Sommerferie hos familien

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Gennem hele mit liv har jeg altid været på sommerferie i mindst en uge hos min tante og onkel – og mine kusiner – Marlene og Jette. De var dog ikke mine rigtige kusiner min morbror havde giftet sig med deres mor – min tante – da de var helt små, men jeg kaldte dem ikke andet.

Mine kusiner og jeg har altid leget godt sammen og som tiden gik, blev vi jo større og større og selv om vi kom igennem puberteten – have mine kusiner og jeg – det altid godt sammen. Min onkel havde sit eget firma og manglede ikke noget – så det var altid skønt at besøge dem – enten i deres sommerhus ved vestkysten eller i deres hjem i Nordsjælland. Selv i en alder af bare 12- 13 år var jeg begyndt at blive bevist om piger og om min tante – hun havde altid været et godt emne at lege til – hun var meget smuk, feminin og meget sexet – hun gik altid i høj hælede sko – og med en flot udskæring til hendes store barm – og det var jo disse store bryster der – jo var vildt spændende for en dreng i den alder.

Hun havde langt mørkt hår som altid var sat op og hun brugte nok lidt for meget makeup. Men med en flot fast røv og en smal talje som et timeglas. Og da jeg var på ferie en sommer – jeg var vel 15 år- var jeg så heldig – at se hende kun iført en g-string – sorte høje hæle og selvsiddene strømper – da hun kom ud fra soveværelset og skulle hente noget i et andet rum. Hun havde en smuk slank krop – store lidt hængende bryster med et par meget strittende brystvorter – og fra den dag må jeg indrømme at hun tit var med i mine drømme.

NÅ men som tiden jo gik, blev mine kusiner også ældre og ældre og den sommer jeg vil fortælle om – var jeg lige blevet 22 år og sad i toget på vej til Esbjerg – jeg skulle på besøg hos min onkel og tante i deres sommerhus. Min mor havde aftalt med hendes bror (min onkel) at jeg da kunne hjælpe med at male sommerhuset – når jeg nu alligevel var på ferie.

Og da jeg læste på DTU – var det jo dejligt at komme lidt væk fra bøgerne og lave noget helt andet. Da jeg skulle bruge det næste par timer i toget satte jeg mig til at sove – og fandt mit indre billede af min tante frem – og kunne mærke liderligheden – pible i min krop. Mens landskaberne fløj forbi vinduet – drømte jeg om hvor dejligt det måtte være at tage min tante i forskellige stillinger og ikke mindst at smage hendes fisse og lade tungen lege med hendes fantastiske bryster.

Nå – men i Odense – blev jeg desværre forstyrret af en ung pige som satte sig ved siden af mig og hun ville snakke – jeg er opdraget til at være høflig – og svarede på alle de ting hun talte om. Jeg kunne godt mærke hun var interesseret i mig – og det var ikke fordi jeg har problemer med at finde mig en kæreste – at jeg er single – men jeg gider ikke have en kæreste, mens jeg læser og jeg dyrker også ret meget sport så tiden er ikke det jeg har mest af – så hellere en bolle veninde.

Nå men denne pige var da smuk nok – dog slet ikke min type – slet ikke feminin nok – men ellers sød og rar. Hun skulle også i sommerhus – dog med en masse unge mennesker – fra hendes skole. Da vi nåede Esbjerg – havde hun alligevel fået tændt mig med sine berøringer af mit lår, mine hænder og da hun sagde farvel og pressede hun sin krop ind mod min, kunne jeg mærke hendes store bryster – mod min krop. Havde hun dog bare været lidt mere feminin – kunne hun godt have været en god oplevelse.

Nå men jeg stod af toget vinkede farvel til pigen og hørte en stemme der sagde hej Peter – jeg vente mig om og der stod Marlene – hvor var hun dog smuk – det havde hun dog altid været – ikke så høj – vel en 165 – en flot slank krop med flotte bryster – og så stod hun der i en hvid kjole der kun nåede til lidt under hendes røv, en dyb udskæring foran der viste hun ikke havde BH på. Et par høje hælede sandaler (høje hæle -hvilket de 3 piger i denne familien altid gik i – tror ikke de ejede andet)og hendes mørke næsten sorte lange hår slået ud. Jeg blev helt paf – jo jeg har tit drømt om at have sex med mine reserve kusiner og de har altid tændt mig i fantasien – men som Marlene stod der – blev jeg pludselig bevist om hvor smuk hun var – hun var sommer brun og til den hvide kjole – så hun bare vildt sexet og fræk ud. Kunne se at jeg ikke var den eneste der havde set det – en mand lige bag hende fik et skub af kæresten – for at kikke for meget.

Nå men jeg fik givet hende et stort knus og kram – og vi gik op til hendes bil og jeg satte mine tasker ind på bagsædet og Marlene – åbnede bagagerummet og bøjede sig så hun kunne tage noget ud og jeg kunne se op under hendes kjole – hendes røv fik virkelig pikken til at røre på sig, hun havde en mini G-string på og jeg nåede lige at se, at den sad så den ikke kunne dække hele hende frække stjerne. Min pik var begyndt at blive stiv og jeg skyndte mig at tage min jakke om foran- hvor jeg havde sat mig – så den kunne ligge i mit skød – så Marlene ikke kunne se hvor meget hun tændte mig.

Det var virkelig varmt i bilen og Marlene åbnede et vindue så vi kunne få lidt luft ind, mens vi kørte. Vi snakkede og grinede meget, mens vi kørte og var det ikke fordi vinden fik hendes nedringede kjole til at blafre så meget – at jeg flere gange kunne se hendes vildt flotte solbrændte bryst med en endnu mere sexet brystvorte – havde min pik nok lagt sig – men nu var den bare blevet helt stiv.

Marlene fortalte om alt det der var sket siden vi sidst så hinanden – sidste sommer – og fortalte hvad de havde planlagt for den uge jeg skulle være der. Desværre som hun sagde – skulle min onkel og tanke – kun være der, de 2 første dage – derefter skulle de til USA og besøge min tantes søster.

Nå men vi nåede da frem og jeg fik inde under min jakken, lagt min stive pik, så den ikke var så synlig. Da jeg steg ud af bilen – kom Jette, min tante og min onkel – os i møde – de var rigtig sommerklædte – min onkel i shorts – min tante i en hvid tunika – som ikke skjulte hendes store bryster – specielt nu hvor hun ikke havde BH på – kunne man nemt se de store brystvorter – der strittede gennem stoffet. Hun gav mig et stort knus, så hendes bryster ramte min krop, og det gav nærmest stød – der gik lige i underlivet.

Jette havde bare en bikini på i turkise farver. Hun havde en fantastisk krop, smal talje – flotte hofter – et par store bryster der dog passede til hendes brune krop og det lange brune hår. Og da hun gav mig et kys på kinden pressede hun sig så tæt ind til mig – at jeg var bange for at hun kunne mærke min stive pik.

Min onkel rakte hånden frem og jeg slap Jette for at gengælde hans håndtryk. Så tog han mine tasker og sagde ”kom ind og få noget at drikke – det er alt for varmt i dag – du skal også have noget mindre tøj på ellers dør du i varmen”. Vi gik indenfor og jeg fik anvist et værelse med eget bad. Jeg sagde at jeg lige skulle på det lille hus – så skifte tøj – så ville jeg være tilbage. Så snart de havde forladt rummet – skyndte jeg mig ud på badeværelset – låste døren og begyndte at taget trykket af min pik – jeg var så tændt over min tante og mine kusiner at der ikke gik mange minutter før jeg kom så voldsomt, at der fløj klatter helt over på spejlet.

Jeg tørrede op og vaskede mig – fandt en T-shirt og et par løse shorts frem som kunne skjule min pik, hvis jeg igen skulle få stå dreng – hvilket jeg var ret bange for ville ske.

Da jeg gik ud til de andre fandt jeg dem på den store træterrasse – hvor de lå i hver deres liggestol og nød solen – de 3 piger lå topløse og kun iført deres små trusser – da de opdagede mig sagde min tante – ”jeg håber det er ok med dig – Peter – men vi må jo nyde solen, når den er her – og du er jo også blevet en mand nu, så du har jo set bryster før” – ja jeg havde set bryster før – men aldrig så mange lækre på en gang – min onkel – grinede da han så udtrykket i mit ansigt – ”du skal have noget at drikke, kan jeg se” – sagde han og gik ind efter en kold øl til mig. Jeg faldt ned på en fri liggestol – og sagde for at virke upåvirket af situationen – ”så vil jeg da også være topløs”. Pigerne grinede – og så over på mig, mens jeg trak T-shirten over hoved og fremviste min ret vel trænede krop.

”WoW” sagde Marlene – du er godt nok blevet en mand – og pludselig blev jeg bevist om at de 3 smukke kvinder stirede på mig og igen begyndte min pik at røre på sig. Jeg skyndte mig at ligge mig ned og lagde min T-shirt henover skridtet for at dækken den voksende lyst. Min tante der lå tættest på mig – smilede frækt til mig, da jeg kikkede over på hende – og hendes brystvorter viste, at hun måtte tænke noget frækt, for vorterne var blevet hårde og stod nu endnu mere ud i luften og bad om at blive taget i munden.

Min onkel kom med en kold øl og satte sig tilbage i hans liggestol. Jeg kunne mærke at min pik slet ikke kunne styres og at den snart ville løfte min T-shirt så meget at det nemt kunne ses – så jeg vendte mig rundt – så jeg lå på maven – det gav mig også bedre mulighed for at se på min tantes fantastiske krop. Så mens solen bagte på min ryg – og min pik lå stiv op af min mave – lå jeg og så på mine frække kusiner og ikke mindst på min tante. Jette havde bryster som sin mor – vorten var stor og strittede lidt – mens Marlenes bryster var lidt mindre uden dog at være små og hendes brystvorter var noget mindre – dog stadig med den samme vorte.

”Peter” sagde min onkel ”jeg aftalte med din mor at du kunne hjælpe med at male sommerhuset- men jeg fik den lokale malermester til at gøre det – så du skal bare nyde det og holde ferie” og du er velkommen til at blive en uge mere end planlagt – vi tager nemlig til USA på tirsdag og kommer først tilbage om 3 uger” jeg takkede og tog en slurk af min øl.

Jeg lå og tænkte over at jeg måtte finde en løsning på min stive pik ellers ville jeg kun blive brun på ryggen den sommer. Så faldt jeg i søvn i den varme sol og vågnede først da min kusine Marlene sad på kanten af min liggestol og spurgte om hun ikke lige skulle smøre min ryg ind i solcreme – så jeg ikke blev skoldet. Jeg takkede – og hendes hænder begyndte at smøre den kolde creme ud over min ryg og hendes bløde hænder og hendes feminine og sensuele måde at smøre mig ind på – fik mig til at drømme om at det var min pik, hun nu gav en tur. Jeg måtte sku spille noget mere pik, så jeg ikke blev så påvirket af disse fantastiske piger.

Da hun var færdig spurgte hun om jeg ville smøre hende – og så var jeg på den – min pik var så stiv som aldrig før og jeg vidste hun ville se det når jeg rejste mig op. Derfor lod jeg mig glide ud overkanten af liggestolen på modsatte side af hende og bad hende samtidig om at lægge sig ned på min liggestol – Marlene lagde sig ned på maven – hendes 22 årige fantastiske krop med den hjerteformede røv de smalle hofter – og ikke mindst de smukke brune ben og den lille g-string der næsten ikke dækkede noget lå nu her og ventede på at jeg smurte hende ind.

Jeg tog flasken med creme og trykkede en stor klat ud på hendes ryg – og lod hænderne masserende gnide cremen rundt på hendes ryg – hendes hud var så blød og varm af solen, at det føltes som silke. Lidt af hendes lange mørkehår lå ned af ryggen og jeg bad hende fjerne det da mine hænder var smurt ind i creme. Hun havde haft hænderne over hoved og da hun havde fjernet håret lagde hun hænderne ned langs siden og hun ramte min pik med hånden – og kunne mærke det gav et gisp i hende og hun flyttede hurtigt hænderne over hoved igen.

Da jeg nåede hendes lille g-string flyttede jeg den lidt ned – hvilket var nok til at jeg nu kunne se hendes fantastiske fisse – jeg kunne ikke se et eneste hår – og hendes indre skamlæber var en smule spredt – så man kunne se at hun var våd – om det var varmen eller om hun var tændt – kunne jeg ikke rigtig finde ud af, men at det tændte mig yderligere var jeg meget bevist om. Jeg trak trussen lidt op igen og skulle lige til at smøre hendes baller ind da min onkel råbte, at nu – skulle vi spise.

Jeg skyndte mig ind på mit værelse – for at tage trykket igen og denne gang nåede jeg kun lige at køre på min pik 4- 5 gange så kom jeg. Jeg kunne godt se at hvis jeg skulle hjem fra denne ferie uden at have slidt min pik op – måtte jeg finde på noget der kunne få mig til at tænke på andet en lysten til min tante og mine kusiner. Jeg tog et hurtigt kold bad – og tog noget tøj på som ville hjælpe med at holde styr på min pik – cowboybukser og en poloshirt – burde gøre det.

Resten af aftenen gik godt – vi hyggede og spiste godt og da klokken var ved at være 24 – var min onkel og Marlene gået i seng – Jette lå på den ene sofa og sov og min tante og jeg var i gang med at se en rigtig god film. Min tante sad i sin tunika og når hun ikke så det stjal jeg mange blikke på hendes krop. Og selv om min pik ikke var stiv kunne jeg godt mærke at min tantes nærvær fik mig til at drømme. Hendes parfume – sad i min næse – og når hun tog lidt af sin vin bevægede hendes krop sig så feminint at bevægelserne – blev forstærket.

Da filmen var slut rejste hun sig og tog de høje hælede slip on på – vendte sig for at ordne puderne og hendes frække røv kunne ses fra lyset fra TV’et og jeg kunne tydligt se at hun ingen trusser havde på – og jeg ved ikke om det var bevist – men hun bukkede sig længere ned og vrikkede med røven kun en meter fra mig så jeg nemt kunne se at hendes fisse var helt glat barberet – og det var det dejligste syn at se hendes lækre røv og hendes to huller som jeg så tit havde drømt om.

Hun bakkede tættere på mig stadig med røven vendt mod mig og hun var nu så tæt på at jeg kunne nå fisse og ikke mindst dufte hendes skød. Mit blik var som låst på hendes to huller, der kom nærmere og nærmere – da hendes røv kun var ca. 30 cm fra mit ansigt – kunne jeg se at hendes skamlæber var fugtige og våde og ikke mindst opsvulmet – hun rettede sig op og vendte sig rundt så hendes venusbjerg nu var vendt lige ind mod mit ansigt – hun så ned på mig og på bulen i mine bukser – så viskede hun næsten uhørligt – ”den ser dejlig stor ud – ville godt smage den”

jeg flyttede blikket fra hendes fisse og så op på hendes ansigt – jeg kunne se hun var tændt og hun åndede tungt – og satte sit ene ben op på sofabordet, så jeg rigtig kunne se ind i hendes våde fisse – ”mærk hvor våd du har gjort mig” viskede hun igen – som i trance lod jeg min ene hånd finde hendes faste inderlår og lod den glide langsomt og rystende op mod denne fisse jeg havde drømt om i så mange år – og da mine fingre ramte hendes våde skamlæber – sukkede hun dybt og tog fat i min hånd og pressede mine fingre op i sig.

Hun var sjask våd – safterne løb ned af mine fingre og ned af min arm og da jeg pressede dem så langt op i hende som muligt – udstødte hun et højt ”åååååååååååååhhhhhhhhhhhhh” Hvilket fik Jette der sov i sofaen til at vende sig – jeg trak fingrene hurtigt til mig og tante flyttede sig hurtigt væk fra mig

”Er de andre gået i seng?” sagde Jette næsten i søvne – ”ja” sagde tante ”vi er også på vej i seng” – Jette rejste sig søvnigt og tante kikkede på mig og sagde ”tak for i aften Peter” – de gik ud af stuen sammen – så snart jeg var alene – kom jeg i tanke om mine fingre der stadig var smurt ind af tantes safter og begyndte at slikke saften i mig – hun smagte skønt og bare tanken om at jeg lige havde haft mine fingre dybt inde i tante og at jeg nu smagte hendes fisse safter – fik mig næsten til at komme. Resten af natten spillede jeg pik, mens jeg igen og igen så tantes våde fisse for mig og drømte videre om hvor skønt det ville være at drikke disse safter.

Jeg vågnede næste formiddag ved at der blev banket på døren, det var Marlene der ville have mig med til Esbjerg for at shoppe. Udenfor skinnede solen og jeg tog hurtigt et bad og gjorde mig klar. Ude på terrassen lå tante og Jette allerede og slikkede sol- jeg skyndte mig at få lidt morgen mad og så ud og sige god morgen til tante og Jette. ”håber du har sovet godt” sagde tante og så op på mit ansigt – som for at aflæse mine tanker

– ”vi tager ind til Esbjerg nu – mor” råbte Marlene – jeg kikkede ned på tantes bryster og kunne mærke at min ømme pik begyndte at røre på sig – de mange timers spilleri i går og i nat havde gjort den godt øm. Men hendes bryster tændte mig voldsomt – tante kikkede på bulen der voksede og voksede og hun lod sin ene hånd glide op over sit bryst der var vendt mod mig og væk fra Jette og trak hårdt i vorten så den blev hård og meget strittende – hvilket fik min pik til at blive endnu mere stiv.

Jeg kunne se hun havde lyst til lege lige nu – ”kommer du Peter?” råbte Marlene – jeg sagde ”vi ses senere” og gik med Marlene.

Vi havde en hyggelig tur i Esbjerg og Marlene fik købt en helt masse forskellige sko – alle med høje hæle og en fræk bikini, en del kjoler og 3 sæt fræk undertøj – det bedste ved dagen var at jeg fik set hende helt uden tøj på da hun prøvede undertøj – og ja hun var en g-string pige – hvilket jeg jo godt vidste. Men jeg fandt også ud af at hun havde en lille streg af hår på venusbjerget – hvilket jeg altid har været ret vild med.

Da vi kom hjem var maden klar – vi grillede og det smagte vildt godt – og så spillede vi spil – indtil kl. ca. 22 så gik tante og onkel i seng de skulle tidligt op og af sted til USA. Derfor gik vi andre også hurtigt i seng.

I sengen kunne jeg ikke sove – mine tanker var stadig ved tantes våde fisse, jeg havde haft et par fingre oppe i og trods en øm pik – begyndte jeg stille at lege med pikken.

Lige da jeg var ved at komme – blev der banket stille på døren – jeg slap min pik og sagde ”ja” – døren åbnede sig stille – helt lydløs og ind i mørket kom Tante. Hun viskede – ”du skal være helt stille” mens hun lukkede døren – og kom hen til mig på sengen – hun så ned på mig og sagde ”jeg ville lige tale med dig – om det der skete i går og tidligere i dag” – så tændte hun natlampen og efter at jeg havde vænnet mig til lyset kunne jeg se at tante sad i en helt gennemsigtig chemise der bare fik hendes bryster og slanke krop til at se endnu mere lækre ud.

”tror godt du ved at du tænder mig – og jeg har virkelig lyst til at du skal kneppe mig – desværre er du jo pigernes fætter også selv om vi ikke rigtig er i familie – men jeg kan også se at jeg tænder dig – så jeg har besluttet at jeg vil give dig lov til at smage min fisse og smage mine bryster, hvis jeg må smage din pik – jeg vil ikke kneppe dig – selv om jeg har så meget lyst til at mærke din pik lagt oppe i mig – er det en aftale?” viskede hun

– jeg kunne kun nikke – og jeg kunne se på hendes ansigt – at hun virkede lettet, men også meget tændt – hun lod chemisen glide ned over sine skuldre og hendes store bryster var nu kun få centimeter fra min mund – og hun lænede sig frem mod mig så jeg kunne smage disse kloder – jeg åbnede min mund og da hendes ene vorte gled ind i min mund og jeg lod tungen glide hen over det gik der stød gennem tantes krop og hendes stønnen blev pludselig tydeligere – jeg begyndte at sutte og bide blidt i de store og nu meget hårde brystvorter – tante pressede mit ansigt ind mod hendes bryst og hun hev min dyne til side – og jeg kunne mærke på hendes åndedræt, at hun tændte vildt på synet.

”åhhhh – den er lige så stor og flot som jeg drømte om” stønnede hun og rakte ud efter den – da hendes fingre samlede sig om den – kom jeg og det tændte hende bare endnu mere – og hun kastede mig til side og prøvede at fange min sperm med munden og det der gled ned over hendes hånd slikkede hun i sig – jeg trak hende henover mig og begyndte at slikke hendes meget våde fisse – der nærmest dryppede – så våd var hun, mens hun suttede og slikkede på min pik – det var åbenbart for meget for hende og hun kom voldsomt, mens hun pressede fissen ned over min mund og forsøgte samtidig at være stille – jeg lod min ene finger glide ind i hendes frække røv og det var noget hun virkelig kunne lide – hun gned nu sin fisse i et så voldsomt tempo over mit ansigt – at jeg havde svært ved at få vejret, mens hun bare kom og kom – som om hun ikke havde fået sex i mange år.

Til sidst lå hun bare henover mig og pustede – i mens hun gned langsomt på min stadig stive pik. Da hun havde fået pusten igen vendte hun sig rundt og kikkede mig dybt ind i mine øjne – så kyssede hun mig dybt og længe og viskede – ”det er den bedste orgasme jeg har fået i mange år – og din pik gør mig skør – vil du love mig noget?” jeg nikkede bare og så sagde hun ”vil du ikke nok lade mig glide ned over den bare en gang – jeg har aldrig prøvet en så stor og tyk pik i min fisse”

imens hun sagde det satte hun sig overskrævs på mig og lod mit pikhoved glide lidt frem og tilbage mellem hendes skamlæber for at gøre den rigtig våd – så satte hun den mod din skede og lod sig stille og roligt glide ned over den til den var næsten inde – jeg kunne virkelig se at min tante nød det – hun kastede hoved fra side til side og stønnede højt, mens hun gled ned over den.

”åh – jeg kan ikke” sagde hun – ”du skal sprøjte op i mig – fylde mig med din varme sperm”- ”åh – knep mig – tag mig – jeg kommer – jeg kommer” sagde hun højere og højere – så kom hun. Denne gang var hun ikke så stille og både hun og jeg blev bange for at nogen skulle have hørt os – så vi lå helt stille og lyttede – men der skete intet og jeg havde stadig pikken dybt inde i hende. Jeg skubbede hende af min pik – og kravlede om bag hende og trak hendes faste lækre røv hen mod min pik så jeg kunne tage hende bagfra.

Jeg lod mit pikhoved glide lidt frem og tilbage mellem hendes våde skamlæber – hvilket jeg kunne mærke virkelig tændte hende – hver gang min pik var ud for hendes skede prøvede hun at presse røven så meget tilbage at jeg ville glide op i hende – men jeg ville nyde at tage hende som jeg havde drømt om så mange gange gennem livet så først da hun tiggede og bad om at få min pik – lod jeg hoved glide inden for – og når hun lå på alle 4 som her, var hun virkelig stram at glide op i – men jeg var lige glad – jeg havde drømt om hende og om at tage hende hårdt bagfra – så jeg begyndte at tage hende hårdt, mens min ene hånd havde godt fat om hendes lange hår, kørte min pik som et stempel i hendes fantastiske fisse

hendes stønnen steg i styrke jo hårdere jeg kneppede hende og jeg blev nød til at presse hendes hoved ned i dynen for ikke at vægge hele huset – jeg tog nu fat om hendes store bryster og kunne mærke de hårde brystvorter mod mine håndflader og tog endnu bedre fat om dem – det tændte mig vildt og da hun begyndte at støde hårdt i mod mine pik når jeg var helt inde i hende – kunne jeg ikke holde mig meget længere – så jeg pressede en finger ind i hendes stramme røv – hvilket tændte mig så vildt og hun blev næsten ustyrlig så kom jeg – dybt inde i min tantes snævre fisse – og hun måtte kunne mærke min sperm fylde hendes fisse – dybt inde i sig, for hun kom så voldsomt, at hun nærmest kastede mig af – og jeg måtte holde hende for munden for at dæmpe hendes skrig.

Hun faldt sammen under mig og jeg lod mig falde med ind over hende og sådan lå vi længe og bare fandt vores vejr igen. Så gled jeg ud af hende og ned ved hendes side – hun vendte sig om, så hun lå ansigt til ansigt med mig og så kyssede hun mig dybt og sagde- ”det er den bedste pik jeg har prøvet i hele mit liv og at mærke dig kneppe mig – var så frækt, at jeg aldrig har oplevet noget der bare kommer lidt tæt på – dette skal være vores lille hemmelighed og en dag skal jeg tage dig – så du aldrig glemmer det – hvor vi kan skrige og stønne så meget vi har lyst til – tak kære Peter – du har tændt en flamme i mig – som jeg troede var blevet slukket for altid” – så kyssede kun mig igen satte sig op og tog sin chemise på og rejste sig, kikkede ned på min nøgne krop og min halvstive pik og viskede – de piger der må ride på din store pik hver dag – de er de heldigste piger i verden – så vendte hun sig og gik ud af rummet.

Jeg var totalt udkørt men stadig liderlig – her havde jeg lige haft det bedste sex i hele mit liv – med den kvinde jeg så tit havde drømt om at tage – og som jeg måske aldrig ville komme til at kneppe igen. Men jeg kunne stadig smage hendes safter og det var skønt.

Næste morgen da jeg vågnede – var klokken næsten 10 – og jeg kunne høre at der var voldsom aktivitet i huset – efter et hurtigt bad – gik jeg ud til de andre – onkel var ved at putte kufferter i bilen og tante gik og fortalte pigerne hvad de skulle huske. Da onkel kom ind i huset var jeg bange for at han måske havde opdaget noget, men han smilede og sagde bare at nu måtte jeg hygge mig og at hvis jeg skulle bruge en bil, så stod der en ekstra over i garagen. Så sagde vi farvel og tante kom over og gav mig et stort knus og viskede ” tak – for i nat – jeg er stadig så liderlig – at din morbror kommer til at ordne mig flere gange i dag” – så vendte hun sig og gik ud i bilen og de kørte hurtigt op af den støvede grusvej.

Mine kusiner og jeg gik tilbage i huset da vi ikke kunne se bilen mere – Jette – gik tilbage til solbadningen – Marlene satte sig i sofaen og begyndte at skrive sms beskeder – jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle tage mig til og besluttede at ringe til mine forældre og lige høre hvad de lavede – mens jeg talte med dem kom der en besked in på min tlf. – jeg tænkte at det nok var Marlene der lavede sjov – så da samtalen med mine forældre sluttede – åbnede jeg beskeden fra et nr. jeg ikke havde i min tlf. bog – det var min tante – hun havde sendt et billede af sine trusser hvor man tydeligt kunne se at de var meget våde og hun skrev

Kære Peter – jeg kan slet ikke blive mig selv igen efter jeg har haft din store tykke pik oppe i mig – jeg tænker på den hele tiden og jeg håber jeg igen må smage den og ikke mindst mærke din pik sprøjte langt oppe i mig – har lige taget dette billede – så du kan se hvor våd jeg er – håber du kan lide at du tænder mig så meget.

Hendes besked havde en øjeblikkelig virkning – min pik rejste sig – så jeg nu stod med en stiv pik – der slet ikke kunne skjules. Jeg vendte mig rundt for at gå ind på mit værelse – men lige bag mig kom Jette gående kun iført sine små bikinitrusser. Hun så straks min pik bule ud i mine bukser – hendes ansigts udtryk gik fra chok til forbavselse og så spredte der sig et stort smil på hendes ansigt, mens jeg prøvede med hænderne at dække for min tilstand.

”du ser noget tændt ud – kære fætter – kan du ikke tåle at se dine kusiners bryster” grinede hun – jeg sagde bare ”øh øh øh – jo det kan jeg da – men jeg er jo en mand – så det er ikke nemt at se jer løbe rundt i næsten ingen ting” – ”nej – kan jeg godt forstå!” – grinede hun – ”så bliver det nok ikke nemmere når jeg tager disse af” sagde hun og trak i snorene der holdt hendes bikinitrusser oppe og de gled af hende og hun stod nu helt nøgen foran mig – hendes fisse var helt glat som hendes mors men man kunne nemt se at hendes fisse var ung hun var trods alt også kun 20 år –

”lidt ærgerligt at du er min fætter” sagde hun – mens hun kikkede på bulen i mine bukser – ”men det er ikke forbudt at se på hinanden” sagde hun hæst – hendes smukke krop tændte mig vildt og da hun begyndte at nulre sine brystvorter – så de blev hårde – tænkte jeg at hvis hun virkelig vil se min pik – så skulle hun da se den

jeg trak mine shorts ned midt på benene – og min store tykke pik stod nu lige ud i luften” – Jette udstødte et lille gisp da hun så min pik – ”waw- den er stor – og meget flot ” – sagde hun mens hendes blik var fæstnet direkte på pikken – så hørte vi Marlene der talte i tlf. og kunne høre hun kom hen mod os, jeg skyndte mig at tage bukserne op og løb hurtigt ind på mit værelse.

Jeg satte mig på sengen og tænkte over alt det der var sket i de sidste par dage og på hvor liderlig jeg hele tiden var – og nu det med Jette – i går havde jeg kneppet hendes mor og i dag viser jeg datteren min stive pik – men Jette havde selv startet det – så jeg burde ikke tænke så meget over det. Jeg tog igen min tlf. og kikkede på den mms jeg havde fået fra min tante og tænkte lidt over hvad jeg skulle skrive til hende – så jeg besluttede at tage et billede af min stive pik og sende det – med en besked – der fortalte hende hvor glad jeg var fordi hun havde ladet mig tage hende. Og at det i mange år havde været en drøm som nu var gået i opfyldelse.

Jeg besluttede så at tage et koldt bad inden jeg ville ligge mig ud for at tage lidt sol. Jeg havde lige netop fået alt tøjet af da Marlene åbnede døren og jeg stod nu der som gud havde skabt mig – dog med den lille forskel at min pik stadig var stiv og stod lige ud i rummet. Marlene sagde ikke noget – hun stod bare og gloede – som en der havde tabt kæben – undskyld – undskyld sagde hun igen og igen mens hun bare kikkede på min pik og bakkede ud af døren. Da døren var lukket kunne jeg høre hende sige meget højt – ”oh shit”

Jeg gik hurtig ud under en koldbruser og stod der længe – til jeg var helt kold og min pik trods min liderlighed var skrumpet til næsten ingen ting. Jeg tog shorts på og et håndklæde under armen og gik ud på terrassen og satte en solvogn, så solen kunne ramme mig bedst muligt så tog jeg den solcreme der stod under en af de andre vogne og smurte mig ind. Og lagde mig for at få noget sol på maven. Jeg var lige ved at falde i søvn da der tikkede en besked ind på min mobil og jeg håbede at det var fra tante – det var det – hun havde sendt mig et nyt billede – hvor man kunne se hendes fingre der var våde og hun skrev

”du gør mig skør gør du – se mine fingre hvor våde de er – jeg sidder i lufthavnen og det løber ud af mig – ville ønske det var din varme sperm. Tror vi bliver nød til at holde lidt igen med disse beskeder din onkel skal jo ikke opdage noget og jeg får bare lyst til at aflyse turen og tage tilbage for at du skal kneppe mig igen og igen.”

Jeg skrev kort ”ok – men du skal altid være velkommen”

Min pik var igen blevet halvstiv – men nu havde både Jette og Marlene jo set den, så nu var jeg ligeglad og de var her jo heller ikke lige nu, så jeg blev liggende på ryggen så jeg kunne få mere sol. Jeg faldt i søvn i den varme sol og vågnede først da Marlene råbte om vi ikke skulle købe pizza – for hun gad ikke lave mad. Den var jeg med på – så hun bestilte pizza og mine kusiner mente at det burde være mig der hentede dem nu jeg havde fået lov til at låne ekstra bilen.

Da jeg kom tilbage – havde pigerne dækket bord ude på terrassen og sat en masse kolde øl klar til en sjov middag. Jeg åbnede en øl og skar pizzaen ud i passende stykker og satte mig overfor mine 2 lækre kusiner. De sagde ikke så meget men jeg kunne godt fornemme at de ikke helt vidste hvordan de skulle takle det at de havde set min stive pik – men efter en del øl – blev det alligevel rigtig hyggeligt – jeg tændte op i brændeovnen der stod udenfor så vi kunne forlænge denne sommeraften – og med en masse tæpper var det nemt at holde varmen.

Da alkoholen var begyndt at vise sit ansigt – blev samtalen også mere og mere løssluppen og intim – og selv om mine kusiner ikke direkte spurgte til min pik – så ville de høre om alle de oplevelser jeg havde haft seksuelt – og jeg havde ikke et problem med at fortælle dem mine oplevelser – jeg spurgte også ind til deres og det var tydeligt at ingen af mine kusiner havde holdt sig tilbage når det galt det seksuelle – de havde begge prøvet gruppe sex været sammen med andre piger og jeg fandt ud af at Marlene var lige så meget til piger som drenge. Jette var kun til drenge.

Deres spørgsmål blev dog mere og mere nærgående og så foreslog Marlene at vi skulle lege truth or dare – jeg sagde at jeg måske synes det var lidt svært at spille dette spil sammen som fætre og kusiner – men pigerne synes det kunne være sjovt – ”og så er vi jo ikke biologiske fætre og kusiner” sagde Jette – vi aftalte dog at vi kunne sige nej højest 2 gange til en dare.

De første par omgange var meget uskyldige – men da det blev min tur og jeg valgte truth – spurgte Marlene – hvor stor min pik var, når den var helt stiv? Jeg kunne mærke på pigerne at de begge var yderst interesseret i de oplysninger – og selv om jeg havde målt min pik flere gange gennem livet sagde jeg, at det vidste jeg faktisk ikke. ”Så må vi måle den” sagde Jette – og rejste sig og løb ind efter en måle bånd – da hun var tilbage – sagde jeg at min pik jo ikke lige var stiv nu, så det ville ikke være fair.

Så lad mig hjælpe dig sagde Marlene – og begyndte at lege med sine bryster uden på tøjet og lod en gang i mellem sine fingre glide ind under skjorten så hendes brystvorter begyndte at blive hårde og kunne ses igennem den hvide skjorte – og det tændte mig – jeg stirede på min smukke kusine der nu sad og legede med sine lækre bryster for at få min pik rigtig stiv – så slog hun sit tæppe til side og spredte sine ben så hendes små trusser nemt kunne ses i lyset fra ilden- alt imens hun lod sin ene hånd glide ned over sine trusser og uden på dem begyndte at lege med sin fisse uden dog at stoppe med at lege under skjorten med sit ene bryst – og var min pik ikke stiv før så blev den det nu.

Trods de mange øl – ønskede jeg ikke at de skulle se at jeg målte pikken, så jeg rejste mig og ville gå ud på toilettet for at måle den.

Jette sagde ”du skal ikke snyde – vi skal se du måler” – ”så må du gøre det” sagde jeg til Jette – og hun var vildt ivrig og kom over til mig, mens jeg trak bukserne ned og min stive pik kom til syne – ”hvordan måler man?” spurgte Jette og jeg forklarede hende måden og hun startede med længden ”21 cm og omkredsen er 16 cm det er mere end mit håndled” sagde hun og tog pludselig om min pik for at sammenligne hendes håndled med pikken.

”prøv at se det pikhoved Marlene – har du nogen sinde haft så stor og tyk pik oppe i dig” sagde Jette, mens hun stadig holdt om min pik med den ene hånd og uden at kikke væk fra den. ”nej – det har jeg ikke ” sagde Marlene hæst – ”jeg ville da gerne prøve en dag” sagde hun – og havde du ikke været vores fætter – skulle jeg prøve den lige nu – grinede hun flovt – ”også mig” sagde Jette og kørte lige en gang frem og tilbage på min pik inden hun slap den.

Jeg hev op i mine bukser og satte mig igen – så var det vist min tur og spurgte Marlene hvad hun valgte og hun sagde dare – så jeg tænkte – at nu skulle hun også mærke min pik – og jeg sagde at hun skulle give mig en lapdance. Hun sagde ikke nej og rejste sig bare – kom over og begyndte at bevæge sig i meget frække bevægelser og endte med at hun havde knappet sin skjorte helt op, så hendes brystvorter flere gange ramte min mund og jeg nåede en enkel gang at sutte lidt på det – hun vendte sig hurtigt om og bevægede sin frække røv op og ned på min pik og jeg vidste at hun kunne mærke den både mod sin fisse men også med hendes hånd når hun lod den glide henover bulen. Det var Jette der stoppede hende – for hun ville vist også være med. Jette valgte også dare – og da det var Marlenes tur til at bestemme – sagde hun ” du skal uden på dit tøj – lege med dig selv – og samtidig fortælle Peter hvad du ville gøre ved en så stor pik som han har”

Men inden Jette kunne nå at komme i gang ringede telefonen det var Jettes tlf. – der ringede og hun ville først ikke tage den, men den blev ved med at ringe – så hun sprang op og hentede den – det var deres far der ringede – flyet skulle mellemlande og flyet videre var forsinket så nu sad de fast i Schiphol indtil i nat engang. Og han havde lige en masse ting han gerne ville have Jette til at lave, så vi besluttede at stoppe legen – jeg var også vildt træt – og de mange øl havde også gjort deres.

Jeg gik ind på mit værelse tog alt tøjet af og hoppede direkte i seng. Kl. ca. 3 vågnede jeg og var vildt sulten og havde brug for noget væske – så jeg gik ned i køkkenet for at finde noget af den pizza som vi ikke fik spist tidligere. Jeg var helt nøgen og tænkte ikke at jeg ville møde nogen på vejen. Og fandt da også noget mad og cola og jeg satte mig ud på terrassen og spiste – luften var behagelig og jeg rejste mig og gik op langs huset på terrassen og da jeg kom til hjørnet af det store sommerhus og så rundt om hjørnet kunne jeg se at der kom lys ud fra et værelse længere nede – jeg tænkte at det sikkert var en af pigerne der ikke kunne sove og gik hen mod lyset og så at terrassedøren stod på klem – der var dog trukket for, så man ikke umiddelbart kunne se ind – men jeg kunne høre en stønnen og en mumlen inde fra rummet. Jeg prøvede at få døren lidt mere op så jeg kunne kikke ind og døren gled lydløst længere op og jeg kunne nu kikke ind mellem gardinerne.

Inde i rummet sad Marlene henover en stol og red på en sort dildo, og hun var helt væk i hendes leg – men det var så vildt frækt at se på, hun stønnede og mumlede hele tiden, mens hun virkelig red hårdt på dildoen. ”Ja – tag mig så – jeg vil have at du kneppe mig hårdt – med din store heste pik – bare brug min stramme fisse og fyld mig med sperm – jeg vil have det hele – ja knep mig nu – Peter – ja – knep mig nu ” sagde hun – og hulkede næsten – mens hun kørte næsten helt op på dildoen for derefter at glide helt i bund -jeg var først lidt underlig til mode over at Marlene nu sad her og drømte om at jeg skulle kneppe hende – men samtidig tændte det mig også vildt

jeg tog om min pik og begyndte at gnide på den, mens jeg kikkede på min kusine der red på den sorte dildo. Det var så frækt at se hende ride og mens hun bad mig om at tage hende. Jeg var snart så liderlig at jeg ikke kunne lade være med at give mig til kende – jeg hostede lidt og Marlene hoppede hurtigt af dildoen og kastede den hen på sengen og trak dynen over sig – jeg gik ind i rummet – og hun kunne se at min pik stod stiv og at jeg var vild liderlig – vi sagde intet mens jeg gik over til hende – hun lod bare dynen flade på gulvet og da jeg nåede helt hen til hende løftede jeg hende op og kyssede hende inden jeg smed hende ned på sengen og begyndte at kysse og slikke på hendes lækre bryster – der hurtigt viste mig, at hun var tændt – de blev hårde som sten og det føltes skønt at have de hårde vorter i munden samtidig med at hun nu stønnede højre end da hun red på sin dildo

hun pressede mit hoved ned af og jeg lod tungen legen hele vejen ned mellem hendes brune smukke ben – som hun smed om min nakke og pressede min mund og tunge mod sin fisse. Da tungen fandt hendes klit begyndte hun at bevæge underlivet i roterende bevægelser – mens hun begyndte at stønne vildt og inderligt og pludselig kom hun – og jeg ville trække mig væk så jeg kunne kneppe hende – men hun holdt mit hoved fast og lod mig vide at jeg skulle slikke videre – jeg var smurt ind i hendes safter og hun smagte skønt – jeg begyndte igen at slikke hendes fisse – men denne gang lod jeg et par fingre gilde ind i hende og finger kneppede hende hårdt mens min tunge legede med den hårde klit – jeg kunne næsten ikke holde hende så stille at min tunge kunne ramme det rigtige sted – så jeg tog om hendes flotte brune ben og pressede dem helt tilbage til hendes ører, så de lå op langs hendes krop og hendes fisse blev skudt i vejret.

Hvor var det smukt at se hendes fisse så våd og den lille stribe hår der viste vej til hendes klit. Jeg lod tungen lege dybt i hendes fisse og lod tungen lege lidt mellem hendes to frække huller og da jeg lod tungen trænge ind i hendes bagerste hul – kom hun igen – hun skreg næsten og kun fordi hun bed sig selv i armen blev det ikke til et skrig der ville vække alle i flere kilometers afstand.

Jeg havde dog ikke lyst til at stoppe legen i hendes fisse, og droppe smagen af hendes fantastiske safter, selv om hun nu forsøgte at få mig væk – mens hun viskede – at nu skulle jeg kneppe hende – så jeg holdt bare hendes ben som før og borede igen min tunge ind i hendes våde, våde fisse – tror aldrig jeg har smagt en så våd fisse men det tændte mig enormt.

Da hun igen hulkede bad mig kneppe hende – pressede jeg en finger ind i hendes røv – noget der først stoppede hendes stønnen. men fordi hendes safter smurte så godt blev hun hurtig helt vild og tog fat i mit hår og trak af al kraft – for at få mig til at køre min pik ind i hende. Jeg var tvunget til at følge med og da mit ansigt var ud for hendes kyssede hun mig vildt og voldsomt mens hendes ene hånd fandt min stive pik og styrede den ind mod hendes fisse

hun brugte mit store pikhoved til at lege lidt med hendes kilder inden hun lod hoved presse mod hendes skede – da jeg kunne mærke at hoved lå lige ud for hendes åbning begyndte jeg at presse mig ned i hendes snævre fisse – og selv om hun var totalt våd – var hun meget stram og jeg kunne kun komme lidt ind inden jeg måtte trække mig lidt ud igen – for der efter igen at presse dybere ind i hende.

Hun hulkede og bed mig i skulderen af nydelse og smerte og tryglede mig om at komme helt ind – da jeg havde arbejdet sådan en 6 – 7 gange kom den helt i bund – og Marlene vendte næsten det hvide ud af øjnene – og hendes lange negle borede sig dybt ind i min ryg – det gjorde vildt ondt, men var også en nydelse som bare fik mig til at bevæge mig hurtigere ud og ind i denne stramme fisse – jeg trak hendes ben op til mine øre og begyndte at kneppe Marlene hårdere og hårdere, mens jeg suttede på hendes føder og tær.

Marlene skreg nærmest – og jeg forsøgte at dæmpe hende – men hun var ligeglad – og da jeg tog fat om hendes hofter for at tage hende endnu hårdere og dybere kom hun så kraftigt at hun sparkede mig i ansigtet – så jeg næsten gik i gulvet – men det ænsede hun ikke hun bare kom og kom på min pik og det gav så dejlige vibrationer i min pik at jeg ikke kunne holde mig tilbage så jeg tog fat om hendes lækre bryster og bankede min pik dybt ind i hende – mens min sperm væltede ud af min pik og dybt inde i Marlene. Jeg var i en anden verden og fladt ind over hende – stadig med min pumpende pik begravet i hendes fisse.

Jeg kom først til mig selv da Marlene – forsøgte at skubbe mig væk. Jeg kravlede af hende og lagde mig ved siden af hende og så hende ind i de smukke brune øjne og smilede til hende. Hun smilede igen og begyndte at kysse mig – lidenskabeligt mens der løb tåre ned af hendes kinder – jeg blev helt chokket – havde jeg gjort hende fortræd? ”har jeg gjort noget forkert” – spurgte jeg – hun så mig dybt ind i mine øjne og hendes smukke øjne viste en varme og kærlighed jeg aldrig havde set før – så sagde hun ” du har bare lige givet mig den første orgasme nogen sinde mens jeg har en pik oppe i mig og uden jeg skulle lege med mig selv imens – og det var ikke bare en orgasme – det var den største og vildeste orgasme jeg har prøvet og faktisk føles det som om jeg stadig kommer” grinede hun.

Vi lå længe bare og kyssede og kikkede på hinanden og jeg kunne mærke at denne ro jeg fandt sammen med Marlene var speciel og havde hun ikke været min kusine – ville jeg have sagt at jeg elskede hende. Tror hun havde det på samme måde. De næste 2 uger kneppede vi så tit det var muligt – fik dog også besøg af tante efter ferien – men den historie – må i få en anden gang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *