Frækt besøg hos obersten

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg var klar over, der var et eller andet under opsejling, da jeg kom hjem fra job den fredag. Der duftede herligt at steg i køkkenet, min kone havde klædt sig både lækkert og udfordrende på.
Jeg spurgte lidt dumt, om det var vores bryllupsdag, om der var noget jeg havde glemt, men forklaringen fik jeg hurtigt i et intimt kram, hvor hun åbent og ærligt erkendte, at hun bare havde været så liderlig hele dagen.
– Og så har jeg gået og fantaseret om en masse frække ting, vi skal lege i aften, når vi er kommet i seng, og jeg tror godt jeg ved, hvad det skal handle om – det er noget meget, meget frækt, jeg har udtænkt, men du vil da godt være med, vil du ik ?

Det mente jeg da godt, jeg ville, ja, jeg var faktisk meget spændt på, hvad det skulle gå ud på, for jeg vidste jo, at min kone holdt meget af disse fantasilege, hvor det gerne skulle være hende der blev ydmyget og udnyttet i forbindelse med frække fantasier – men intet ville hun dog røbe, før vi lå under dynen.
Vi fik en rigtig herlig middag med rødvin, og der var også kaffe og cognac, inden vi hen ad ved 21-tiden gjorde klar til vores “fantasirejse”.
Min kone havde iklædt sig i det mest vidunderlige undertøj, et par meget små sorte trusser og tilsvarende ministørrelse af BH med halvskåle, som havde svært ved at dække min kones ret fyldige bryster – og ud over det hele så en også sort, meget gennemsigtig kort “Ole Lukøje”.
– Man skulle jo næsten tro, at du skulle til selskab, sådan som du har mejet dig ud, sagde jeg lidt frækt, da vi puttede os under dynen.
– Det skal jeg faktisk også, men du skal med, svarede hun rapt, og så lagde hun ellers en “handlingsplan” frem.
– Vi skal lege, at vi virkelig er kommet i økonomiske vanskeligheder, vort hus går på tvangsauktion, hvis vi ikke i løbet af en uge skaffer 200.000 kr. til afdrag på et privatlån, sagde hun allerede lidt ophidset ved tanken om, hvad dette kunne afstedkomme.
– Det er ikke noget problem, jeg ringer bare til vores bank i morgen, svarede jeg vist nok lidt for kvikt.
– Hold nu op!… vil du være med eller vil du ikke, ellers leger jeg bare alene.
– Undskyld, jeg vil gerne være med, og hvad så, når vi ikke kan skaffe de mange penge ? sagde jeg og begyndte at røre lidt på hendes bryster, for igen at komme ind i drømmeverdenen. Vorterne var stive, hun stønnede lidt og var helt sikkert allerede langt inde i sin fantasiverden.
– Ja, men så er det , vi får besked på, at vi måske kan udskyde indfrielsen et halvt års tid, hvis vi begge møder op på en bestemt adresse og stiller os til rådighed.
– Til rådighed… for hvem ? spørger jeg igen lidt dumt – for i denne situation kan det jo være fuldkomment ligegyldigt. – Er der så en mandsperson, der vil have lov til at se disse her ? spurgte jeg og begyndte at nappe lidt i vorterne.
– Nej, i aften skal det være rigtigt voldsomt. Vi skal gæste en oberst på 50 år, hans oppasser på 30 og en stuepige på 18 år, og det er dem, der skal misbruge os begge to, sagde min kone med sløret stemme, og hun var allerede ved at ville have et par fingre ned i sine trusser..
– Ikke endnu, lad os nu bare fantasere lidt videre først.
– Det har jeg gjort hele dagen, jeg ved nøjagtigt, hvad der skal ske, sagde hun så, og mens jeg gik på opdagelse på hendes vidunderlige krop, kom hun med den ene frække beretning efter den anden om, hvad der blev gjort ved hende.
Vi var kommet ud i den store herskabsvilla, hvor vi blev modtaget af en lidt nedladende stuepige, som tog imod vores overtøj og førte os ind i en flot oplyst stue, hvor obersten sad i en lænestol i fuld uniform. Med en barsk stemme beordrede han os at stille op foran ham, så blev oppasseren hidkaldt, og stuepigen kom bare ind og spurgte om der var noget obersten ønskede.
– Så beordrer obersten dig til at vise ham mine patter, siger min kone så til mig, efter at hun nogenlunde har fået sat scenen. Du åbner min bluse og trækker den tilbage over skulderne, så jeg nu står i min lille BH, men så brøler obersten, at det fandeme ikke er en modeopvisning, dette her. Det er patter han vil se, og det kan ikke gå for stærkt.
– Så trækker du skulderstropperne ned og løfter mine patter frem, så obersten rigtig kan glo på dem, og så siger han til stuepigen, at hun skal gå over og finde ud af, om de kan bruges til noget frækt.
Og hun er meget grundig, hun kan godt lide at tage mig på patterne, jaa, det er sådan hun gør. Hun vrider vorterne og løfter mine patter op ved at trække i vorterne. Så griner hun tilbage til obersten og siger, at han godt kan glæde sig til at tage dem under behandling. Hun slikker også på vorterne…og bider lidt i dem, jaae sådan gør hun, siger min kone, mens jeg slikker og napper i de nu meget hårde vorter.
– Så får du besked på at føre mig helt over til obersten, så han selv kan rage mig på patterne…Vis mig hvad han gør med dem ! han må godt nive i dem, og så siger han også, at jeg er en liderlig kælling. Han tager en hånd op under min kjole, jaee, han vil mærke min kusse nu.
– Hvem i helvede har givet kællingen lov til at gå med trusser, råber han, og så får du besked på at få dem fjernest omgående. I mellemtiden er oppasseren beordret til at hente en lille “Marokkopude” fra et tilstødende lokale, og jeg bliver kommanderet til at lægge mig på puden med kjolen trukket op, så kussen nu er til fri beskuelse, siger min kone og lægger sig til rette. Mens hun har snakket løs i en pløre, har hun selv taget sine trusser af og trukket “Ole Lukøje” op til over navlen.
– Han bliver meget overrasket over min kraftige dusk af kussehår, gør han ik ?, jooe han gør da, og så siger han, at kællingen har en rigtig flot måtte lige til at ruske I, hvis hun ikke gør som han forlanger. Så brøler han ud i lokalet, at kællingen skal sprede skankerne, så han kan se hendes kusse, og han rusker mig i rigtig voldsomt i kussehårene…vis mig hvordan han rusker!!
Jeg har i mellemtiden taget netop fat i min kones vidunderlige dusk og rusker lidt i den. Det ved jeg, opildner hende voldsomt, og hun spreder da også benene endnu mere. Jeg kan dog fornemme, at jeg godt må gå lidt hårdere til værks, og så tager jeg brutalt fat i kusselæberne, jeg har let ved at trække hendes skamlæber til side, vride og nive i dem og fremvise hendes åbne og nu helt savlende kusseåbning for obersten.Jeg fortæller hende, at obersten har taget sin stive pik frem – og den er rigtig stor og stiv.
– Så få oppasseren lov til at prøve min kusse, han bliver ligefrem beordret til at stikke sin pik op i mig…heelt op, ja, han skal kneppe mig, mens I andre ser til…og tøsen, stuepigen hun må også frem med sine patter, og så skal jeg sutte på dem, jeg skal bide hende i vorterne, og jeg skal også rage hende op i hendes våde kusse.
Jeg gør hvad jeg kan for at gøre noget af alt det, min kone nu fantasere om, og pludselig råber hun, at obersten vil have sin pik op i hende. Jeg sidder så på sengekanten i rollen som oberst og får min kone placeret på skødet foran mig. Min pik forsvinder helt i den savlende kusse, mens jeg ælter hendes bryster.
Min kone læner sig tilbage, gennemfører selv de ønskede kneppebevægelser og stønner noget om, at oppasseren bruger sin pik på hendes patter…
– Og tøsen hun skal også prøve din pik, siger min kone til mig, jo, du skal stikke din pik op i tøsens fisse, mens jeg ser på det, du skaaal, og så får jeg både oberstens og opasserens pik i munden, mens du knepper løs i tøsen frække kussehul, du skal bare gi hende hele ladningen…gør det, jaee sådan, kneeep hende, så hun skriger og du sprøjter hendes kusse fuld …den liderlige tøs.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *