Første gang i numsen

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg hedder Mette, er 33 år gammel og bor sammen med min kæreste og vores 2 børn på 2 og 5. Vi har et perfekt liv sammen, og dog….sexlivet er gået lidt i stå efter vi har fået børnene. Jeg har det egentligt ok med lidt kissemisse og et lille put lørdag aften, men min mand virker frustreret over ikke at få mere sex med mig.

Denne episode i vores liv, som skulle vise sig at blive et vendepunkt for vores sexliv foregik en lørdag hvor ungerne skulle overnatte hos mine forældre. Jeg havde længe gået med en fræk drøm indeni men havde ikke haft overskud – nej helt ærligt havde jeg ikke turde bringe det på banen – før nu.

Da ungerne var afleveret og vi kom hjem igen foreslog min mand at vi skulle gå i bad sammen, og jeg vidste godt hvad det betød – han ville have sex. Jeg sagde bare ”ja selvfølgelig skat” og hoppede ud af tøjet midt på stuegulvet. Han så noget forbavset ud da han så at min mis var ligeså glat som da jeg blev født – jeg havde normalt kun trimmet kanterne lidt. Han skyndte sig ud af tøjet og kyssede mig lidenskabeligt. ”Hvad er der sket med dig” spurgte han.

Jeg kyssede ham bare og strejfede hans allerede stive lem med hånden. ”Kom!” sagde jeg og trak ham med ud under bruseren. Vi stod længe og lod vores hænder gå på opdagelse på hinandens kroppe under vandet da hans ene finger gled hen over mit glatte køn. ”Kan du lide det” spurgte jeg. ”Er du tosset – jeg er helt vild med det” sagde han og gik ned i knæ. Han stak tungen lidt frem og slikkede mit venusbjerg, strejfede lige det øverste af revnen med tungen og lod så en finger mærke at jeg allerede var drivende våd. ”Vend dig om skat” sagde han, og der gik ikke mange sekunder før jeg mærkede hans pik mellem mine skamlæber bagfra.

Han gled langsomt op i mig og jeg sukkede dybt. Da han var helt oppe hviskede jeg ham i øret: ”Jeg har noget jeg vil spørge dig om. Lover du ikke at sige nej?” Han stoppede op og sagde ”Hvad er det, skat… Ja jeg lover at jeg ikke siger nej”. Jeg tog en dyb indånding, mærkede sommerfuglene i maven og sansede næsten ikke at jeg havde en pik oppe i mig.

”Vil du ikke nok prøve at elske mig i numsen” fik jeg hvisket, så stille at han næsten ikke kunne høre det. Han stoppede op, pikken gled ud og han vendte mig om så vi så direkte ind i hinandens øjne. ”Mener du det virkelig – ja jeg vil gerne – øøøhhh i numsen… Han blev rød i hovedet og jeg smilede til ham. ”Jeg kan ikke glemme den gang i sommerhuset hvor du stak en finger op i min numse lige inden du kom – det var så specielt” Jeg havde tit snakket med en af mine gode veninder om analsex som hun vist dyrkede ret heftigt og med stor nydelse. ”Sille siger det er fantastisk at få den i numsen, og nu vil jeg altså prøve det” Jeg var helt ærligt lidt nervøs ved tanken om at skulle have hans store pik op i mit lille numsehul, men nu skulle det altså være.

”Kom” sagde jeg og trak ham med ind i soveværelset. ”Slik mig.” Han dykkede ned mellem mine ben og lod tungen finde min klit. Jeg drev af safter fra min glatte fisse. Hans tunge strejfede mit numsehul og det gav et sæt i mig. Jeg begyndte at blive nervøs. Hvad nu hvis det gjorde ondt. Skulle jeg trække i land…

Nej nu skulle det være. ”Stik en finger op i min numse” sagde jeg. Han stak fingeren op i fissen for at få smørelse og lod den så presse let mod stjernen. Langsomt gled den indenfor – det spændte lidt og gjorde også lidt ondt. ”Forsigtigt” sukkede jeg. Fingeren var nu inde til andet led. Det var en meget underlig fornemmelse, men også dejlig – men pikken var jo meget større, og jeg tænkte ”Det går ikke – det gør for ondt” Men så fik jeg en ide… ”Hvis jeg skal så skal du også” sagde jeg til min kæreste. Han sagde bare ”Ja selvfølgelig… hvad skal jeg?” Jeg trak mig lidt tilbage og sagde så ”Hvis du skal bolle mig i numsen, så vil jeg bolle dig i numsen først – så ved du hvordan det føles” Han stivnede helt.

”Du har sagt ja” sagde jeg, og hoppede over til skabet hvor jeg rodede en dildo, som jeg havde gemt fra længe før jeg mødte min kæreste, frem sammen med en tube glidecreme jeg havde købt samme dag.
”Læg dig på ryggen skat” sagde jeg og tog hans pik i munden. Jeg suttede ham og han sukkede dybt. Jeg tog lidt creme på en finger og førte den ned mellem hans balder, smurte lidt creme rundt og lod fingeren hvile ved hullet. ”Nå er min lille jomfru klar” sagde jeg.

Inden han nåede at svare var fingeren helt oppe i hans numse. Jeg mærkede hans pik vokse i min mund. ”Du kan jo li det” sagde jeg. ”Han stønnede højt, jaaa…” Jeg trak fingeren ud og smurte mere creme på for så at stikke 2 fingre op i ham ”Aav, ikke så hårdt” stønnede han, men vred underlivet i nydelse. ”Kan du li det?” spurgte jeg. ”Ja det er deeejjjligt” stønnede han. ”Er du klar til at få pik?” Han sagde ikke noget så jeg satte dildoen til hans numse. Dildoen var næsten lige så stor som hans pik, men også kun næsten.

Kunne han klare den, kunne jeg også klart hans pik i numsen. Jeg lod dildoen presse mod hans hul. Langsomt gled den indenfor. Jeg stoppede op og tog pikken i munden. Jeg suttede hårdt og dybt på hans pik, og lige pludselig smuttede dildoen helt op i hans numsehul. Han sukkede og skreg, og fyldte så min mund med sperm. ”Nåee.. det var noget du kunne få af, hva?” sagde jeg. ”Er du gal det var godt” sagde han. ”Min numse er nu noget øm nu – glæd dig”

Pludselig kom jeg i tanke om at det var min tur nu. ”Er du klar?” spurgte han. ”Læg dig på alle 4 med numsen i vejret” Jeg adlød og lagde mig parat – med nervøsiteten siddende i kroppen. Jeg mærkede hans tunge på min mis og slappede af. Han slikkede mig dybt, og lod indimellem tungen ramme numsehullet. Jo længere tid han slikkede, jo mere koncentrerede han sig om numsen. Han lod tungen cirkle om mit numsehul, lod den presse let på hullet og havde også held til at få tungespidsen indenfor.

Jeg havde aldrig oplevet noget lignende – her lå jeg og fik slikket mit numsehul, og tænkte på at jeg snart havde en stor pik oppe i røven – jeg havde aldrig været så liderlig før i hele mit liv.

Han stoppede op og fandt cremen. Jeg mærkede noget koldt og klistret blive smurt ud i mellem mine balder, og pludselig også en finger glide op i numsen. Det var slet ikke noget problem at få fingeren op denne gang. Jeg blev fingerkneppet i numsen med først en , så to og til sidst tre fingre. Hold kæft hvor var det godt.

”Knep mig rigtigt nu” stønnede jeg. Jeg mærkede at han trak fingrene ud af mig, og stillede sig på knæ bag mig. Jeg rakte bagud og mærkede hvor stor og stiv hans pik var. Jeg gyste ved tanken om at den skulle op i min numse, og førte den så på plads ud for hullet. Han pressede let mod hullet og jeg mærkede min numse stramme sammen i selvforsvar.

”Pres imod min pik skat -som når du er på toilettet – det virkede for mig” sagde han. Jeg pressede lidt og mærkede hvordan pikhovedet fik plads og gled lidt ind. ”Nøøj den er stooor” stønnede jeg. Han pressede lidt mere men kunne ikke få den ind. ”Mere glidecreme” sagde jeg. Han smurte mig noget mere, og kom en masse på pikken også. Så mærkede jeg pikken mod numsehullet igen. Denne gang gik det bedre – med en svup var pikhovedet inde i min røv.

”Stop, stop – vent” skreg jeg. Han lod mig vende mig til pikken. Det gjorde lidt ondt, men mærkeligt nok dryppede min fisse helt af safter nu. Jeg rakte den ene hånd ned og lod en finger finde klitten. Da jeg mærkede fingeren på klitten og han samtidig gled længere op i min numse var jeg lige ved at komme. ”Knep mig i røven” skreg jeg, og blev helt bange for mig selv.

Jeg onanerede heftigt mens jeg fik pik i røven. Pludselig var det som om jeg besvimede i et kort øjeblik. Jeg kom i den voldsomste orgasme nogensinde, og samtidig mærkede jeg hvordan min kæreste fyldte min røv med sperm. Jeg faldt sammen med min kæreste ovenpå, og stadig med pikken oppe i numsen. ”Du må ikke tage den ud” skreg jeg. ”Det er så dejligt at være fyldt ud i numsen” Jeg nåede at komme endnu en gang bare ved tanken om at være blevet kneppet i røven.
Da pikken blev slap og gled ud vendte jeg mig om og slog armene om min dejlige kæreste.

”Du har lige gjort mig til verdens lykkeligste pige” sagde jeg. ”Jeg havde aldrig troet at analsex var noget for mig, men nu har jeg opdaget min sande seksualitet.”

”Min numse er øm” sagde min kæreste. ”Nå ja, hvordan var det at blive røvpulet skat – det havde du nok ikke regnet med hva.?” Han kiggede på mig og sagde ”Jeg har faktisk længe haft lyst til at du skulle lege med min numse, men har ikke turdet spørge” Jeg smilte til ham og kyssede ham. ”Jeg har allerede en ny fantasi..” sagde jeg. ”Jeg vil have en buttplug til mig og en påspændingsdildo så du kan blive kneppet rigtigt” Han kyssede mig dybt og sagde ”Jeg elsker dig, skat” mens han førte en fræk finger op i min numse igen. ”Er du klar til en tur mere?” spurgte han. Jeg tog om hans pik og sagde ”Ja min skat – hele dagen og natten”.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *