Sikke en fest

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Min kollega blev 40 år og det skulle fejres. Det store, familie og venner, tamtam var kørt i stilling og jeg var inviteret med. Vi kom godt ud af det sammen, min kollega og jeg selv. Han vidste dog ikke at jeg efter en julefrokost, et halvt år tidligere, havde kneppet, ikke kun hans datter; men også hans kone. Jeg havde ikke set, hverken datter eller kone siden, så jeg glædede mig ligefrem til fe-sten. Festen skulle holdes i et forsamlingshus, et stykke ude af byen og det ville koste en mindre formue at komme frem og tilbage.

Jeg ankom i taxa, iført mit fineste puds og de gode manerer var støvet af. Jeg fik en hjertelig velkomst af Tommy, min kollega og han præsenterede mig for hans kone og datter : Lene og Tanja. Både Lene og Tanja, så noget videre paf ud, da jeg stod der og gav hånd. Jeg gik rask ind i det tilstødende lokale og fandt mig en velkomstdrink, mens jeg holdt øje med damernes reaktion. Tanja fulgte mig med øjnene, mens Lene stod og så lidt fortabt ud.

Der var rigtig mange mennesker til denne fest og jeg blev pladseret et rigtig godt sted. Tanja skulle sidde overfor mig med hendes nye kæreste. Tanja var klædt i en flot lang kjole, som virkelig under-stregede hendes fortrin. Hendes store yppige bryster var presset godt op og efterlod en flot kavaler-gang. Den var slidset op og jeg kunne huske at hun havde haft den på da vi mødtes for et halvt år siden. Hun var smuk. Lene var, om muligt, endnu dejligere at se på. Hun var iført en meget lårkort nederdel, som smøg sig ind til hendes dejlige krop. Benene var pakket ind i netstrømper og den stropløse, corsage lignende overdel, kæmpede for at holde styr på hendes tunge bryster. Hun havde en slående lighed med datteren, om end en ældre udgave. Det var tydeligt at se at, Tanja ikke ville blive grimmere med alderen.

Der var rigeligt med mad og drikke. Sange og taler i et væk. Samtalen blev holdt godt i gang og jeg hyggede mig faktisk. Jeg talte en del med min borddame. En faster til Tanja og hun var egentlig meget sød. Under en af talerne, mærkede jeg pludselig noget glide op og ned af min pik. Det var Tanja, som havde smidt skoene og nu sad og gned min pik med sin ene fod. Alles opmærksomhed var fæstnet på taleren, en bror til fødselaren. Tanjas bevægelser fik hurtigt min pik til at reagere. Den ville ud og pressede imod stoffet, som holdt den inde. Da talen var færdig, skulle vi lige synge en sang og se nogle billeder af fødselaren i alle mulige og umulige situationer. Så lyset blev dæm-pet.

Tanjas kæreste skulle hjælpe til, som den nye svigersøn. Midt under sangen forsvandt Tanja ned under bordet. Et kort sekund efter mærkede jeg hvordan min lynlås blev åbnet og min pik blev lukket ud i det fri. Jeg trak lidt i dugen og lagde hænderne over kors, så jeg dækkede mest muligt af hvad der foregik mellem mine ben. Et par bløde læber omkransede mit pikhoved og jeg følte hendes tunge slå smut hen over spidsen. Jeg kiggede mig stjålent omkring og fik øjenkontakt med Lene. Hun sad med halvt åben mund og, det var helt sikkert at hun vidste hvad der skete, under bordet. Tanja slikkede mig op og ned af skaftet et par gange og sluttede seancen af med at tage hele pikken, til roden, i munden. Samtidig sluttede sang og forevisning. I en fart forlod hun sin plads ved mig og dukkede op ovre ved sig selv, hvor hun fingerede at have tabt en ørering. Jeg fik travlt med at få lukket kalorius inde igen før lyset blev tændt og vi skulle rejse os og skåle. Det lykkedes; men en erektion af min størrelse er svær at skjule. Specielt når man har boxer shorts på. Så jeg var mig me-get bevidst om at, hvis man kiggede ned ad mig, ville man se et tydeligt omrids af min pik i mine bukser.

Under de tre hurra råb og “han skal leve”, smilede Lene lidt skælmsk i min retning. Hun havde åbenbart set bulen.

Efter maden skulle der danses til den store guldmedalje. Svend Bendt med hammond orgel spillede op. Eller sådan lød det. Jeg fik bænket mig med Tanja og kæresten i et stille hjørne hvorfra der var udsigt til dansegulvet. Et par andre satte sig også ned ved bordet og aftenen skred frem. Cognac og whisky gjorde deres indtog og kaffen var god. Samtalen handlede om løst og fast, indtil Tanja tog fat i mig og trak mig ud på dansegulvet. Her blev tingene sat lidt i perspektiv. Tanja fortalte om hende og moderens tætte forhold, også når det gjaldt fyre. Tanja havde engang overrasket Lene i seng med en af hendes venner. Det var der kommet et skænderi ud af, hvor Tanja havde fundet ud af at Lene var træt af sin mands hundekunster i sengen.

Det havde taget lidt tid at få tingene til at falde på plads for Tanja : At hende mor ind imellem tog sig en elsker. De var begyndt at gå i byen sammen og det hændte ind imellem at der var en de begge ville have med hjem. Så delte de ham bare imellem sig. Først fik den ene og så fik den anden. Hendes far vidste ikke noget. Han var, iføl-ge Lene en rigtig dødbider i en seng. Jeg var ganske målløs over at høre dette. Men hvad være var : Jeg blev liderlig af tanken. Tanja mærkede hvor det bar hen og dansede endnu tættere, til de sidste toner af Svend Bendt. Jeg skottede ud til siden og så en surmulende svigersøn ovre i hjørnet. Da musikken stoppede forlod Tanja mig; men jeg blev hurtigt overtaget af Lene. Det var heldigvis en stille sang og hun nærmest smøg sig op af mig. Jeg undskyldte at jeg ikke sådan lige fik sagt farvel sidst vi havde ses; men at hun jo nok forstod hvorfor. Hun kurrede glad og fortalte mig, hvor læk-kert det havde været at mærke min store stive pik oppe i sig dengang…og at hun gerne ville prøve det igen.

En dag hvor vi havde bedre tid. Jeg var nu totalt liderlig og min pik dunkede i mine buk-ser. Det gjorde det ikke nemmere at hun dansede så forbandet tæt at, hun hele tiden nærmest gned op og ned af pikken. Nu vidste jeg hvor datteren havde lært dette lille trick.

Som aftenen skred frem blev folk mere og mere fulde. Tanjas kæreste gjorde i hvert fald. Hun sør-gede hele tiden for han havde noget i sit glas. Samtidig sad hun og tog mig på pikken under bordet. Gæsterne begyndte at bryde op. Festen nærmede sig sin afslutning. Vores bord blev rømmet, på nær Tanja, kæresten og jeg selv. Kæresten sad nærmest og hang ind over bordet. Der var nu nogle få tilbage. Os tre og et andet bord med nogle af Tommys gamle venner. De var temmelig højrøstede og ville have ham med ind til byen efter festen. Lene forlod deres bord og satte sig over til os. Ved siden af mig.

Knap havde hun sat sig ned, førend jeg kunne mærke hendes ene hånd på mit lår. Samtidig blev de andre gæster enige om at forlade festen til fordel for byen. Tommy ville have Lene med; men hun afslog blankt med den begrundelse at hun var lettere dårlig. Tanjas kæreste vågnede kort op til dåd og insisterede på at komme med gutterne ind til byen. De var ellevilde, for nu skulle de vise ham, alle de luskede steder. Efter et kort farvel og tak for i aften forlod de andre forsam-lingshuset og kørte ind til byen i en taxa. Lene rejste sig og gik ud for at låse efter dem. Næppe havde de andre forladt lokalet før Tanja fik lynet ned og ud sprang pikken. Stolt knejsende stod den der og viste sine 21 cm. frem.

Hun smilede skælmsk til mig og gled ned på gulvet, hvor hun lod sine bløde læber omslutte hovedet. Jeg lænede mig tilbage i stolen og nød det i fulde drag. Lene kom hurtigt tilbage og grinede frækt til mig da, hun så Tanja sidde på hug foran mig. “Er der plads til en til”?, spurgte hun og satte sig på knæ ved siden af Tanja. De tog nu begge fat med deres tun-ger og slikkede og drillede det bedste de havde lært. Det var lige ved at være i overkanten. Jeg ville gerne have dette til at vare lidt længere end : To hug og en aflevering. Så jeg rejste mig op, tog fat i Lene og lagde hende på ryggen på bordet. Jeg skubbede den diminutive nederdel op over hendes røv og spredte benene. Hun var iført en g##streng, som hurtigt forsvandt, hvorefter jeg dykkede ned til hendes velduftende skød. Her spredte jeg hendes skamlæber og lod min tunge gå på opdagelse. Hun smagte pragtfuldt. Hendes klit trådte frem som en lille ært og den fik da også megen opmærk-somhed. Jeg både nappede og slikkede. Sugede og brugte mine fingre i hendes, meget våde fisse. Hun begyndte at ligge meget uroligt og jeg kunne høre den velkendte gutturale brummen, som vars-lede hendes kommende orgasme.

I samme øjeblik stoppede jeg. Rejste mig op og inden hun nåede at protestere, gled jeg helt op i hende. En hurtig bevægelse og jeg var i bund. Hun rejste sig i en bue og skreg sin orgasme ud i lokalet, mens hendes snævre fisse nærmest malkede min pik med små sammentrækninger. Hun var helt væk for omverdenen og det varede lidt før hun fandt sig selv igen og slappede af i kroppen. Med et veltilfreds støn lå hun nu fuldt afslappet på bordet. Jeg trak mig ud af hende og vendte mig om. På et andet bord lå Tanja, nu fuldstændig nøgen. Hendes fingre havde meget travlt mellem hendes ben. Hun lå så hun kunne se os. I et par skridt var jeg ovre ved hende og faldt på knæ, mellem hendes ben. Her fik hun samme behandling som moderen havde fået det. Det varede da heller ikke længe førend jeg kunne mærke at det var op over. Jeg rejste mig op og lod pikken glide i bund. I dette øjeblik kom Tanja. Hun var som en kopi af moderen. Med undtagelse af lyden. Tanja stønnede og sukkede bare lidt og holdt vejret utroligt længe, før hun faldt sammen på bordet, med et tilfreds grynt.

Jeg stod stadig med pikken oppe i Tanja da, jeg mærkede Lene kærtegne mig bagfra. Hun var nu nøgen og pressede sin lækre varme krop ind til min. Hun trak mig væk fra Tanja og pressede mig ned på gulvet. Jeg lå nu på ryggen og Lene satte sig overskrævs på mig. Med et tilfreds suk gled hun ned over pikken. Nu begyndte hun langsomt at ride mig. Hendes store pragtfulde bryster gyn-gede blidt, i takt med bevægelserne.

Hun nød at løfte sig lige så meget op at, kun hovedet var inden-for, hvorefter hun med et klask lod pikken glide i bund. Hver gang med et frydefuldt suk. Sådan blev hun ved et stykke tid og hendes øjne var helt glasklare af liderlighed. Hun var som i en anden verden. Hun skiftede ind imellem tempo. Fra langsomt til hurtigt op og fra hurtigt til langsomt ned. Alt imens hun nød mig i fulde drag, nød jeg hendes behandling og hendes vidunderlige tunge bry-ster. Mine hænder og tunge var overalt på dem. Nulrende. Klemmende. Slikkende. Med et blev jeg blidt trukket bagover. Det var Tanja som også ville være med. Hun satte sig overskrævs på mit ho-ved og pladserede sin velduftende fisse lige ud for min mund. Jeg gik straks i gang med at behandle hendes klitoris. Jeg slikkede det bedste jeg kunne og hendes safter flød ned af mine kinder. Jeg kunne høre Lenes gutturale brummen da, hun skiftede fra at hoppe op og ned til nu at bevæge sig frem og tilbage. Som om hun red på en hest. Jeg kunne samtidig mærke, på Tanjas måde at bevæge sig på at, nu var hun også lige op over.

Jeg tog et fast tag om hendes balder og pressede hende en anelse forover. Så hun rigtig var åben for mig og begyndte at tungekneppe hende. Samtidig kunne jeg ud af øjenkrogen, i det store væg til væg spejl, se hvordan Tanja klemte og slikkede på sin mors bryster. Lene havde fat om hovedet på Tanja og knugede hende ind til sig. Det var for meget. Jeg kom med et brøl, samtidig med Lene. Jeg sprøjtede langt op i hende og følte nærmest jeg blev ved og ved. Pludselig blev der koldt omkring pikken. Tanja havde skubbet Lene væk og i et nu slugte hun hele pikken til roden. Hun sank grådigt de sidste rester af min sperm og da jeg ikke leverede mere kravlede hun ned mellem benene på sin mor. Her begyndte hun at lappe hendes og mine safter i sig. Lene skubbede først til hende og ville have hende væk; men Tanja var stærkere og holdt fast i de spredte ben. Til sidst opgav moren og lagde sig halvt tilbagelænet og nød slikkeriet. Selvom jeg lige var kommet til den store guldmedalje, var dette syn mere end nok til at få min pik til at stritte igen. Jeg kravlede om bag Tanja, tog et fast tag om hendes hofter og gled ubesværet op i hende. Med lange seje ryk gled jeg ind og ud af hendes snævre hul.

Jeg kunne samtidig læne mig forover og nå at kærtegne hendes fuldmodne bryster, som gyngede lystigt under hende. På et tidspunkt løf-tede Tanja hovedet fra Lenes skød; men jeg pressede det derned igen. Lene nød sin datters behand-ling og det varede heller ikke længe før vi alle tre kom, næsten, samtidig. Udmattede faldt vi om i hinandens arme og måtte lige hvile lidt inden vi forlod forsamlingshuset.

Efter denne oplevelse, fik de begge en nøgle til min lejlighed…og den har været flittigt brugt det seneste år.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *