Endnu en tur i sexbio

1

Tilmeld dig, kig gratis rundt og se, om der er piger nok til sex dates i dit område.

Et stykke tid efter mit første besøg i en sexbio, var jeg blevet lysten efter at komme der igen, så en dag jeg havde tidlig fri fra arbejdet, tog jeg derind igen.

Der var nogle få stykker i lokalerne, alle mænd lidt ældre end jeg, desværre ingen kvinder.

Jeg gik lidt fra det ene lokale til det andet for at se hvilke film jeg evt skulle satse på at se,

Jeg valgte en hvor der var to par der var i gang med at nyde hinanden, det udviklede sig selvfølgelig til regulær bunkepul, den ene kvinde var midtpunkt i en flot sandwich, samtidig med den anden kvinde, satte sig over hendes ansigt, så hun kunne slikke fissen på hende, de så alle ud til at nyde det ret intenst.

Jeg kunne ikke lade være med at finde min pik frem og langsomt onanere den, den var straks helt stiv, jeg løsnede mine bukser og rejste mig for at lade dem falde helt ned om anklerne, da jeg stod op opdagede jeg at stolen ved siden af mig manglede sædet, og man kunne derfor stå op ad dens ryglæn, det gjorde det lidt nemmere at komme til mine nosser imens jeg gned på pikken, så jeg placerede mig der, jeg tog jo ikke udsynet fra nogle da jeg var ene i rummet.

Efter et stykke tid hvor der rigtig blev kneppet i filmen, og jeg var helt væk i den, især da jeg så at ham med den store pik, nu tog den ene kvinde analt, fornemmede jeg at jeg ikke var alene i lokalet mere, jeg havde ikke opdaget at der var kommet nogen ind, men nu mærkede jeg en varm hånd der gled kærtegnede hen over mine baller, jeg var lidt i vildrede, skulle jeg flytte mig eller lade stå til, jeg er jo ikke bøsse.

Jeg lod stå til og fortsatte min langsomme gnidning på min pik, og personen bag mig blev ved med at kæle for mine baller og gik endda videre og lod en finger glide ind i revne mellem dem, indrømmet, jeg synes det var ret frækt og lækkert, jeg kunne nu mærke at hånden kom helt ind mellem mine ben og kunne nå mine nosser, de fik nu en helt stor massage tur, hvorefter hånden langsomt gled tilbage ad igen, men en finger fandt dog vej helt ind i bunden af revnen og fandt min lille stjerne, jeg tror der undslap et lille suk da den pressede let på hullet, jeg kunne nu mærke en persons ansigt helt tæt på mit, og da han spurgte om jeg kunne lide det, var jeg klar over det var en mand, jeg kunne kun bekræfte at jeg synes det var dejligt, og at han gerne måtte blive ved.

Jeg mærkede nu fingeren igen presse på mit hul og kunne mærke at den var blevet gjort fugtigt, så nu smuttede den indenfor ringmuskelen, det var bare dejligt og jeg stønnede nu lidt, jeg kunne nu mærke at han kom med en finger mere og pressede den ind også,

Efter en tid hvor han masserede mit hul, og havde endda fået en tredje finger med ind, hviskede han til mig om jeg var klar til at mærke hans pik, for så skulle jeg bukke mig lidt forover, jeg var så tændt at der ikke var nogle betænkelig heder, så jeg sagde ja hvis bare han brugte gummi, det gjorde han, så jeg bøjede mig lidt frem, og kunne nu mærke hvordan han kørte sin, skulle jeg senere finde ud af, ret store pik op og ned imellem mine baller, nu kunne jeg mærke at der kom en stor klat kold crem ned i revnen, og han trykkede noget ind i mit hul, langsomt begyndte han nu at presse på for at få pikken ind i mit hul, det var ikke nemt, jeg var jo ikke vant til at få en pik analt, men jeg ville gerne hjælpe ham lidt på vej, så jeg rakte bagud for at styre den lidt, og kunne nu mærke hvorfor det måske ikke var så nemt, den var ret tyk, og samtidig af en meget pæn længde, men jeg havde jo lige set hende på filmen tage en ordentlig pølse, så jeg måtte vel også kunne.

Efter lidt tid, var det lige som om der pludselig blev lidt mere plads, og jeg kunne nu mærke at hovedet smuttede indenfor ringmuskelen, det gjorde dog lidt ondt, men en dejligt fræk følelse.

Jeg pressede nu selv lidt bagud for om muligt at mærke lidt mere af den dejlige pik oppe i min røv kusse, og jeg kunne da også mærke at der smutte lidt mere op for hver gang jeg pressede bagud, han havde nu taget fat om mine hofter og hjalp til med at presse os sammen, det var bare så dejligt at mærke, jeg havde helt glemt min egen pik, men nu fik den hjælp fra anden side, der var komme en mere ind i lokalet, han havde sat sig på knæ foran mig, og begyndte at lege med min pik.

Manden foran mig tog nu min pik i munden, samtidig tog han fat i mine baller og trak dem helt fra hinanden, dette betød selvfølgelig, at pikken havde lettere ved at komme længere ind, og jeg kunne nu rigtig mærke, hvordan han kneppede mig i røven med hans store pik, og nu gled den lettere frem og tilbage, det var dejligt og så samtid at få suttet pik, det var mere end jeg kunne holde til, så jeg sprøjtede en stor ladning sperm ind i munden, på manden der suttede min pik.

Jeg kunne nu rigtig mærke hvordan han rigtig kneppede igennem, trak næsten pikke helt ud af mit røvhul, for derefter at hamre den helt i bund igen, jeg kunne mærke hvordan hans pik blev rigtig stor og så pumpede ham spermen ud i gummiet, han tog om mig nev mig i brystvorterne og nulrede min pik og nosser, samtidig med at han fortalte hvor dejlig det havde været at kneppe mit stramme og liderlige røvhul, jeg kunne kun sige at jeg også synes det havde været pragtfuldt at mærke en rigtig stor pik i min røv.

Han trak nu langsomt sin pik ud af mit røvhul, og jeg var nysgerrig nok til at jeg skulle se hvad det var for en pæl jeg havde haft oppe, og jeg må sige jeg var overrasket, den var virkelig stor, jeg tog om den, og trak gummiet af den, der var rigtig meget sperm i det.

Jeg kunne ikke lade være med at gnide på den, den føltes rigtig dejligt, og den må havde kunnet lide det for den rejste sig langsomt igen, jeg ville vide hvor stor den var i stiv tilstand, han sagde, at den ca var 23-24 cm lang og ved roden var den 26 cm i diameter, men den har den fordel at spidsen kun er en ca 15 cm, så derfor kan den næsten altid komme ind i sådan en fræk og liderlig røv som din.

Jeg stod nu med en rigtig dejlig stiv og stor pik i hånden, følte slet ikke jeg var færdig med den, så jeg satte mig på knæ, og begyndte at sutte på dens hoved, jeg kunne sagtens havde det yderste i munden, det var ret frækt at sutte en anden mands pik, det var første gang jeg prøvede det.

Han ville vide om reg var parat til at få den i røven igen, jeg ved ikke om jeg kan klare det igen, men jeg vil genre prøve, jeg har ikke mere gummi sagde han, men jeg kan garantere at jeg ikke har nogen kønsygdomme og lign, så hvis du kan det samme, så er jeg parat til det uden gummi, det kunne jeg og jeg var da parat til at prøve igen.

Han foreslog at vi gik ind i darkrummet, så kan du ligge på i doggystile, det er lidt mere bekvemt end at stå op, som sagt så gjort vi fortrak ind i rummet ved siden af, og smed vores bukser helt, han fandt en tube med glidecrem som han havde med, og smurte mit hul rigtig godt ind i det, trykkede spidsen af tuben mod mit hul og pressede noget crem op i røven på mig, smurte derefter sin pik godt ind i det, nu var vi parat.

Jeg lagde mig på alle fire, med røven strittende godt bagud og op ad, åh du ser rigtig dejlig fræk ud sagde han, og kørte sine hænder rundt på mine baller og frem til min pik og nosser, som han rigtig maserrede, så satte han sig på knæ bag mig og trykkede pikken mod mit røvhul, det gik noget nemmere denne gang, og i få stød var han helt i bund, min ømhed i hullet gik hurtig over i ren liderlighed, hvorfor havde jeg dog aldrig prøvet dette før, han rakte nu frem og nullerede mine brystvorter med den ene hånd samtidig gned han min pik med den anden, det var rigtig ophidsende.

Jeg kunne mærke hvordan mit sperm løb ud af pikken på mig, det var som om der var et punkt i mit røvhul, som han påvirkede med pikken, hvergang han stødte fremad rykkede det som om jeg var ved at få udløsning, jeg mærkede efter på pikhovedet, og ganske rigtig, der kom en ret stor klat ud hvergang han stødte fremad.

Jeg kunne nu mærke at han blev mere ivrig, og han tog rigtig fat med at kneppe mig, lange dybe stød helt ud og så helt i bund, nu kunne jeg mærke hans pik blive ekstra stor og begynde at pumpe sin sperm lang op i mit frække liderlige røvhul, og min egen pik kunne slet ikke stå for denne behandling, og presset fra al spermen der pumpede ind i min kanal, så jeg kom i en eksplosion der mærkede som trak det hele rygsøjlen med ud.

Vi bliv siddende/liggende lidt for lige som at få det hele lidt fordøjet, kunne du lide spurgte min ven med den store pik, ja det var helt fantastisk, det er jeg sikker på jeg må prøve en anden gang,

Men lige nu er mit hul vist så brugt at det er tvivlsom om jeg kan sidde ned de næste par dage, ja og min pik er så brugt at jeg tror den vil få svært ved at kunne pisse et par dage, men det var bare dejligt, du må gerne blive trængende en dag jeg er her igen.

Og så gjorde vi os i stand for at forlade stedet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *