Han tvang mig

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg ligger ofte i min seng og leger med min fisse imens jeg tænker tilbage på juleaften sidste år. Det var både det bedste og værste jeg har oplevet…Min nabo den 5 år yngre Jacob, kom ind ved 23.30 tiden for at ønske mig god jul.

Jeg takkede og sagde at jeg godt nok var på vej i seng. Så meget desto nemmere sagde han. Jeg blev lidt nervøs……..Ja sagde han du har jo endnu ikke fået min gave sagde han mens han greb mig i nakken og førte mig ind i soveværelset. Her smed han mig ned på sengen jeg grinte lidt og sagde stop så ok?…

Men nej han vendte mig om så jeg lå på maven og fik bundet mine hænder på ryggen, jeg begyndte at skrige men så fik jeg et tørklæde for munden. Nu flåede han min trusse af, og borede sin pik op i mig, det gjorde ondt og jeg fik tåre i øjnene. Han kneppede mig vel i ca. 5 min og så kom han hvorefter han sagde at det var jo kun opvarmningen det her.

Han sagde at jeg skulle nok komme til at ligge bedre nu men jeg skule ikke stritte imod, og det turde jeg simpelthen heller ikke, Han bandt mine hænder op og bandt dem fast til sengestolperne. Han tog en pose frem og tømte den ud på sengen den indeholdte forskellige sexartikler, b. la. Dildoer som han nu førte ind i mig både i røven og fissen, han tændte dem så de sad der og brummede, imens han begyndte at lege med min klitoris, og selv om jeg blev flov over det så blev jeg mega liderlig af den behandling, men forsøgte ikke at vise det.

Men selvfølgelig kunne jeg ikke skjule det, og da han begyndte at slikke min klit gik der heller ikke længe før jeg fik en kæmpe orgasme. Han kiggede på mig og sagde det var sgu da rart at du kan nyde det. Men rolig der venter mere end det her…..

Han hev dildoen ud af røven og begyndte at pulen mit røvhul, jeg kunne egentlig ikke rigtig lide det, men blev enig med selv om at jeg lige så godt kunne prøve at nyde det. Men det gjorde jeg først da han afløste mit røvhul med fissen og satte dildoen i min røv igen, han skiftevis kneppede min fisse og slikkede min klit i lang tid og jeg måtte til sidst endnu engang overgive mig og lade orgasmen vælte ind over mig. Men han fortsatte sin behandling af mit underliv. Til han brølede en stor orgasme ud i rummet.

Han kiggede på mig og sagde tak for gaven selv om det var dig der skulle have den, nød jeg at give dig den sagde han. Derefter bandt han mine ben fast i fodenden af sengen og sagde sov godt, vi ses i morgen tidlig når jeg skal have min morgenfisse…….

Og ja næste morgen startede det forfra. Vi har da dyrket hinanden siden hen aldrig kysset el. lig. Men han binder mig fast bind for munden og tager mig som han vil. Det er vildt ophidsende, og så er han i topklassen hvad angår pik.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *