Weekend Sex med Madame

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Endnu en gang skulle du hente mig på Banegården. Togturen havde været lang og selv om det var først på dagen, var det umuligt at få så meget som to minutters søvn under rejsen. En halv times tid før ankomst, besatte jeg togets toilet og fik rettet min makeup og sminket mine øjne sorte. Jeg var både glad, spændt og havde den mest fantastiske kriblen i underlivet.

Endelig rullede toget ind på perronen og jeg vidste du ville stå og tage i mod mig; smilende og mindst lige så spændt og liderlig som mig – og der stod du! Du gav mig en varm omfavnelse og kyssede mig vådt og kærligt, blandt hundredvis mennesker.

Turen ud fra Banegården erindrer jeg ikke meget af, da jeg var totalt opslugt af dig og vores planer sammen. Vi satte os ind i din bil og du spurgte hvilke planer jeg havde. “Bare kør hen og parker et sted, hvor vi kan være i fred” sagde jeg smilende. Du kørte uden tøven til den nærmeste Parkeringskælder og med vores sidste P-kælder i tankerne, kørte du helt ned på underste etage.

Der var masser af parkerede biler, men tilsyneladende ingen mennesker. Jeg løsnede sikkerhedsselen og lænede mig ind over dig, tog fat omkring din nakke og kyssede dig vådt og begærligt. Min krop var varm og spændt og jeg havde den største lyst til at flå dit tøj af på stedet og kneppe dig, men da jeg jo vidste, hvor genert du er, nøjedes jeg med at læne mig ind over dig og løsne bæltet i dine bukser. Jeg følte på den hårde bule i dine bukser og vidste du havde lige så stor lyst som mig. Jeg hev skjorten op af bukserne og fik lynlåsen ned uden problemer. Du hjalp lidt til ved at løfte røven en anelse fra sædet og min hånd kunne uhindret finde ned i dine bukser.

Din pik føltes hård og varm mod min kølige hånd, jeg lukkede hånden omkring den og begyndte at bevæge den frem og tilbage. Du sukkede og lænede dig tilbage i sædet, jeg kiggede op på dig og nød dit liderlige blik, da jeg tog din pik i munden. Smagen påvirkede mig i den grad og gjorde mig endnu mere sulten og liderlig. Jeg suttede din stive pik, lod tungen udforske hver eneste millimeter og labbede de små våde dråber i mig, som konstant dryppede. Dine hænder fandt ind i min frakke og fik den knappet op. En bil kørte op bag os og jeg mærkede du blev en anelse urolig i sædet og forsøgte at holde øje med dens passagerne i bakspejlet. Jeg slap din pik igen og satte mig op og kyssede dig igen, lod dig smage dine liderlige safter. Du hviskede hæst: “Se chaufføren i øjnene, mens du kysser mig”. Jeg sad næsten overskrævs på dig, mens vore tunger legede lystigt med hinanden. Jeg kiggede gennem bagruden og fik øjenkontakt med chaufføren i den anden bil. Han havde travlt med at få sin familie ud af bilen, men jeg fangede hans øjne for et kort øjeblik. Der var ingen tvivl om, at han kunne se, hvad vi lavede i bilen.

Du skubbede mig blidt væk og lagde mit sæde helt ned. Dine hænder kælede for mine bryster uden på tøjet og din frakke skjulte os begge to, mens du lå ovenpå mig og gned din pik mod mit inderlår. Safterne drev ud af mig og min krop skreg på mere, men jeg tog mig sammen og rettede mig op igen. “Vi har meget vi skal nå – senere” sagde jeg lettere stakåndet, mens jeg prøvede at få kontrol over min egenrådige krop. Du rettede dig hurtigt op – vidste godt, at legen var slut for nu. Vi forlod Parkeringskælderen hånd i hånd og begav os ud i den friske luft sammen.

Efter en kop styrkende varm kaffe hentede vi bilen igen. “Nu er det vist på tide at tjekke ind på Hotellet” sagde jeg med et varmt smil på læberne.

Du nikkede og gav min hånd et klem. Vi fandt vores hotel og fik tjekket ind.

Værelset var som skabt til formålet. Store lyse vinduer med diskrete og tynde undergardiner for. De tykkere og ugennemsigtige ydergardiner lod vi hænge. Jeg tændte lyset og kiggede rundt. Der var en stor seng midt i værelset med en flettet bambusgavl, et skrivebord og to små lænestole. Du åbnede din taske og fandt en flaske Champagne frem. “Må jeg byde Dem et glas Champagne Madame?” spurgte du. Jeg smilede og svarede: “Ja tak, meget gerne”. Du fyldte vores glas og vi smagte på de boblende dråber. Vi trak tiden ud og alt i mens boblede det bare mere og mere liderligt i mig. Nu kunne jeg ikke udsætte det længere, jeg måtte have forløst den spænding, som havde besat mig de sidste par dage op til vores møde.

Jeg rejste mig op og bad dig følge med. Du var hurtig på benene og jeg trak dig ind til mig, mens vi kyssede og kærtegnede hinandens kroppe. Jeg fik dit tøj af og beundrede din nøgne krop. Din pik stod hård og stiv og små klare dråber glinsede på pikhovedet. Du hjalp mig af tøjet og jeg skubbede dig ned i sengen. Du lå på ryggen, mens jeg kravlede ned mellem dine ben. “Har du savnet mig?” spurgte jeg drillende og du svarede: “Ja, jeg har savnet Dem meget Madame”. Som belønning for dit svar, tog jeg din pik i munden igen. Den reagerede lynhurtigt på min tunges leg og du begyndte at stønne svagt. “Kom og knep mig” hviskede jeg liderligt, “min krop trænger til dig”.

Jeg lagde mig ved siden af dig og begyndte at kærtegne min krop. Du satte dig til rette mellem mine ben og lod din pik glide drillende frem og tilbage mellem mine våde skamlæber. Jeg pressede min utålmodige fisse mod din pik og nu kunne du heller ikke længere holde dig tilbage. Din hårde pik gled op i mig og du kneppede mig hårdt, varmt og begærligt. Uden at spørge mig om lov, sprøjtede du din varme sperm op i mig og sank tilfreds sammen mellem mine ben. Vi lå helt tæt sammen for en tid og nød hinanden. Dine ihærdige fingre gled ned i mit våde skød og begyndte langsomt at vække min spændte klit. Du lå på siden ved siden af mig og bearbejdede min fisse. Du pirrede min klit, så jeg var ved at blive vanvittig af lyst, gav den små kærlige slag, så den blev endnu mere følsom. Jeg sank dybere og dybere ned i madrassen og gav totalt slip, ind til jeg eksploderede i en orgasme, som rev mig totalt væk i et dejligt langt øjeblik.

Vi sundede os lidt, mens vi lå tæt sammen og snakkede. Jeg satte mig op og kiggede spørgende på dig: “Har du gjort det, jeg bad dig om hjemmefra?”

Du kiggede forlegent ned i gulvet: “Nej Madame, det har jeg ikke”. “Hm, så må jeg jo hellere hjælpe dig” sagde jeg og smågrinede. Jeg åbnede min taske og fandt et lille klysma. Du kiggede lidt betænkeligt på det og sagde:

“Nej Madame, jeg vil ikke være med til det”. Jeg trak på skulderen og bad dig lægge dig ned på sengen med røven i vejret. Du krøb op i sengen og lagde dig på maven. Din røv lå indbydende og bleg. “Så du vil ikke udrenses?” spurgte jeg hårdt. “Nej Madame, det er for perverst”. Jeg gav din ene balde en hårdt klask med flad hånd og du vred dig en anelse. Jeg fortsatte med at smække din røv til det snurrede i min egen håndflade. “Der skal vist andre metoder til” konstaterede jeg og fandt en bred træpalet frem fra tasken.

Jeg følte på det glatte træ og lod det glide kærligt hen over dine røde balder. “Vil du stadig ikke lade mig udrense din røv?” “Nej Madame, det er for ulækkert” svarede du stille. Jeg lod træpaletten svirpe hen over din ene balde og der lød et højt klask. Du vred dig rundt i sengen, men blev liggende på maven. Jeg svirpede den brede palet hen over begge dine balder på skift ind til de var røde og hævede. Dine klynk blev hyppigere og højere og jeg blev mere og mere varm. “Løft røven i vejret” kommanderede jeg og du adlød uden tøven. Jeg pressede det lille klysma ind i din snævre indgang og tømte indholdet op i dig. “Sådan” sagde jeg, “Nu kan du ligge og holde på det. Det virker ret hurtigt, så husk at bede om lov til at låne toilettet i god tid”. Jeg rejste mig og gik ud på toilettet. Jeg gav mig god tid og da jeg endelig kom tilbage til værelset stod du og trippede.

“Må jeg gå på toilettet nu Madame?” spurgte du. “Ja, værsgod” sagde jeg grinende og satte mig ned i lænestolen. Du trippede ud og lukkede døren til. Imens klædte jeg mig om: netstrømper, lårlange læderstøvler med stilethæle, sort hofteholder og en BH udelukkende bestående af læderremme og blanke kæder, som hang ned over mine bryster.

Da du kom tilbage, sad jeg tilbagelænet i lænestolen. Jeg grinede til dig: “Nå, var det så slemt?” Du svarede ikke, men kiggede bare ned i gulvet.

Jeg rejste mig op og kiggede vurderende på dig. “Kunne du lide at kneppe mig før?” spurgte jeg. Du lyste lidt op og smilede forsigtigt: “Ja, Madame. Det var skønt at kneppe Dem”. Jeg tog fat i dit nakkehår og svarede: “Jeg mindes ikke, at have givet dig tilladelse til at sprøjte din sperm op i mig?”. Du kiggede ned i gulvet igen og smilet forsvandt: “Nej Madame, jeg kunne ikke holde mig tilbage, undskyld”. “Jeg har en gave til dig” sagde jeg og stillede to små gaver på sengen. Du lyste op i et glad smil og begyndte straks at pille ved gavebåndet på den ene af gaverne. Jeg gav dig et rap over den ene balde: “Hvem har sagt, du må åbne dem nu?” Du slap øjeblikkeligt og kiggede forskrækket op på mig: “Nej undskyld igen Madame”.

“Du må åbne den ene af dem” sagde jeg og pegede på et lille glas pakket ind i cellofan. Du lettede på papiret og kiggede interesseret gennem cellofanet for at prøve at finde ud af, hvad det var. Udenpå glasset sad en etiket: “Chokolade-bodypaint” og en lille pensel var bundet rundt om halsen på glasset.

Jeg satte mig tilbage i lænestolen og spredte benene, tog en cigaret og satte den i mit lange cigaretrør: “Slik min fisse slave! – og fortæl mig så, hvornår den smager bedst: naturel, med champagne eller med chokolade på”. Du kiggede hurtigt op på mig, inden du satte dig til rette mellem mine spredte ben. Du lod dine fingre glide op mellem mine skamlæber og skilte dem, så min fisse var helt blottet og åben. Din varme og bløde tunge gled drillende langs mine fugtige læber. Du gjorde dit arbejde rigtig godt og jeg rakte smilende ud efter Champagnen, tog en hiv af cigaretten og pustede røgen i ansigtet på dig. Du løftede blikket et øjeblik og du gjorde dig klar til at fange de boblende dråber med tungen. Jeg lod champagnen løbe koldt ned i mit varme skød og du labbede det i dig med stor appetit, mens du mumlede “Uhmm”. Jeg lod dig smage lidt mere af den dyrbare væske, inden jeg rakte dig glasset med chokolade. Du skruede låget af og dyppede penslen i den halvflydende masse. Du begyndte at dekorere mit glødende skød med mørkbrun chokolademasse. Et lille hjerte udformede sig og du udfyldte det med endnu mere chokolade. Du satte glasset fra dig og beundrede dit værk et øjeblik, inden du rakte tungen ud og lod den glide hen over den flydende chokolademasse. Den trak spor gennem hjertet, som hurtigt blev helt uformlig, samtidig med, dit ansigt blev farvet af chokoladen. Du gjorde dig umage for at slikke det hele af igen og jeg nikkede tilfreds til dig, mens jeg spurgte: “Så slave, hvornår smager jeg bedst?” Du så eftertænksom ud og svarede så: “De smager bedst, når de smager af Madame”. “Sikke en klog slave jeg har, han fortjener en belønning” sagde jeg smilende og fortsatte: “Hent min sorte strap-on og spænd den på mig”.

Du rejste dig og hentede den sorte strap-on med læderremmene. Du spændte den forsigtigt på mig og kontrollerede, at den sad som den skulle. Dine øjne kiggede lidt forskrækket på den store sorte gummipik, som stod hård og stiv lige frem mod dit ansigt. “Slik min pik, lad mig se, hvad du duer til slave”. Du åbnede villigt munden og begyndte at bruge din livlige tunge på den hårde stive gummipik. Det var tydeligt, at du havde øvet dig for den forsvandt langt ind mellem dine læber og helt ned i halsen. Din tunge legede ivrigt med det spændte pikhovede og jeg begyndte at kneppe din mund, mens jeg havde godt fat i dit nakkehår. Dit mundvand gjorde den store sorte pik våd og glinsende og jeg stoppede dig igen: “Godt arbejde slave. Lad os se om det er GODT nok nu. Læg dig ned på ryggen og spred dine ben”. Du lagde dig lydigt ned i sengen med spredte ben. Du skubbede røven helt ud til kanten, så jeg kunne inspicere dine nybarberede nosser og glatte røvhul.

Jeg spyttede på en finger og lod den kredse omkring dit stramme og spændte hul. Du gav dig lidt og begyndte at bevæge dit underliv, ivrig efter mere.

Jeg satte mig ned på knæene på gulvet, så min sorte gummipik var lige ud for dit indbydende lille hul. Jeg pressede pikhovedet i mod og du gav langsomt efter. Det store hovede forsvandt ind i din stramme røv og du lå klynkende og tog i mod. Jeg lod det blive der lidt, inden jeg trak det tilbage igen.

Gentog det endnu et par gange, for så at presse hårdere i mod. Endelig gled det store pikhovede ind forbi dit strammeste punkt og du stønnede i en blanding af liderlighed og smerte. Det æggede mig til at fortsætte og jeg pressede min pik længere og længere ind. Det var så ophidsende at se den store sorte gummipik forsvinde helt op i dig, mens du bare måtte tage i mod. Jeg begyndte at kneppe dig forsigtigt i små langsomme bevægelser. Du stønnede og dit ansigt fortrak sig skiftevis i smerte og nydelse. Jeg satte tempoet op, mens jeg sagde: “Bed om det slave, tig mig om at kneppe dig!” Du stønnede liderligt, mens du fik fremstammet: “Knep min røv Madame, De gør det så godt”. Jeg øgede tempoet lidt mere og pumpede løs i dit stramme røvhul.

Ind i mellem bad du mig om at stoppe lidt op, men jeg overhørte dine bønner og fortsatte i mit eget tempo. “Vend dig om på alle fire, jeg vil kneppe dig bagfra” gispede jeg liderligt, mens jeg langsomt trak pikken ud af dig.

Du kravlede om på maven og skød røven i vejret. Jeg satte mig til rette bag ved dig og pressede min store pik op i dig igen. Denne gang gik det lettere end første gang. Dine nosser bevægede sig mellem dine lår, hver gang jeg pressede min pik helt i bund i dig.

Efter en tid havde du fået nok. Din stakkels røv var gennemkneppet og du måtte have en velfortjent pause. Jeg trak mig langsomt ud af dig igen og lod dig falde ned på maven. Du lå stille en tid, mens jeg spændte strap-on’en af igen. “Vend dig om, så jeg kan se dig” sagde jeg stille. Du vendte dig hurtigt om og kiggede spændt på mig. I min taske fandt jeg en lang tynd snor, som jeg viklede rundt omkring dine nosser, mens jeg bearbejdede din pik, så den igen stod hård og stiv. Jeg viklede snoren ned omkring nosserne og op omkring pikroden, hvorefter jeg strammede til og bandt en halv knude.

Din pik stod nu tykkere og mere hård, end jeg nogensinde havde set før.

“Knep mig igen” sagde jeg kælent og du var ikke sen til at tage min opfordring op. Du spredte mine ben og lagde dig i mellem dem. Din pik trængte uhindret op i min våde fisse og det føltes helt ubeskriveligt. Trods din ømme røv og dine forslåede balder, gjorde du dig stor umage for at tilfredsstille mine lyster og bare kneppe mig, som jeg bad dig om, ind til jeg hørte dig sige halvtstønnende: “Må jeg komme nu Madame?” Jeg forsøgte at løsne snoren omkring din spændte pik, mens jeg svarede gispende: “Ja, sprøjt din sperm op i mig”. Du sank sammen over mig med et dejligt tilfreds smil på læberne og vi lå tæt sammen og nød hinandens kroppe igen og igen.

Resten af den weekend fortsatte med endnu mere fantastisk dejlig sex og samvær, men det beholder vi for os selv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *