Pik i alle huller

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Jeg havde ikke haft ret mange sexpartnere før, det var faktisk kun blevet til 4 fyre i mit liv. Jeg sad tit ved min computer og chattede med forskellige fyre, og en aften havde vi udvækslet lidt sexuelle fantasier. Og jeg var i et uopmærksomt øjeblik kommet til at fortælle ham hvor jeg boede.

En nat ca. 2 uger efter denne chat blev jeg brutalt revet ud af min søde søvn, af fire mænd der havde givet mig øjenbind på og lænket mig fast til sengestolperne. Nu bliver din fantasi opfyldt min søde ludertøs hvad enten du mente det eller ej, du gør hvad vi siger du skal, og vi skal hygge os de næste mange timer med din fisse.

Efter det var blevet sagt fik jeg en pik proppet ind i min mund (den var slap) Sut den som du aldrig har suttet pik før, og jeg suttede den og kunne mærke den voksede sig større i min mund. Nu var han så liderlig at han mundkneppede mig, det var ubehageligt, men jeg måtte jo lade ham gøre hvad han ville. Han stønnede blidt og nu kunne ljeg mærke en anden pik blive presset ind i min fisse, det var ret frækt og jeg begyndte faktisk at nyde det lidt. Fyren der mundkneppede mig kom nu i en kæmpe eksplotion ind i munden på mig.

Og den blev straks erstattet af en ny men denne gang stiv pik, som fortsatte hvor han var sluppet. Lænkerne blev løsnet lidt så jeg kunne ligge på siden, for på den måde, at blive kneppet i røvet af den sidste fyr. Det brændte af smerte, men efter et stykke tid fik jeg den mest fantastiske orgasme jeg nogensinde har fået. Det var mere end jeg kunne klare at få pik i alle huller på en gang.

Min frygt for de fremmede fyre var forlængst forsvundet og erstattet af liderlighed, og jeg gav mig fuldstændig hen til de fire som jo havde magten over mig og min fisse. Nu efter at vi alle var kommet, blev jeg lagt tilbage på ryggen og bundet stramt fast igen. Jeg kunne høre de snakkede om hvad der skulle ske bagefter når de havde sundet sig, og de aftalte at tage mig en efter en først i fissen dernæst i røven, jeg blev drivvåd ved tanken, men også lidt nervøs for mit røvhul, for det havde gjort afsindig ondt da den ene af fyrene havde kneppet mig der før.

Men jeg kunne jo sige mig selv at det skulle blive som de havde sagt. En efter en kneppede de mig i fissen, der var ikke noget med at være blid, nej jeg skulle mærke den oppe i mig, det gjorde mig rigtig bange, og der var ingen orgasme til mig denne gang. Den ene fyr sagde at jeg jo selv havde sagt jeg gerne ville voldtages så det blev jeg,

Derefter blev jeg vendt rundt så jeg lå på maven og nu var turen kommet til mit røvhul. Det blev smurt med glidecreme, og derefter fyldt ud af de fire dunkende pikke en efter en. Tårende pressede sig nu på for jeg var virkelig bange for hvad de kunne finde på at gøre ved mig. Da de alle var kommet endnu engang. Blev jeg vendt tilbage på ryggen bundet fast og fik en dyne smækket over mig. Jeg kunne ikke høre fyrene mere og troede de var gået, men efter godt en time kom de to af dem ind til mig rev dynen væk og sagde at nu var det vist på tide at jeg fik noget jeg kunne lide, hvorefter den ene slikkede min klit der hurtig svulmede op. Og min fisse blev våd af lidelighed jeg fik den ene pik ind i min fisse og denne gang blev den ført stille og roligt ind og ud.

Det var dejligt, og da jeg var nær en orgasme stoppede han, men kun for at jeg kunne få en ny pik. Så jeg fik pikken i mnden i stedet for. Og der bliv kørt ind og ud af min fisse med den ene pik og i munden af den anden pik, og jeg kom i en voldsom orgasme denne gang. Det samme gjorde de to fyre. Som hurtig rejste sig og sagde at nu var ale mine fantasier vist blevet gjordt til virkelighed.

Men havde jeg nogle nye kunne jeg jo skrive dem på chatten, så skulle de nok give mig den oplevelse. De bandt mig op, men sagde at jeg ikke måtte flytte øjenbindet før jeg havde talt til 100. Det gjorde jeg og bagefter tog jeg et varmt langt bad. Min fisse og røv var ømme som aldrig før. Bagefter gik jeg i seng og faldt hurtig i søvn.

Men om jeg turde skrive mine fantasier på chatten en anden gang………………… Det er kun op til fantasien at afgøre det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *