En lille voldtægshistorie

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg er ude på en spadseretur i et skovområde nær Hirtshals.

Han kommer kørende og ser at du går en tur i skoven. Han ser en sidevej, der fører hen til det sted, jeg går, han vender sin bil og bakker op til den sti, jeg går ad. Ligesom han bakker op af stien, drejer jeg omkring et hjørne og forsvinder. Han bakker helt op til det hjørne, hvor jeg er drejet ind af og parkerer hans bil på hjørnet af stien. Han stiger ud af bilen og råber højt efter mig. Jeg vender mig om, og kigger tilbage mod ham. Derefter går han hen imod mig, med et vejkort, der er foldet ud.

Under påskud af, at han ikke kan finde et sommerhus, beder han om hjælp. Da jeg jo er en flink, rar og ”uskyldig” kvinde, vælger jeg at hjælpe ham… Men jøsses, det skulle jeg dog aldrig have gjort. For mens jeg studerer kortet, går han om bag mig, vrider den ene arm om på ryggen af mig, tager fat i mit nakkehår og tvinger mig ned på jorden. Det sker så pludseligt, at jeg ikke når at gøre modstand.

Da jeg ligger på jorden, binder han mine hænder sammen med noget reb, hvorefter han spænder en gag for min mund, så mine lyde dæmpes. Da jeg er blevet gagget, binder han mine ben sammen og forbinder mine bagbundne arme med mine ben. Han løfter mig op i et brandmandstag, går hen til sin bil og smider mig ind i bagagerummet. Så sætter han sig ind i bilen, starter den og kører hen til sit sommerhus, hvor han næsten bakker helt op til døren.

Bagagerummet åbnes først, og dernæst åbner han hoveddøren til sommerhuset. Han går ind i huset og trækker alle gardiner for. Så løfter han mig igen op på sine skuldre og bærer mig ind i sommerhusets gang. Herfra trækker han mig hen til stuen, hvor han smider dig på sofabordet. Han tager sig nu rigtig god tid til at tænde nogle stearinlys. En kuffert bliver hevet frem og sat på spisestuebordet, han åbner kufferten, tager en dvd frem, sætter den i dvd-afspilleren og sætter filmen på pause.

Min gag tages af, og jeg skriger ”hvad fanden jeg bilder mig ind, at bortføre dig på den måde”, han tager fat i min kæbe med min højre hånd og siger iskoldt ”Du er her for at lægge krop til det her” Han trykker på play og dvd’en afspiller en scene, hvor en kvinde bliver gennemkneppet. Videre siger han til mig ” hvis du er en god pige, så skal jeg nok sørge for, at du kommer til at lide mindst mulig overlast, men hvis du derimod svarer igen eller gør modstand, så vil jeg tage dig meget hårdt. Uanset hvilken vej du vælger, så skal du vide, at jeg vil kneppe dig steder hvor lyset aldrig titter frem”.
Jeg skriger ”dit svin” og spytter ham i ansigtet.

Han tørrer spyttet af, og jeg bemærker, at hans ansigtsudtryk ændrer karakter, samtidig med, at jeg mærker en syngende lussing på min venstre kind. Jeg forbander ham naturligvis endnu mere, og han løfter sin hånd som tegn til, at jeg får en lussing mere. Jeg lukker øjnene og trækker ansigtet ned mod mit bryst for at vise, at jeg ikke ønsker endnu en lussing. Han siger stille og roligt, at han nu vil løsne rebet på mine arme, og at jeg skal forholde mig helt i ro. Jeg nikker stiltiende, hvorefter han tager rebet af mig.

Jeg gnider mine hænder om mine håndled for at få blodgennemstrømningen tilbage til normal tilstand. Derefter farer jeg lynhurtigt op og skriger dit svin dit store svin, du skal kraftedme ikke have lov til at kneppe mig”, derefter begynder jeg at slå ud efter ham, men falder fordi mine ben stadig er bundet sammen. Han tager fat i mit hår, trækker mig op og giver mig endnu et par lussinger. Han visker derefter ganske sagte i mit øre, at han nok skal bestemme, om jeg skal kneppes eller ej, og hvis jeg ikke spiller med så bliver hele seancen så meget desto værre.

Jeg nikker til ham som tegn på, at jeg accepterer hans befaling. Mens han sidder oven på mig, løsner han først mine sammenbundne ben, hvorefter han begynder, at tage tøjet af mig, indtil jeg kun er iført en bh og en g-streng. Jeg vrider dig lidt og skal til at yde modstand, men opgiver da han hæver sin hånd. Han giver mig igen en gag på og fremtager en lille pisk. Til at starte med giver han mig et par små klask på mine balder med sine hænder, derefter bruger han en ridepisk til at sætte lidt mere fut på.

Efter nogle ganske uskyldige rap, begynder han at kærtegne mine balder med pisken, for at bevæge den hen mod mit lille anale hul. Han leger lidt med mit røvhul og hører til sin tilfredshed, at jeg nyder at blive berørt i min lille stjerne. Men for at jeg ikke skal tro, at det er ren nydelse det hele, får jeg lige nogle seriøse rap af ridepisken på balderne.

Safter begynder at dryppe fra min fisse, og han slikker mig kort i fissen, og bevæger sin tunge op mod mit stramme hul. Jeg klynker lidt og gisper, mens han kan se, at jeg nyder det. Det skal jeg selvfølgelig ikke have lov til, så han giver mig lige et par rap i enden engang imellem.

Efter et lille stykke tid, bevæger han mig over mod mit ansigt, her tager han gaggen af mig og hiver nogle brystklemmer frem, som han sætter på mine brystvorter. Jeg klynker lidt og et par eder ryger ud at min mund. Han giver mig naturligvis et par ordentlige rap i enden, for at sætte mig på plads. Han begynder så at tage sin pik frem for at putte den i munden på mig, han befaler mig til at åbne min mund og stikke min tunge ud. Han klasker sin pik ned mod min tunge, og jeg begynder ganske nydeligt at slikke skaftet og kuglerne. Han beordrer mig dernæst til at slikke ham i sin stjerne, hvilket jeg pure nægter og siger ”at jeg på ingen måde vil nedværdige mig til noget der er så ulækkert”.

Han tager fat i min kæbe og siger vredt, at hvis du ikke gør som jeg siger, vil du få en masse lussinger og for at overbevise mig, giver han mig lige et par stykker. Jeg klynker naturligvis lidt over det, men ikke ret længe, for kort efter tager han fat i mit hår og presser sine balder ned over min mund og beordrer mig til at slikke. Jeg rækker ganske langsomt tungespidsen ud og kan ikke undgå at slikke ham direkte i stjernen.

Efter lidt slikken får jeg dog mod på mere og bruger derefter hele tungen. Han nyder det i fulde drag, og kort efter vender han sig om og begynder at kneppe mig stille og roligt i munden. Jeg slikker og sutter det bedste, jeg har lært, hvorefter han langsomt begynder at bevæge sine hofter i et hurtigere tempo. Han presser nu sin pik længere og hurtigere ned i min hals, og stopper kun engang imellem når han kan mærke, at jeg næsten ikke kan trække vejret.

Da han synes, at jeg er blevet mundkneppet i tilstrækkelig lang tid, pakker han sin pik sammen. Han giver mig et halsbånd på og sætter en rem fast i karabinhagen på halsbåndet, hvorefter han går en tur med mig rundt i sommerhuset, han på sine to gåben og mig på alle fire. Han trækker mig lidt rundt i sommerhuset og beordrer mig til at spise og drikke lidt af et par hundeskåle. Jeg stejler lidt i første omgang, men efter han har trukket voldsomt i halsbåndet, gør jeg dog, som han siger.

Efter at have trukket mig rundt i manegen, binder han mig fast til sofabordet, spytter mig i stjernen, bruger hans tunge lidt, hiver sin pik frem og begynder at banke sin stive pik dybt og hårdt ind i mit stramme hul. Jeg skriger højt, men bliver mere og mere medgørlig og råber til ham ”så bliv da ved med at kneppe mig i røven”.

Han tager fat i nakken af mig af lægger sin mund til mit øre og visker ”jeg skal fandme nok kneppe dig så hårdt i røven, at du vil elske det”. Mens han blive ved med at hamre sin pik ind i mig råber han ”du er min lille liderlige slavetøs, du er min lille liderlige slavetøs” og råber derefter til mig ”Hvad er du, hvad er du”, Jeg skriger ”jeg er din slave og du er min Herre, jeg er din slavetøs og jeg vil gøre alt for dig”.

Han bliver ved med at kneppe mig og pludselig går han om foran mit ansigt, jeg åbner munden og han onanerer, mens han råber ”Åh du er min slave, min perfekte slave”, i det samme kommer han i en strid strøm og kaster kaskader af sæd ind i min mund og resten af mit ansigt!!!

Efter jeg har slikket ham helt ren, tænker jeg naturligvis på at vi er færdige, men det er vi ikke, for der var jo noget med nogle stearinlys og vist nok en kuffert fyldt med forskellige legesager

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *