Den norske skønhed

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg havde gået i en sex-dvale i efterhånden et halvt år, så der var godt tryk på sædproduktionen. Selvfølgelig var der den jævnlige selvhjælp, men det er jo, som alle ved, på ingen måde det samme som et rigtigt godt skrald fisse. En af mine venner kendte til en pige fra Norge, som snart skulle flytte til byen, og faktisk ville hun gerne i kontakt med en fyr inden, så hun kunne have en at trække på, når sexlysten kom snigende.

Jeg var temmelig skeptisk i starten, men på den anden side, var jeg også trængende. Min kammerat fortalte, at hun så godt ud og var interesseret i at snakke med fyre på omkring min alder. Han gav mig hendes mail-adresse, og efter et par timers tøven skrev jeg til hende. Jeg skrev, hvem jeg var, og hvorfor jeg skrev. Jeg var ret ærlig, hvilket jeg anså for det smarteste, da hun jo netop søgte en fyr til sjov. Jeg vedhæftede et billede, så hun kunne se, hvem jeg var.

Der gik ikke en dag, før hun havde sendt et super langt svar tilbage om, hvad hun lavede, og hvad hun skulle i Danmark. Alt det var fint nok men ret ligegyldigt. Hvad der ikke var ligegyldigt var det billede, hun sendte med. Godt nok var det kun hendes ansigt, men hun var super lækker, og jeg kunne ikke andet, end at skrive tilbage med det samme. Hun havde selv foreslået at komme på besøg, da hun gik arbejdsløs og ikke havde så meget at fordrive tiden med. Jeg foreslog hende nogle datoer, og i løbet af et par dages korrespondance havde vi aftalt, at hun skulle komme til Danmark en lille måned senere. Jeg kunne ikke tro mit eget held, og jeg så naturligvis frem til den weekend, som et lille barn ser frem til juleaften. Selvfølgelig kunne jeg ikke vide, hvad der skulle ske, men jeg vidste, at hun skulle sove hos mig, og at min seng ikke er dobbelt, så nærkontakt ville der komme.

Dagene gik hurtigt, og pludselig var det dagen, hvor jeg skulle hente hende på banegården. Jeg havde til det sidste været skeptisk omkring hele situationen, men det er man vel altid lidt for ikke at blive for skuffet. Mens ventede på, at toget kom ind, fantaserede jeg lidt om, hvordan hun ville se ud i fuld figur, men jeg stoppede straks, da hun kom gående. Jeg var ikke i tvivl om, at det var hende, og hun overgik langt alle de fantasier, jeg havde nået at producere.

Da hun så mig, satte hun et stort smil på, og på det sexede norske sprog klingede det ”hei”…fuck hvor var hun fræk. Hun var ca. 5 cm. lavere end mig selv, så hele set-uppet var perfekt. Hun var slank, men det lidt hendes overtøj ikke skjulte, så rigtigt godt ud. Jeg kunne mærke lidt uro i bukserne allerede nu, så jeg var glad for min lange jakke. Det eneste jeg kunne tænke på var, hvornår vi kunne komme hjem og kneppe. Men jeg styrede mig og foreslog, at vi gik ind i centrum og drak en kop kaffe. Hun tog imod tilbudet, og 10 minutter senere, slubrede vi en brasiliansk bønne i os. Hun fortalte om sin tur herned, hvordan fyren, der sad over for hende, havde flirtet vildt. Hun viskede, at hun var blevet liderlig ved kombinationen om hans flirten, og at hun skulle besøge mig, så hun var gået ud på toilettet og havde onaneret. Hun fortalte det sagte men overbevisende og uden tøven i stemmen, og jeg havde nu stiv pik i bukserne af ren begejstring over, at hun viste sig at være en lille killing med frække tanker.

Man går aldrig fejl af en frisindet tøs. ”Kom du?”, spurgte jeg forsigtigt. ”Ja det gjorde jeg, men først da jeg fik den her weekend ind i fantasierne”. Jeg skyndte mig at fortælle hende, at hun tændte mig helt sindssygt, og det var åbenbart gensidigt, for pludselig mærkede jeg en fod presse sig imod min stive pik. ”Men man kommer nu bedre med en pik i sig”, sagde hun så. Da vi sad i et baglokale midt på formiddagen, var der ikke andre derinde. Jo, der var andre på caféen…bare ikke i det lokale. Hun rejste sig op og gik over på min side af bordet og satte sig på stolen ved siden af. Hun hviskede frækt i mit øre: ”Nu knapper jeg dine bukser op og river lidt i din pik”. Og det gjorde hun så. Hun spillede den af, imens hun bare kiggede på mig og smilede. Lige inden jeg kom, stoppede hun og sagde, at nu skulle vi hjem til mig. Det gav jeg hende ret i, så jeg betalte regningen. Da vi kom ud, skulle vi finde ud af at komme hjem, men jeg kunne ikke vente, så jeg fik fat i den først taxi, der kom forbi.

Da vi kom inden for, flåede hun tøjet af sig selv, og foran mig stod nu en norsk pige med en fuldstændig gudeskøn krop. Jeg begyndte selv at tage tøjet af, men det gik åbenbart for langsomt, så hun kom til undsætning. Hun fjernede mine jeans, og da jeg selv tog trøjen op over hovedet, kunne jeg pludselig mærke hendes varme ånde tæt på min pik. Da gik hun i gang med at sutte min pik, som jeg aldrig havde fået det gjort før. Hun slubrede og sugede, så jeg nær var kommet, inden hun kom i gang. ”Stop”, sagde jeg. Men hun var ikke enig. ”Du skal komme nu, så du kan kneppe mig i længere tid bagefter…jeg elsker at blive kneppet i lang tid”. Så hun fortsatte, og da jeg tydeligvis gjorde tegn til, at jeg var ved at komme, tog hun den helt til roden og lod mig sprøjte ned i sin hals. Aldrig havde jeg prøvet nogen lignende fornemmelse, og jeg nærmest skreg min orgasme ud i rummet. Hun slikkede min pik ren og lagde sig over på sengen med spredte ben.

Det var tydeligt, hun gerne ville have lidt oralt også, så det fik hun. Efter bedste formåen slikkede jeg hendes glatte fisse, og selvom hun holdt lidt længere tid end mig selv, kom hun forholdsvist hurtigt. Men hun var ikke færdig, så hun bad mig lægge mig på ryggen, hvilket jeg naturligvis gjorde. Jeg var vist ikke i stand til anden end at lystre på det tidspunkt. Hun tog nu min slappe pik i munden igen og suttede den på ganske kort tid stiv igen. Nu kunne jeg kneppe hende, og hun satte sig oven på mig og begyndte at ride. Hun stønnede fra start ret højlydt, men heldigvis ikke overdrevent. Hun viste bare, det var ren nydelse, og efter et par minutter i den stilling, bad hun mig tage hende bagfra, hvilket jeg selvfølgelig gjorde.

Hun havde den mest perfekte røv, og den struttede fuldstændig kneppeklar. Jeg trængte op i hendes stramme fisse og begyndte stille og roligt at bolle hende. Dybe lange stød sendte jeg af sted, og hun begyndte selv at støde imod. Det var som om, hun bare ville have det hårdere, og sådan øgede vi tempoet lidt efter lidt. Til sidst stødte jeg af fuld kraft min stive pik op i hende, så vi klaskede imod hinanden. Hun havde holdt lydniveauet, men da jeg stak en finger op i røven på hende, gik hun helt amok i et skrig. Heldigvis var det af nydelse, og hun hjalp nu selv til med at gøre sit røvhul klar. Hun ville have den analt. Hun brugte safterne fra sin fisse, og ikke lang tid efter bad hun mig kneppe sit lille stramme hul. Jeg startede langsomt med at få hovedet indenfor, og hullet gav sig lige så stille, så jeg til sidste kunne stikke hele pikken op i hende.

Jeg stødte i bund, og hun elskede det. Nu kunne jeg mærke, at der ikke ville være lang tid tilbage for mig, så jeg tog hånden ned til hendes klitoris og masserede den. Hun begyndte at skrige mit navn sammen med en masse ”ååhh ja”, og det var ganske enkelt for meget for mig, så jeg kom hårdt oppe i røven på hende. Samtidig rystede hun en voldsom orgasme ud i rummet, og vi faldt bare sammen med mig øverst. Min pik var stadig i røven på hende, men hun tog den ud, og så flød min sperm ud på lagenet. Sådan startede vores weekend, og den blev ikke mindre vild. Nu venter jeg bare på, at hun skal flytte til Danmark, for vi har allerede aftalt at mødes, så snart det sker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *