Forført af kvinde

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg er på arbejde (er i et servicefag) da en gudesmuk ung pige kommer hen til mig.

Hun spørger på engelsk: Are you available? og ser på mig med sit hoved på skrå og et lækkert glimt i øjnene.
Jeg fremstammer på fumlende engelsk – selvom jeg udmærket mestere sproget – at mine services står til hendes rådighed!

Hun giver mig et strålende smil der får de mærkeligste følelser frem i mit indre – første gang at jeg har reageret på een af mit eget køn så åbentlyst. Min puls dunker derud af med 120 km i timen og strømmede ud et centralt sted på min krop.

Jeg får pakket bilen, og vi kører afsted mod hendes hotel. Hun taler livligt og upåvirket under køreturen – flere gange under hendes tale strejfer hendes hånd mit lår og alle mine sanser sidder udenpå tøjet.

Alt for hurtigt når vi hotellet og hun ser bedende på mig og spørger om jeg vil hjælpe hende med bagagen, da hun har meget med. Jeg svarer selvfølgelig ja, serviceminded som jeg er, og hjælper hende ind til receptionen.

Jeg står og venter mens hun bliver indskrevet, da vi endnu ikke har afregnet for turen. Jeg kan forstå på deres indbyrdes samtale, at deres piccolo er syg og hun derfor selv skal sørge for at få bagagen op.
Hun vender sig om mod mig og spørger om jeg – mod ekstra betaling – vil hjælpe det sidste stykke.

Igen siger jeg ja, og vi følges hen til elevatoren. På vejen op er der en underlig stemning i elevatoren. Det emmer af mystisk – erotik.

Vi går ind i hendes suite og hun spørger, om jeg har lyst til at tage plads og nyde noget koldt med hende. Jeg tøver lidt – er meget usikker på signalerne hun sender – men ender med at sige ja tak.

Hun skænker os et glas musserende vin og spørger om det er okay, at hun tager sig et hurtigt bad og smutter i noget mere komfortabelt.
Jeg føler mig helt fortabt da hun forlader rummet, og ved ikke om jeg skal gå eller blive.

Hun går ind i badeværelset og lukker kun døren halvt i. Jeg kan svagt ane hendes silhouet da hun klæder sig af. Mit hjerte dunker for fuld kraft og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal reagere på den uvante situation.

Jeg rejser mig og går hen for at se ud af vinduet – i det samme hører jeg vandet strømme ud af bruseren. Efter ca 10 min hører jeg hende kalde på mig, hun havde ikke fået taget et håndklæde frem og spurgte om jeg ville tage et til hende.

Rød i hovedet famler jeg rundt, finder et og rækker det hen til hende. Hun skubber dørene til side og spørger med en dyb undertone i stemmen, om jeg vil være sød at tørre hende på ryggen.

Jeg bliver om muligt endnu rødere i hovedet og stammer et halvkvalt ja frem.

Hun træder ud af badet – fuldkommen ugenert af sin nøgenhed, stiller sig midt i rummet og løfter sit smukke sorte hår op og holder det fast ovenpå hovedet med begge hænder.

Jeg træder hen til hende og kærtegner blidt hendes ryg med håndklædet, strejfer “tilfældigt” hendes smukt rundede balder. Hun spreder benene let og jeg fortsætter. Knæler ned og lader håndklædet glide ned over hendes ben.

Hun vender sig og jeg sidder pludselig med ansigtet ud for hendes nybarberet mis. Jeg stivner og bliver meget usikker på hvad der nu skal ske. Hun spreder benene lidt mere, og spørger om jeg vil tørre hende foran også.

Jeg tørrer forsigtigt hendes ben nedefra og op. Hører hendes vejrtrækning ændre sig og da jeg ser op, står hun og bider sig i læben og hendes ene hånd kæler for hendes smukke tunge bryst.

Jeg læner mig forsigtigt frem og planter et blidt kys lige over hendes skamben. Hun stønner svagt og ansporet af hendes reaktion, finder min tunge hendes klit. Kører i dovne cirkler rundt om den og hun skyder sit underliv frem mod mig.

Mine fingrer kæler for hendes bløde lår, finder langsomt vejen op til hendes varme køn. Mærker revnen er fugtig – påvirket af mine kærtegn. Der glider let et par fingre ind og jeg lægger mine læber over hendes klit – suger let og slår smut med tungen. Det giver et sæt i hende af begær og hun stønner højt.

Mine finger bevæger sig rytmisk i hendes indre, jeg fjerner munden og ser beundrende på hendes smukke mis med de hævede skamlæber.

Hun kaster hovedet bagover og bevæger underlivet rytmisk i takt med mine bevæglser. Jeg mærker, at det sitrer i hele hendes krop og hendes mellemgulv bevæger sig i ryk. Hendes skedemuskler strammer sig om mine fingre og hun stønner højere og højere. Jeg lægger igen tungen til hendes klit og hun gennemrystes så voldsomt af orgasme, at hun falder om på gulvet. Jeg tager mine fingre i munden, smager for første gang hendes skedesafter – hun smager eksotisk, jeg bøjer hovedet ned og langsomt slikker jeg hende ren – nyder smagen.

Hun trækker mig op til sig og giver mig et stærkt sensuelt kys og spørger om jeg vil komme til aften og spise sammen med hende. Jeg smiler blidt tilbage og svarer hellere end gerne ……..

Resten af dagen snegler sig af sted, men endelig får jeg fri. Der er stadig et par timer til jeg skal mødes med hende og jeg tuller stille rundt, får fundet det tøj jeg vil have på og går i bad.

Tager mig god tid, nyder bruserens dejlige blide varme stråler på min nøgne krop.
Jeg tager dåsen med barberskum og trykker lidt ud i håndfladen, med blide bevægelser smører jeg det udover mit underliv. Shaveren følger forsigtigt efter og efterlader smalle bare spor. En finger følger efter, søger efter rester der ikke blev taget.

Endelig er jeg tilfreds og fører bruseren ned for at skylle det skum væk. Mine fingre glider blidt hen over det silkebløde hud, jeg smiler blidt og et stille suk glider over mine læber. Mit skød vågner til live og jeg spreder benene let. Retter strålerne mod min klit, bare en lille orgasme – det vil være ok. Jeg fyldes af en dyb fredfyldt varme, mærker den kommer listende og alt centreres hvor strålerne rammer. Det gibber let i min krop, og jeg synker i knæ. Sidder lidt og sunder mig inden jeg kommer op igen. Sæber mig ind med langsomme dovne bevægelser og nyder vandet der stille skyller ned over mig bagefter.

Jeg går ned i soveværelset, tager en lækker sort korset med tilhørende trusse på. Med dovne bevægelser tager jeg et par sorte selvsiddende strømper på. Mine hænder glider op ad mine ben, nyder den glatte silkebløde fornemmelse.

Jeg lægger en let makeup, tørrer håret og lader det hænge løst.

Til sidst tager jeg et par slacks og en lækker tynd strikket trøje samt et par lækre sorte højhælede støvletter.

Vi skal mødes i restauranten på hotellet. Jeg går ind i receptionen og i det samme kommer hun ud af elevatoren. Hun er endnu smukkere end jeg husker hende. Hendes sorte lange hår hænger løst og hendes mørke lød forstærkes af den smukke mørkeblå kjole hun har på.

Ved døren til restauranten tager hun blidt min hånd i sin og jeg fornemmer hende tæt på mig. Jeg får øjenkontakt med hende, og hun giver mig et blidt kys på munden. Mit hjerte springer et slag over og jeg kan ikke fatte, at denne smukke skabning har udset sig mig. Forstår pludselig mænds fascination over kvindekønnet.

Vi får anvist vort bord og får bestilt maden. Stemningen er tæt, og middagen ender hurtigt.
Vi går ind i den tilstødende bar og får en enkelt drink. Orkesteret spiller en stille klassiker og hun spørger om jeg vil danse. Det føles fuldkommen naturligt og jeg nikker, rejser mig og glider ind i hendes favn.

Vi danser meget tæt, hører og føler hinandens åndedrag. Mine læber finder hendes og vi danser i vores egen lille verden. Ænser ikke de andre gæster der er tilstede i rummet.
Musikken ebber ud og vi vender tilbage til bordet. Stiltiende drikker vi ud og følges ad ud mod elevatoren.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *