Sille – en gift kvinde

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Det var en rigtig kold dag efter job, hvor jeg lige smuttede forbi Hans og Sille. Der var endelig ingen bag-tanke, bare en kop kaffe og så hjem. Min kone var på kursus hele ugen, og tøsen var hos sin biologiske far. Hans og Sille sad og drak kaffe da jeg kom. Jeg blev budt en kop, og Hans ville hente en kage på den nærmeste tank. Det passede mig skide godt, for så kunne jeg få snakket lidt med Sille. Hans startede bilen og forsvandt. Jeg skulle lige til at sige til Sille at jeg var alene hjemme hele ugen, da hun kom mig i forkøbet. Vi grinede lidt over det hvorefter Sille spurgte om hun måtte kigge forbi torsdag aften, da Hans skulle til Tyskland med et læs papir.

Selvfølgelig sagde jeg. Hans kører normalt kun i Danmark, men når han ikke kan finde en chauffør, må han selv. Det er også ved disse lejligheder at Sille og jeg har haft de fleste møder. Sille gav mig et stort vådt kys og klemte min pik lidt. Hun tog ansigtet væk og sagde at det var længe siden at hun havde mærket min pik slap. Er det godt eller skidt spurgte jeg. Skidt sagde hun og prøvede at lyne mine bukser ned. Det var lidt besværligt da jeg sad ned, men jeg rejste mig for jeg ville ikke gå glib af denne chance. Da jeg var kommet op at stå opdagede jeg at Hans lige havde parkeret bilen, så det kan nok være jeg fik travlt med at sætte pikken langs benet og fået sat mig igen. Lene grinede og sagde “jeg tror Hans ved besked om os to”. Jeg blev helt rød i kammen, men fik ikke sagt mere for Hans var på vej ind.

Vi fik kaffe og en kage af en eller anden herkomst, og der blev snakket en del, især om at jeg var alene hjemme, og at Sille også skulle være alene hjemme. Hans sagde at hvis jeg kedede mig om torsdagen måtte jeg godt besøg Sille, og kneppe hende. Der blev fuldstændig stille i køkkenet. Jeg spurgte om han selv var klar over hvad han sagde? Ja sagde Hans. Tror i ikke jeg ved hvad der foregår når jeg ikke er hjemme? Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, for han havde jo ret, men han havde jo heller ikke fremlagt nogle beviser så ret ville jeg ikke give ham. Vi slog det hen og grinede lidt af det. Klokken var blevet spisetid, og jeg skulle hjem til hundene.

Da det blev torsdag klokken fire skyndte jeg mig hjem fra arbejde. Da jeg kørte ind på gårdspladsen, kunne jeg se Sille gå og kigge efter vættelys i stenen. Jeg blev helt varm, og kunne næsten ikke komme hurtig nok ud af bilen. Jeg fik et stort kys og kram. Vi stod længe på gårdspladsen og kyssede og krammede. Der gik nok 5-6 minutter før vi fandt ud af at det var meget for koldt at stå der. Vi skyndte os ind i varmen. Vi var ikke andet end lige kommet ind før at Sille nærmest flåede mine bukser op og forlangte at jeg kneppede hende stående op af bryggersbordet. Jeg så ikke anden udvej end at gøre som hun sagde. Det var tydeligt at hun var blevet liderlig af alt det kysseri ude på gårdspladsen. Inden jeg fik set mig omkring havde hun taget bukserne og trusserne ned om sine ankler.

Hun stod med samlede ben og foroverbøjet over bordet. Jeg gik over bag hende og begyndte at mase pikken ind i hendes dejlige fugtige revne. Hun spredte ikke sine ben overhovedet, for som hun sagde at ville jeg have fisse skulle jeg bare masse på, for hun var klar. Det skal jeg love for, hun var fedtte helt om til anus havde jeg bemærket. Jeg fik lirket pikken ind i hende, men gud hvor var hun stram som hun stod. Der gik heller ikke længe før vi kom begge to. Sille vendte sig om og spurgte om vi ikke skulle gå i bad for hun havde ikke rigtig fået varmen endnu. Som sagt så gjort, af med tøjet og hurtig ind under den varme bruser. Vi kyssede hinanden stille og roligt. Det var bare så dejligt. Min pik var begyndt at røre på sig igen, og Sille daskede til den og sagde den måtte vente til senere. Efter badet gik vi ind i stuen med et par bajere. Vi sad længe og snakkede om vores forhold, og om vi troede at der var andre der vidste besked. Vi blev enige om at vi altid havde været forsigtige, og der var ikke andre der vidste besked.

Da vi havde snakket og spist skulle vi til at gå ind i soveværelset, men telefonen ringede, og jeg tog den. Det kunne jo være mine kone der ringede hjem. Min overraskelse blev stor da jeg hørte det var Hans. Han begyndte med at spørge om jeg havde nået at kneppe Sille? Jeg blev helt mærkelig, men besluttede mig for at sige ja. Fortæl detaljerne, sagde Hans. Jeg gik med på spøgen og fortalte fra der hvor jeg kom hjem og om vores hede kys ude osv. Hans var helt oppe og køre nu kunne jeg høre, og ville have mig til at fortælle noget mere. Der er ikke mere for vi var på vej i seng og bolle sagde jeg.

God fornøjelse sagde han og lagde røret på. Vi snakkede lidt Sille og jeg om han alligevel skulle vide besked. Hvis han gør er det sgu også lige meget sagde Sille, for jeg er blevet meget liderlig af at høre på jeres samtale. Ind i dobbeltsengen og i gang. Sille lagde sig oven på mig og begyndte meget heftigt at kysse mig. Først var det på munden, men hun gled hurtig ned og bed og nulrede mine bryst-vorter. Det er noget jer er helt vild med og det vidste hun. Hun tog forsigtig fat i min halvstive pik og kørte forhuden stille tilbage. Hun forsatte så langt tilbage at det begyndte at gøre ondt, men så heller ikke længere. Frem igen og så tilbage igen. Hun lå længe og kørte frem og tilbage mens hun bed mig i mine brystvorter. Pludselig stoppede hun med mine vorter, men fortsatte med pikken, og spurgte lige ud om jeg ville kneppe hende i røven. Det var der ingen af os der havde prøvet før. Min kone ville ikke og Hans’ pik den var alt for stor.

Det vil jeg gerne sagde jeg, men jeg må heller hente noget vaseline ude på toilettet. Ok sagde Sille men skynd dig. Jeg fløj ud på toilet og tilbage igen. Da jeg kom ind lå Sille og kneppede sig selv med min kones dildo, som hun åbenbart havde fundet i skuffen. Hun stønnede at jeg skulle smøre vaseline i røven på hende og på min pik. Igen måtte jeg gøre som hun befalede. Sille rejste sig op på alle fire og var klar. Jeg tog en stor klat vaseline og smurte hendes røvhul godt ind. Pikken fik også en grundig tur. Jeg stillede mig bag hende med pikken i position ud for hendes lækre hul.

Langsom pressede jeg på og fik pikken stille og roligt ind i varmen, men Sille gav sig noget, og ville stoppe. Det ville jeg ikke, og tog et fast greb i hendes hofter og holdt hende fast, mens jeg pressede pikken længer ind. Sille sagde at jeg skulle stoppe for det gjorde lidt ondt. Jeg pressede videre og fortalte hende at ville hun have pik måtte hun tag den som det var. Det var næsten sådan hun havde sagt til mig i bryggerset. Efterhånden som jeg havde kørt nogle gange begyndte hun også at stønne med på melodien, så helt dårligt var det ikke.

Tempoet blev sat op, og hun begyndte og stønne højere og blev pervers i sin mund. Jeg daskede til hendes røv med en flad hånd. Det var ligge det der skulle til for hun begyndte at jammre og bande. Hun fik yderligere et par flade i røven, og virkningen udeblev heller ikke for hun kom pludselig med et brag. Hun faldt forover og lå flad på maven og pustede som et lokomotiv. Jeg havde travlt med at spille min pik, og lige inden jeg kom vendte jeg hende om hårdt og kontant. Jeg lod min sperm sprøjte ud over hendes dejlige velformede patter. Jeg faldt også sammen på sengen og der gik flere minutter før der blev sagt noget. Det var Sille der brød tavsheden. Hun fortalte at hun lige netop havde gennemlevet alle sine fantersier, på ca. 15 minutter. Hun var blevet taget i det bagerste hul, blev slået på røven, og sperm på brystet var også en ny men dejlig oplevelse. Hun fortalte mig at hun tændte helt vildt på at blive domineret, og et par flade i røven var hun også helt med på.

Efter endnu et bad og en bajer skiltes vi, men vi mødtes dog igen – men mere om det senere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *