Pisket og voldtaget

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Hun havde for længe siden givet mig en nøgle til sin lejlighed, men jeg tror faktisk hun har glemt det nu, for jeg har aldrig brugt den. Før i dag!

Jeg vidste hun kom fra arbejde klokken halv fem, for jeg havde sendt en besked om at hun ville få en overraskelse af mig senere. Når hun modtager sådan en besked skynder hun sig altid lige hjem.

Jeg havde lukket mig ind i hendes lejlighed lidt i fire, og havde gjort det hele klar. De sidste fem minutter checkede jeg det hele endnu en gang. Jo, alt var som det skulle være.

Jeg hørte skridt på trappen og en nøgle blev sat i låsen. Jeg trak mig ind i halvmørket i døråbningen til køkkenet og holdt vejret.

“Shit” lød det da hun trykkede på lyskontakten og intet skete. Mumlende tog hun overtøjet af og satte sin taske på hylden foran spejlet.

Hun gik hen mod døren til stuen, hvor hun stod med ryggen til mig og skulle til at tænde lyset der, da jeg lynhurtigt trådte frem og lagde en hånd over hendes mund, mens jeg med forvrænget stemme hviskede “Ti stille og gør som jeg siger! Så sker der ikke noget med dig.”

Denne trussel havde den ønskede virkning. Hun stivnede fuldstændigt og jeg kunne lade et par håndjern klikke sammen om hendes slanke håndled. Stadig med hånden for hendes mund, holdt jeg hende tæt ind til mig, så hun ikke kunne dreje hovedet og se mig.

Jeg nød hvert eneste øjeblik, for jeg kunne mærke hun ikke havde genkendt mig.

Med den frie hånd trak jeg en sort stofhætte op af lommen og rullede den ned over hendes hoved. Da hætten nåede til hånden over munden skiftede jeg hurtigt hånd, så stoffet kunne rulle videre ned. Jeg ved hun hader at have noget for mund og næse og kunne høre hendes ophidsede vejrtrækning der var dæmpet af stoffet.

Hendes forsøg på at skrige blev stoppet af en knebel, der blev presset ind i munden på hende og spændt fast. Nu kunne hun hverken se eller sige noget.

Med et fast greb om hendes skuldre førte jeg hende ind i stuen, hvor jeg satte hende ned på en stol. Endnu et par håndjern klikkede om hendes lækre højhælede støvler sådan at kæden gik bag om en tværstang på stolen. Nu kunne hun ikke rejse sig.

Jeg tændte et par lamper, så jeg kunne se hvad jeg lavede.

Hvor så hun smuk ud som hun sad der i det dæmpede lys mens brystet hævede og sænkede sig til hendes anstrengte åndedræt.

Jeg åbnede tasken som jeg havde stillet midt på gulvet og tog et par lædermanchetter frem. Dem satte jeg temmelig stramt om hendes håndled, lige under håndjernene.

I loftet sad en kraftig krog til en gammeldags lysekrone. Da hun ikke havde noget hængende i den havde jeg lånt den til at sætte en solid kæde fast i. Og stolen stod bekvemt lige under den, så det var ikke nogen sag at fjerne håndjernene og hægte manchetterne fast i kæden. Nu sad hun meget rank med armene helt udstrakt over hovedet. Jeg kunne høre hun protesterede, men knebelen dæmpede lyden til en svag mumlen.

For at nyde synet gik jeg et par gange rundt om hende. Så stillede jeg mig bag hende og tog hende på de dejlige faste bryster. Hun vred sig for at undvige, men jeg holdt bare bedre fast og snart opgav hun og sad stille.

Langsomt rullede jeg hendes bluse op så hendes lyseblå BH kom frem i lyset. Atter vred hun sig, for det var helt tydeligt, at det ikke passede hende at blotte sig for en fremmed. Det var jo rart at få bekræftet!

Nu tog jeg fat i kanten af blusen og trak den op over hendes hoved, rullede den sammen og skubbede den ned bag nakken på hende. Det fik hendes hoved presset lidt fremover.

Så satte jeg et halsbånd på så det holdt hætten fast om halsen på hende, mens hun kom med nogle protesterende gurglelyde.

Det næste jeg gjorde var at sætte et par manchetter om hendes støvleskafter og stramme dem godt. Så låste jeg håndjernene på hendes ben op, og straks sparkede hun ud efter mig.

‘Hun kæmper virkelig, den lille’ tænkte jeg mens jeg løftede hendes ene ben opad og satte karabinhagen fast til kæden. Det andet ben satte jeg fast til stolebenet med håndjernene.

Nu sad hun i en meget ubehagelig stilling, og jeg havde udsyn til hendes lyseblå blondetrusser.

Jeg løftede kjolen op til midt på livet og tog et godt solidt tag imellem hendes ben, hvad der nærmest fik hende til at spjætte op i luften. Langsomt gned jeg hendes fisse med fingrene, hvad der fik lyden fra hende til at ændre sig. Nu gik vreden mere over i liderlighed, og hun begyndte at stønne og pruste gennem næsen.

Med den ene hånd i gang med fissen satte jeg den anden op på det ene bryst og begyndte at massere det gennem BHen. Jeg kunne mærke brystvorten stivne og vokse og gav så det andet bryst samme behandling. Hun sad helt stille og det var nu tydeligt at hun nød det for hendes vejrtrækning var blevet mere stødvis

Jeg gik om bag hende og åbnede hægten på BHen og trak også den op bag hovedet på hende. De fyldige bryster hang en lille smule, og det var tydeligt at hun var ophidset for vorterne stod indbydende lige ud i luften. Jeg klemte dem mellem fingrene og nulrede dem lidt mens hun ømmede sig lidt.

Nu hægtede jeg benet løs fra kæden og satte en karabinhage mellem de to fodmanchetter og med håndjernet tøjrede jeg igen benene til stolen.

Med blikket søgende rundt i stuen fik jeg øje på en lineal på skrivebordet og gik hen og tog den. Så gik jeg tilbage til hende og gav hende et let slag over brysterne, hvad der fik hende til at spjætte og mumle et eller andet.

Begge bryster fik nu en del slag der blev hårdere og hårdere og de var snart helt rødstribede. Hun jamrede sig gevaldigt, men jeg fortsatte uden at tage anstød af det.

Da jeg synes de havde fået nok tog jeg i vorterne og vred dem et par gange, så hun hylede op. Jeg bukkede mig ned og suttede på dem og lod tungen spille hen over de nu stenhårde vorter og bed et par gange i dem. Derefter fik de fred.

Jeg løsnede hendes arme en ad gangen for at fjerne tøjet der hang på dem og løftede hende op at stå. Igen blev hænderne flyttet opad på kæden så hun nu stod helt udstrakt. Nu kunne jeg bukke mig ned og fjerne håndjernene der holdt fødderne fast til stolen, og jeg drejede den så hun stod op ad ryglænet.

Nu kom jeg til et vanskeligt punkt. Jeg løsnede begge hænder fra kæden og samlede dem derefter omme på ryggen og løftede dem opad så jeg kunne hægte dem fast i kæden igen. Hun stod nu bukket hen over stolens ryglæn med armene strakt bagud og opad.

Hendes ben blev fastgjort til hvert sit stoleben med håndjernene, så de ikke pludselig kom til at sparke mig. Jeg gik om bag hende og gav hende et par klask bagi.

Hendes bryster hang inviterende ned, så jeg fandt mine klemmer og satte dem på brystvorterne. Jeg kunne mærke hun krympede sig ved det, men fortsatte med at binde et par snore i klemmerne og bandt den anden ende fast til stolen.

Det næste mål var hendes trusser, som jeg i et kraftigt ryk trak ned om knæene på hende. Hendes reaktion var, at hun forsøgte at rette sig op hvilket trak i brysterne så hun gav et skrig fra sig og bukkede sig nedad igen. Trusserne gled længere ned og jeg løste et ben op af gangen for at tage dem helt af hende.

Nu fandt jeg nogle reb og startede med at binde hendes ankler fast til stolebenet, bandt videre opad til lige under knæet, så hun til sidst stod og skrævede. Hun fik en række slag i enden med linealen og kvitterede med nogle uforståelige lyde. Da hun også var pænt rødstribet her stoppede jeg slagene.

Jeg slikkede hende lidt i fissen og stak et par fingre indenfor, hun var drivvåd. Så tog jeg et japansk æg og trykkede det op i fissen hvorefter jeg skruede lidt op for knappen til jeg kunne høre hende stønne højt. Så lod jeg hende stå og nyde situationen.

Klokken var nu næsten 6, så jeg listede ud og lydløst åbnede hoveddøren og ringede to gange på klokken. Det er min normale måde at ringe på døren hos hende.

Stille lukkede jeg døren og gik ind og gav hende endnu et par klask bagi mens jeg forvrænget sagde: “Du venter måske gæster?”

Hun svarede med endnu en gang uforståelige lyde og jeg slog en hæs latter op.

Jeg tog mit tøj af og gnubbede min halvstive pik til fuld størrelse, hvilket ikke var svært for hele seancen havde ophidset mig en hel del. Så gik jeg hen bag hende og trak ægget ud og slikkede lidt i den drivvåde fisse, nu var hun i hvert fald klar, så jeg stillede mig bag hende og trykkede langsomt min pik helt i bund i hende.

Sådan som hun stod bundet kunne hun ikke gøre meget andet end at lade mig pumpe løs i hendes fisse. Hvis hun rørte sig ret meget gik det ud over hendes bryster, der nok var temmelig ømme efterhånden. Så jeg rakte rundt om hende og fjernede klemmen fra et bryst ad gangen mens jeg nulrede vorterne så blodet kunne løbe i dem igen. Hun vuggede op og ned mens hun skreg op inde bag knebelen.

Pludselig mærkede jeg fissen trække sig sammen og skyndte mig at hive pikken ud, for hun skulle ikke tro, at hun bare kunne komme når hun havde lyst.

Pikken glinsede af hendes safter, men alligevel tog jeg en tube glidecreme og trykkede en klat ud og fordelte den på pikhovedet. Forsigtigt trykkede jeg hovedet mod hendes jomfruelige røvhul og der kom en masse lyde fra hende. Jeg trykkede videre og snart gled hovedet indenfor.

Efter en pause hvor røvhullet kunne vænne sig til at være spilet ud, trykkede jeg mig længere indenfor og hun vred og drejede overkroppen mens hun hylede op, underkroppen var bundet ordentligt, så den kunne hun ikke bevæge ret meget.

Da pikken var halvt inde startede jeg med pumpebevægelserne igen og for hvert stød trængte den lidt længere ind. Til sidst var den begravet til roden og nu kneppede jeg hende med større kraft og tempo.

Det varede heller ikke længe før jeg kunne mærke pikken spænde og spermen banede sig vej ind i hendes tarm. Det virkede som en stor klat glidecreme så jeg nu gled nemmere ud og ind, også fordi pikken havde mistet lidt af sin størrelse. Jeg pumpede løs lidt længere og trak mig så tilbage til pikken forlod hullet med et ‘svup’.

For ikke at svine for meget til lagde jeg en avis på gulvet under hende mens jeg gik ud på bideet for at gøre mig selv ren efter besøget.

Oh, hvilket syn der mødte mig, da jeg kom ind igen!

Hun stod foroverbøjet med et vidt åbent højrødt røvhul, hvor spermen stille var begyndt at sive ud som en brunlig tyk væske. Den løb ned langs skamlæberne og dryppede ned på avisen.

Da hun nu havde været bundet i samme stilling en rum tid, bandt jeg hendes ben løs fra stolen, og løsnede armene fra kæden så hun kunne rette sig op. Med en klud tørrede jeg hende lidt og holdt den mod røvhullet mens jeg førte hende ud på toilettet, hvor jeg satte hende på bideet og åbnede for vandet.

Så satte jeg et par håndjern om hendes ankler så kæden gik bag om bideet, og hægtede en arm ad gangen til et vandrør over hovedet på hende. Nu vaskede jeg hende grundigt mellem benene og lod vandet løbe lidt endnu.

Nu mente jeg overraskelsen måtte være fuldbragt, så jeg løsnede knebelen og fjernede den fra den sjaskvåde hætte. Halsbåndet var det næste jeg fjernede og så rullede jeg hætten langsomt op over hovedet på hende.

Da hun fik øjnene fri, kunne hun se mit smilende ansigt, og smilede træt tilbage.

“Det var rigtignok en lidt speciel overraskelse!” sagde hun, hvortil jeg svarede “Ja, sådan kan det gå når man kommer til at røbe sine fantasier. Så kan man risikere at de går i opfyldelse.” Og dermed løste jeg manchetterne fra hendes hænder og ben.

Nu vidste jeg også hvordan hun reagerede overfor S/m, så der var udsigt til mange eksperimenter i fremtiden.

Slut for denne gang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *