Jeg fik politipik

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Det er søndag formiddag, og jeg er på vej til nogle af mine venners sommerhus på Horsenskanten. Solen skinner, og Eminem drøner ud af højtalerne. Jeg nyder at køre væk fra Odense, ud ad Rugårdslandevej. Glæder mig til 14 dages eneferie i “Fjordly”, lige ned til Horsens Fjord.

Der er ikke mange andre bilister, så jeg bliver noget overrasket, da en motorcykelbetjent pludselig kører op bag mig og vinker mig ind til siden. Vejen er smal, så jeg kører ind på den nærmeste lille grusvej. Det viser sig at være en tom rasteplads. Gu” vidste jeg da, at jeg havde kørt for stærkt. Der var jo ikke et øje på vejen i denne stille formiddagstime.

Jeg ruller vinduet ned og smiler det bedste, jeg har lært. I bakspejlet viser sig et godt stykke mandfolk, der langsomt og selvsikkert stiger af motorcyklen, lægger hjelmen på “dyret” og kommer hen imod mig. Et par stærke mandeben stiller sig ud for vinduet, mens en dyb stemme siger: – Hej, lille dame. Jeg skæver til bulen i hans stramme bukser og rødmer let ved mine sjofle tanker. Her står en lovens håndhæver, og alt, hvad jeg kan fokusere på er, at mænd i uniform er lidt frække, og at jeg måske dør af liderlig fryd, når jeg ser resten af ham. Han bøjer sig ned og siger:
– Må jeg se dit kørekort?

Mit kørekort! Tilbage til virkeligheden. Forblændet af hans øjne rækker jeg ham kortet, mens jeg forsøger at få vore hænder til at mødes. Jeg står ud af bilen, meget bevidst om at min korte nederdel klæber til bagsiden af mine lår og afslører røvens hjerteform. Betjenten sender mig et hurtigt radarblik, som dog forsvinder for hans autoritære rolle. Han løber papiret igennem.

– Du ved godt, at du kun må køre 60 kilometer i timen her, ikke? Som regel er jeg ikke genert overhovedet, men hans isblå øjne fortærer mig åbenlyst, og hans spørgsmål får mig til at føle mig som en uartig skolepige, der står til afstraffelse. Jeg nikker et undskyldende “Ja!”.

– Har du drukket? Jeg bliver irriteret over et så tåbeligt spørgsmål. Svarer:
– Nej, hr. betjent. Klokken er 11 om formiddagen, så jeg har ikke nået at tømme kassen med guldbajere endnu.
Han smiler ikke….

– Men jeg har masser af heroin i trusserne! Han smiler stadig ikke. Til gengæld får han et sløret blik i øjnene og siger så med en særdeles overbevisende stemme, at jeg skal stille mig op ad bilen med hænderne på køleren og sprede mine ben. Jeg tøver, men gør som han siger.
– Har din mor ikke lært dig, at man ikke svarer igen, når en repræsentant fra loven stiller en spørgsmål?

Betjenten står så tæt på mig, at jeg kan lugte hans behagelige ånde.
– Du troede rigtigt, at du kunne charmere mig med dine platte bemærkninger, hva”? At jeg ikke kunne stå for din lille, lækre røv og de der store dådyrøjne. Og dit højrøde hår. Han tager kniplen frem og kører den langsomt frem og tilbage mellem mine ben.

– Jeg ved godt, hvad man gør med sådan nogle piger som dig. Udadtil elsker I at dominere og styre, men når det kommer til stykket, er I til smæk i numsen og til voldsomme mænd, der bare tager jer igen og igen.
Jeg er aldeles overrumplet af hans attitude. Siger hverken buh eller bæh. Jeg står blot der og føler mig åndssvag med hans gummikæp mellem mine balder. Jeg er delt i to personer: En, der hader idioten – og en, der bliver mere og mere liderlig, fordi han faktisk også ophidser mig!

– Du vil vel hellere have noget andet end en fartbøde, vil du ikke? Du vil gerne have, at jeg trækker dine trusser ned og giver dig en håndfast afklapsning i stedet for, er det rigtigt gættet?

Jeg får min stemme igen, fornemmer at jeg er til billigt salg. Svarer vagt: – Ja… jo! Jo, det vil jeg gerne.
Jeg er alt for liderlig til ikke at leve det her ud. Fantasien om uniformer ligger lige under huden, så da betjenten siger:

– Ta” trusserne af! så gør jeg det sgu! Der løber safter ned ad mine lår.
– Jamen dog, vi er godt nok våd! siger han med en stemme, der ikke mere er autoritativ. Nærmere halvhæs af liderlighed.
Det første slag rammer mine balder med et højlydt klask. Det var ikke gummikniplen, men en flad mandehånd. Jeg skyder røven længere bagud for at vise ham, at jeg kan klare meget mere. Den opfordring havde han slet ikke behøvet, for i næste nu smækker han mig hårdt og grundigt. Små, hurtige slag, der alle efterlader lange, røde fingermærker på min hud – og får min pariserrøv til at prikke af smerte. Han udstøder lyde af anstrengelse imellem slagene, men stopper, da jeg klynker, og han kan fornemme min ydmyghed.

– Lad det være dig en lærestreg. Jeg vender mig om med blanke øjne og venter passivt på den næste ordre.
Det var vist et klogt træk, for han lyner straks sine bukser ned og siger:
– Fisk den ud, lille dame. Jeg er klar over, at fartbøden er jeg sluppet for. Nu er vi mere lige – og jeg har ikke spor imod politipik lige nu. Jeg fanger et højrød, dirrende lem. Slipper den ud i det fri.

– Du har fået din bøde, som du ville have den, så nu må du gerne sige tak. Pikken står rank som hans knippel. Jeg synker ned på hug og tager kalorius i munden. Han griber fat i mit hår og knepper min mund, som var den en stram kusse.
– Hårdere, befaler han. Jeg suger mig aldeles hulkindet, mens mine læber kører op og ned ad det våde skaft. Min tunge danser salsa på hans svulmende pikhoved. Da han kommer – og det gik faneme stærkt – sprøjter han mig langt ned i halsen. Jeg må synke to gange for at få det hele med. Han trækker mig op og løfter mig op på bilens køler. Her spreder han uden videre mine ben, tager hænderne under mine brændende balder og dykker ned mod min varme kusse. Han slikker og sutter. Han bogstaveligt talt labber mig i sig, mens han mumler, at han havde lyst til helt at forsvinde i min fisse.

Han gør tungen spids og knepper mig med en lille, tyk tungepik – og det får mig til at komme.

Han fjerner hænderne, stadig med ansigtet begravet i mit våde skød, og lader ubesværet to, så tre fingre trænge op i mig. Jeg er fuldkommen elektrisk nu. Han bevæger fingrene i små cirkler på det bløde punkt bag skambenet, og jeg spænder i hele kroppen.

– Du er smaskvåd, smukke. Er du parat til noget ordentlig kæp? Jeg stønner og spreder benene endnu mere. Bare tanken om hans kæmpepik og de underværker, han må kunne udrette med sådan et monstrum, får mig næsten til at komme igen. Han lægger den ene hånd for mine øjne og presser så forsigtigt noget stort, meget koldt op i mig. Hans knippel! Jeg gør antræk til at protestere, men han affærdiger mig med et:
– Shhh, bare slap af, lille dame! Jeg har efterhånden prøvet min del af verdens mandepikke, men at blive grovpulet af en stor knippel, ført af en fremmed mand i uniform, det er nyt for mig! Da staven først er smurt, og min krop har vænnet sig til størrelsen, er jeg intet andet end en stor, åben fisse, der sultent suger krabaten til sig igen og igen, indtil min krop ryster uhæmmet og lader mit livs orgasme rulle gennem mine vener. Jeg nyder øjeblikket og åbner så øjnene og stirrer op i en skyfri, dansk sommerhimmel. Whau!

– Jeg må hellere se at komme videre på min patrulje, siger betjenten, smiler varmt og tørrer arbejdets sved af panden.
– Vil du ha” min adresse, betjent? spørger jeg. Dig vil jeg gerne have mere af!
– Jeg har din adresse fra kørekortet.
– Jamen, de næste 14 dage er jeg i sommerhus ved Horsens Fjord.
– Jeg bor i Horsens, siger han. Hvis du vil ha” besøg, så…
Det vil jeg gerne, så han får min ferieadresse. Da han starter motorcyklen, glæder jeg mig allerede til hans næste besøg. Og da får han lov at smide læderdragten. Politi-pik bliver vel ikke ringere af at være i civil.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *