Et klart brud på direktiverne

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

En aften havde vi besluttet at gå en tur i byen. Ikke noget særligt, bare finde en bar, måske høre noget musik eller gå på disk, hvis vi gad. Helle stillede sig foran spejlet i soveværelset for at ordne makeuppen. Jeg gik ind til hende, hun spurgte, hvor længe har du egentligt gået i de der bukser? Længe nok til at de selv har lært at gå, svarede jeg med et grin og løsnede livremmen for at skifte. Mens jeg stod der i underbukser, vendte Helle sig imod mig og viftede med en mørkerød læbestift, skal du ikke også have noget på, lød det.

Det kan jeg da godt , indvilgede jeg. Det kun være sjovt på samme måde som hvis man låner folks briller og på den måde forvanske sin identitet. Du skal også ha´ noget på øjnene, indskød hun og fortsatte ivrigt arbejdet. Selv når vi var allermest lud fattige, var hendes arsenal af makeup og parfumer i orden. Hold kæft hvor er du flot, sagde hun og lænede sig tilbage for at tage sit værk bedre i øjesyn. Jeg betragtede mig selv, overrasket over forvandlingen. Helle rodede i kommodeskuffen og hev et par trusser, en top, og et par selvsiddende nylonstrømper op. Kan du li´ sådan noget? spurgte hun, prøv at tage det på. Jeg kunne ikke hoppe fra nu, hvad skulle jeg sige. Jeg krøb i trusserne som havde et vist besvær med at rumme både pik og nosse på én gang og rullede nylon strømperne op. En underlig fornemmelse, både varm og kølig på en gang, strøg over mine ben og lår og jeg forstod øjeblikkeligt kvinders forkærlighed for denne mørke sexede ekstra hud.

Jeg må bide mig selv hårdt i kinden for ikke at få en kæmpe erektion, men uden meget held. Helle rakte mig et par sort højhælede sko, jeg har fået dem af Marlene sagde hun. Jeg må medgive at omtalte kvinde er noget af en skude, men at hun ligefrem skulle nå transvestitstørrelse overraskede mig og det var kun temmelig smertefuldt, men ikke umuligt at presse fødderne på plads. Helle betragtede mig nu, ikke engageret som før, men nærmest lidende. Hun gav mig et kraftigt puf hen mod sengen. Det er selvfølgeligt umuligt at vinde en brydekamp iført høje hæle, så jeg tumler om, mens Helle krængede tøjet af. Jeg vil kneppe med dig sagde hun, nærmest indestængt og hev min pik frem fra siden af trusserne. Frigjort fra sin blondebesatte indespærring svulmede den hurtigt op, Helle tog et kraftigt greb om skaftet som fik huden på pikhovedet til at glinse som blankpoleret metal.

Jeg kikkede ned af mig selv. Synet var enestående, Helles ansigt med halvt åben mund, få centimeter fra min pik, hendes lange mørke hår, som bølgede hen over mine nylon beklædte lår og blondetrusserne. Jeg gispede højlydt da hun lod pikken forsvinde dybt mellem sine læber og lod hovedet duve op og ned et par gange. Men det var åbenbart kun for at sikre sig fuld tryk, for hun lod pikken forlade munden for at skræve over mig og sænke sin drivvåde kusse ned over den, i en lang bevægelse. Hun kastede sig forover og lod sine hænder gribe fat i mit bryst som et par ørnekløer, og lod kussen glide hurtigt op og ned af min pik. Jeg havde ikke set hende sådan før, men hun vidste åbenbart lige hvad hun ville. Jeg greb om hendes bagdel tæt ved røvhullet og krængede ballerne fra hinanden, men intet distraherede hende, Helle havde fundet sin rytme og stønnede højlydt. Jeg blev kneppet godt og grundigt, og kunne lige så godt give efter. Jeg stødte underlivet mod Helles lår og baller så det klaskede, og hun kom med en række dybe støn. Jeg fortsatte med at støde trods hendes gispen og lod min varme hvide spermen sprøjte ind i hende.

Der har således altid været noget uafklaret i forholdet mellem Helle og mig.

Trods lang tids dyb fortrolighed, er det kun spredte tegn som ind imellem viser sig og forundre mig dybt. Jeg har ganske enkelt en mistanke om at Helle har en hemmelig biseksuel side. I hvert tilfælde optræder hun oftere og oftere som en ³gender bender².

En af de mere interessante udslag er at vi øjensynligt deler smag i kvinder.

Går vi en tur ned af gaden behøver jeg bare at falde et halvt skridt tilbage og så holde øje med Helles nakke. Hun drejer stensikkert hoved efter nøjagtigt de samme typer kvinder som jeg ville gøre, og hun er ikke bleg for at tage nøje mål af dem. Ofte er det nogle skolepiger på bare 15 – 16 år.

Det er måske ikke så mærkeligt at hun siger at jeg har en god røv, det har jeg også hørt fra andre af hendes køn, og mit eget for den sags skyld, men jeg forundres når hun sniger sig op bag fra, tager mig om brystet som om jeg var forsynet med et par velvoksne patter, støder underlivet frem med min røv og med påtaget grov stemme stønne og siger ³jeg vil kneppe dig bagfra². Jeg er ikke snerpet og svarer ³ at det kan vel nok arrangeres², jeg ved ganske vist ikke helt hvordan og Helle giver slip på mig, øjensynligt også forundret over det rent tekniske i det.

Men der skulle komme en uventet løsning på spørgsmålet. Tro nu ikke at Helle ikke bryder sig om pik. Hun griber mig ofte i skridtet som kærtegn, tager gerne fat i min stive pik og kærtegner de spændte blodårer der løber ned langs skaftet og tager den i munde og sutter perfekt. Hun ser også fallossymboler de særeste steder, f.eks. gulerødder eller som netop denne, varme sommerdag, agurker. Jeg havde købt 2 særdeles krumme agurker i supermarkedet. Jeg smed dem på køkkenbordet med kommentaren, ³det er den groveste overtrædelse af EU´s agurkedirektiv man kan forestille sig². Helle greb en med en særlig fremtrædende form og prikkede mig i skridte med den. Nå, var det noget med sådan en, sagde hun udfordrende. Jeg lo, og greb fat i hende og ville kysse hende, men Helles kom mig i forkøbet og hendes tunge spillede vildt i min mund.

Hun lod agurken ligge og stak hænderne i min bukselinning, jeg vil se din pik, sagde hun og trak ned i shortsene, som dumpede på gulvet. Min pik stod ret ud. Der skal ikke meget til, bemærket hun stol over at have “eneretten” til så virilt et organ. Hun greb om den og trak forhuden tilbage, betragtede den kort og satte sig på hug. Hendes ben var spredte og den lette sommerkjole gled langt op af hendes brune lår så de let gennemsigtig trusser kom til syne.

Bag stoffet krusede kussehårene vildt, enkelte undslap trussekanten for forsigtigt at bevæge sig ud på lårene. Helle skød underlivet let frem så stoffet krængede sig ind mellem skamlæberne. Hun førte min pik ind i sin mund.

Forsigtigt smagende lod hun læber og tunge glide over den, mens hun nynnede af velbehag. Jeg blev så ophidset at det var som om pikhovedet skulle løsrive sig fra skaftet og penetrere hendes hjerne, jeg kunne ikke forestille mig hvilket væsen det mon kunne fostre. Helle øgede tempoet, med hånden om min pik gled jeg dybere og dybere ind i hendes mund. Hendes spredte ben bevægede hun rytmisk mere fra hinanden så trusse stoffet gled op i hendes kusse. Jeg vidste at Helle kunne tilfredsstille sig selv, det skete ind i mellem hvis vi kyssede, krammede og gned hinanden nok. Vi kunne stå fuld påklædt og gøre det og hun ville pludseligt støde mig fra sig med et langt ³phuuiii², ligesom at jeg skulle til at kaste hende om på gulvet og kneppe hende hårdt. Men denne gang havde jeg pikken det rigtige sted, jeg greb hendes ansigt for at hun ikke skulle stoppe og stødte underlivet frem. Helle ført to fingere ned i trusserne og begyndte at gnubbede sin fisse, medens jeg kneppede hende i munde. Snart blev hendes bevægelser mere dybe og langtrukne og jeg lod spermen sprøjte ned i hendes svælg, i en række lange dunkende stød. Det var som om mine lemmer opløstes i protoplasma og spaltede ud over køkkenet, for derefter langsomt at samles igen.

Overvældet slap jeg hendes ansigt og støttede med armene på kanten af køkkenbordet, ³kom du², spurgte jeg åndssvagt, mest for at lyde som en betænksom elsker, men Helle svared kun med et gådefuldt ansigts udtryk. Hun rejste sig samtidig med at hun krængede sommerkjolen ned over skuldrene og lod den glide på gulvet sammen med trusserne. Jeg betragtede hende spørgende.

Helle brystvorter var spændte som hanen på en revolver og kussesaften glinsede i de kussehår som krøllede nedad. Hun greb en agurk fra bordet, og med det samme gådefulde udtryk fugtede hun agurken i sin mund. En slimet blanding af hendes spyt og min sperm lå hen over agurken og afslørede at hun ikke havde slugt hele min udladning. Helle løftede det ene ben som en balletdanser i en piruette og lod den lange krumme grønsag forsvinde godt op i sin kussen i en rund bevægelse. Hun forblev stående sådan og lod agurken glide ind og ud et par gange for ligesom at få fornemmelsen af den. Jeg betragtede det forundret, stående foroverbøjet, kiggende tilbage over skulderen. Bag mig stod Helle nu med den ene ende af agurken oppe i kussen og den anden ende stående ud som et erigeret lem, pegende frem mod min røv. Før jeg fattede situationen, tog hun et fast greb om grønsagen og stødte den mod mit røvhul. Musklen gav først kun en anelse efter. Jeg gispede og Helle stødte endnu en gang og med hendes spyt og min egen sperm som glidemiddel trængte hun med agurken dybt op i røven på mig.

Jeg havde prøvet det før. En smule med en finger ind imellem og jeg havde læst om det mandlige g-punkt, som skulle være omkring prostatakirktlen og jeg havde da lavet nogle solo forsøg, for øvelse gør mester, men det her var lige til grænsen. Helle trak sig nu roligt tilbage, men ikke mere end at spidsen af agurken akkurat ikke forlod mit udspilede røvhul og stødt så til igen med en glidende hoftebevægelse. Med den en hånd om agurken og den anden om min hofte trak hun mig nu stødvis frem og tilbage så agurken gled ind hendes kusse og min røv samtidigt. Det begyndt at gøre ondt, men jeg ville ikke pive som en jomfru der bliver defloreret, selvom det måske ikke ville være helt upassende. Jeg bøjede mig forover for at bide smerten i mig. Jeg betragtede min pik som duvede frem og tilbage, langsom forvandlede smerten sig til en dump fornemmelse af velbehag. Min pik begyndte at langsom at rejse sig, efterhånden som Helle bearbejdede mit røvhul. Hun havde nu sluppet agurken og red på den med begge hænder om mine hofter, hun gispede højlydt og bevægede sig heftig mod en orgasme.

Jeg betragtede åbningen i mit pikhovede. Der havde dannet sig en klar dråbe som begyndte at løbe ned af det glinsende pikhovede, en snurrende fornemmelse trængte ud i mine lænder fra røven og fik nærmest benene til at give efter. Helle mærkede det og gispede nej, og stødte nu forsigtigere men mere langtrukkent samtidigt med hun gave en række lange hæse støn. En let plasken afslørede at spermen løb ud af min pik, ikke stødvis, som normalt, men drivende i en lang strøm, fulgt af en intens brusende fornemmelse. Jeg kom, jeg kom simpelthen i røven. Helles krop stod spændt let bagover, mens hun nød orgasmen, stønnende indtil hun slap sit greb om mig og fjernede agurken fra mit smertende røvhul og lod den dumpe på gulvet.

Senere lavede jeg en gips afstøbning af dette naturens vidunder, jeg tænkte at jeg kunne få lavet en udgave i latex, men jeg er ikke meget af en gør det selv mand, så der ligger projektet foreløbigt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *