Teenpige tvunget til sex

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Som tillidsrepræsentant på en større fabrik på Fyn, er det bl.a. mit arbejde at vise de nyansatte rundt, den første dag de møder op, hvor jeg også snakker om de tilbud, vi har på fabrikken. Denne dag fik jeg at vide af værkføren, at der kom en ny praktikant til middag, dette var en dårlig dag, først kommer jeg for sent op, så var min cykel flad, så kom taxaen med en sur gnaven gammel kone som chauffør, og så skulle jeg også til at vise, en eller anden skoleknægt rundt på fabrikken.

Til middag kom værkføren med den nye, dette var dagens første lyspunkt, det viste sig at den nye, var en ung pige på 17 år, hun var ca. 168 cm, lyshåret, pæne store bryster af en 17 årige, et dejligt sødt ansigt, en krop som kun en teenager har, kort sagt foran mig, stod en mellemting af Britny Spears og Anna Kournikova.

Hun præsenterede sig som Helene, og sagde at hun skulle være der i 1 mdr., for senere at måske blive fastansat. Vi gik over til den store maskine, hvor hun skulle arbejde oven på, med at fylde sække op. Da vi kom hen til maskinen stod Bent der, det er ham som betjener og laver denne maskine, han var ved at tabe skruenøglen da han så hende komme, han tænder åbenbart på unge damer, gamle gris han er sgu da 53 år, nå men vi skulle jo oven på maskinen, så jeg viste hende trappen op, det var nu ikke så ringe, at gå bagved hende, hun havde en perfekt røv i de meget stramme jeans hun havde på, jeg må da indrømme at jeg var begyndt, at blive lidt små liderlig. Jeg viste Helene hvordan hun skulle stå, for at udføre hendes arbejde, på det lille trinbræt, da det var hendes tur, gik det fint indtil at hun kom til at snuble, i en gammel sæk, så hun væltede bagover, men der skete ikke noget med hende, da hun stødte ind i mig, jeg greb hende om livet lige under hendes faste bryster, som jeg nåede at få mærket i mine hænder, og jeg nåede at få presset mit underliv, op imod denne dejlige røv som hun jo havde, der kunne hun mærke min stive pik, der var klar til at ?tage” hende med samme, men det går jo nok ikke oven på maskinen.

Vi blev enige om at næste dag, skulle hun nok have lidt bedre fodtøj med. Efter at have vist Helene hvor hun skulle arbejde, gik vi over i kantinen, videre igennem kontorerne, hvor efter vi gik ned til omklædningsrummene, det første rum er til gutterne, så kommer der et lagerrum, også kommer dameomklædningsrummet, det var først nu jeg kom i tanke om at pigerne på kontorerne bruger et toilet, som ligger ved kontorerne, og de to andre damer der er på fabrikken, ikke var der i dag, der var det at jeg besluttede at jeg ville mærke Helenes bryster, uden at have hendes bluse imellem mine varme hænder og de faste bryster.

Jeg viste hende hvor bruserne var og hvor at hendes skab var, hun fik nummer 69, der var at jeg kom til at spørge hende, om hun viste hvad en 69´er var, det vidste hun ikke hvad var, så jeg sagde at det var en god sexstilling, hun sagde stille at hun stadigvæk var jomfru, da hun ville vente til den rigtige fyr, med at få taget sin mødom. jeg var meget overrasket, her stod jeg med en super dejlig ung blondine med store faste bryster, og så var der ikke nogen der havde kneppet hende endnu.

Jeg sagde til hende at det der med at vente, det var slut for nu var jeg der, så jeg førte mine hænder om foran hende, og endnu en gang kunne hun mærke min meget stive pik, på den faste røv, langsomt gled mine hænder op under hendes bluse, indtil jeg rørte ved brysterne, de blev masseret samtidigt med at jeg kyssede hende på halsen, hun sagde at dette var dejligt, men at jeg var for gammel til hende, og at jeg skulle holde op det. Der var det at jeg begyndte at blive sur, jeg var kun 33 år og så siger blondinen sgu at jeg var gammel, så nu ville jeg sgu ikke holde op, så jeg begyndte at lyne hendes bukser op, med den ene hånd mens den anden, maserede hendes bryster, jeg fik hendes bukser åbnet, så der var adgang til hendes skød, jeg rev hende rundt, og pressede hende op af væggen, mens jeg rev trusserne af hende, jeg tog en hånd ned får at føle om hun var blevet våd, mens at jeg sagde at det ikke ville hjælpe hende, at hun skreg om hjælp, da dørene var lukket efter os, så hvis hun ville havde det på den hårde måde, kunne hun få det sådan.

Jeg tog blusen op over hovedet, hvorefter jeg slikkede de faste brystvorter stive, dette var mit signal til at synke ned på gulvet, for at slikke ungpige fisse, dette er absolut lækkert, hun sagde at hun ikke ville være med til dette mere, og slog mig hårdt i hovedet, dette var nu ikke så hårdt for mig, jeg er jo ?gammel? bokser, så jeg slog hende en i maven, så hun faldt forover.

Mens hun stod sådan nøgen og forover bøjet, og prøvede at få vejret igen, tog jeg mine bukser og boksershorts af, så jeg stod der med min stive pik lige ud foran hendes mund, så jeg tog hårdt fat om hovedet på mæren, og stak min pik langt ned i halsen på hende, og sagde at hvis hun ikke ville have flere tæsk, skulle hun begynde at sutte min pik NU, hun begyndte at fatte hvad der skete, og jeg må sige at sutte en stor stiv pik, det var noget som hun kunne, på trods af at hun kun er 17 år, er hun den bedste pikslikker, som jeg har prøvet indtil denne vidunderlige dag, da jeg kunne mærke at det ikke ville vare længe, inde at jeg ville komme, sagde jeg til hende at jeg ville komme i hendes mund, og at skulle sluge al min sperm, da jeg kom var det lækkert at se, at hun kunne have hele min ladning, i hendes lille faste mund,

til min store overraskelse var min pik stadigvæk, helt stiv endnu, så jeg trak hende ned på gulvet, lagde mig godt til rette, imellem hendes ben, hvor efter jeg førte min pik hen til hendes fisse, jeg kom i tanke på at hun var jomfru, så jeg gik forsigtig til værks, jeg gled langsomt op i hendes stramme ungpige fisse.

Men der var noget galt her, hun var sgu ikke jomfru, mødommen var der ikke, så nu måtte hun bøde, for at lyve over for mig, for nu havde jeg glædet mig, til at se hendes udtryk når jeg gik igennem hendes mødom.

Som straf for hendes løgn, bankede jeg min pik hårdt op i hende, dette var noget som hun ikke havde regnet med, så hun skreg at det gjorde ondt, men jeg var ligeglad nu skulle hun have pik, og hun fik at vide, at holde kæft, efter et par minutter, kunne man se på hende at hun ikke følte, den samme smerte ved det som før, så i stedet for at forsætte med at slikke, hendes bryster, bed jeg blidt i hendes faste ungpige bryster, lidt efter bad jeg hende om at lægge sig, på alle fire som en hund, jeg gik om bag hende, og førte min pik ind i fissen, mens jeg nulrede hendes bryster i mine hænder, dette var en himmelsk sexoplevelse, endnu en gang kunne jeg mærke, at jeg var ved at komme, og besluttede at komme i røven på hende, så jeg lagde min ene hånd på ballerne, hvorefter min ene finger gled op i hendes røvhul, dette var heller ikke noget hun havde tænkt sig, at jeg skulle gøre, så da hun igen beklagede sig, fik hun endnu en på siden af hovedet, og denne gang, behøvede jeg ikke at sige at hun skulle holde kæft. Så men den anden hånd, klemte jeg lidt hårde om bryster på Helene´s dejlige krop, og jeg sagde at nu skulle hun føle, hvad ægte smerte var, så jeg trak mig ud af fissen, for at kommen op i røven på hende.

Endnu en gang blev jeg overrasket, over denne seksuelle unge dame, det at få en pik op i sig, var første gang det skete for hende, kunne jeg mærke, røven var helt stram, som den nu er på unge piger, der ikke har prøvet analsex endnu. Nu kunne jeg ikke klare mere så jeg, gled så langt ind i hende som jeg kunne, og der kom jeg, mens jeg holdt mig fast, langt oppe i Helene´s dejlige røv, efter at jeg havde sundet mig lidt, vendte jeg tøsen om på ryggen, og kyssede hende ømt, mens jeg sagde tak for en dejlig oplevelse, jeg havde forventet et surt svar.

Men endnu engang blev jeg overrasket, da hun sagde at hun tændte på, at blive taget hårdt, og at hun havde haft en fantasi, om en dag at blive voldtaget, af en hun ikke kendte, så hun takkede mig for ?voldtægten”, og hun spurte om jeg, ville give middag i aften, hjemme hos mig, for så ville hun komme med desserten, og hvad siger man så?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *