofaen” så skal hun fanme også ha`, sagde John og hev min bluse af…samtidig med at manden havde rejst sig og kom over for at hjælpe med at holde mig imens resten af mit tøj blev flået af…jeg var liderlig.

Men samtidig følte jeg mig skamfuld. Begge to havde nu deres hænder nede ved min fisse…John stak et par finger ind. Og begyndte at fingerkneppe mig imens den anden med den ene arm stadig holdte mig, samtidig med at han gned på klitten. Jeg faldt længere ned i stolen. Lå næsten ned. Pludselig trak John sine bukser ned og stak sin pik hen i mod min mund…Sut..sagde han og tvang pikken ind i munden på mig. Manden tog også sine bukser af og begyndte at stå og ornanere til det blev hans tur…samtidig stod de og tog på mig.

Pludselig gik John ud i gangen.. jeg så ikke hvor han ellers gik hen, for meget hurtigt fik jeg mandens pik i munden.. manden kneppede mig hårdt i munden imens han tog fat i mit hår for at styre mit hoved. ” du er jo en lille luder” sagde han. Du skal nok få hvad du fortjener. Så kom John tilbage. Han havde en pose i hånden som han tømte ud på bordet. Manden stillede sig bag ved mig imens han holdt mig fast og tog på mine bryster. ” se der”, sagde han…og der på bordet lå der en agurk, et tykt lys og 2 dildoer…den ene større end den anden. ” kan du se, vi bliver ikke færdige foreløbigt du skal kunne mærke din fisse når du går herfra, din luder” John kom hen med agurken og begyndte at presse den op i min fisse…det gjorde ondt, og jeg begyndte at græde. Men de var ligeglade. Han begyndte at kneppe mig med den. Men efterhånden begyndte det faktisk at føles godt. Manden stod stadig bag ved mig og kramsede på mine bryster. ” jeg får en ide, sagde manden” hun skal op og ligge på spisebordet.

Så binder vi hende til bordbenene”. Det hele gik meget stærkt. Jeg blev lagt oppe på spisebordet, på maven. Og blev holdt fast af manden imens John forsvandt ud af stuen. Han kom tilbage med reb. Og så blev jeg bundet. Mit hoved lå næsten ude ved kanten i den ene ende. Og så gik de ellers i gang..mine ben var spredte. Jeg kunne mærke at jeg igen fik noget op i fissen. Tror at det var den ene dildo. Samtidigt mærkede jeg en finger ved mit røvhul…fingeren pressede sig ind, og så endnu en…og så blev jeg ellers kneppet i begge huller. Jeg ved ikke hvem der gjorde hvad, men de blev ved og ved…jeg stønnede, og kunne pludselig mærke at en hånd blev ført ind under mig, og en af dem begyndte at lege med min klit. Jeg kom…åhh, gud hvor jeg kom…det var så frækt.

Dildo og fingre blev fjernet, og jeg lå der. Troede at det hele var slut. For de begyndte at binde mig op…men sådan skulle det ikke være. De hev mig med hend til sofaen, og smed mig hen over armlænet. Det lå jeg så med røven i vejret, og der gik ikke længe før jeg mærkede den første pik oppe i mig…det var John… samtidig satte manden sig i den sofa jeg lå i…løftede lidt på mig, så han kunne sætte sig under mig, så jeg kunne tage hans pik i munden…han var meget voldsom ham manden…igen styrede han mit hoved ved at tage i mit hår, og flere gange var jeg ved at brække mig. Jeg mærkede noget ved mit røvhul….” ja, du skal sku have noget i alle huller” sagde John. Og så pressede han dildoen ind, og så blev jeg ellers kneppet godt og grundigt. Det gjorde ondt…jeg ville skrige, men med en pik i munden gjorde det det lidt svært, så der kom bare en lille lyd.

Pludselig kom manden, lige ind i munden på mig, og jeg kunne høre på John at han også var tæt på…det skete hurtigt efter, og så faldt John sammen over mig. Mens han lå der, tæt ved mit øre, sagde han…det var kun første gang…du er ikke øm nok endnu…så bar de mig over på stuebordet igen, bandt mig fast,denne gang lå jeg på ryggen, og satte sig ind, og drak en kold øl…jeg lå der og tænkte…jeg har tit fantaseret om noget i denne retning. At blive taget og udnyttet af ældre mænd. Men jeg havde ikke regnet med at det skulle blive så hårdt. Lige pludselig kom John ind…tog mig på brysterne og sagde.” nå, skal vi fortsætte, din lille luder, der er mere der skal prøves”. Han stod med den store dildo.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *